![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wymienię błyszczyki-Chanel i Shiseido, cienie wypiekane Glazel
NIEAKTUALNE
Wymienię **Błyszczyk Chanel z najnowszej serii Levres Scintillantes nr. 106 Myriade- z kartonikiem dostałam w prezencie, kolor w opakowaniu dość intensywny, jednak na ustach zamienia się w piękną bladą malinową beżo-czerwień lekko złamaną różem. Świeżutki, gęsty , z pięknymi drobinkami, jednak kolor nie dla mnie, użyłam ze 3-4 razy, bo myślałam że jednak... **Błyszczyk Shiseido Ruby Luster nr. G3, ładny beżowo-koralowy stonowany kolor, bez drobinek, rzadszy od Chanela, daje delikatny efekt, pięknie pachnie.Nie mam już kartonika, kupiłam w Douglasie w Poznaniu w sierpniu, użyłam też ze 3-4 razy i kolor też nie dla mnie niestety **Krem pod oczy Rilastil Intensive , dla starszej skóry, ładnie napina i nawilża, dość treściwy, użyłam kilkanaście razy, z 15 ml zostało na pewno 10-12, bez kartonika **Paletka cieni wypiekanych Glazel, 18 szt. w dość dużej paletce( bo to produkt profesjonalny dla makijażystów). Kolory są cudniaste, pięknie połyskują , jedne lekko perłowo, inne delikatnie metalicznie, śliczne nasycone kolory. Fotka na stronie Glazel bardzo wiernie oddaje kolory, mi sie chyba nie uda zrobić takiej fajnej fotki ![]() Dla mnie mają jedną zasadniczą wadę, są perłowe i kolejny raz przekonałam się, że perła nie dla mnie, użyłam kilka razy, paletka kosztowała ponad 200 zł i nie oddam jej łatwo ![]() **wstrzymany Zapach Esencia de Duende ,z kartonikiem z 30 zostało ok 26-27 ml **Dior-najnowszy puder brązujący Bronze Poudre De Soleil kolor 010 Healthy Look -kolor dla blondynek, z pędzlem i kartonikiem , zużycie na fotce, z wymiany ale za jasny dla mnie **Collistar-najnowszy krem koloryzujący z filtrem 40 , kupiony w sierpniu w łódzkim Douglasie, użyty 2 razy, nie trafiłam z kolorem.Nazywa się Crema Compatta Ambronzante Tanning Compact Cream kolor 5, zdecydowanie dla blondynek, z kartonikiem **Collistar - świetny puder brązujący Silk Effect Bronzing Powder nr.7 bali - zdecydowanie dla blondynek, użyty kilka razy, z pędzlem do kompletu. Daje bardzo subtelny efekt, bez drobinek ale z pięknym połyskiem. **Paletka cieni E.Lauder Color Graphic 01 Ravishing Auburn, piękne stonowane kolory użyta kilka razy, z kartonikiem **Peeling"drapak"anti-cellulite Lirene z 225ml zostało ok 150 Nie będę się porywała z wymianą i wymienie na rzeczy których poszukuję, liste bedę uzupełniała Nie szukam ciuchów, Oriflame i Avon --szamponu Vichy Dercos do łupieżu suchego, biało-seledynowa butelka --nowego czarnego lub grafitowego tuszu , na prezent --błyszczyków Juicy Tubes w kolorach różu --błyszczyka Chanel Cristalle Gloss nr.15 lub 13 --wysuszacz lakieru-Insta-Dri Sally Hansen( ta czerwona buteleczka) --wysuszacz lakieru-Dry Kwik Sally Hansen(bezbarwna buteleczka) --baza pod cienie Lumene-najlepiej nowa --Antidral lub Etiaxil z długim terminem ważności RESZTA FOTEK W POśCIE 10 Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię błyszczyki-Chanel i Shiseido, cienie wypiekane Glazel
Błyszczyk Shiseido Ruby Luster nr. G3, ładny beżowo-koralowy stonowany kolor, bez drobinek, rzadszy od Chanela, daje delikatny efekt, pięknie pachnie.Nie mam już kartonika, kupiłam w Douglasie w Poznaniu w sierpniu, użyłam też ze 3-4 razy i kolor też nie dla mnie niestety
moze cos u mnie za niego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dorotko, mam te dwa preparaty Sally Hansen oraz krem odzywczy z witaminami Sally Hansen.
edit- gdybys byla zainteresowana rowniez blyszczykiem Chanel Levers nr 84, taki efekt naturalnych, delikatnie malinowych ust, raczej transaprentny i "wilgotny" niz perlowy czy migaczacy (uwielbiam ten blyszczyk-to juz moj drugi taki) uzylam kilkukrotnie, ubytku nie widac, gora 5% tak sadze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5455132]A co wypatrzyłaś?[/quote]
paletke cieni Glazel, ale chyba nici z wymiany to cenowo nie teges ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5454766]Wymienię
**Błyszczyk Chanel z najnowszej serii Levres Scintillantes nr. 106 Myriade- z kartonikiem dostałam w prezencie, kolor w opakowaniu dość intensywny, jednak na ustach zamienia się w piękną bladą malinową czerwień lekko złamaną różem. Świeżutki, gęsty , z pięknymi drobinkami, jednak kolor nie dla mnie, użyłam ze 3-4 razy, bo myślałam że jednak...[/quote] Bardzo zależy mi na tym kolorku, mogę za niego dać mój błyszczyk Nouby używany z tydzień i coś jeszcze ;-) co Ty na to ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
numer 13, ma takie perłowe drobinki, jest ciut bardziej różowy niż wyszło na zdjęciu, ale różnica jest niewielka, za to efekt na ustach odbiega troche ok koloru w opakowaniu. Wydaje się dużo jasniejszy i naturalny - ale na prawdę ładny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
przemyślę... i może dostanę jeszcze inne oferty, bo szczerze mówiąc nie do końca jestem przekonana do koloru i drobinek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie blyszczyk Chanel (tylko musialabym sprawdzic kolor w perfumerii)
a z wymienionych przez Ciebie rzeczy mam JT rozowy marshmallow (34) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
cos u mnie za:
**Błyszczyk Shiseido Ruby Luster nr. G3, ładny beżowo-koralowy stonowany kolor, bez drobinek, rzadszy od Chanela, daje delikatny efekt, pięknie pachnie.Nie mam już kartonika, kupiłam w Douglasie w Poznaniu w sierpniu, użyłam też ze 3-4 razy i kolor też nie dla mnie niestety
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dusiu byłabym chętna na blyszczyk Chanel i paletkę Glazel.
Nie wiem jednak czym bym Cię mogła skusić ![]() Kiedyś chciałaś te szampony dla blondynek.......
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() Interesuje mnie paletka cieni wypiekanych i błyszczyk Chanel, z mojej strony mogę zaproponować serum Chanel Hydramax+ 30ml, ubytek max5ml, tester - świetne recenzje w KWC ![]() Mam również trzy błyszczyki Chanel Levres Scintillantes w kolorach Sesame, Imaginaire i Pink Oyster, bardzo mało używane, dwa w kartonikach. Po za tym mam puder brązujący z Collistara nr1, paleta cieni Chanel z edycji amerykańskiej w kolorze Demure, puder-róż z letniej limitowanej edycji Isadora, cienie Inglot i róż Inglot, róż Chanel Irreelle 50 Illusion (śliczny iskrzący róż) ogólnie sporo zależy co by Cię zainteresowało to mogę pokazać fotkę ![]() Oprócz tego to co w wątku w linku - patrz podpis ![]()
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
drei, Anja, geoniu- niestety nic u was nie znalazłam
Nevado,zainteresował mnie Chanel Levres Scintillantes Glossimer w kolorze 84 Imaginaire niechętna jestem co prawda drobinkom , ale może srebrne byłyby niezłe za inne rzeczy dziękuję, szukam przede wszystkim rzeczy z listy poszukiwań |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Numer konturówki to 10 Russet Writer w załączniku dodałam Tobie zdjęcia
![]() Wzamian bardzo zależałoby mi na błyszczyku Chanel lub Shiseido ![]() MOgłabyś sobie coś do konturówki najwyzej dobrać ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201563 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za cienie glazel?
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
znalazłabys cos za paletke cienie i peeling lirene?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
raczej taki delikatny rózowy, zależy ile go nabierzesz. Kuleczki moim zdaniem dają tylko taki połysk brokatowy, koloru raczej nie dają. Bynajmniej wydaje mi się że tym różem, jak już się nauczy nim posługować, to nie można przedobrzyć
![]()
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
lalicjo ja właśnie szukam różu w kolorze takim jaki dają te ciemne bordowe kulki meteorków Perles de Velours(chyba że w Twojej odsypce nie ma tych bordowych kulek), różne bladawcowate róże już mam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.