![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Mały kramik kosmetyczny sportsmenki :)
Odświeżam wątek. Mam do wymiany:
1. Yves Rocher, Pure Camille, żel do mycia twarzy. Data ważności 12.2009. Zostało 80% 2. Yves Rocher, Pure Camille, witaminowy krem - żel na dzień do twarzy. Zostało 90% Data ważności 10.2009 leci do Iza2007 3. Rossmann, hypoalergiczny krem pod oczy. Data ważności - nie wiem, kupiony jeszcze w tym miesiącu, użyłam ledwie parę razy, niestety zdjęcia nie posiadam. 4. Oriflame, krem do rąk Silk&Cashmere. Data ważności 11.2009. Użyłam ledwie parę razy, więc kilka ml mniej. leci do Lynn 5. Oriflame, krem nawliżający do każdego rodzaju cery. Nie mam zdjęcia, to jest pudełko biało - różowe. NOWE. 6. Oriflame, wzmacniająca emalia utwardzająca. Data ważności 07.2009. Miznęłam ledwie raz, więc jest prawie nowy. 7. Oriflame, perfumowany talk do ciała DIVINE. Data ważności 06.2009. Dostałam go na święta Bożego Narodzenia (2006). Użyłam go tylko raz. 8. Sephora, błyszczyk dający uczucie świeżego oddechu. Kupiłam go w marcu, użyty ze 3 razy. Na zdjęciu jest różowy, a ja mam transparamentny. idzie do lalicja 9. Oriflame, Nabłyszczający cień do powiek Funky Flora, kolor Viola (fiolet-srebro) NOWY leci do Lynn 10. Oriflame, Intense Duo Eyeshadow, kolor Walnut Pearls. Prawie nowiutki, mazniety dwa razy. 11. Oriflame, AQua Vibes, orzeżwiający róż do policzków - kolor cool peach (brąz) nowy, raz maznięty. DOKŁADKA: 12. Avon, relaksujący krem na noc. Do każdego typu cery. Użyty ok. 10% 13. Avon, krem na noc przeciw oznakom starzenia. NOWY (tylko,że bez pudełka). 14. Pantene Pro - V. Odżywka bez spłukiwania - sprężyste loki i fale. Użyty raz. 15. Oriflame, żel do usuwania skórek. NOWY. 16. Oriflame, odżywka do rzęs i brwi. NOWY. 17. Maybelline, róż Expert odcień 53 sweetheart rose. Użyty 30% leci do Lynn 18. Oriflame, kremowy cień do powiek. NOWY. Odcień: endless pink. 19. Avon, promienny błyszczyk, odcień Frosty Shimmer, użyty tylko dwa razy. 20. Oriflame, kredka do brwi. NOWY. 21. Opalizujący cień do powiek APC nr 2 i 15 22. Oriflame, perfumy do włosy, Divine. Nowy Zdjęcia niżej. Reszta w poście nr 11 i 24 To narazie tyle. Nie wiem co potrzebuję, jak coś mi spodoba, to mogę wymienić.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. Edytowane przez sportsmenka86 Czas edycji: 2007-05-28 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały kramik kosmetyczny sportsmenki :)
Znajdziesz coś u mnie za cienie APC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
5. AA Oceanic. Jedwabisty podkład rozświetlający. Kolor PIASEK (nr 2). Data ważności 02/2008. Zostało 2/3 podkładu. 9. "Plaski brzuch" Lydie Raisin. Wydanie: Wiedza i Zycie 2005. Stan wrecz idealny, wrecz nieuzywany. Stron 128 11. "Przetłumacz damsko - męski. Pierwsza pomoc dla beznadziejnego mężczyzny." Mario Barth. Wydawda Langescheidt 2005. Stan nowiutki, nieużywany, idealny na prezent. Stron 130. Kosztował 14,50 zł.
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dołożyłam balsam do biustu nowy-może chcesz ???
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Cień apc 15-tka. Może coś u mnie?
Hmmm...cisza w eterze, więc się odsubskrybowuję ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...35#post3842435 Edytowane przez kicala1 Czas edycji: 2006-08-12 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
moze u mnie cos za cienie?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Reszta zdjęć.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. Edytowane przez sportsmenka86 Czas edycji: 2007-05-11 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oriflame, AQua Vibe -> czy ten róz jest bardzo ciemny? Oxy kupiłam chyba z pół roku temu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie ten blyszczyk z sephory ale dzisiaj wyjezdzam i bede dopiero za tydzien...
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
up up
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Może znajdziesz coś u mnie...podoba mi się sporo rzeczy u ciebie.
KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185422 SZUKAM https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185632 UBRANIA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za 9, 10 i 11?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a czy dałoby sie zrobic fotke tego rózu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
oj ze zdjatka widać że bedzie za ciemny dla mnie bo bledziuch jestem
![]() Masz może coś jeszcze na wymianke? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie ten blyszczyk z sephory, czy on sie klei?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
4. Oriflame, krem do rąk Silk&Cashmere. Data ważności 11.2009. Użyłam ledwie parę razy, więc kilka ml mniej. 5. Oriflame, krem nawliżający do każdego rodzaju cery. Nie mam zdjęcia, to jest pudełko biało - różowe. NOWE. 10. Oriflame, Intense Duo Eyeshadow, kolor Walnut Pearls. Prawie nowiutki, mazniety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Zamienie się "nie na zapachy" . Na zapach tylko za Far away, ale tym nie jestes zainetersowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
ok, w takim razie czekam na adres
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Następne zdjęcia.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. Edytowane przez sportsmenka86 Czas edycji: 2007-05-14 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Up
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Interesowały by mnie cienie: kremowy, w kulce i podwójny oraz róż. Jest to moja pierwsza wymiana, więc ocen i zweryfikuj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.