|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Tester Sensi z korkiem na wymianę:)
Witajcie
Chętnie wymienię ok.50ml/100ml Testera z korkiem Sensi Armaniego-nieaktualne na: -CKIn2U -Trussardi Inside -Armani White Głównie interesują mnie zapachy zaznaczone kursywą, ale oczywiście można mnie kusić Nie interesują mnie odlewki, ani wymiany na ciuchy ![]() Zapraszam Edytowane przez golgie Czas edycji: 2007-09-02 o 22:13 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tester Sensi z korkiem na wymianę:)
Czy interesuje Cię Nina Ricci L'Air du temps ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201637 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
ja lubię
tyle, ze ja nie mam jednego zapachu w takiej ilości ale zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200548
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ennko ,zastanowię się i dam znaka, gdyby coś mi podeszło
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Czy to Sensi masz jeszcze na zbyciu?
Miałam w maju tego roku 50ml Ck IN2U ale zamieniłam z Anulą na Ck Be. Teraz nie mam żadnych perfum na zbyciu, ciuszków nie chcesz, a czy można cię kusić butami? (gdyby oczywiście rozmiar Ci pasował) Mam brązowe z naturalnej skórki balerinki, wogóle nie noszone, rozm.40, z ładnym, oryginalnym wykończeniem, ozdobione węzełkiem z rzemyków, z bardzo wygodną podeszwą (taką miękką nieślizgającą się) - idealne na nadchodzącą jesień - na mnie niestety za małe. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Po La-śliczne są ale te perfumy już komuś obiecałam.Dziękuję Ci za propozycję w każdym razie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.