![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, kolorówka i inne u Rayne:)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos za:
Oceanic, AA Prestige Pure Skin - żel normalizujący do mycia twarzy - użyty z 4-5 razy, więc zużycie ogólnie jest niewielkie * Oceanic, AA Ciało Wrażliwe, Antycellulitowa emulsja do ciała – zużycie ½ z 300 ml * Eris, Lirene - mus samoopalający do twarzy i ciała (jasna i ciemna karnacja) - użyty raz na całe ciało * Nivea, Summer Beauty - balsam brązująco-ujędrniający do ciała (ciemna karnacja) - została połowa z 250 ml ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
S. Sssss. SSSSS.
|
cos u mnie za
* Clinique, Colour Surge Impossibly Glossy, błyszczyk z drobinkami. Odcień 08 Cream Soda. Miniaturka 4 ml. Zużycie niewielkie – 2 razy testowany na ustach.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
ZNAJDZIESZ COŚ ZA:
* L'Oreal, Color Riche Star Secrets, nawilżająca szminka z witaminą E. Odcień 709 (Claudia Schiffer). Raz testowana na ustach. Opakowanie pełnowymiarowe, prezent przy zakupach w drogerii. *Wax dla blondynek – zużycie ½ z 240 g
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za perfumke Guerlaina?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Niestety, dziewczyny, niczego nie znalazłam, szukam konkretnych rzeczy.
Mówiłam - będę wybrzydzać ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie Champs Elysees.
Z perfum może Neonatura Seve YR,około 40ml a do włosów mam kryształki Semi di lino Alfaparf(super opinie na Kwc),ubytek około 1cm z 50 ml i do tego szampon ,zostało około 1\3 z 250 ml.Mam też Diacneal i może coś innego z wątku?Zdjęcie szamponu jest w poście,a diacnealu zostało może około 40% ,opakowanie nie przezroczyste ale jest też jego fotka. w poście. Moge ewentualnie jeszcze oddać 100ml szamponu profesjonalnego Revlon w oryginalnej butelce,sobie odleje do zastępczego opkowania. Oraz Garnier,widoczny na fotce,nowość niedostępna jeszcze chyba w Polsce,nowy,40 ml. Body Shop,żel pod prysznic mango. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ślicznie trafiłaś w moje gusta ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się,że wszystko moge Ci oddać za perfumy.Tzn jeśli nie chcesz tych moich perfum?
Bo Twoje przecież sporo kosztują(pojemność z 50 ml zużyte góra 10 % tak),chociaż ich nie znam,tylko opis,więc w ciemno. Więc moge oddać kryształki,szampon,żel Body Shop,Diacneal. U Ciebie jeszcze widziałam próbeczkę czegoś do naczynkowej cery i może jeszcze coś ale to jutro rano zerknę na spokojnie bo teraz małolat mnie goni od komputera. Na pewno te ktore wymieniłam rezerwuję dla Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro się na spokojnie dogadamy, próbki oczywiście możesz wybrać i ogólnie przejrzyj jeszcze mój wątek ![]() Perfumy rezerwuję dla Ciebie. malwiiina - raczej nie szukam ubrań ani butów, dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A za Hallowena może resztę czyli :
- Garnier-nowość niedostępna w Polsce 40ml,nowy-mam z wymianki od Mektarynki, -żel pod prysznic perfumowany Isabella Rosselini My Manifesto-z dużej tuby 300ml zostało około 200 lub 250ml(dostałam od dziewczyny z Holandii),sporo kosztował;, -Vichy Lipidiose 2,mini produkt 30ml, -jakieś Avene mini 15 ml(nawet nie wiem co to jest bo dostałam od Mektarynki,pisze na nim data 11.05 nie wiem czy to na pewno jest data produkcji)-to dołożę gratis. -Może jeszcze maseczka Avene do twarzy,około połowy opakowania z 50 ml ale z terminem do lipca tego roku,chociaż nie zmieniona i ma super działanie, -Dorzucę jeszcze gratis ,tak na jedno spróbowanie może starczy maseczkę do włosów Goldwell(resztka z mini produktu 30ml),też profesjonalny,jest super,myślę kupić w przyszłości pełnowymiarowe . - mogę zrobić odlewkę do zastępczego opakowania żelu do mycia twarzy aptecznej biodermy(cera wrażliwa,naczynkowa)-około 75 ml. -maseczkę błotną Avonu(jest na fotce w poście), -dwa peelingi Faberlica, --serum termoochronne do włosów Pantene prov(bardzo wydajne bo stosuje się tylko kroplę.Jest na fotce ale zużycie odrobinkę większe jak na zdjęciu, -próbki Erisa dostępnego tylko w Douaglasie(wyrażna fotka opisu w poście) --końcówka na parę użyć żelu pod prysznic Yves Rocher Bambus. Pasowałoby Ci cos z tych jeszcze za Hallowena? Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201214 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem chetna na
* Biotherm, Aquasource Non-Stop, Żel intensywnie nawilżający do skóry mieszanej (zielona tubka) – 20 ml, użyty raz Zajrzyj do mnie
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Zielona30, niestety z pozostałych interesowałaby mnie ew. tylko maseczka Avene i wszelkie resztki kosmetyków prof. do włosów - nie chcę niczego magazynować, zwłaszcza że czeka mnie przeprowadzka. Ale Champs Elysees za tamte rzeczy b. chętnie oddam
![]() buzichocho, a za co mam szukać? ![]() iwoona, kaczina - w wątkach niestety nic nie znalazłam.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ok.
To tylko to co wcześniej ustaliliśmy.Poproszę o adres,jutro jadę na pocztę więc wyślę.Dziś nie zdążę bo ide na noc do pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
oj dużo i sie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Malwiiino, przecież wyżej napisałam, że:
Cytat:
Buzichocho, chwilowo nic dla siebie nie wyszperałam; będę jednak zaglądać, bo ogólnie kosmetyki masz ciekawe ![]() No i hop ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Halloween?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.