![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wymienię Guerlain Meteorites Mythic 01
NIEAKTUALNE
Dodalam wrzesniowy nr Vogue ![]() Uwaga zmiany!!! Witam ![]() Zdecydowalam sie zakupic meteoryty beige chic a wiec nie poszukuje ich juz rozpaczliwie. Zapraszam do wymianki. Obiecuje dokladki ![]() Pudry w kulkach Wszystkie podobnie jak meteoryty tylko wyprobowane: 1. Meteorki Guerlain mythic 01 33g Tylko wyprobowany kolor. Nr partii 7C01, najchetniej na inne meteoryty, limitowane edycje ![]() 2. Pierre Rene Glamorous Powder Balls Pastel No 01, 19g; zdjecie DSC00083. - agatka-a 3. Pierre Rene Glamorous Powder Balls Natural No 04, 19g; zdjecie DSC 00082. 4. Margaret Cosmetics Kuleczki brązujące Pearls Bronze, 4g, kolor brązowo- beżowy.- agatka-a 5. Margaret Cosmetics Kuleczki brązujące Pearls Bronze, 4g, różowo-beżowy. 6. Margaret Cosmetics Kuleczki brązujące Pearls Bronze, 4g, jasny różowo - beżowy. - agatka-a Pudry prasowane, kompakty brazery, paletki: 7. Shiseido Pureness Matifying Compact oil-free foundation 11g, kolor 30 natural ivory - wydaje mi sie, ze jest przeterminowany 8. Shiseido The Makeup Compact foundation SPF15 13g, kolor B20 Natural light beige Oba pochodza z wymianki i sa uzywane. Nie kupowalam ich osobiscie wiec nie wiem czy sa oryginalne. Gabeczki byly uzywane wiec wyrzucilam. 9. Dior Diorskin Pressed Powder kolor 621 transparent medium10g. Rowniez uzywany. - silencio 10. Ziemia sloneczna Lavertu kolor 03. Uzywana. - aldix 11. Givenchy La make-up palette travel collection, zestaw podrozny zawierajacy 5 cieni + 1 rozswietlacz, 3 pomadki, 1 roz, 1 puder prasowany, 1 tusz do rzes. Nowiutki z pudelkiem. Nie uzywany. Ciag dalszy w poscie ponizej Zdjecia rowniez w poscie 2 Edytowane przez paprak Czas edycji: 2007-10-10 o 14:09 Powód: informacja o rezerwacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię Guerlain Meteorites Mythic 01
Dokladka antytradzikowa
Kosmetyki sa swietne jednakze zdecydowalam sie na zabiegi mikrodermabrazji oraz musze stosowac isotrexin dwa razy dziennie wiec juz nie moge uzywac tych rzeczy. 12. SVR Lysanel Active 2 x 40ml pelne nieuzywane opakowanie w pudelku, data waznosci do 03/09. 1 opakowanie leci do Sunny20 1 opakowanie leci do mektarynka 13. Biocodex, Biodermine 24g. Moj ukochany krem na bazie szczepow drozdzy. Jedyna rzecz ktora byla w stanie pochlonac moje sebum. Nieuzywany, w pudelku. Termin waznosci 11/09. - dusia65 14. Acne-derm 20g, kupiony 21.09, uzyty trzy razy na cala twarz. - dusia65 15. Ratunek dla suchej skory Capivit HydroControl, cale opakowanie 30 kapsulek w pudelku. Termin ważnosci do 02/08. - Sunny20 16. Effaclar żel do mycia 150 ml, uzywany. Zostalo pewnie tylko na wyprobowanie. data waznosci do 05/09. Fluidy 17. Guerlain Divinora Silky Smooth Foundation Fluid, Semi-matt SPF12, kolor beige naturel 540, pochodzi z wymianki, zostala ponad polowa. - aldix Inne Wrzesniowy numer Vogue, wydanie amerykanskie, najwiekszy numer - 840 stron Edytowane przez paprak Czas edycji: 2007-10-03 o 20:37 Powód: informacja o rezerwacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Możliwe, ze bylabym zainteresowana ale niestety nie mialam okazji wyprobowac pink fresh a beige chic owszem. Jesli zmienie zdanie to dam znac
![]() ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2007-09-26 o 20:48 Powód: wycofanie nieaktualnych zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
szukasz czegoś konkretnego? interesuja mnie kuleczki pierre rene, te pastelowe, znajdziesz coś u mnie ?
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
to sporo, może coś jeszcze dobierzesz u mnie ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje za zaintersowanie i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
oj, z filtrami u mnie kiepsko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
1. Pierre Rene Glamorous Powder Balls Pastel No 01, 19g
3. Margaret Cosmetics Kuleczki brązujące Pearls Bronze, 4g, kolor brązowo- beżowy. 4. Margaret Cosmetics Kuleczki brązujące Pearls Bronze, 4g, różowo-beżowy. 5. Margaret Cosmetics Kuleczki brązujące Pearls Bronze, 4g, jasny różowo - beżowy. znajdziesz coś? ![]()
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej, mi również, jak większości tutaj
![]() ![]() może u mnie coś Cię zainteresuje? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199091 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.