![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
***Oddam za rzeczy poszukiwane*** wrześniowy wątek
-----------------NIEAKTUALNE----------------
nowy wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...49#post5424949 Witajcie, posiadam następujące rzeczy, które chętnie wymienię na rzeczy z mojej wish listy (kliknij). Posiadam za dużo kosmetyków, które chętnie wymienię na coś co mi się przyda (też na zapas). Strony do niektórych kosmetyków znajdziecie klikając słowo „link”. Preferuję większe wymianki. Zapraszam ![]() Estee Lauder MagnaScopic tusz, miniatura 3.5ml, blue, użyty 3 razy (z wymiany) Guerlain Terracotta błyszczyk w kolorze miedziano-złotym, zużycie ok. 30% (z wymiany) link L’Oreal - odżywka do włosów z proteiną perły 1 / 2 opakowania Paloma - utwardzacz do paznokci 3w1, użyty 1 raz link Zalotka, użyłam jej 1 raz, jak nowa Marie Claire – błękitna kredka do powiek, użyta kilka razy Schauma – odżywka do włosów Kiwi-połysk z efektem zmiękczania wody 200ml, użyta 5 razy Garnier.................. ... - Ambre Solaire – 30 SPF, for kids, 200ml, opak. z pompką, nowy (2010) link - Podstawa pielęgnacji krem na dzień, słoiczek 50ml, nowy Avon..................... ..... – Kojąco – chłodzące płatki pod oczy SPA, Wody Mineralne Islandii, z 20 zostało 16 – Detoksykująca błotna maska do ciała SPA, 200ml, nowa - SPA Maseczka dotleniająca Oddech Amazonii zostało ok. 1/2 - Nabłyszczające serum do włosów ciemnych Radiant Brunette 50ml, użyłam kilka razy (data do 07.2008) - Błyszczyk Glazewear odcień Delish ~ koralowy (do 02.2009), użyty 2 razy, pięknie pachnie poziomkami - Błyszczyk Extreme Gloss Glazewear odcień Violet Shine - najchętniej na ten sam błyszczyk w odcieniu Sand lub Nectar/Peach Oriflame................. ..... – Balsam nabłyszczający do włosów, tubka, użyty max. 5 razy (06.2008) link - Krem miodowy do twarzy, nowy -rezerw. – Cień do powiek w sztyfcie Sun-Sational, odcień Białe Złoto,02.2008 użyty 2 razy link – Sunbeams lakier do paznokci, opalizujący złoty brąz, po terminie, użyłam na 1 paznokieć – Divine – perfumowany talk do ciała, została 1 / 2 (ilości wyjściowej) – Time Prevent Eye Stick SPF 15, sztyft do pielęgnacji okolic oczu, użyty kilka razy, znacznie rozjaśnia cienie pod oczami (04.2008) link wymienione: - Francuski profesjonalny peeling glikolowy (każda saszetka zawiera kolejną porcję kwasu, 12 saszetek+buteleczka+tubka +pędzelek), nowy Podstawa pielęgnacji (Essentials), krem na dzień, 50ml, cera normalna/mieszana, nowy – Skóra muśnięta słońcem – krem do twarzy (jasna), użyty 1 raz - Serum na koncowki 90% – Balsam lawendowy do stóp w kulce, zużycie widoczne na zdjęciu L’Oreal – Elseve – odżywka Energia i blask z proteiną perły, 200ml, nowa YR Neonatura żel pod prysznic 1/2 Eveline – Slim Extreme 3D Spa! Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające Antycellulit, tuba 200ml, użyte 3 razy (perłowa tuba) Ambre Solaire – Perfect Bronzer samoopalające mleczko nawilżające do twarzy i ciała, 150ml Perfekta Femina - Dax Cosmetics - płyn do higieny intymnej, płatki róży+kwas mlekowy, zostało 60% z 300ml, butla z pompką Naturals - pomadka pielęgnacyjna mango, ~NOWA Yves Rocher Chevrefeuille Pefumy w kremie ukryte w blaszanym pudełeczku, 7g zużycie niewielkie, z wymiany, oddam za drobnostkę, która mi się przyda Gliss Kur - Intensywna Odżywka, Olejek z kwiatu Lotosu, Asia Beauty, włosy trudne do ułożenia, ubytek 5% Krem do rąk różowy, została min. 1 / 2 tubki Soraya - balsam rozświetlający z wit. E i drobinkami, data do 03.2008, dodam gratis do wymianki, do której dojdzie osobiście (ze wzgl. na wagę), użyty 2 razy - wyrzuciłam, bo bardzo się męczył w tej tubie Nomadic Her zostało 40% (za coś z wish listy) L’Oreal – Elvital – wygładzająca pianka do włosów, 75ml, użyta 2 razy (niemiecka) Dermaknel krem na trądzik młodzieńczy i różowaty, liszajec, nadkażenia bakteryjne (świąd) itp, 20g, data do 03.2008, dostępny bez recepty Deep_Wrinkle, krem przeciw zmarszczkom położonym najgłębiej, 40ml, nowy Soft - mleczko/krem do mycia twarzy, niedostępny w Polsce, wersja kanadyjska, tuba 150ml, użyty kilka razy, data do konca lutego 2008 Jean_Marc_Maniatis_ Liss&Love – francuski dyscyplinujący krem do włosów, tuba 150ml, zużycie ok. 1/3 Vichy filtr 60, saszetka 7 ml - przechodzi do watku probkowego Vichy filtr 50, saszetka 7 ml - j.w. Cienie Visions jasne-ciemne złoto, zużycie 15% (po terminie) j.w. Cienie Visions niebiesko-granatowe, zużycie 5% (po terminie) j.w. Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2007-10-01 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Oddam za rzeczy poszukiwane*** wrześniowy wątek
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
L’Oreal – Elvital – wygładzająca pianka do włosów, 75ml, użyta 2 razy (niemiecka)
Balsam nabłyszczający do włosów, tubka, użyty max. 5 razy (06.2008) coś u mnie ? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Eveline – Slim Extreme 3D Spa! Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające Antycellulit, tuba 200ml, użyte 3 razy (perłowa tuba)
Schauma – odżywka do włosów Kiwi-połysk z efektem zmiękczania wody 200ml, użyta 5 razy oraz zalotka i odzywka loreala czeska jestem zainteresowana
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, odpiszę niebawem
![]() dokładka: rewelacyjny krem dla bobasków ![]() Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2007-09-12 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
witaj -to znowu ja
![]() podoba mi sie -Francuski profesjonalny peeling glikolowy- z Twojej wish list mam: - Effaclar K - nie zdazylam otworzyc ![]() - krem p/oczy Inositol Yves Rocher (uzyty kilka razy - ubytek niezauwazalny) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15597 - i moze cos z mojego watku
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
L’Oreal – Elseve – odżywka Energia i blask z proteiną perły, 200ml, nowa (czeska) link L’Oreal – Elvital – wygładzająca pianka do włosów, 75ml, użyta 2 razy (niemiecka samoopalacz garniera?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Eveline – Slim Extreme 3D Spa! Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające Antycellulit, tuba 200ml, użyte 3 razy (perłowa tuba) Detoksykująca błotna maska do ciała SPA, 200ml, nowa link Z poszukiwanych mam posiadam olejek: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=18854 Miałam również malusią dokładkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Karolcia wypatrzyłam białą kredke YR i 4 plastry, czy masz coś jeszcze z mojej wish list?
1stLady wypatrzyłam dezod. Treselle i Tampax, czy masz coś jeszcze z mojej wish list? Pearlania wypatrzyłam mgiełke Be spontaneous, czy masz coś jeszcze z mojej wish list? ps. wish list uległa edycji Słonik, Dosia, Malwinka - odpiszę w Waszych wątkach Levante b. chętnie zerknę na dokładkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
witam ponownie
![]() wymienie moze wszytskie rzeczy ktore mi sie u Ciebie podobają,poniewaz znalazlam jeszcze kilka ![]() -Francuski profesjonalny peeling glikolowy -L’Oreal – Elseve – odżywka Energia i blask z proteiną perły, 200ml, nowa (czeska) link -L’Oreal – Elvital – wygładzająca pianka do włosów, 75ml, użyta 2 razy (niemiecka) -Jean_Marc_Maniatis_ Liss&Love – francuski dyscyplinujący krem do włosów, tuba 150ml, zużycie ok. 1/3 link -Zalotka, użyłam jej 1 raz, jak nowa -Eveline – Slim Extreme 3D Spa! Serum intensywnie wyszczuplające – Ambre Solaire – Perfect Bronzer samoopalające mleczko – Kojąco – chłodzące płatki pod oczy SPA, Wody Mineralne Islandii, z 20 zostało 16 link – Detoksykująca błotna maska do ciała SPA, 200ml, nowa link rzeczy ktore wymieniłaś w moim wątku też czyli: - niedostępny w Polsce Garnier krem-żel do mycia twarzy, użyty 2 razy, rożowa butla 200ml z pompką, skóra wrażliwa i sucha, aloes+masło karite (data do 08.2010) - niedostępny w Polsce Garnier Soft - krem do mycia twarzy w tubie 150ml, użyty kilka razy, kanadyjski, data do końca lutego 2008 jesli chodzi o język niemiecki to jestem na 3 roku studiów ![]() poza wątkiem mam:podkład pupa smart skin kolor 04-2 razy uzyty z kartonikiem,maskara pupa flex up kilka razu uzyta-swieza,podkłąd YSL 03 uzyty 2-3 razy,iwostin spf 40 50/100ml.
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
czy znalazłabys cos za :
Detoksykująca błotna maska do ciała SPA, 200ml, nowa link ??
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]() Sprawdziłam Twoją listę i moje zasoby ![]() ![]() ~~cały płyn do relaksującej kąpieli stóp Ori 150 ml (“Zanurz stopy w orzeźwiającej kąpieli, która nawilża, koi i przyjemnie chłodzi skórę. Zawiera olejki z drzewa herbacianego, lawendowy i rozmarynowy oraz ekstrakt z oczaru wirginijskiego.”). ~~cały chłodząco – orzeżwiający talk w kremie Ori 50 ml(“Nawilża i chłodzi skórę, pochłania nadmiar wilgoci, zapewnia uczucie świeżości i komfortu. Zawiera ekstrakt z wiesiołka i mentol.”) ~~Jak wspominałam, nowy śródziemnomorski olejek do włosów 50ml (“Oliwkowa kuracja do włosów. Oliwa znana jest od starożytności jako środek pielęgnujący urodę zawiera cenne witaminy, minerały i kwasy tłuszczowe, doskonale nawilża i wygładza skórę. Olejek ożywia włosy, nadaje połysk i miękkość oraz ułatwia układanie włosów.”) Jeżeli pozwolisz ![]() ![]() Peelingi, jak dobrze pójdzie, będę miała może dopiero za miesiąc... Podsumowując, u Ciebie podoba mi się: ~~Eveline – Slim Extreme 3D Spa! Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające Antycellulit, tuba 200ml, użyte 3 razy (perłowa tuba) ~~Detoksykująca błotna maska do ciała SPA, 200ml ~~Krem miodowy do twarzy, nowy Co do P-nia – świetny pomysł jednak wszystko wskazuje na to, że od jutra będę na Śląsku... Jakieś propozycje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mektarynko, moge oddac peeleng za ktoras z tych rzeczy:
Deep Wrinkle, krem przeciw zmarszczkom położonym najgłębiej, 40ml, nowy (czeski) link – Skóra muśnięta słońcem – krem do twarzy (jasna), użyty 1 raz niedostępny w Polsce Garnier krem-żel do mycia twarzy, użyty 2 razy, rożowa butla 200ml z pompką, skóra wrażliwa i sucha, aloes+masło karite (data do 08.2010)
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o błyszczyk j.s to juz neistety nie mam,zaraz to zaznacze w watku.
Samoopalacz clarins jest najlepszy,poprostu ach i och.Mam az 2 z zachłanności wiec od bólu moge jeden odstąpic,ale nie oddam łatwo ![]() Czekoladke postanowiłam zostawić sobie,wiec jesli bede chciała sie wymienić to kupię,moge miec tez białą czekoladke(jasna z drobinkami) lub jasny braz 51 lub ciemniejszy 52. Kuracja przeciwłupieżowa mnie nei interesuje. Kosmetyki ktore przed chwila wymieniłas u mnie też moga mnie ewentualnie zainteresować,to zalezy za co ![]() Z cieni mam jesscze po za watkiem nowy(tylko testowany) cień loreal colorappeal,numer 155 -pękne złoto,mieniące sie innymi kolorkami. Daj mi znac prosze jak najszybciej co bys miała wolnego z rzeczy krore mnie interesuja i ewentualnie co bys za nie chciała. Poza watkiem mam jeszcze z zapachów koktajl aquolina pizmo i jezyna 150ml. Jeśli miałabys cos z aquoliny na wymianke to tez daj znac.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Wszystkie rzeczy, które wymieniłaś - mogę ze spokojem oddać ![]() U Ciebie najbardziej mi zależy na: Eveline – Slim Extreme 3D Spa! Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające Antycellulit, tuba 200ml, użyte 3 razy (perłowa tuba) Garnier – Ambre Solaire – Perfect Bronzer samoopalające mleczko nawilżające do twarzy i ciała, 150ml, włoski, nowy (data do 2010) Serum na końcówki troszkę mniej, ale też chętnie przyjmę ![]() Z tych rzeczy, które wymieniłaś dodatkowo: - saszetka dercosa - jak najbardziej! Na łupież suchy, czy tłusty? - odlewkę aquoliny na słodką kąpiel ![]() ![]() - szampon Elseve - jaki konkretnie? (ale to już ewentualnie ![]() No i książeczkę chętnie bym pochłonęła ![]() ![]() Pozdrawiam i rezerwuję póki co wszystkie rzeczy, które wymieniłaś ![]() edit: aha - spray rajska plaża ma jakiś tam ubytek! Sprawdzę i dam znać jaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mekatarynko, to zrobmy tak, ze zaczekajmy na odpowiedz palau. Jezeli zrezygnuje z tego kremu, to bardzo chetnie go przygarne, bo wlasnie szukam czegos do pielegnacji okolic oczu. A jezeli go zabierze, to przygarne ten kremik skora musnieta sloncem. Czy zgadzasz sie na taka propozycje?
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Rozumiem, że ja również mam rezerwować moje 3 pozycje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
hej
juz nie wiem, czy pisac u Ciebie czy u mnie ![]() ja bardzo chetnie przygarne ten peeling glikolowy ![]() za - effaklar K - kremik p/oczy YR - "czekoladka" bourjois = byloby ok?
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - w pierwszej kolejnosci wymieniam sie na rzeczy mojej "I potrzeby", potem kolejno II i III, kolejnosc osob wpisujących sie do watku nie ma w takim przypadku znaczenia, wymieniam się w danej chwili na to, na czym najbardziej mi zależy, za co z góry przepraszam (bo może to brzydko wyglądac)
Wika, deep wrinkle nie jest pod oczy, w każdym razie raczej nie oddam kremu za min. 10 euro za peeling za 5 euro, przykro mi Levante - rezerwuję krem miód i mleko do twarzy, a jesli chodzi o 2 pozostale pozycje to Słonik ma reczniczek z mojej listy 'I potrzeba' i mozliwe, ze maske wymienie takze za I potrzebe: emerald Jezeli nie dojdzie do wymianek, to sytuacja się trochę rozjasni Pearlania - ile tej odlewki mogłabys zrobic? Dosia - chętnie przygarnę te 3 pozycje, dobierz sobię jednak coś jeszcze albo powiedz jakich kosm. pielęgn. (moze szampon/odżywka elseve) jeszcze poszukujesz (naprowadz mnie) 1stLady - ze wzgl. na koszty przesylki taka wymianka jest mało'opłacalna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Spray do stóp rajska plaża ma datę produkcji: 05.05.06 i pozostało go do miejsca między napisem "foot" a napisem "works", czyli koło 80%
![]() No to może za moje 4 pozycje (do wymianki jeszcze dorzucę mydełko kokos i mleczko ryżowe z oriflame, bo chyba gdzieś mam ![]() Jeśli Ci to nie odpowiada - oponuj ![]() ![]() Aha! Jesteś zainteresowana 1 saszetką aquoliny, czy wszystkimi 3-ema? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakie pianki do ciała masz na myśli w wishliście? mam balsam w piance cztery pory roku ale nie wiem, czy o to Ci chodzi; powinnam mieć jakąś kredkę białą do paznokci ale muszę poszukać ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
hej
mnie ten glikolowy peeling wystarczy - baardzo mi sie przyda ![]() i zapomnialam dopisac wczesniej - nie mam Effaclar A.I. - mam malutka probke (2ml) - dorzuce do paczki czekam na adres na pw - caly dobry ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.