|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
CsP Mora Bella i Le Baiser du Dragon deo
Nieaktualne
Do wymiany zapachy: - Mora Bella Comptoir Sud Pacifique 100ml nowa (dopiero co kupiłam, ale jednak chyba nie musze ich mieć - Le Baiser du Dragon Cartier dezodorant 80/100ml (jednak Smok nie dla mnie) poszedł do Contax Smoka oddam najchętniej za jakąś resztkę EDT lub EDP (może być coś z męskich), albo za jakąś ciekawszą odlewkę, albo nawet za kilka niszowych próbek. Oprócz zapachów mogłabym sie jeszcze skusić na Powder Effect Gosha lub baza lub podkład Daxa. Za CsP to już jakiś zapach taki trochę rzadszy, nawet jakaś resztka. Ale też: Oriental Flower męskie Tumulte męska Roma inne męskie Pink Sugar The Parfum Jourdana J'Ose Jose Eisenberg YR Pur Desir de Lilas + coś Mam jeszcze Błyszczyk DiorKiss Diora w kolorze 208 Diabolo Menthe nowy. Kolor błękitno-zielony, pięknie opalizujący. Chętnie na inny kolor, może być używany. Przygarnęłabym też odlewki Lutensów, L' Artisana. Na wymianę odlewki z moich flakonów, mogą być większe niż te przygarnięte. Edytowane przez gwaihally Czas edycji: 2007-12-10 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: CsP Mora Bella i Le Baiser du Dragon deo
cos u mnie za CsP i deo Smoka
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie dezodorant i błyszczyk. Może chciałabyś za Smoka odlewkę Automne - Van Cleef & Apri, mam tez sporo próbek, ogólnie zapraszam do wątku ( w podpisie ).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Agatko - chyba chodzi o Aqua Allegoria? A jaka to jest Aqua Allegoria? To bardzo ważne
Lea - Interesowałaby mnie ewentualnie tylko Lempicka, ale nie oddam jednak CsP za Lempicką. A na Smoka to za dużo... Alorah - Zastanawiam się nad ILA. Oddałabyś za Smoka? Vishnja - od Ciebie chyba nic. Dzięki i pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Acha, zapomniałam na śmierć! Smoka mogę wymienić za coś męskiego! Będzie dla męża na Mikołajki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Smoka chce. ![]() Moge zrobic odlewke pieknego L'instant Exterme EDP ![]() czy to deo jest trwale? i wazne-czy nie daje po nozdrzach spirytem?, jak to w przypadku deo czasami bywa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witaj. Według mnie nie daje spirtem. Od razu jest zapach jak trzeba. Sprawdzam teraz trwałość. Potem napiszę ile wytrzymał. A L'Instanta odgrzebię w próbkach i powącham. A jak się ma klasyk to tego co masz? Bo ja mam próbke klasyka.
Acha i nie napisałam jeszcze, że ten deo zostawia fajną oleistą powłoczkę, jak EDP, czy EDT, co mi się podoba w tym dezodorancie. Niestety zapach mi się nie podoba. I koniec. Wieczorem jeszcze porównam z EDT i EDP (mam próbki obu - fuj!) i napisze do czego jest bardziej podobny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hm, dam znac ale podoba mi sie ta propozycja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Już wszystko wiem. Ten deo zdecydowanie bardziej przypomina EDP. W EDT jest taka jakaś kwiatowa nuta. Deo jest "suchy" jak EDP. Trwałość to gdzieś 2-3 godziny. Po trzech godzinach był słabo wyczuwalny. Mierzone: 1 psik na rękę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dorotko, L'Instant niestety nie dla mnie. Wąchałam klasyka i Magic. Żadne mi się nie spodobało. Więc wersja Extreme też mnie pewnie nie powali na kolana. Tak myślę. Dzieki za propozycje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Piers do przodu
|
za CdG mogę zaproponować coś od siebie z wątku (patrz Watch) albo 60 ml Gardenii EDT Chanel - ale mam w wersji lanej
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Smok deo już nieaktualny, uciekł do Contax.
Tylko CsP Komu CsP, komu!? Katty nie znam ani Gardenii ani Watch. Zresztą wolę za CsP przygarnąć jakiś flakon, nie odlewkę. U Ćiebie to najbardziej interesują mnie Mac'i, ale CsP to muszę wymienić na jakiś flakon, nie ma bata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Mój wątek w podpisie, w razie czego odpowiem wieczorem lub jutro rano (teraz zmykam do pracy). ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Navado, przyznam, że masz piękny kramik. Tyle perełek. Ale jak postawiłam sobie zakaz na wymiane w ciemno, ani też na coś czego nie będę używać. Więc w zasadzie jedynie Ambre et Vanille zostaje. Ale zdaję sobie sprawę że to nierówna wymiana. W każdym razie dziekuję serdecznie i pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hm, widze że niestety nie masz już smoka
![]() Pozdrawiam, Alorah. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
A jest jakaś szansa na Mora Bella?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.