![]() |
#1 |
BAN stały
|
________wiosna u czekolady________36\38___ __NIEAKTUALNY Witam w nowym wątku ![]() W.A.N.T.E.D. sukienek na teraz, różnych, z długim rękawem, krótkim, na szelkach itd. leginsów kórtki satynowy szlafroczek ! the one D&G bluzek z żabotem\kokardą nietoperzy tunik kamizelek jasne fajne poncho kolczyków kółek DUŻYCH najlepiej srebrnych Active C LRP krem pod oczka ujędrniacze do ciała GOOD BYE CELLULITE NIVEA zawsze każdą ilość MASKA ABSOLUT REPAIR LOREAL ogólnie rzeczy eleganckich, do obcasów
![]() Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-04-14 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: ________wiosna u czekolady________36\38___ __
1. Krótki seksowny seterek z pomponami, kolor malinowo-jeżynowy ![]() h&m, rozm S, stan bdb 2. Polo Abecrombie, nowe z metką, kolor malina+jeżynka rozm S -będę wybredna nie ma 3. Sweterek Sister's Point, czerwony rozm S, stan bdb 4. Różowy cukierkowy słodki cardigan Oasis, rozm 8, stan bdb 5. Torba kuferek pikowana Top Secret, raz noszona, jak nowa, krwisto czerwona - będę wybredna nie ma 6. Płaszczyk jesienno-zimowy, czerwony, rozm S, piękny trapezowy fason, troszkę zmechacony, trzeba ogolić, -nie będę wybredna nie ma 7. Sukienka z golfem kolor malina, śliczny
![]() Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-03-27 o 01:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
![]() DOKŁADKA Super kozaczki, czarne, zamszowe, z cekinową V-ką saszki na niziutkim obcasie rozmiar 37 są super, za coś ekstra!
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-04-02 o 01:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1. Trencz ATMOSPHERE, oderwane metki i przymierzony więc NOWY, za duży na mnie ![]() -będę bardzo wybredna, oddam za coś super, najchętniej za inny trencz! nie ma 2. Buty platformy, wysoki obcas - 10cm, piękne, wygodne, skórka w środku, rozm typowe 38, raz ubrane więc jak nowe, na zdjęciu przebarwienia się pojawiły, w rzeczywistości kruczoczarne bez śladów noszenia -nie wiem czy chcę oddać.. więc będę wybredna 3. Sukienka na szelkach, rozm S, śliczna, stan bdb nie ma 4. A la Spy Bag Chloe stara wersja, gruba skórka, miękka dość, nie taka jak te co teraz sprzedają :/ stan bdb! -będę wybredna 5. Kamizelka, satynowa, wystarczy przyszyc ładniejsze guziki i bedzie extra, stan bdb, jak nowa, rozmiar s 6. Nowa torba AMTOSPHERE cała z cekinów, jamnik, jest dosyć duża! Ma krótkie rączki i długi pasek. Śliczna, nie wiem czy chcę oddać. 7. Czarna ogrooooomna torba, miękka eko skórka, jak nowa.
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-03-29 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
1. Imprezowa bluzka Sisrter's Point, na niższą osobę spokojnie może posłużyć jako sukienka, raz ubrana, jest świetna!! Dekold ozdobiony koralikami, rozm S
REZERWACJA nie ma 2. Baletki Diverse, rozm 39, stan db 3. Tunika Sister's Point, śliczny krój, odcinana pod biustem (optycznie go powiększa!) rozm s, stan bdb 4. Majtki Vicotia's Secret, rozm M\L i jest to prawdziwe L! Nigdy nie ubrane, zamówione przez internet okazały się o wiele za duże, aha są z dziurką TAM
![]() Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-03-16 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
1. Botki Jenifer&Jenifer, raz ubrane, rozm 38, brązowe 2. Brązowa torba, dużo kosztowała, nie muszę oddawać jednak rzadko ją noszę duża mieści A4 jest piękna!! -będę wybredna nie ma 3. Krótkie futerko ALIBI rozmiar 38, stan jak nowe, za duże na mnie, śliczny czekoladowy kolor, milutkie, mega dziewczęce 4. Super bluzeczka w panterkę, rozm małe S, stan idealny, -będę bardzo wybredna nie ma 5. Kamizelka z króliczków, brązowa, rozm s, stan bdb, niby chanel
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-03-17 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1. Sukienka EDC Esprit i UWAGA! ta w niebieskie paski zostaje dla mnie, na wymianę mam taką samą tylko paski są w kolorze CIEMNY SZARY\JASNY SZARY rozm 34 ale ja noszę S i pasuje idealnie, dł przed kolano, rewelacyja do kozaczków, nowa z metką -będę wybredna 2. Bluzka 2w1 z stynowym kołnierzem, stan bdb, rozm s 3. Mini w kratkę, plisowana, rozm S, stan bdb, gruby materiał, akurat na wiosnę na leginsy, uwielbiam ją i nie wiem czy chcę oddać 4. Bolerko krótkie z motylem z cekinów, rozm S, stan bdb nie ma 5. Nietoperz szary, stan db, rozm s/m 6. Bolerko pikowane Rinascimento, raz ubrane, nie wiem czy chcę oddać, rozm s nie ma 7. Satynowa koszula, na zdjęciu dobrze nie widać ale ma guziki dp pewnego miejsca,później jest pasek ![]() Top Secret, jak nowa, rozm S DOKŁADKA 8. Szara krótka sukienka ZARA, rozm S/M, fajn y wywijany golf na dekoldzie, stan bdb 9. Fajna sukienka Tunika firmy VILA, bardzo rozciagliwa Material -akryl , Viskoza , Linen Rozmiar z metki -S Dokladne wymiary: dlugosc calkowita - 94cm Pachy od 46-70cm Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-04-02 o 02:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
1. Imprezowa bluzka Sister's Point, śnieżnobiała, śliczne kamienie przy dekoldzie, rozm S, stan raz ubrana nie ma 2. Bolerko Mango z futrzanym kołnierzem , rozm S/M, stan bdb 3. Samoopalacz Lancome, poj wyjściowa 50ml zostało ok 30, świeży
4. H&M wiązana kopertowa słodka bluzeczka, soczysty kolorek, rozm S, stan bdb 5. Śliczny NOWY paseczek ZERO, skórzany, brązowy z tyłu materiał Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-03-17 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Płaszczyk TROLL jest cudny i uwielbiam go ale jest na mnie za duży ;( Kupiony rok temu, stan jest idealny, w tym roku mój rozmiar z M na S wskoczył i już mi się tak na mnie nie podoba... Polecam go szczerze bo jest piękny, kiedyś nawet babka mnie na ulicy zaczepiła zapytać skąd go mam... Kolor jasna zieleń {jak na 1 zdjęciu} jest gruuuuby, w sam raz na bardzo zimną jesień lub lekką zimę {ja go nosilłam zimą }, podszewka, dwurzędowy, krótki, z paskiem. Wymiarki: szerokość pod pachami: 42cm
długość od ramienia: 56cm długość rękawa po zewnętrznej stronie: 60cm 2. kapciuszki z PRIMARKA, za małe na mnie więc są nowe rozm 37 3. Kamizelka, rozm s, nowa Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-03-18 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
uwaga: NIE PROPONUJCIE MI CIUCHÓW Z MINIONEJ EPOKI!! NIE WKLEJAJCIE LINKÓW Z PODPISEM "COŚ ZA TO", PISZCIE KONKRETNIE O CO CHODZI!! __________________Kosmetyki na wymianę: 1. Maska Ziaja Pro maska ściagająca pory, kupiona ok. 4mce temu zostala ponad połowa 2. Paco Rabanne Ulreaviolet EDP ok 15ml z 50 3. Naomi Campbell PARADISE EDT ok 25ml 4. 7masek z farb Schwarzkopf (dorzucę komuś do wymianki) 5. Pigment Inglot ciemny granat opalizujący całe opakowanie, raz użyty nie ma FOTKI NA ŻYCZENIE.
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-03-16 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
5. Torba kuferek pikowana Top Secret, raz noszona, jak nowa, krwisto czerwona
cos u mnie? ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- poza watkiem mam takie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26395 kremiki
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz cos u mnie za buty na obasie 38 czarne majteczki z all bolerko z futerkiem bluzke biała imprezową ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Podoba mi się u Ciebie czerwona torba i
4. Różowy cukierkowy słodki cardigan Oasis, rozm 8, stan bdb Kiedyś podobały Ci się u mnie nowe złote sandały i spódniczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
białą imprezową bluzeczke i torebke czarną lub czerwoną? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za polo abercrombie ? mam :
odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1236688037 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1236688581 odp u mnie
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sukienkę na szelkach?
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za którąś z tych tunik?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1236690822 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1236689470
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
1. Imprezowa bluzka Sister's Point
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
malinowy grzybek, malinową bluze, malinowy t-shirt z metką czerwoną torbe czarna sukienke na guziczkach S biały top z cekinami S jesli znajdziesz cos ,za chociaz jedna rzecz to napisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
1. Imprezowa bluzka Sisrter's Point, na niższą osobę spokojnie może posłużyć jako sukienka, raz ubrana, jest świetna!! Dekold ozdobiony koralikami, rozm S
moze znajdziesz cos u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
![]() Torba kuferek pikowana Top Secret, raz noszona, jak nowa, krwisto czerwona - będę wybredna 5. Kamizelka, satynowa, wystarczy przyszyc ładniejsze guziki i bedzie extra, stan bdb, jak nowa, rozmiar s 1.Imprezowa bluzka Sisrter's Point, na niższą osobę spokojnie może posłużyć jako sukienka, raz ubrana, jest świetna!! Dekold ozdobiony koralikami, rozm S 6. Bolerko pikowane Rinascimento, raz ubrane, nie wiem czy chcę oddać, rozm s pozdrawiam ![]()
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Różowy cukierkowy słodki cardigan Oasis, rozm 8, stan bdb ?
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1236688581
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Imprezowa bluzka Sisrter's Point, na niższą osobę spokojnie może posłużyć jako sukienka, raz ubrana, jest świetna!! Dekold ozdobiony koralikami, rozm S
znajdziesz coś u mnie za nią? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
1. Krótki seksowny seterek z pomponami, kolor malinowo-jeżynowy
![]() 3. Sukienka na szelkach, rozm S, śliczna, stan bdb . Bolerko krótkie z motylem z cekinów, rozm S, stan bdb odp u mnie ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Wstawię zdjęcia bucików jutro, spódniczkę miałam na sobie raz! i raz ją prałam!
co proponujesz za buciki? butki są nowe i trochę kosztowały. A co do cieni, to może masz jakieś kosmetyki na wymianę? Nie wiem czy zarezerwować te rzeczy dla Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.