![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
^^##Nowy zaktualizowany wateczek, nowe ciuszki, fotosy na mnie ;)##^^NIEAKTUALNY ***********WIELKA DOKŁADKA ******* Calkiem nowy watek. Super szmatki z fotosami na zywym manekinie!!!!! Kazdy znajdzie cos dla siebie!! ![]() ![]() ZAPRASZAM Tworze nowy wateczek bo chcem go calkowicie edytowac nowe fotki na mnie i dokladeczka. Z tamtego watku rzeczy ktore sie tutaj nie znalazly sa nadal aktualne. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153946 Beda czeste dokladeczki jak czas pozwoli ![]() To czego szukam jest wateczku poszukiwane. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158070 Ale ogolnie to szukam wszystkiego. Co mi wskoczy w oczko ![]()
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2007-10-18 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ^^##Nowy zaktualizowany wateczek, nowe ciuszki, fotosy na mnie ;)##^^
Zaczniemy od czegos na chlodniejsze dni
![]() Wymiarki podam na rzyczenie. Choc bede starala sie na bierzaco wszystko uzupelnic.
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2007-02-04 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
i kolejne seria ciuszkow:
na ciuszkach nie ma zadnych plamek jak to wyszlo na co niektorych fotkach. negatyw cos mi szwankuje. Ostatni sweterek jest na mnie zamaly widac to na ostatnim zdjeciu ze rekawy sa zakrotkie.
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2007-02-04 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
*
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2006-12-03 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a to jest moj kochany bardzo long sweterek jest dosc szeroki wiec napewno rozmiar 36 sie w nim utopi. Mam do niego ogromy sentyment gdyz sprowadzany jest z wloch wiec nie oddam go tak latwo
![]()
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2007-02-04 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a teraz cos lzejszego
![]() przepraszam za nieyprasowane rzeczy ![]() *koszula granatow HERE &THERE *czarna tuba z kwiatkami nie ma ramiaczek H&M *dzinsy z aplikacjami * spodnie bezowe
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2006-12-03 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
i nastepne
![]() * czarna koszulka *bialo niebieska na ramiaczkach ciut na mnie zaduza z Henesa H&M * zgnili zielona tuba tez bez ramiaczek ONLY * koszulka siateczka z aplikacjami dobra na 36
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2006-12-03 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
i nastepna partia
![]() * rozowa bluzeczka z kroliczkiem fotka troszke ucieta przepraszam * biala z granatowa lamowka na jedno ramie * kamizelka z kapturem * koszula biala bardzo fajna ale na s mniejsze M choc ja mam L i wygladam tak jak na fotce ![]() *paseczek zolty
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2006-12-03 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
*** I tu tez DOKLADECZKA***
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2007-02-04 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
kolejna dokladeczka
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2006-12-13 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
i kolejne pare cudeniek
![]()
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2007-02-04 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Posiadam jeszcze ciuszki na chlopca wiek 4,5,6,7 latek jednak fotki zalacze kiedy indziej. Model juz poszedl lulu
![]() I jeszcze pare dodatkow!!!!!!!!!!! Zapraszam!!!!!!!!!! ![]() ![]() ZAPRASZAM
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2006-11-28 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hmmm, zastanawiam się tlyko nad tą bokserką złotą... ale nie jestem pewna, na Tobie ladnie wygląda bo jesteś opalona, a ja jestem bladziuch
![]() więc ona się zleje ze mną i nie będzie to ładnie wyglądać... a poza tym niestety nic mi się więcej nie podoba ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
*****DOKŁADKA
na 3 STRONIE KOLEJNA******
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2006-12-13 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znalazłabyś coś za ten sweterek? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1164487439 Odpowiedz u mnie ![]()
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nie znalazłam nic dla siebie
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
3. Czarna bluzka - rozmiar S, posiada ściagacze na rękawach i u spodu
Bluzeczka w rzeczywistości jest o wiele łądniejsza niż na zdjęciu. Wymiary! : Długość: 40 cm Od pachy: 23 cm Rekaw: 56 cm Od Pachy: 45 cm Szerokość: 34 cm ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2006-12-13 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
chwilowo nic nie wybrałam
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
witaj ja mam ta torebeczke ktora ci sie podobała u manilli ta niebieska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
odpowiada mi ta koszula i opaska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mala dokladeczka
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2006-12-08 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
****KOLEJNA DOKŁADECZKA*****
* spodniczka w kwiaty H&M stan BDB * sweterek czerwono czarny troszke znoszony stan DB * czerwona apaszka ze zlotymi nitkami *koszula bezrekawow kremowa w paski
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2006-12-03 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
***********NASTEPNA DOKŁADECZKA*************
* koszula z bardzo fajnego materialu taki ala sliski nowa rz zalozona na guziczki rekawy zapinane na rzepy tak jak widac na kolejnych fotkach i na jednym rekwaie aplikacja wyszyta. * kurteczka orginalna z Briko przywieziona z wloch nie noszona * sukienka ala ciazowa gdyz bardzo szeroka
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2007-02-04 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
**********I HOPA DOKŁADKA************
*marynarka blekitna nowa z metka rozm. L , YAYA sklad 50% cotton 50% polyester jest pyszna pozbede sie jej za cos super co mi wpadnie w oko * spodnie biale od garsonki uzywane maja plame na dole nogawki co widac na zdjeciu zalaczonym (nie probowalam jej sprac) *koszula srebrna
***Ja kudłata durnowata*** ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emka210 Czas edycji: 2006-12-03 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.