![]() |
#1 |
BAN stały
|
***c I U S Z K I***b I E L I Z N A***d O D A T K I***czeste Dokladki***
ZAPRASZAM DO MOJEGO NOWEGO WATKU
!!!!!!!!!!!!!!!!!DOKLADKA- BUTY NA 1 K 2 STR.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! BARDZO PROSZE O WYSTAWIANIE PRZEKUPKI PO WYMIANCE BO KAZDA JEST DLA MNIE CENNA A ZDARZYLO MI SIE ZE OSOBA MI JEJ NIE WYSTAWILA I PRZYKRO MI Z TEGO POWODU Opisz ubran bde stopniowo dodawac OSOBY KTORE MAJA PONIZEJ 8 PRZEKUPEK WYSYLAJA PRZESYLKI JAKO PIERWSZE brakujace wymiarki sa na moim starym watku wiec mozna zobaczyc ale prosze sie juz ta nie wpisywac http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201948 CZEGO SZUKAM: - zakietu czarnego- koniecznie - butow dlugosc wkladki 26 cm i wiecej i nr 38 (dla mamy) - paskow plecionych (ostatnio mi sie spodobaly) - perfum (lubie ladne zapachy) - portfela - bielizny oraz wszystkiego co wpadnie mi w oko CHETNIE PRZYJME SPRAYE DO CIALA AVON Z SERII NATURALS (wszystkie oprocz miodu i cytryny oraz kokosu i papaii) ORAZ WIBRUJACE CIENIE DO POWIEK AVON Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-30 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: ***c I U S Z K I***b I E L I Z N A***d O D A T K I***czeste Dokladki***
1) Rozowa:
-dl.- 39 (od dekoltu) -szer.- 40 -rek.- 57 - w niektorych miejscach puscily gumki 2) Niebieska ![]() -roz.- XL (ale moim zdaniem M) -dl.- 35,5 (od dekoltu) -szer.- 33 -rek.- 57 3) Niebieska 3/4: -roz.- S -dl.- 46 -szer.- 37 4) Bluzka z dlugim rekawem ze slaczkiem rozmiar S 5) Bezowa bluzeczka z dlugim rekawem rozmiar XL 6) Czerwona bluzka z dlugim rekawem stan db/dst rozmiar L Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-27 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
1) Czarna z haftem
2) Fioletowa rozmiar S 3) Niebiesko granatowa roz. L 4) Popielata (byla zwezana) roz. L 5) Czerwona sznurowana: -dl.- 40 -szer.- 37 6) Brazowa we wzorki: -dl.- 52 -szer.- 38 Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-28 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
1) Jeansy jasne z bialymi wzorkami oddam za cos fajnego
2) Rurki szare roz. 34 (maja male plamki-przebarwienia) 3) Szorty 4) Bezowe: -roz.- XL -pas- 37 -biodra- 42 -dl.zwn.- 99 -dl.wew.- 74 -stan- 25 5) Czarne: -roz.- L -pas- 38 -biodra- 48 -dl.zwn.- 101 -dl.wew.- 75 -stan- 26 6) Zielone: -roz.- XXL (ale moim zdaniem L) -pas- 35,5 -biodra- 46,5 -dl.zwn.-105 -dl.wew.- 83 -stan- 27 Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-29 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Spodnie rozmiary raczej powyzej 38
1) Bezowe w prazki oddam za cos fajnego 2) Niebieskie sztruksowe 3) Kolor morski (maja plamy jeszcze nie probowalam sprac ale zrobie to jak ktos bedzie zainteresowany) 4) Jasne jeansy oddam za cos fajnego 5) Czarne Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-29 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1) Buty czarne rozmiar 37
2) Komplet kurteczka+rybaczki rozmiar 40- oddam za cos fajnego 3) Bluzka biala 4) Spodnica czarna rozmiar M Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-28 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
1) Bluzka bialo-pomaranczowa
2) Bluzka zielona H&Mleci do Rahu 3) Suknia wieczorowa 4) Szary long stan db leci do odynki 5) Wysokie trampki rozmiar 41 Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-31 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Kolczyki (oddam za cos fajnego)
niebieska bluzka na szyje leci do Rahu Pasek leci do madziareczki Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-09-01 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Korale brazowe i kolczyki leca do odynki
szary long leci do odynki niebieska na szyje leci do Rahu ozdobne wsowki korale rozowe Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-09-01 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Te spodnie oddam tylko za cos ekstra bo sa praktycznie nowe (mialam je pare razy na sobie) leca do odynki
Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-30 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Pasek oddam za cos fajnego
kolczyki lezki w pudeleczku leca do odynki Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-09-01 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Tych bluzeczek nie oddam latwo bo bardzo je lubie ale moze trafi sie jakas okazje by je wymienc na cos fajnego
Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-28 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Spodnie Bojówki Rozmiar Metkowy 10
ROZMIARY: w pasie: 37 cm x 2 biodra: 44 cm x 2 calkowita dlugosc: 101 cm Materiał rozciagliwy 97% cotton 3% spandex Bluzeczka z kołnierzykiem romiar metkowy S ROZMIARY: szerokośc: 32 cm x 2 długość 41 cm Niebieska lekka bluzeczka bez rekawów rozmiar (chyba) S WYMIARY: szerokosc 33 cm x 2 długośc: 49 cm Biało rózowa bluzeczka z napisem rozmiar 33/34 WYMIARY: pod pachami: 42 cm x 2 długośc 42 cm MATERIAŁ: 100% cotton/algodon Bordowo czarna spódnica do kolan bez metek ROZMIARY: w pasie 40 cm x 2 Długość: 51 cm Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-28 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Bluzka z poszerzanymi rekawami w kwiaty S/M
Wymiary: pod pachami: 39.5 cm x 2 całkowita długość: 50 cm długosc rekawów: 55 cm Firma: PIMKIE MATERIAŁ: 92% polyester 8% elashane Tunika w groszki rozmiar: 44 Wymiary: szerokość: 37 cm x 2 długosc od dekoltu: 52 cm MATERIAŁ: 80%POLYAMIDE 20% ELASTANE Biały sweterek z kołnieżykiem rozmiar S WYMIARY: całkowita długośc: 52 cm Szerokość: 42 cm x 2 rekawy: 62 cm Materiał: 100% ACRYLIQUE Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-28 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Bluzka z długim rekawem w stylu hipie rozmiar (chyba) S
wYMIARY: SZERKOSC: 38,5 CM X 2 DŁUGOŚĆ: 48 CM REKAW 53 CM MATERIAŁ: 100% POLYESTER BLUZECZKA NA RAMIACZKACH ROZMIAR XS WYMIARY: długosc 33.5 cm bez ramiaczek szerokośc: 32,5 cm x 2 Bluzeczka na ramiaczkach rozmiar S Wymiary: szerkosc: 35.5 cm x 2 długość: 34 cm bez ramiaczek Biała siateczka z długim rekawem rozmiar S Wymiary: szerokosc: 39 cm x 2 długosc: 55 cm rekaw: 50 cm Materiał: 100% cotton Bluzeczka w stylu hipie z rekawem 3/4 Wymiary długosc: 45 cm szerokosc 34 cm x 2 materiał: 100% polyamide Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-28 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Biała bluzeczka rozmiar S/M
wYMIARY: szerokosc 38 cm x 2 długośc: 25 cmod dekoltu Materiał 95% viscon 5% elastan Różowa bluzka sciagana z przodu Wymiary: Dlugośc: 54 cm szerokosc od paczy dopachy: 46 cm x 2 Material: 96% viscone 4%elastane nie mam sznurka przy tej bluzce czerwona cieniowana bluzka z długim rekawem rozmiar:L wYMIARY: długośc:58 cm szerokosc:48 cm x 2 rekaw:57 cm Materiał 100% cotton/katoen Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-28 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
2)KOLOROWA TORBA NA RAMIE POMIESCI A4leci do Rahu
3)TOREBKA Z CIENKIEGO MATERIALU Z WZORKAMI (zepsuty zamek wzorki troszke zniszczone) 4)POMARANCZOWA WIELKA TORBA (JAK NA PIKNIK) 5) FUTRZANA OKŁADKA NA ZESZYT (sama szyłam) Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-31 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
UBRANKA DLA LALEK BARBIE
robione recznie przez moja mame oddam ale tylko za cos naprawde ekstra Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-28 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
1) Stringi nowe (te 2)- zdjecie zapozyczone od MENULI (mam nadzieje ze nie ma nic przeciwko)
2) Stanik 36/80 C (zdjecie rowniez pozyczone ood MENULI) leci do virtual_reality Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-29 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
DOKLADKA
Super czarne klapki na obcasie stan bdb"leca" do x-angel czyli moja siostra postanowila zmodyfikowac je dla siebie Edytowane przez kamar Czas edycji: 2007-08-30 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.