![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Super ubrania kosmetki i dodatki tylko u mnie to znajdziecie:)
No więc zaczynamy ![]() 1.Białe spodnie firmy Tally Weij,noszone kilka razy ale jakoś źle się czuję w białych spodenkach ![]() 2.Spodnie 7/8 firmy Rapper Jeans Wear bardzo fajne do kozaków.Założone pare razy w lato.Rozmiar z metki to 29.Są to biodróweczki bardzo ładnie wyglądają ![]() Obydwie pary spodni są nie wyprasowane za co najmocniej przepraszam ale na prawde nie miałam kiedy
![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-07 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
3.Superancka bluzeczka Croppa bardzo ją lubie i zastanawiam się czy wogóle ją oddać ale możecie kusić.Jej styl kojarzy mi się(może błędnie) z hippisowskim>Ma super lejący się materiał idealnie przylega do ciała ma seksowne wiązanie na dekoldzie co eksponuję pięknie biust.Ma fajny wzorek(blizej nie mogę określic co to jest)Rozmiar z metki L ale jest stanowczo zawyzona bo ja nosze s i małe m i jest idealna
4.Bielutka spódniczka materiałowa Street One bardzo fajna.Ma super kieszonki z tyłu.W pasie jest na gumke wiec mozna ją nosic jak się chce nawet jako niziutka biodróweczkę.Rozmiar z metki 38 w pasie 36 cm rozciaga sie nawet do 42cm dlugosc 43 cm Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-07 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
5. Czarniutka bluzeczka z długim rękawkiem z czerwonym napisem Something else no thank you firmy Jennyfer.Na metce jest rozmiar L ale jest zawyżona wg mnie to małe M
6.Fioletowo bialy bezrekawnik z czerwoną twarzą kowbojki na przodzie ![]() 7.Koszulka polo firmy Pierre Philip.Taka kojarzaca mi się troche z tenisem. ![]() ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-19 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
8. Śmieszny króciutki futrzaczek mozna go nosic samego lub np na białą bluzke przyciąga bardzo wzrok zrobiony z super przyjemnego misiowatego materiału.Firma Only romiar S.Załozony dokładnie raz
![]() 9. Bluzeczka na jedno ramię firmy River Island rozmiar s/m.Bluzeczka jest czarna z fajna aplikacjom srebrno czarną przy ramieniu.Noszona ale w stanie dobrym ![]() 10. Bluzeczka asymetryczna pajączek ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-07 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
trfyh
Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-12-09 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
21. Bluzeczka rozmiar M ściągana na dekoldzie i rękawach Mało noszona stan bdb
22. Czarna tunika wiązana na szyji z ciekawymi aplikacjami na dekoldzie.Postrzepiona na dole.Nowa nie noszona rozmiar s/m 23. Czarna dłuzsza bokserka z Butiku z czaszką i kolorowymi kamyczkami ![]() ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-08 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
24. Super ogromniasta złota torba z białymi napisami.Kupiłam ją w tym roku i ani razu nie miałam ze soba
![]() ![]() 25. Śliczna biała koronkowa bluzeczka calutka jest dziurkowana.cudownie dopasowuje sie do sylwetki.Noszona pare razy rozmiar s 26. Piękny beżowy sweterek formy Only.Bardzo ciepl ma fajne skórzane wstawki i rzemyki z przodu i na rekawach.Rozmiar s/m stan bdb Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-18 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
27. Fajniuska czapeczka z daszkiem w kolorze granatowym nie ma zwyklego kroju tylko taki oryginalny bardzo mi sie podoba ale mi nie pasuje niestety.Ani razu nie noszona
28. Fajna rózowiutka czpeczka typowa baseballowka widac od srodka ślady uzytkowania wiec jej stan oceniam na db 29. Czepek i gogle do plywania w idealnym stanie nawet kolorem do siebie pasuja ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-08 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
30. Fajniusia bluzka troche dłuzsza niz zwykly t-shirt rozmiar m(albo meskie s) ladny napis z przodu zrobiona jest z ciekawego materialu który ladnie lezy na ciele.Nie noszona
31. Ogromniasty t-shirt rozmiar Xl z Saturna z napisem sprzodu żer dla skner zalozylam go raz do spania(oj do tego jest idealny)wiec stan bdb + 32. Koszulka rozmiar s/m zaktywajaca brzuszek czerwona z napisem CCCP bardzo ladna wogole nie noszona Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-08 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
33. Koszulki tego samego rodzaju i rozmiaru co ta wyżej z napisem CCCP tyle że z napisami Polska Lub Italy jak widac zapakowane
![]() 34. Rózowiasta torebka mozna ja nosic normalnie lub na jedno ramię.Bardzo ją lubie nawet sporo się w niej mieści ![]() 35. Torba United Color of Benetton sporawa sporo tez noszona wiec oddam prawie za darmo 36. Torba szara na jedno ramię z napisem netia.Bardzo pojemna uzyta może 2 razy wiec jej stan jest idealny 37. Superanckie nowe kapciochy bielutkie ani razu nie załozone jeszcze je trzymam w opakowaniu rozmiar 38/39 Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-08 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
38. kolejan rzeczą jest bluza Butiku rozmiar s/m stan bdb- w dwoch miejscach malutkie plamy(mysle ze dobrym środkiem zejda bez problemu)bluza jest cieplutka i sliczna ma ogromniasty kaptur super wyglada do biodrowek
39. Kapelitek kowbojski super sprawa na jakies dyskoteki.Nie uzywany cały biały z czarna aplikacją z przodu.Na zdjeciu jest pognieciony ale moge go wyprasowac ![]() ![]() 40.Kolejna rzeczą jest super długa (do samych kostek)koszula nocna pięknie kończona i ozdobiona koronka przy dekoldzie i z ogromnym rozporkiem>nie noszona polecam gorąco na zdjeciach nie widac jej prawdziwego piekna Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-29 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
41. Kolejna rzeczą jest robiony ręcznie szaliczek w kolorze seledynowym ze świecącą zielonkawą nitka wygląda pięknie i dziergana czapeczką szara z miejscami prześwitującymi czerwonymi nitkami
![]() 42. Śliczne spodenki jeansowe nówka sztuka pare razy założone mają ciekawe aplikacje na nogawkach spodnie są proste nie są to dzwony bardzo ladne ![]() 43. Spodnie przywiezione z Włoch niestety nie zrobie zdjęcia na sobie gdyz są za małe ale nie oddala bym ich za nich mają fajne kolorowe aplikacje pięknie wyglądaja ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-09 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
44. Spodenki biodroweczki ciekawie wykonczone przy bioderkach i na pupiue bardzo ladnie wyglądaja nosznone ale stan idealny oddam za cos super
![]() 45. Bluza biała z tego co pamiętam kupiona w Terranowie supercancka czysciutka malo noszona na poziomie biustu napis Rythmic oddam za cos super ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-09 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
46. Kolejna rzecz to śliczne buciki szpileczki bez piet firmy Rynko rozmiar bucika to 38 są piekne skórzano zamszowe dałam za nie dosyć dużo kasy a nie mogę w nich chodzic poniewac mam chorą noge
![]() 47. Śliczna kurteczka skórzana istne cudo pięknie wygląda na kimś dalam za nią 189 zł i mialam raz na sobie gdyz nie jest to zbytnio moj styl niestety oddam za cos ekstra ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-09 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
48. Śliczna bordowa piżamka miałam ją na sobie tylko i wyłącznie raz w komplet wchodzi koszulka na ramiączka i spodenki cudowny satynowy material oddam za cos super
![]() 49. Dwie zielone grube plastikowe branzoletki ![]() 50. Cztery branzoletki pierwsza zielona z drewnianych korali(pasuje do czerwonego kwiatka ![]() ![]() 51. Nowiuska zapakowana seledynkowa gąbeczka do kąpieli ![]() 52. Czerwony drewniany kwiatek śliczny naszyjnik kosztowal mnie 30 zł w Deepie nie ma polecialo do bemolka 53. Śliczne fioletowo rozowe korale z prawdziwych kamieni zmieniaja odcien pod wplywem naswietlenia sa super ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-25 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
54. Chrom organiczny data waznosci do kwietnia 2009 z oipakowania 50 tabletek zostalo 39 pudelko troche pogniecione
55. Chustki i husteczki od góry: jeansowa wiazana na sznureczki z wyszyciem na gorze,ogromna zólciasta z satyny piekna ![]() 56. Przypinki z Deepa trzy rodzaje mam ich ok 30 oddam nawet hurtem na dole rozowe mydelko pieknie rozanie pachnie(MYdlarnia) 57. Brązowe etui na okluary stan idealny nie uzywane nie ma polecialo do _kapryska_ 58. Nie uzywana gąbka do masazu i peelingu skóry chyba z Avonunie ma polecialo do Ziola Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-25 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
59. Laleczka wisior z Deepa tez dalam ze niego 30 zl a obok wisiorek z literka R nowiuski zapakowany przywieziony z Niemiec
60. Zestawik mini produkcikow dla chetnych napisze co w nim jest ![]() 61. Gra okrety niestety juz z niej wyroslam caly komplet niczego nie brakuje stan idealny 62. Very big ołowasy prosto z Niemiec z ogromnymi temperowkami do kompletu ![]() 63. Specjalne mini karty 2 talie do ukladania pasjansa oraz specjalna ksiazeczka do nauki ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-29 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
64. Super portfeliko notatnik z Nici fajny wzorek z jednej str sie odpina i jest mini segregatorek zas z drugiej mamy normalny portfelik z 3 przegrodkami jest na prawde super
![]() 65. Puzzle Trefla 500 elementow 66. Super gra Ramzes jak ktos jest zainteresowany zrobie zdjecia planszy jest ona zlozona z plastikowych piramidek ktore sie przesuwa ![]() 67. Roznieste rzeczy na gorze zestaw roznoksztaltnych balonow ok 20 sztuk podspodem zapachy lazienkowe samochodowe pokojowe czy jak kto woli sliczny zapach na dole podkladki pod szklanki ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-09 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Dokładka
Śliczniaste sweterkowate bolerko rozmiar s polecam goraco stan idealny wymienie za cos super Gorsecik sliczny przywieziony z Niemiec dalam za niego z tego co pamietam 20 Euro ani razu nie mialam na sobie jest swietny oddam za cos ekstra Jeansy rozmiar 29 nie noszone biodrowki ale nie bardzo niziutkie oddam za cos ekstra Torebka brazowy worek nie wyglada ale jest bardzo pojemna uzywana ale w doskonalym stanie Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-22 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Dokladka cd
Seksowna czarna koronkowa bluzeczka z odpinanymi ramiaczkami idealna na upojna noc z ukochanym ![]() koraliki drewniane zwyczajne ale fajnie wygaladaja latwo oddam Kredki do oczu rozniste 2 tusze Avonu kolor rozowy oraz szmineczka Oriflame 3 wisiorki jeden srebny kwiatek w serduszku i dwa motylkimotylek 1 od gory polecial do _kapryska_ Rozniaste kolczyki ![]() kosmetyk pytac jak cos zainteresuje ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-22 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Roznosci
Jak cos zainteresuje to mowcie dodam opisy ![]() 3 fotka plyt brak polecialy do Anullos Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-29 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
i dalej
![]() Ekstra buciki kozaczki idealne na zime firmowki zaplacilam za nie ponad 300 zl nie wiem czy chce je oddac no chyba ze za gore ubran to oczywiscie ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-15 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.