![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Remanent w szafie u Ani-ciuszki<36/42>i dodatki-dla kazdego cos milego:)
Dziewczyny przepraszam,ale watek jest chwilowo nieaktuanlny...
poniewaz mam sporo nowych rzeczy do wymiany w ciagu kilku najblizszych dni zaloze nowy watek gdize wszystko bedzie uporzadkowane/ posegregowane i aktualne...bardzo przperaszam was za zamieszanie... DOKLADKA!!! 11.02.07!!! Post 1 tunika w paski,kamizelka w romby i inne! ZAPRASZAM! ![]() DOKLADKA!!! ![]() ![]() ![]() 04.11.06 -nowe rzeczy w poscie nr 8 i 9!!! Serdecznie zapraszam! Otwieram szafe z jesienno-zimowymi ciuszkami na wymiane ZAPRASZAM! Poniewaz w ostatnim moim watku zagoscil balagan zakladam nowy-wszystkie ciuszki do wymiany beda umieszczane na 1 stronie. Ubrania,ktore proponuje na wymiane sa w wiekszosci w bardzo dobrym stanie i malo noszone, jesli jest inaczej to umieszcze o tym informacje przy opisie ciuszka. Na wymiane szukam: -[COLOR="Red"]rzeczy w kropki/groszki-ubran,dodatkow...COLOR] -azurkowego sweterka lub sweterka-mgielki <najlepiej golf> -butkow typu peep toe/open toe-rozmiar 39/40! -spodni 3/4:szortow,rybaczek -dzinsow,najchetniej rurek,lub o prostych nogawkach,ciemnych -topow,bokserek w roznych kolorach <szczegolnie czarnych, brazowych, zielonych, bezowych, bialych> -toreb-chetnie rozwaze kazda propozycje ![]() -opasek do wlosow:plastikowych i materialowych -korali, kolczykow itp ciuszki chetnie wymienie rowniez na kosmetyki, w tym na profesjonalne kosmetyki do wlosow... DOKLADKA- 11.02 -Together biala bokserka ze zlotym haftem-palemka. Haft slicznie sie mieni dzieki cekinom. rozmiar z metki 8, bedzie dobra na osoby noszace rozmiar 36 lub male 38. Raz zalozona,bo jest na mnie niestety przymala ![]() - tunika w paski, metki wyciete. Kroj w stylu lat'80-fajny luzny fason.Na dole lekko marszczona,dzieki czemu aldnie sie ukalda. Dekolt w lodke,rekawki sciagane troczkami. Swietnie wyglada do rurek. Mysle,ze to rozmiar ok.40<ale ze wzgledu na fason powinna byc ok, rowniez na ososby noszace 38 lub 42> Poza brakiem metki nie nosi sladow uzytkowania. -United Colors of Benetton, kamizelka w super modne romby. Swetrowa,na dole wykonczona cienkim sciagaczem. rozmiar z metki S. Raz zalozona. -Topshop, cienki sweterek w kolorze morskiej zieleni, z lekko marszcoznym dekoltem wykonczonym 3 guziczkami.Rekawki 3/4. Fajnie uklada sie na sylwetce. Rozmiar z metki 12,ale uwazam,ze jest mniejszy-ok.38. Kolor w rzeczywistosci jest mniej niebieski,a bardziej turkusowy./Wisienka Edytowane przez aniser Czas edycji: 2007-09-23 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
BLUZECZKI
-Pineapple, czarna bokserka z delikatnym rozowym wykonczeniem i rozowym wszywanym napisem "pineapple". Z metki rozmiar 10 <38> Wymiary: -Pacha Brothers, czarna bluzeczka z elastycznego materialu. Z przodu dwie biale wisienki,z tylu, na plecach napis. Z metki M,wymiary:szerokosc pod pachami 39cm*2, dlugosc 50 cm. dopasowuje sie od sylwetki,sporo sie naddaje. -Warehouse, czarna bluzeczka z oreintalnym obrazkiem z przodu. Obrazek jest jakby malowany na tkaninie,gdy lezy spraiwa wrazenei lekko popekanego<jest tak od nowosci>, po zalozeniu nie widac tego. Rozmiar z metki:UK12. Us 8<38/40>, wymiary:szerokosc pod pachami 42cm*2 dlugosc 52cm - Bluzeczka z dekoltem i rekawkami wykonczonymi gumeczka,dzieki temu ladnie uklada sie na dekolcie i ramionach. -Orsayczarna bluzeczka z nadrukiem przedstawiajacym miasto. Ladnie sie prezentuje do dzinsow. Cienki,elastyczny material,dekolt w lekka lodke.Rozmiar z metki L,wymiary:szerokosc pod pachami 42cm*2,dlugosc 44cm- bluzeczka sie naddaje i dopasowuje do sylwetki. Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-10-23 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- ZARA, bezowa bokserka z wyhaftowanym kolorowymi nicmi napisem "Me",bardzo ladnie prezentuje sie na ciele. Z metki rozmiar M,wymiary: szerokosc pod pachami 38*2, dlugosc 53/54cm
-New Look, bokserka w odcieniu czekolady lekko zlamanej przez bordo,deliaktnie prazkowany material. Rozmiar z metki !0<38> ,wymiary: szerokosc pod pachami:30cm*2, dlugosc52cm. Bluzeczka jest elastyczna,bedzie dobra rowniez na osobe noszaca rozmiar 36. -Orsay, bluzeczka bez rekawkow, w kolorze bordowym,lekko mieni sie drobinkami srebrnego brokatu<nie odpada w praniu-sprawdzone ![]() - KappAhl, bluzeczka w poziome,bialo-granatowe paseczki, bardzo ladnie wyglada na ciele. Z metki rozmiar 38/40,wymiary:szerokosc pod pachami 43cm*2, dlugosc 47/48cm. Bardzo przyjemny w dotyku material. - Youngstercieniutka boksreka-long ![]() -Cherokee jasnorozowa bokserka,przyjemna w dotyku.Z metki rozmiar 16 <?!>na biust 1001cm, wymiary: szerokosc pod pachami to 43cm*2, dlugosc ok.53/54cm -Nike bluzeczka na ramiaczkach w jasnozoltym kolorze. Z przodu wyhaftowany maly znaczek Nike-lyzwa. Na metce rozmiar 1,szerokosc pod pachami: ok37cm82,dlugosc 36/37cm, mysle,ze bedzie najlepiej wygladac na osobie noszacej rozmiar s/m. Bluzeczke posiadam z wymiany,wiec nie odpowiadam za jej oryginalnosc. Zalozona bardzo ladnie sie prezentuje,super na fitness. Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-10-23 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
BLUZECZKI i BLUZKI
-TopShop cieniutki,lekko przeswitujacy topik w paski. Bluzeczka wiazana jest na szyji,kroj kopertowy,z tylu odciete plecy. Paseczki sa czarno-kremowe z delikatnym elementem pomaranczu.Slicznie wyglada do granatowych rurek. Z metki rozmiar 12,euro 40,wymiary: szerokosc pod pachami 37cm*2,dlugosc bez wiazania 53cm,od dekoltu w dol 41cm. Poniewaz material malo sie naddaje rozmiar wydaje mi sie zawyzony,polecam na kogos noszacego ubrania w rozmiarze 38. - Woodpecker cieniutki sweterek-bluzeczka w stylu long.Poziome, bezowo-biale paseczki, dekold w lodke. Rozmiar z metki to40/42, jednak powinna pasowac na kogos noszacego rozmiar 40 lub 38<przy wiekszym biuscie>.Wymiary: szerokosc pod pachami ok49cm*2, dlugosc: 71cm Bluzeczka ladnie sie dopasowuje do ciala,jednak na mnie okazal sie za duzy(zakup na allegro). -Claudia Strater cieniutki kremowy golfik, z krotkim rekawkiem.Przyjemna w dotyku dzianinka. Z metki rozmiar 40,wymiary:szerokosc pod pachami:42cm*2 dlugosc bluzeczki bez golfu53cm, wysokosc golfu ok.19cm. -Only <Vero Moda>brazowo-karmelowa bluzka,desen w mazaje,u gory napis DELUXE. Bluzka ma spory,lekko lodkowy dekolt i ciekawy desen.Mozna nosic ja sama lub nalozona na koszule.Rozmiar z metki M, wymiary:szerokosc pod pachami44cm*2,dlugosc54cm . Ze wzgledu na swoj kroj,bluzeczka powinna byc nieco szersza,by dekolt ladnie sie ulozyl. -Only <Vero Moda>ciemnozielona bluzeczka, z kolnierzykiem i dlugimi mankietami zapinanymi na guziczki,ktore mozna wywijac.W rzeczywistosci kolor jest bardziej oliwkowy niz na zdjeciu.Rozmiar z metki L, wymiary: szerokosc pod pachami ok44cm*2, dlugosc50cm -czarny, bezmetkowy sweterek.Cieniutka tkanina,dekolt w lekki szpic<serek>, rekawy i dol swetra wykonczone sciagaczem.Wymiary: szerokosc pod pachami: 43cm*2, dlugosc ok51cm. Sweterek posiadam z wymiany,jednak w miedzyczasie dostalam kilka podobnych,wiec ten oddaje. Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-10-23 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
SWETERKI
-bezmetkowy, liliowy bezrekawnik z szerokim golfem<mozna wylozyc na ramiona>. Material w delikatne,grubsze pionowe prazki.Szerokosc pod pachami 45cm*2<malo sie naddaje>,dlugosc bez golfu 46cm,z golfem 62cm -Vinshui pomaranczowy golfik- bezrekawnik,z delikatnej tkaniny. Nad biustem pasek blyszczacych paletek ukryty pod cienka warstwa materialu-ladnie sie mieni,a nie grozi im oderwanie ![]() -Esprit (EDC)dla H&M pomaranczowa bluzka z rekawem,z przodu nieregularne serduszko,ktore delikatnie sie mieni w swietle.wycieta metka przy szyji,wiec brak rozmairu ale na oko to S/male M, szerokosc pod pachami 37cm*2 dlugosc 52cm -H&M czerowny cienki sweterek, rekaw 3/4. Dekolt w serek.Sweterek jest w odcieniu modnej tej jesieni klasycznej czerwieni. Z metki rozmiar14ale sweterek jest zdecydowanie mniejszy,ok.38, wymiary: szerokosc pod pachami 41cm*2, dlugosc 53cm Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-10-23 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
SWETRY
-Woman collection, czarny cardigan <na guziczki>,ladnie wykonczony,dekolt w serek. Wymiary: szerokosc pod pachami 43/44cm*2 dlugosc 55cm - Pat to Pat, sweter w poziome paski w kolorach jesieni <bez,krem,rudy,bordo,braz >.Zapinany na zamek.Rozmiar z metki 36, jednak na moje oko spokojnie bedzie pasowal na 38, wymiary: szerokosc pod pachami ok47cm*2,dlugosc od szwa na ramieniu 57cm,dlugosc golfu 7cm. -Nutshell, zlocisto bezowy sweter z golfem zapinanym na zamek. Na dole,po bokach, na dole swetra zameczki pozwalajace regulowac szerokosc sweterka, dol swetra,mankiety i boki robione innym sciegiem-pionowe paski-dodaja uroku swetrowi. Rozmiar z metki S/M, wymiary:szerokosc pod pachami 42cm*2 dlugosc od szwa na ramieniu 60cm, golf dlugosci ok20/21cm -CAM sweterek bezowy,zapinany na suwak. Mozna nosic jako golf lub rozpiety,z kolnierzem. Faktura swetra w delikatny prazek.Rozmiar z metki M, wymiary: szerokosc pod pachami ok45cm*2,dlugosc 57cm Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-10-23 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Remanent w szafie u Ani-ciuszki<36/42>,buty,torby,dodatki-dla kazdego cos milego:)
BLUZY i SPODNIE
-Amisu <New Yorker> jasnoniebieska bluza z dekoltem w serek. Na przodzie ciemniejszy napis AMISU 54.Mila w dotyku,ladnie wykonczona. rozmiar z metki L, wymiary: szerokosc pod pachami ok.49-50cm*2, dlugosc 50cm. -Only ciemnobrazowa bluza na zamek. Z golfikiem. Cienka, na dlugi rekaw. rozmia z metki M, wymiary: szerokosc pod pachami 40cm*2, dlugosc okolo 50-51cm. Mysle,ze bluza ta bedzie tez dobra na soby noszace rozmiar S. -JDV szare spodnie dresowe. W pasie maja plaska gumke i sznureczek, ktory sluzy do ozdoby,a ktory w razie potrzeby mozna odciac bez straty dla spodni. Dluga, lekko rozszerzana nogawka.Dlugosc calkowita 100cm, dlugosc po wewnetrznej stronie nogawki 75cm, stan 24cm, szerokosc w pasie 36cm. -Pop chic spodnie rybaczki <ewentualnie 7/8 w zaleznosci od wzrostu>. Granatowy dzins,lekko przecierany.Biodrowki,z tylu fajne kieszonki w oryginalnym ksztalcie. Spodnie mozna wlozyc w kozaczki. Rozmiar z metki30 wymiary dlugosc calkowita 90cm, dlugosc po wewnetrznej stronie 71cm nogawki stan z przodu 19,5cm szerokosc w pasie ok42cm*2 szerokosc u dolu nogawki 20cm*2/Opolanka Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-11-13 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Remanent w szafie u Ani-ciuszki<36/42>,buty,torby,dodatki-dla kazdego cos milego:)
SPODNIE
-Vero Moda niebieskie jeansy biodrowki. Zapinane na suwak i guzik. Z tylu dwie kieszonki z wszystka only. Spodnie sa malo noszone,maja jednak drobna wade: metka z nzwa firmy na wysokosci paska,wewnatrz spodni jest rozdarta. oraz na dole jednen nogawk leciutkie przetarcie,ktorego jednak zupelnie nie widac podczas noszenia. Poza tym nie nosza zadnych oznak uzywania. Rozmiar z metki:38, wymiary: dlugosc nogawki strona zewnetrzna 103cm<bez paska>,106cm z paskiem, strona wewnetrzna79, wysokosc stanu z przodu21,5cm, szerokosc w pasie 40cm <pas lekko obnizony>, szerokosc u dolu nogawki ok.25-26cm. Kolo nieco bardziej delikanty niz wyszedl na zdjeciu. -Troll spodnie jeansowe,lekko przecierane<efekt delikatniejszy niz wyszedl na zdjeciu>. spodnie maja modna,prosta nogawke. Z metki rozmiar L,wymiary: dlugos nogawki po stornie zewnetrznej 105cm bez paska, 109cm z paskiem, dlugosc nogawki po stronie wewnetrznej 84cm, wysokosc stanu z przodu ok.23cm, szerokosc w pasie 43cm*2, szerokosc nogawki na dole ok23cm DOKLADKA!!! -Disney czarny staniczek z emblematen w postaci myszki Minnie. emblemant utrzymany w kolorzed fioletowym i bialym. Stanik ma lekko usztywanine, profilowane miseczki.Rozmiar z metki 75B. Nietrafiony zakup. -Desiree staniczek w odcieniu malinowym/wisniowym, koronkowy. Bardoz ladnie wykonczone miseczki oraz ramiaczka. Stanik miekki,lekko profilowane miseczki,ladnie modeluje biust. Rozmiar z metki 75B, rowniez nietrafiony prezent. Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-11-04 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
DOKLADKA!!!
-Anda Fashion-cienki bananowy sweterek w serek,z elastycznej tkaniny,pieknie dopasowuje sie do sylwetki. W rzecyzwistosci odcien nieco bardziej babanowy niz bezowy. Na metce brak rozmiaru, wymiary: szerokosc pod pachami 38cm*2, dlugosc 58cm,polecam na kogos noszacego rozmiar S/M, gdyz bedzie sie ladniej ukladal.Stan idealny, sweterek jest nowiutki,nigdy nie noszony <nietrafiony prezent> -Reserved kremowa bluzeczka w delikatny wzor-w postaic ornamentowych napisow. Wzor stylizowany nieco na stara mape.Bardzo ladnie sie prezentuje zalozona. Wyciecie pod szyja w lekki serek.Z metki rozmiar L, wymiary:szerokosc pod pachami 45cm*2, dlugosc 53cm.Bluzeczka posiada mala wade-jest nia dziurka z tylu,na karku, nieco pod metka ma malusienka dizurke-mozna ja zacerowac i nie bedzie sladu,lub nosic tak jak jest-wada ta wogole nie rzuca sie w oczy. - BHS delikatnie rozowy sweter. Posiada ciekawe zapiecie-golf na suwak,ktory mozna nosic na wiele sposobow. Przyjemmny w dotyku. Z metki rozmiar 10 <EURO 38>, wymiary: szerokosc pod pachami 43cm*2, dlugosc 58cm. Zalozony moze 2,3 razy. Sweterek jest idealnie gladziutki,wszelkie roznice to wina aparatu. -Dunnes stores czerwony kobiecy polarek.Bardzo mieciutki i przyjemny w noszeniu. Zapinany na suwak,bardzo ladnie dopasowuje sie od sylwetki. Z metki rozmiar SMALL,a pod nim napis 38-40, osobiscie polecam na kogos noszacego wieksze 36 lub male/srednie 38. Wymiary: szerokosc pod pachami 46cm*2, dlugosc 52cm <trzeba pamieta,ze to bluza i niezbyt duzo sie naddaje>. Polarek w swietnym stanie,wymienie na cos co mi sie naprawde spodoba,bo nie moge przebolec,ze na mnie jest nieco przymaly:/ -PIMKIE topik na ramiaczkach z modnym motywem w panterke. Czarny topik,z delikatnym wykonczeniem z koronki. Gora bluzeczki w modny panterkowy motyw w odcieniach niebieskiego i szarosci. Bardzo ladnei przylega do sylwetki. rozmiar z metki 2/M, wymiary: szerokosc podp aszkami 34cm*2, dlugosc 40cm. Topik sie naddaje,jednak szczegolnie polecam na osoby noszoace ubrania S/male M. Super na impreze, lub dla mniej odwaznych ![]() ![]() -H&M czarny golfik z dodatkiem welny. Bardzo ladnie sie prezentuje-przylega do ciala. Dosc cienki,ale jednoczesnie cieply. rozmiar z metki S, wymiary: szerokosc pod pachami 39cm*2 dlugosc 53cm. W rzeczywistosci gladziutki,idealnie czarny. Edytowane przez aniser Czas edycji: 2006-11-04 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dot.: Remanent w szafie u Ani-ciuszki<36/42>,buty,torby,dodatki-dla kazdego cos milego:)
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1160334793
znajdziesz cos za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dot.: Remanent w szafie u Ani-ciuszki<36/42>,buty,torby,dodatki-dla kazdego cos mileg
hej
![]() znajdziesz cos za te sweterek? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1160338082 zapraszam serdecznie ![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dot.: Remanent w szafie u Ani-ciuszki<36/42>,buty,torby,dodatki-dla kazdego cos mileg
znajdziesz cos u mnie za ten czerwony swterek h&m?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
czesc interesuje mnie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1160326579
z jakiego to materiału (chodzi mi o to, czy zawiera bawełnę, jeżeli tak, to ile %)? Zapraszam do mnie odpisz u mnie, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Remanent w szafie u Ani-ciuszki<36/42> i dodatki-dla kazdego cos milego:)
Nesia29, Ameska- niestety nic dla siebie nie znalazlam
![]() cinkapooh-imienniczko ![]() mam jeszcze taka pomaranczowa bluzeczke z poprzedniego watku,jesli nadal cie interesuje to moze dobierzesz sobie cos z dodatkow,ktore pojawia sie tu jutro ![]() e-xx bluzeczka nie ma w skladzie bawelny. Sklad z metki to 90% poliamida, 10% elastan. Jesli bylabys zainteresowana to mnie spodobalo sie u ciebie kilka rzeczy, min. kolczyki,atomizer sephory i baza z tuszu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Remanent w szafie u Ani-ciuszki<36/42> i dodatki-dla kazdego cos milego:)
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1161624033
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1161625549 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1161628211 znajdziesz coś u mnie za te rzeczy ? ? odpisz w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
-Pop chic spodnie rybaczki <ewentualnie 7/8 w zaleznosci od wzrostu>. Granatowy dzins,lekko przecierany.Biodrowki,z tylu fajne kieszonki w oryginalnym ksztalcie. Spodnie mozna wlozyc w kozaczki. Rozmiar z metki30 wymiary dlugosc calkowita 90cm, dlugosc po wewnetrznej stronie 71cm nogawki stan z przodu 19,5cm szerokosc w pasie ok42cm*2 szerokosc u dolu nogawki 20cm*2
Troll spodnie jeansowe,lekko przecierane<efekt delikatniejszy niz wyszedl na zdjeciu>. spodnie maja modna,prosta nogawke. Z metki rozmiar L,wymiary: dlugos nogawki po stornie zewnetrznej 105cm bez paska, 109cm z paskiem, dlugosc nogawki po stronie wewnetrznej 84cm, wysokosc stanu z przodu ok.23cm, szerokosc w pasie 43cm*2, szerokosc nogawki na dole ok23cm czy któreś z tych spodenek są z lykrą ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hoop . .znajdziesz cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za któreś jeansy?
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Dot.: Remanent w szafie u Ani-ciuszki<36/42>i dodatki-dla kazdego cos milego:)
Interesuje mnie:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1161624033 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1160327714 a bardzo by mi zalezalo na http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1161627394 znajdziesz cos?
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1161627394
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1161629383 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1161629223 To mi sie bardzo podoba.Mogę uszyć za nie torebkę . Zajrzyj do mnie i zobacz jakie szyje torebki.Nie podam odnośnika ,bo nie umiem,ale znajdziesz mnie na pewno Pa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
bloondyna u ciebie podoba mi sie tunika villa,ta w kwiaty,tyle,ze zalezaloby mi,zeby zobaczyc ja na zdjeciu zalozona na kims.Mam jedna podobna i niestety w niej nie wygladam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
kaYa- sprawdze sklad z metek jutro i podam na 100%,ale z tego co mi sie wydaje to odrobina lycry powinna byc w spodniach Vero Moda, oraz w rybaczkach,w jeansach z Trolla raczej nie bedzie lycry.
nicolaaa-przykro mi,ale nic dla siebie nie znalazlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
neciontko- u ciebie widze dla siebie tylko biala koszule na haftki i hmm podoba mi sie srodkowa torba z przedstawionych propozycji,ale zupelnie nie w moim guscie material-masz moze jeszcze jakies inne propozycje toreb?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podobaja mi sie twoje torebki-szczegolnie model: czerwona w kwiaty z koleczkami przy raczkach. Tyle,ze baaardzo chcialabym torebke uszyta z materialu w bialo-czarna pepitke<cos takiego jak na zdj.2> i nie wiem czy to mozliwe? albo taka utrzymana w szarosciach tez mi chodzi po glowie... ![]() daj znac czy moglabys i mialabys z czego uszyc taka torbe,dobrze? na wszelki wypadek dodaje,ze zdjecia zapozyczylam z allegro... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
a mnie się podoba sweterek :P
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1160334793 czy on jest bejbe intensywnie czerwony? :P odpisz prosze u mnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do pepitki biało czarnej to też jest do uszucia ,bo chyba nie ma problemy z takimi materiałami. Napisz jakie chcesz.Pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
cześć, szkoda że nie odpisałaś u mnie... bo twoją odpowiedź tutaj przeczytałam dopiero dzisiaj. doyślam się źe bluzeczka nie przepuszcza powietrza, więc chyba zrezygnuję, chyba że chcesz ją wymienić na jakieś drobiazgi. Jakbyś odpisywała to odp proszę u mnie - wtedy przeczytam twoją odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
w sumie to podoba mi się u ciebie jeszcze ten sweterek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1160338082
napisz co dokładniej ci się u mnie podobało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
W sumie to zależy mi na wszystkich trzech rzeczach t.j.bluzeczka i 2 pary spodni,więc pomyśl ,żeby Ci sie opłacało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.