![]() |
#1 |
BAN stały
|
CHANEL,ASTOR,Vichy-podkład,Vichy-lipocure,radical-dokladka 7.10
heja
Wish-lista: UBRANIA: - zielona marynkarka rozm. S/M - beżowa marynarka -brązowa marynarki- w zamian za kosmetyki względnie za coś do uzgodnienia KOSMETYKI: -zapach Bruno Banani pure woman, CH Pure Poison, Chanel Modemoiselle, CK Euphoria, Dolce Vita, Lolita Lempicka -kolorówka: ciepłe najjaśniejsze kolory fluidów i pudrów w kompakcie, tusze do rzęs-czarne, błyszczyki-jasny brudny róż, łososiowe odcienie różu do policzków, cienie: czarny, grafit, zimne brązy; Na wymiankę proponuje: 1) EDT Chanel Chance (made in France)- nie mam pewnosci co do oryginalności tych perfum bo dostalam je w prezencie , a nie chce wprowadzac nikogo w błąd Zostało ponad 60 ml ze 100 ml 2) Podkład matujący AA Oceanic/ odcień kość słoniowa- ani razu nie używany. kupiony dziś. Żle dobrany kolor.... 3) Podklad Maybelline Dream Matte mousse -kolor 021 Nude. Pare razy używany. Jak na zdjęciu. Cera mi zjaśniała a podkładzik został... 4) Rimmel Cool Matte- kolor 303- true nude- dobierany w sztucznym świetle i znów źle dobrany. Użyty 2 razy- lecą do Lenci 5) Cienie Inglot kolor Vertigo- jak na zdjęciach. Użyte 1 raz "na okazję" 6) Błyszczyk Astor Prismatic kolor Red Passion- nie użyte ani razu- nie mój kolor a to prezent 7) Tonik łagodzący Garnier -skóra sucha i wrażliwa- z 200 ml ok. 170 ml zostało. nie ma zdjęcia- wymieniony 8) Effaclar żel do mycia twarzy- na oko 70 ml/100-leci do Wilhelminy 9) Vichy normaderm -żel do mycia twarzy DOKŁADKA: 10) Garnier -Pure- żel punktowy na krostki- zużyłam 2 kropelki 11) L'oreal Hydra Extreme -kolor royal red- klasyczna pięęęękna czerwień- użyta 2 razy 12) konturówka do ust (kolorystycznie dobrana do wyżej wymienionej)- użyta 2 razy 13) kredka automatyczna do oczu Rimmel- Exaggerate- grafitowa- użyta 2 razy. Długość wkładu 3 cm 14) kredka do oczu Pierre Arthes brązowa (czekoladowa) zostało 11.5 cm 15) cienie inglot -potrójne czerwień/róż/ brudny bordo (przeterminowane) -minimalne zużycie 16) Pasta do zębów- miniprodukt Aquafresh Extreme Clean-intensive rush- 20 ml- użyta 1 raz 17) Eveline- Przyspieszacz opalania 100 z 150 ml 18) Garnier -skin naturals -żółte mleczko ujędrniające z 400 ml zostało ok. 100ml-leci do Wilhelminy 19) Dove- silkening body lotion rozświetlający balsam zostało 1/3 z 250 ml 20) Dove- Beauty Body Moisturiser zostały 2/3 z 250 ml-leci do Wilhelminy DOKŁADKA 25. września 21) G. Armani Code- jest to tester z 75 ml zostało tyle ile widać na zdjęciu- czerwona kreseczka -oddam za coś super (na niektórych kosmetykach jest czerwona kreseczka- ile zostało) DOKŁADKA 26 września 22)Pantene Pro-V -odżywka bez spłukiwania sprężyste loki i fale-odżwyka była użyta 3 razy. ze 150 ml zostało gdzieś 130-140 ml 23) L'oreal Studio Styling gel ze 150 ml zostało gdzieś 130 ml- został kupiony we włoszech- instrukcja jest też w j.włoskim 24) Lakier Maybelline Express Finish Diamonds- kolor 510 coral diamonds- użyty 2 razy- nie mój kolor 25) Mini perełki do ozdabiania paznokci -kolor zimny różowy 25) Paletka 6 cieni Ruby Rose Beauty Eyeshadow 26) Eveline Extreme 3D-serum intensywnie wyszczuplające+ujędrniają ce antycellulit z 200 ml zostało gdzieś 170/180 ml 27) SVR Lysanel Mat zostało 2/5 z 40 ml (chyba po terminie-ale nie jestem pewna czy to data produkcji czy przydatności) 28) Podkład Avon Colortrend- 3 m-ce po terminie kolor chyba bisque ZAMIENIE NA COŚ FAJNEGO ![]() -Mile widziane próbki perfum (CK- Euphoria, CD Dolce Vita, CH Pure Poison, Lolita Lempicka ) -Bruno banani-pure woman -kolorówka mile widziana - oddam wszystko za Vichy Aera Taint odcien 12 opal ![]() - nie stosuje nic do styliacji włosków więc raczej odpada... -balsamów do ciała też nie lubię ![]() Pozdrowionka i zapraszam do wymianki ![]() Edytowane przez dolare Czas edycji: 2007-10-07 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CHANEL,podkłady,błyszczyk ASTOR,cień inglot-zamienie
jak określisz podkład rimmela? ciemny czy raczej jasny? moze cos Ci wpadnie w oko u mnie?
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
DOKŁADKA 7 pażdziernik
1. podkład Vichy Normateint kolor OPAL ![]() 2. mgiełka nabłyszczająca do włosów Radical z 250 ml zostało ok.230/240 ml (kupiona we wrześniu) psiknięta 2 razy 3. Vichy Lipocure serum antycellulitowe z 200 ml zostało ok. 40 ml. zakończylam kurację i mi tyle zostało. kupiony w czerwcu Edytowane przez dolare Czas edycji: 2007-10-07 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
aha
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
heh.. rozumiem
![]() ![]() u Ciebie podobają mi się zapaszki- procz chance :P bo to tez nie moj zapach i c-t . co bys oddała za błyszczyk? ![]() może cienie avon i coś jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dolare,
posiadam vichy aera teint 12 opal, z 30ml zostalo ok. 1/2 (na oko, bo tubka nie jest przezroczysta), czy masz coś z mojej wish list (głównie I potrzeba)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
3) Podklad Maybelline Dream Matte mousse -kolor 021 Nude. Pare razy używany. Jak na zdjęciu. Cera mi zjaśniała a podkładzik został...
4) Rimmel Cool Matte- kolor 303- true nude- dobierany w sztucznym świetle i znów źle dobrany. Użyty 2 razy 7) Tonik łagodzący Garnier -skóra sucha i wrażliwa- z 200 ml ok. 170 ml zostało. nie ma zdjęcia 8) Effaclar żel do mycia twarzy- na oko 70 ml/100 9) Vichy normaderm -żel do mycia twarzy cos u mnie ?
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
8) Effaclar żel do mycia twarzy- na oko 70 ml/100
9) Vichy normaderm -żel do mycia twarzy Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za inglota lub któryś z podkładów ??
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
kurcze szkoda
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj. Pisałaś u mnie w watku. Podoba mi sie u Ciebie
8) Effaclar żel do mycia twarzy- na oko 70 ml/100 czy to La Roche Posay, Effaclar, Gel Moussant Purifiant (żel do mycia twarzy)?? Euphorie wymieniłabym za Flower by Kenzo. Co ty na to??
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Znajdziesz coś u mnie?
2) Podkład matujący AA Oceanic/ odcień kość słoniowa- ani razu nie używany. kupiony dziś. Żle dobrany kolor.... 3) Podklad Maybelline Dream Matte mousse -kolor 021 Nude. Pare razy używany. Jak na zdjęciu. Cera mi zjaśniała a podkładzik został... 4) Rimmel Cool Matte- kolor 303- true nude- dobierany w sztucznym świetle i znów źle dobrany. Użyty 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Błyszczyk to taki bardzo ładny róż
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() 3) Podklad Maybelline Dream Matte mousse -kolor 021 Nude. Pare razy używany. 4) Rimmel Cool Matte- kolor 303- true nude- dobierany w sztucznym świetle i znów źle dobrany. Użyty 2 razy 10) Garnier -Pure- żel punktowy na krostki- zużyłam 2 kropelki 11) L'oreal Hydra Extreme -kolor royal red- klasyczna pięęęękna czerwień- użyta 2 razy Podoba sie cos u mnie??;PP
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Witam! odpowiada mi u ciebie jedynie:
-EDT Chanel Chance (made in France)- jaki to zapach? delikatny czy mocniejszy? -Vichy normaderm -żel do mycia twarzy napisz odpowiedz u mnie w watku ![]()
Nikt za Ciebie nie umrze, wiec niech nikt nie mowi Ci jak zyc! ![]() Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować, że się nigdy nie grzeszyło ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=731834 Edytowane przez Jeannie_jk Czas edycji: 2007-09-26 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za (link w podpisie):
6) Błyszczyk Astor Prismatic kolor Red Passion- nie użyte ani razu- nie mój kolor a to prezent |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Witaj!
Może coś u mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211595# Za 20) Dove- Beauty Body Moisturiser zostały 2/3 z 250 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
hej. z tej strony Dolare. ponieważ w chwili obecnej zmieniłam adres e-mail mój profil czeka na moderację, więc mam zablokowane odpisywanie i prywatne wiadomości. Proszę o pisanie na gg Dolare lub na moje drugie konto: woń_nocy . pozdrawiam. Dolare
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Witam! Interesuje mnie: 26) Eveline Extreme 3D-serum intensywnie wyszczuplające+ujędrniają ce antycellulit z 200 ml zostało gdzieś 170/180 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
5) Cienie Inglot kolor Vertigo- jak na zdjęciach. Użyte 1 raz "na okazję"
6) Błyszczyk Astor Prismatic kolor Red Passion- nie użyte ani razu- nie mój kolor a to prezent 15) cienie inglot -potrójne czerwień/róż/ brudny bordo (przeterminowane) -minimalne zużycie 21) G. Armani Code- jest to tester z 75 ml zostało tyle ile widać na zdjęciu- czerwona kreseczka -oddam za coś super cos u mnie za cos z tad ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
16) Pasta do zębów- miniprodukt Aquafresh Extreme Clean-intensive rush- 20 ml- użyta 1 raz 25) Paletka 6 cieni Ruby Rose Beauty Eyeshadow ;>
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Hej, odpowiadam tutaj bo łatwiej dodać załączniki ze zdjęciami
![]() Na fotce, o która pytałaś znajduje sie puder brązujący sensique (mapka) a nie cienie ![]() ![]() U Ciebie spodobał mi się tonik garnier ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic-pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może fcoś u mnie za...
1) EDT Chanel Chance (made in France)- nie mam pewnosci co do oryginalności tych perfum bo dostalam je w prezencie , a nie chce wprowadzac nikogo w błąd Zostało ponad 60 ml ze 100 ml 7) Tonik łagodzący Garnier -skóra sucha i wrażliwa- z 200 ml ok. 170 ml zostało. nie ma zdjęci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.