|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię zestaw za drobiazgi
NIEAKTUALNE - zestaw już oddany.
Witam ![]() Zebrało mi się trochę próbek oraz nieudanych zakupów kosmetycznych, które chciałabym oddać w chętne ręce, najlepiej cały zestaw od razu. W zestawie to, co na zdjęciach, czyli: - Lavande Essentielle firmy Ives Rocher - peeling do stóp z pumeksem, lawendowy, 50 ml. Bardzo przyjemny zapach, jak na peeling do stóp - dość delikatny. Raz użyty. - Peeling enzymatyczny do twarzy Perfecta Clean&Care, firmy Dax Cosmetics, 60 ml. Raz użyty. - Body spray miód i cytryna, Avon naturals, 125 ml. Raz użyty. - Odświeżający żel pod prysznic ogórek i zielona herbata, Dove. Próbka 55 ml, nieużywana. - Avene Hydrance - lekki krem nawilżający do skóry wrażliwej. Próbka 5 ml, nieużywana. - 7 próbek różnych balsamów do ciała - dwie próbki zapachów - 19 próbek kremów (w tym Vichy, La Roche Posay, Loreal, Eris). W zamian mogę wziąć próbki jasnych podkładów, beżowy matowy cień do powiek, niebieski/fioletowy tusz do rzęs albo... większą ilość guzików, koronek, wstążek, koralików... Bo to wszystko mi się przyda do scrapbookingu, od którego jestem uzależniona ![]() Jeśli ktoś ma trochę guzików i innych takich, to zapraszam do wymiany
Edytowane przez tores Czas edycji: 2007-10-02 o 20:53 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Hej czy to absolutnie koniecznie musi byc cały zestaw??
![]() jestem zainteresowana: - Lavande Essentielle firmy Ives Rocher - peeling do stóp z pumeksem, lawendowy, 50 ml. Bardzo przyjemny zapach, jak na peeling do stóp - dość delikatny. Raz użyty. - Odświeżający żel pod prysznic ogórek i zielona herbata, Dove. Próbka 55 ml, nieużywana. - Avene Hydrance - lekki krem nawilżający do skóry wrażliwej. Próbka 5 ml, nieużywana. - dwie próbki zapachów - czy mozna wiedziec jakich?? bo nie widze na tym zdjeciu, slepa jestem albo co ![]() Hm....co moge zaproponowac to moj watek-no moze juz troche mało zostało ale juz troche poszło na wymiane jesli chodzi o liste zyczeń, to mam 2 próbki podkładów- jedna LPR toleriane, druga z gazety próbka max factor, jedno to baza a drugie podkład tzw Flawless Perfection, jesli chodzi o guziki i inne, to musiałabym poszukac....w zeszłe świeta bawiłam sie w robienie taki własnorecznych kokardek na prezenty, rozetek itp. zachowałam je sobie ale są one powiazane...mozna je rozsłupac ale to pewnie musza byc gładkie wstazki?? a koraliki to jakas wielkosc?? bo mam tez jakis rozsłupane korale których szkoda wyrzucic, ale to tez musze poszukac ![]() Uf...ale sie rozpisałam Pozdrawiam p.s. scrapbooking to jest takie ozdobne oprawianie zdjec??
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię zestaw za drobiazgi
znajdziesz coś u mnie w wątku? Poza nim mam troszkę materiałów do scrapbookingu, ale nie mam dużej ilości - jak będzie zainteresowana - zrobię fotki
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Witaj! Coś u mnie?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Tomama, Aranel - nie będę dzielić zestawu, chcę się tego pozbyć i trochę też nie mam czasu się bawić w podziały i negocjacje
Przykro mi.Mektarynko, w Twoim wątku torebkowym pytam o torbę. Kasiu, nic nie znalazłam. Słoniku, wyślę Ci zaraz PW. |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206991
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206970 interseuje mnie caly zstaw |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
A jakie konkretnie guziki cie interesują, bo mam ich troche, ale w wiekszości takie zwykłe.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.