![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Nowy wątek u sheilli - ciuszki i kosmetyki ... xs/s/m/lWitam. Oto mój nowy uporządkowany wątek. Z czasem dorzucę więcej ubranek i napewno jakieś buty. Postaram się co jakiś czas robić dokładki ![]() Kolorem błękitnym będę oznaczała rzeczy nieaktualne. Dokładka ![]() A wiec zaczynam ![]() Edytowane przez sheilla Czas edycji: 2007-09-03 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
1. śliczna czerwona bluzka firmy p.s.
GB 8 D 34 szer. na wysokości pach 40 cm długość 52 cm dł. rękawa 48 cm 2. czerwona bluzka z kapturem szerokość 38 cm długość 52 cm dł. rękawa 48 cm 3.czarna jeasnowa tuba - shatin zawiazywana w pasie roz 36/38 4. spodnie firmy CROPP EUR XS UK8 szerokość w pasie 35 cm x2 szerokość w biodrach 47 cm x2 dł. zewnętrzna nogawki 97cm dł. wewnętrzna nogawki 76 cm 5. spodnie firmy RESERVED szer. w pasie 35 cm x2 szer. w biodrach 45 cm x2 dł. zewn. nogawki 101 cm dł. wewn. nogawki 80 cm 5+ : Czerwona siatkowana bluzka rozmiar - uniwersalny bo się rozciąga Edytowane przez sheilla Czas edycji: 2007-09-29 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy wątek u sheilli - ciuszki i kosmetyki ... xs/s/m/l
6. różowa bluzka na ramiączkach z jedwabnymi wykończeniami
firmy ESPIRT rozmiar - uniwersalny 7. spodnie dZinsowe firmy HOUSE rozmiar 26/34 8. różowa bluzka firmy CROPP rozmiar M [SIZE=1] [B]9. Bluzka firmy CROPP 9.1 Kolorowa bluzeczka bez rękawków 9.2 staniczek różowy rozmiar 75 B Edytowane przez sheilla Czas edycji: 2007-08-20 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1. Bluzeczka w krótki rękaw - CROPP
kolor: pomarańcz rozm. - M wymiarki: szerokosc na wysokości pach - 41 cm długość - 48 cm 2. Bluzeczka w krótki rękaw - ADIDAS kolor: pomarańcz rozmiar - S wymiary: szer. - 38,5 cm długość - 45 cm 3. Kolejna bluzeczka - mały long - Lisqmarie paris kolor: ciemny spokojny róż rozmiar - S wymiary: szerokość - 41 cm długosć - 56,5 cm 4. Sukienka na grubszych ramiączkach kolor- jasna zieleń rozmiar - M 5. czpka beretka 6. strój kąpielowy kolorowy Edytowane przez sheilla Czas edycji: 2007-09-08 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
15. błyszczyk EVELINE
nawilżający z 9 ml pozostało 7 ml 16. błyszczyk Lip Gloss z 6 ml - 5,5 ml ![]() 17. pomadka AVON Color Trend ciemny róż 18. zestaw małych pomadek Yves Rocher zioła 5 mini pomadek 5 x 0,5 g nowe 19.Cień do powiek Duocoloreye shadows nowy, 2 razy przejechałam palcem aby sprawdzić kolor ![]() 1. biustonosz koronkowy (rozm16) według mnie 75 B 2. biustonosz usztywniany różowy 75 B 3. strój kąpelowy granatowo-biały Edytowane przez sheilla Czas edycji: 2007-09-08 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
20. czaro- niebieska bluzka firmy CROPP
rozmiar - XS 21. czarno - biała bluzeczka [/COLOR]rozmiar - L 22. pomarańczowo beżowa bluzka bez rękawków rozmiar - XL ... ale uważam ze to L 23. bluzeczka w odcieniach niebieskiego .. roozciągliwa ![]() firmy Tally Waijl rozmiar - uniwersalny24. śliczna śliska bluzeczka ciemno niebieska rozmiar L rtrochę się rozciąga 25. biała bluzeczka firmy Reserved rozmiar uniwersalny metkę z firmą odciełam bo mnie w plecki gryzła Edytowane przez sheilla Czas edycji: 2007-09-29 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
26. czara bluzeczka z kwiatkami
rozmiar - M/L 27. szara spudniczka rozmiar - 28. spudniczka biała rozmiar -niby 42 ale nie wierzę ![]() 1. szara bluzeczka na ramiączkach 2. czerwona bluzeczka ze słoniami 3.czerwono- granatowa bluzka w krótki rękaw Edytowane przez sheilla Czas edycji: 2007-09-08 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
29. zielona bluzeczka z jednym ramieniem
firmy TOP SECRET rozmiar - M szerokość na wysokości pach - 38 cm dł. z ramiączkiem - 46 cm 30. Bluzeczka w czarno,niebiesko,białe faseczki firmy BODY Fashion rozmiar Sszerokość na wysokości pach - 43 cm dł. - 47 cm 31. Półgolf w paski czarne i białe - eleganckiszerokość na wysokości pach - 36 cm dł. z ramiączkiem - 44 cm 32. Zielona bluzka na ramiączkach firmy Exclusive szerokość na wysokości pach - 40 cm dł.z ramiączkami - 48,5 cm 33. Koszula z długim rękawem - marszczonaszerokość na wysokości pach - 43,5 cm dł. - 54,5 cm dł. rękawa od pachy - 56cm 34. bluzka z dł. rękawem - biała firmy Ladys Moreszerokość na wysokości pach - 41 cm dł. - 48 cm dł. rękawa - 53 cm ogólnie bluzka jest śnieżno biała... nie wiem dlaczego tak brzydko wyszła na zdjeciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
35. Kapelusik ... własnoręcznie robiony .. mogę zrobić w innym kolorze
![]() 36. Torebka kremowa 37. Torebka z drewnianym guzikiem 38. "biżuteria" 39. Laczki firmy Graneland rozmiar 39 40. Czarne buty rozmiar 39 Edytowane przez sheilla Czas edycji: 2007-09-29 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
41. Biustonosz firmy HENDERSON
rozmiar 75 B zdjęcie zaporzyczone całkiem nowy 42. bluzeczka na ramiączkach fioletowa 43. szaliczek w miśki i 2 apaszki Edytowane przez sheilla Czas edycji: 2007-09-08 o 12:38 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
i znowu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś za:
10. Dezodorant Fa Balsam 150 ml 13. Peeling do ciała MIRACULUM 15 ml 14. Balsam nawilżający NIVEA body 15. błyszczyk EVELINE ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
mmm narazie nic
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazlam
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hej interesuje mnie:
20. czaro- niebieska bluzka firmy CROPP rozmiar - XS i 18. zestaw małych pomadek Yves Rocher 5 mini pomadek 5 x 0,5 g nowe To moje wątki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168178 – mój wątek z ciuszkami http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180836 – mój wątek kosmetyczny http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=203207 - mój wątek z biżuterią |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
odpisałam u ciebie
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos dop prosze u mnei
![]()
#29 |
Konto usunięte
|
nie szukam niczego konkretnego za sukienkę, może jakieś biodrówki, rybaczki, buciki- adidasy, japonki, rozpinany sweterek...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.