|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() co o tym sadzisz? napisz :)
Chciałabym poruszyc temat męzczyzn a dokładnie ,co sadzicie o takich typach co słuchaja piosenek ( głownie hip-hopu) w którym sa obrazane kobiety
![]() co o nich sądzicie ? aha i to nie jest jakis moj problem czy cos , zwykłe pytanie ![]() ![]() a jak taki temat był, to sorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co o tym sadzisz? napisz :)
Kojarzy mi się to z napalonymi małolatami. A jeśli do tego dojdzie słuchanie muzyki na cały regulator (i pewnie jeszcze z otwartymi oknami) jest dla mnie tandetne i wieśniackie.
Mi te teksty nie uwłaczają, bo mnie nie dotyczą, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że po Ziemi chodzą takie kobiety. Zresztą, co tu wiele mówić - te teksty są robione pod publikę, to ma się sprzedawać. A w hh dodatkowo rymować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, mają się sprzedawać i rymować - a ci biedni chłopcy pewnie w większości przypadków słuchają tego, bo podobają im się te górnolotne rymy, bez większego zainteresowania treścią, nawet jeśli je sobie podśpiewują
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
jesli facet nie ma takiego podejscia jak ukazywane w piosenkach - jest mi to obojetne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie no, bez przeginania. Gdybym mial tylko sluchac tego, co sie zgadza z moimi pogladami, prezentuje odpowiedni poziom intelektualny i nie jest dla nikogo obrazliwe, to by mi chyba zostala muzyka klasyczna i jazz ![]() A dorabianie ideologii, ze ktos jest malolatem, czy jest niedojrzaly, bo taka czy siaka piosenka leciala jak jechal autem jest dla mnie troche przesadne ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Są dwie opcje.
Albo słucha tego bezmyślnie, albo myśli o kimś konkretnym. Tam czy inaczej, powinien sobie darować rozkoszowaniem się tą sztuką, jeśli Tobie ta muzyka przeszkadza, a ma prawo przeszkadzać (z jakiegokolwiek powodu) i on powinien to uszanować.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam kolesia (około 30 lat), który próbował mnie wyrwać na "furę" i głośno puszczaną muzykę, a dokładniej leciało "pocałuj mnie w d**ę i jak g***o poczuj się"
![]() ![]()
Podpis w remoncie. Edytowane przez blackamor Czas edycji: 2011-01-08 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek są tacy osobnicy i najwidoczniej coś w tym jest, skoro tknęło to autorkę do założenia takiego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Spotkalam sie z piosenka'Suczki,nananana, znamy wasze sztuczki nanana...'
puszczana z samochodu przy przechodzacych dziewczynach.Nie wiedzialam,czy smiac sie czy plakac.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja się wyłamię - gdyby facet był fanem takich piosenek, to nie miałby u mnie żadnych szans
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ostatnio jak jechałam z kumplem to puściło to:
http://www.youtube.com/watch?v=MRLa1K2TlWI ![]() powiem tak : nie kręci mnie typu człowieka który wystaje w starej beemce na parkingu i robi imprezę na tymże rzucając obraźliwe teksty w stronę wszystkie co się rusza i jest płci przeciwnej, nie mam takich osób wśród znajomych po prostu ale z drugiej strony to powyżej to jest cała mentalność a nie sama kwestia muzyki bo sama czasem z różnych bądź dla odmiany bez żadnych powodów słucham muzyki która kwintesencją artystycznej twórczości nie jest :P (choć ja jazdy z wywalonym łokciem etc. nie preferuje)
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Jeśli nie jest to mój facet to mi powiewa. A nie jest to mój facet bo nie mogłabym być z kimś z kim nie zgadzam się muzycznie. Hip hop to dla mnie głównie zbrodnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to może być ''napinka'' przed kolegami
![]() Albo podoba mi się melodia ![]() Albo uważa, że niektóre dziewczyny właśnie takie są. Fakt, że jakby mój TŻ puściłby mi taką muzykę w samochodzie to ja oddałabym mu tym samym, puszczając piosenkę o facetach ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() Razem z TŻ posłuchałabym jej w łóżku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Sęk w tym, że o facetach nie ma takich tekstów i może o to właśnie się rozchodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
To prawda, jedynie piosenka "facet to świnia"
![]() Po prostu faceci nie potrafią się od nas kobiet uwolnić, jesteśmy ich muzami, śnią o nas i piszą piosenki ![]() Seks u faceta to instynkt... ![]() http://pusziziomek.wrzuta.pl/audio/a.../boginii_seksu Mnie się ta piosenka podoba, ale słuchałabym jej w domu sama bądź z TŻ... Was nie nakręca?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mnie na myśl przychodzi jeszcze "Gdzie Ci mężczyźni?"
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Mystiquee no mnie nie kręci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.