![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Puder mineralny Loreal,Pantene,Vichy,Joko ,Avon,Eveline i inne:)
wątek nieaktualny
Mam na wymianę: (trzy wykrzykniki oznaczają, że oddam tylko za coś z listy lub coś naprawdę fajnego, jeśli nie ma wykrzykników to znaczy, że nie bede wybredna i oddam raczej łatwo ![]() Na szaro rzeczy zarezrwowane/ wymienione. Pudry, brązery, podkłady itp. -Sypki puder mineralny Loreal True Match odcień W4 NOWOŚĆ! Puder ma właściwości pudru i podkładu(kryje niedoskonałości), nie zatyka porów bo jest to puder mineralny. użyty 2 razy- tak wiec znikome zużycie, oddam bez pędzelka bo potrzebuje pędzla do pudru i ten sie nada,ale jeśli ktoś ma jakikolwiek pedzel w swojej kolekcji to poradzi sobie z nakładaniem tego pudru. Oddam za coś super!!! -Podkład Color Trend Avon- jasny beż- po terminie ale nie zmienił swoich właściwości, użyty tylko 4 razy - Podkład Avon Personal Match Ivory(jasny beż)-został prawie cały,zużycie znikome,najchętniej za inny podkład -Podkład w musie Wibo - taki jasny odcień ale do średniej karnacji też ok, urzyty z 6 razy -Puder brązujący Sensiqe- mapka- 3kolory- jasny,średni i ciemniejszy beż- brązuje i rozświetla- nie wiem czy oddam, jedynie za coś fajnego -Róż Manhattan odcień Wild Rose- nowy,bardzo pojemny niestety dla mnie za ciemny, fotka na życzenie, oddam tylko za coś super --słynna już Baza wygładzająca Dax Cosmetics- ułatwia nakładanie podkładu, wygładza cere, zostało ok 40-50%, bardzo wydajna. - Baza rozświetlająca pod podkład Avon- została ok połowa !!! -- brązer Astor- minimalne zużycie, ślicznie się mieni-chętnie na inny, jaśniejszy brązer (ten Astora nie jest bardzo ciemny ale nie pasuje to mojej karnacji niestety)!!! - róż Joko zużycie minimalne- kolor ciepły delikatny brąz więc może służyć jako brązer- najlepiej za inny róż -puder w kompakcie Joko z lusterkiem,jasny odcień,matuje zostało 3/4 -róż privi- ciepły odiceń,zużycie znikome,fotka na życzenie -rozświetlacz w kulce no name- do twarzy, oczu, śliczny błyszczący pyłek- zostało 3/4 -puder sypki Avon peach z delikatnymi drobinkami-za coś fajnego,została ok połowa, b.wydajny!!! - puder sypki inglot- duże opakowanie z puszkiem,delikatnie rozświetla -puder sypki Vipera matujący transparentny, użyty 2 razy- łatwo nie oddam -puder sypki Vipera odbijający światło, użyty 4 razy- nie wiem czy oddam,tylko za coś super -puder sypki avon z eleganckim puszkiem z delikatnymi drobinkami-został niemal cały-za coś super!!! Oczy -tusz Avon super Full pęłnia rzęs- używany przez miesiąc, starczy jeszcze na ok miesiąc -tusz Loreal Telescopic- używany, zostało na wypróbowanie ale jeszcze ładnie maluje -tusz Cantare dwufazowy- baza plus tusz,nie wiem ile zostało, użyłam pare razy -cień sypki różowy Bell -cień różowy Miss sporty- cały -cień sypki Joko stare złoto- w pudełeczku podobnym do sypkich vollare, ślicznie połyskuje i się mieni - kolorowy brokat w kulce Avon Color trend- kolorowe serduszka i kropeczki w żelu- została połowa -Cień Colortrend Avon w tubce golden pearljaśniutki perłowy, zostało ok3/4 -Cień w kremie Colortrend odcień sea shell - nadaje śliczny połysk, zostało ok 3/4 -Tusz do rzęs Eveline Provocative Look- mokry,nowy, pare razy użyty - Odżywka do rzęs wzmacniająca AA- za coś fajnego -Cienie Oriflame Visions różowo - liliowy- liliowy[/b] z 3 razy użyty, różowy dość mocno zużyty (widać na zdjęciach)- po terminie ale malują jak dawniej --Tusz do rzęs Avon Colortrend różowy -Cień Maybelline w kulce- blękitny z drobinkami i szary z drobinkami- zostało ok 80procent każdego -Cień Lemax- oliwka ze złotymi drobinkami -Cień Maybelline srebrny w kulce- -Turkusowy cień Inglot Sprint- użyty 2 razy -Cień Yves Rocher Lumene odcień melon- zostało 80procent -Potrójny cień Loreal color Mix- 3 cienie błękitny bez drobinek i dwa z drobinkami- biały i liliowy, zużycie niebieski- ok 10procent, liliowy- 30 procent, biały ok 40procent, opakowanie ciut porysane ale cienie w porządku ![]() -Błyszyk do powiek Wibo- delikatny róż- użyty dwa razy, daje fajny efekt błyszczącej,mokrej powieki - Niebieski, sypki cień w sloiczku Avon- fajnie się błyszczy, ma drobinki -odsypki pół łyżeczki sypkich cieni Margaret- liliowy z drobinkami,brzoskwiniowy z drobinkami,miętowy z drobinkami - dwa sypkie cienie złote Vollare- dla zainteresowanych podam numerki- zużycie znikome - cień w kulce złoty pyłek Carlo di roma- całe, za coś fajnego --Cień w kremie z aplikatorem Cantare-brudny róż,zostało 3/4 pomadki, błyszczyki,kredki -Blueberry Lip Glos Oriflame jagodowy błyszczyk-została 1/3 - Błyszczyk czekoladowy Colortrend- mam dwa Love me Lavender i Passionate pink- łatwo nie oddam - opalizujący, holograficzny błyszczyk no name, delikatny transparentny róż z dużą ilością drobinek- duże opakowanie -balsam truskawkowy do ust Avon-zużycie ok 30procent -błyszyk Smackers Bone Bell Lip Burst arbuzowy zostało 3/4- słodko smakuje i pachnie arbuzami, nie wiem czy chce oddać - Błyszyk w kulce Avon z drobinkami o smaku i zapachu melona- została 1/3- ślicznie pachnie i smakuje, nie jest już dostępny w katalogu. -Błyszyk w kulce Yves Rocher z serii Plaisirs Nature (z tej samej, z której oferuję perfum Truskawka)- ślicznie pachnie truskawkami tak jak perfum, zużycie góra 20procent- nie wiem czy chce oddać, tylko za coś super -Balsam do ust Top Choice jabłkowy! ślicznie pachnie jabłkami, nie wiem czy oddam,tylko za coś fajnego- znikome zużycie. -Balsam do ust ochronny o zapachu wanilii! Nowy, nie jest dostępny w sprzedaży bo jest to prezent wyprodukowany przez firmę Bell dla klentów aptek czy cośtam- ja mam takie dwa wiec jeden wymienie, ale bede wybredna bo świetnie chroni usta i ślicznie pachnie wanilią. -Oriflame gloss booster sugar glaze- błyszyk o smaku i zapachu lukru!!! Z 12ml trudno określić ile zostało ale myśle, że napewno połowa albo i 3/4- oddam tylko za coś super -błyszczyk Vibo Glam Shine kolor różowy z drobinkami, ślicznie się mieni, użyty ze 3 razy -Pomadka Color Trend Peach Pals została niemal cała, po terminie ale działa jak dawniej - Pomadka oriflame Visions odcień Brad- delikatny beż z połyskiem, znikome zużycie - kredka różowa, pastelowa do oczu Oriflame Visions- użyta ze 2 razy, fajna, mięciutka, - Balsam do ust Nivea o delikatnym wiśniowym kolorze i zapachu po terminie ale działa jak dawniej- został prawie cały -bardzo go lubię ale przy mojej ilości tego typu kosmetyków nigdy go nie zużyję -Pomadka Avon Color Trend Diamond Dust- delikatna czerwień z drobinkami- użyta parę razy, ubytek prawie niewidoczny - Pomadka Avon Color Trend Metro- zużyta ponad połowa - Pomadka Avon Iced Champink- zużyta ponad połowa -Pomadka Color Trend Sequin- bardzo ją lubie więc za coś fajnego, została połowa -Balsam do ust mango Avon- znikome zużycie - Pomadka Rimmel odcień sweet kiss- taki beżowo złoty, została niemal cała, bardzo mi się podoba więc za coś fajnego !! -Błyszczyk Rubens Cappucino-śliczny zapach,delikatne drobinki,transparentny,zo stała ok połowa lub więcej -Błyszczyk Rival de Loop Gloss and Care Berlin, odcień brąz z drobinkami,znikome zużycie -Błyszczyk Paloma z kolagenem różowy,użyty góra 5 razy,za coś fajnego -Błyszczyk Pierre Rene,odiceń delikatna czerwień, zostało 3/4 lub więcej -Błyszczyk Glam Shine, odcień różowy opalizujący,zużycie znikome - Błyszczyk Avon czekoladowy odcień z aplikatorem -błyszyk Fabulous Miss Sporty- poziomkowy z drobinkami, została połowa,ślicznie pachnie -błyszczyk no name z aplikatorem transparentny z drobinkami, śliczny zostało wiecej niż połowa Pielęgnacja ciała: -Eveline słynne serum wyszczuplające i antycellulitowe- nowe!-za coś fajnego -Maszeczka Avon Mountain Pure peel-off zużycie1/8 więc została niemal cała,po terminie ale działa jak dawniej - Krem do twarzy Clearskin- została ponad połowa, po terminie ale działa jak dawniej -Magiczny puder do ciała Avon- została ok połowa -mogę zrobić "odlewkę" (chociaż w tym wypadku to złe słowo) czekoladowego masła do ciała AA było drogie(ok100zł) bo jest z serii luksusowej, pachnie podobnie jak masło Ziaji, ślicznie poprostu i jak nawilża ![]() - maseczka Under Twenty w żelu odżywcza z kapsułkami, nie trzeba jej zmywać- po terminie, ale działa bez zarzutu- zostało 3/4 z75ml - balsam Avon Bronze- balsam utrwalający opaleniznę z drobinkami- zostało ok 40procent - olejek do opalania Dax Cosmetics z drobinkami- za coś fajnego - serum wygładzające okolice ust Bielenda Sexy Look -krem 5ml Avene Diroseal- do pięlegnacji cery naczyńkowej -Balsam brązujący Ziaja Sopot- nowy, nieotwierany -Effacklar K- pół tubki- tak samo nie wiem czy oddam, za coś wyjątkowego tylko, tak samo mam ok 40procent effaclaru A.I. -Avon anew korektor zmarszczek (krem wygładzający zmarszczki)- użyty 3-4 razy -Balsam Sakre i ryż Avon- za coś super -Eveline Spa brązujący krem do ciała-delikatnie brązuje i rozświetla delikatnymi drobinkami,ślicznie pachnie -została wiecej niż połowa ze słoja 220ml-oddam za co super -Olejek do masażu Yves Rocher Pure Serenite- zostało 40procent ze 150ml, olejek jest gęsty i galaretkowaty, ślicznie pachnie dlatego nie wiem czy chce go oddać -mi zapach kojarzy się z sezamem ale jest wetiweria, lawenda i gorzka pomarańcza- Zapach ciepły,zmysłowy... cudowny, naprawde tylko za coś fajnego. -Olejek eteryczny(może być także do kąpieli i masażu) o ślicznym cynamonowym zapachu- nie wiem czy chce oddać. mam też chyba mandarynkowy i różany ale musze poszukać. Pielęgnacja włosów: - Odżywka Pantene gęste i mocne- użyta 2 razy- -Rozjaśniający żel do włosów Avon dla blondynek- użty 2 razy, fajnie,delikatnie rozjaśnia -Gliss Kurl Spray płynny jedwab- nie wiem czy oddam, jedynie za coś super,użyte ok 10procent z 200ml -Rozjaśniacz w sprayu Palette- słynny na KWC, trudno go zdobyć- mam całą buteleczke,użyty raz- nie wiem czy oddam ale raczej tak bo aktualnie farbuje włosy - Odżywka Joanna algi morskie nawilżająco energizująca- zostało więcej niż 3/4 z 200ml, po terminie ale nie zmieniła właściwości - Shock waves fluid kontrola na maxa- została połowa lub więcej ale nie wiem dokładnie bo mam z wymiany -Pantene odżywka do włosów blond- nie wiem ile dokładnie zostało, ale raczej wiecej niż połowa, mam z wymianki, najlepiej za inną odżywkę - Glis Kur odżywka do włosów blond- została chyba ok połowa ale pewna nie jestem bo mam z wymianki- najlepiej za inną odżywkę -Brylantyna w wosku Joanna- zostało więcej niż 3/4 -Biosilk jedwab do włosów buteleczka 5ml raz użyta Zapachy Próbki zapachów w kartonikach, są oryginalne, przywiezione z wymiany z Francji -Tresor Lancome z 1.5ml zostało na dnie spokojnie starczy na parę zastosowań -Jardins De Bagatelle Guerlain z 1.5ml zostało na dnie spokojnie starczy na parę zastosowań -True Glow Avon połyskujący i pachnący spray do ciała 100ml -Yves Rocher woda toaletowa Truskawka, zużycie ok 20procent ze100ml- silny, truskawkowy śliczny zapach! Oddam niechętnie -Woda toaletowa Pimke brzoskwiniowa- zostało ok 80procent z 30ml- słodki, brzoskwiniowy zapach- za coś super -Yves Rocher Ode a la joie (żóty) woda toaletowa, zużycie znikome- oddam niechętnie bo zapach mi się podoba -Avon Pink Suede- została wiecej niż połowa - Roletka z wodą toaletową Manhattan- śliczny,słodki kokosowy zapach-10ml zużycie znikome, łatwo nie oddam -Dezodorant Adidas action 3- 2 razy psiknięty Inne - kosmetyczka dove z myjką- śliczna foletowo- granatowa pojemna kosmetyczka do kompletu fioletowa myjka - dwie szczoteczki Garnier- nie wiem do czego są chyba do masażu twarzy, może ktoś wie (są na fotce) Aktualne fotki zrobię na życzenie ciąg dalszy post 2
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2008-02-06 o 09:31 Powód: Dodanie nowych kosmetyków i zmiana tytułu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek- kosmetyki i inne :)
Na płytach:
- "Rejs" - film na płycie VCD - eJay dance3- program do tworzenia muzki, lyta w opakowaniu - gra Singles-na płycie - "Kate i Leopold" film do otwarzania na dvd i komputerze - "Jak ugryźć dziesięć milionów"- film na płycie Książki i czasopisma: - słynne już podręczniki pana Pazdro Chemia nieorganiczna, organiczna oraz zbir zadań z chemii- idealne dla maturzystów i nie tylko -Wiedza o kulturze Chymkowski, Dudzik, Wójtkowski- dobry podrecznik a także kompendium wiedzy o sztuce -ksiazka Historia dla maturzystów- zamówiona ze "Świata książki" bardzo gruba, zawiera teksty źródłowe i pytania do nich jest więc idealna jako przygotowanie do matury z historii - Historia Vademecum dla gimnazjum i szkoły średniej- świetnie opracowana historia w pigułce, najważniejsze fakty i daty, opisy -M.M.Sehr Inteligencja emocjonalna testy- opis cwiczen i gotowe testy, ktore można przeprowadzić na sobie, rodzinie, znajomych by dowiedziec się czegoś wiecej o naszej psychice, zwiazkach miedzy partnerami itp. - dla zainteresowanych horoskopami mam Astrologus książki o znakach zodiaku strzelec, bliźnieta, skorpion, panna, byk, rak,baran, lew, waga, koziorożec)- w każdej z nich opis gwiazdozbioru, charakterystyka znaków, przypisywane mu kamienie, kolory, zwierzeta, zwiazki z innymi znakami -jedym slówem kazdy znak scharakteryzowany bardzo dokładnie. Mam też dużo czasopism na temat mangi i anime : wiele numerów Kawaii (stare i nowe wydania), Mangazynu, Kompedia Kawaii (także dołączone płyty z openingami, endingami, piosenkami z anime, z tapetami i innymi bajerami), wiele numerów czasopisma o Sailor Moon, fanbooki Sailor Moon (jest ich 5- każdy poświęcony innej czarodziejce), plakaty dotyczące mangi i anime, i jeszcze pare innych rzeczy związanych z tą tematyką. Chętnie wymienię bo nie mam na to miejca, może są tu jeszcze jakieś fanki mangi ![]() Zapraszam do mojego wątku ciuszkowego: biżuteria, kolczyki hand made, buty, japonki, jeansy i inne ![]() Wymienione: Avon kulki brązujące, puder Indygo, krem rozświetlający Avon Solutions, cień Basic fioletowy, cień Lumene fioletowy, cień potrójny Inglot, cień Yves Rocher, róż Martha, cień Manhattan niebieski,cień Oriflame niebiesko turkusowy,lakiery Oriflame,Avon, liliowy Lumene, Konturówka automatyczna Oriflame nude 33,Konturówka Oriflame Visions odcień bordo,Konturówka Astor ,Rival de Loop Gloss and Care,Błyszczyk Wibo Juicy Kiss,Pomadka Oriflame w odcieniu naturalnym ,Woda toaletowa Yves Rocher zielone jabłuszko, Woda perfumowana Orasari ,Woda termalna La Roche Posay nowa, Woda termalna Vichy, Żel do kąpieli jogurtowy z serii żurawinowej firmy AA, samoopalacz As Sun Schelcker w sprayu,odlewki maseł Ziaja, maseczka do ciała z minerałami z Morza Martwego Avon,[maseczka Vichy nawilżająca, maseczka redukująca pory Avon Solutions,maseczka redukująca pory z Avonu Pore reducer,Mała różowa baryłka Oriflame,Balsam Yves Rocher Voile de joie,Wielki Wax 480ml, Nivea Hair Care odżywka Elastyczność i Blask,Sunsilk fioletowy krem nadający gładkość włosom, Plantacea Herbapol krem matująco- nawilżający- 3 saszetki po 2ml ,Vichy Neovadiolkrem przywracający gęstość skóry- 4 saszetki po 1.5ml,szampon i odżywka Fructis Color Resist - 2 saszetki po ml 10ml,Vichy Normaderm krem na dzień- 3 saszetki po 1.5ml,Vichy Purete Thermale preparat do demakijażu-5 saszetek po 8ml,Vichy Normaderm żel do mycia twarzy- 3 saszetki po 1.5ml,szampon Vichy Dercos zielony- buteleczka 30ml,Vichy Homme- 1krem i 3 żele dla mężczyzn- saszetki po1.5ml,Vichy Dercos witalność- 3 saszetki po10ml, Vichy Lipidiose nutri sun balsam brązujący saszetka 7ml,Vichy Oligo 25- krem do skóry suchej pozbawionej blasku 4 saszetki po 1.5ml,Vichy Aera Teint podkład matujący- 2 saszetki 1.5ml każda, odcieńmoyen sand,Vichy neovadiol krem na noc- 1.5ml,Vichy Liftactiv pro przeciwzmarszczkowy, ujędrniający- 1.5ml,Vichy Liftactiv pro na noc- 2 saszetki po 1.5ml,mini produkty Vichy- preparat do demakijażu 3 w 1-30ml, płyn do demakijażu30ml, tonik 30ml- purete thermale,Vichy Lipidiose odżywczy peeling2 saszetki po 7ml, "Biały oleander" film w opakowaniu z kolekcji "Gali",Uciekinierka M.Wartskimłodzieżowa opowieść o miłości i dorastaniu,książka z serii "Gęsia skrórka"- Noc lalki, Lucy i potwory
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-07-25 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Oddam wiele za...
Chciałabym zakończyć mój pobyt na targowisku (przynajmniej na dłuższy czas) i pozbyć się jak największej ilości rzeczy z wątku kosmetycznego. Za rzeczy z tej listy oddam naprawdę dużo, jestem gotowa na ugody i oddanie wiele za niewiele, rozpatrze także propozycje ciuszkowe ![]() A więc poszukuję: kosmetyki: -kredki do oczu- złota,fioletowa,butelkowa zieleń, czarna- mile widziane mataliczne, z drobinkami -metaliczne, błyszczce cienie do powiek- fiolet, butelkowa zieleń, czerń,ew. złoto -czarny matowy cień do powiek- i ogólnie wszystko do smokey eyes -jakiś błyszczyk- róż, cielisty- bede wybredna bo mam sporo -eyelinery -czarny, złoty -lakier do paznokci- fiolet,czerń z drobinkami, fuksja -róż do policzków w chłodnym odcieniu różu -wszelkie nabłyszczacze do ciała i rozświetlacze z drobinkami -spray z drobinkami z H&M -słodkie, jadalne zapachy (ciasteczka,wanilia,karme l,cynamon,wata curkowa) -nowa okrągła szczotka do włosów -wałki w każdej ilości -sztuczne rzęsy -odżywki do włosów farbowanych, zniszczonych, nawilżające inne: -wszystko z motywem Hello Kitty -fajna biżuteria- a la H&M,chętnie w odcieniu złota -futerał na telefon komórkowy, chętnie pluszowy Konkrety: -odżywa Elseve (czerwona) do włosów farbowanych -odżywka Pantene Restoratives -puder Rimmel Stay Matte -brązer w musie Bell lub Joko -błyszyk Glam Shine -cienie w musie Bell -Luksusowy róż Giordani gold -Puder do Ciała Sephora (white lub brown)-każda ilość -złocisty deszcz do twarzy i ciała Avon -róż w musie Maybelline -Błyskotliwy puder w puszku Avon -Bell, Planet Illuminator -Maybelline Shimmer Powder i wiele innych rzeczy, rozpatrzę każdą propozycje. Preferuję wieksze wymiany.
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-11-16 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198649 Żel do kąpieli jogurtowy z serii żurawinowej firmy AA dla skóry wrażliwej- nowy Pantene odżywka do włosów blond- nie wiem ile dokładnie zostało, ale raczej wiecej niż połowa, mam z wymianki, najlepiej za inną odżywkę mogę zrobić taką samą "odlewkę" ok 10-30g lub nieco więcej mam zarówno czekoladowe jak i waniliowe Ziaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
wiele kosmetykow mnie interesuje...pytanie tylko czy ty znajdziesz cos u mnie??/ prosze wpadnij moze sie wymienimy
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- Żel do kąpieli jogurtowy z serii żurawinowej firmy AA dla skóry wrażliwej- nowy -odlewki Ziaja waniliowego i AA -gogle -szczoteczke do twarzy-czy jest nowa?
![]() |
#8 |
Moderatoreska
|
Witaj
![]() Bylabym zainteresowana depilatorem, a wzamian mialabym tylko suszarko prostownice Rowenta. Zdjecie zapozyczone z allegro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
-Rozświetlający krem koloryzujący Avon Solutions SPF20- wyrównuje koloryt, nadaje skórze blask- łatwo nie oddam!!! - mogę zrobić "odlewkę" (chociaż w tym wypadku to złe słowo) czekoladowego masła do ciała AA było drogie bo jest z serii luksusowej, pachnie podobnie jak masło Ziaji, ślicznie poprostu i jak nawilża oddam ok.10 -30g lub nieco więcej - inna maseczka redukująca pory z Avonu Pore reducer- mogę zrobić odlewkę ok 40ml ale ten pasek tęczowy poleci raczej do inne Wizażanki. ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Czyli pasuje Ci za czarną bluzeczkę odlewka masła AA (50g), maseczka Avon, krem Avon solutions? jeśli tak to wysyłam pw
![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
hey, a wiec podoba mi sie troche Twoich kosmetyków tj:
rozswietlajacy krem koloryzujacy avon,Konturówka Oriflame Visions odcień bordo- nie zużyta,inna maseczka redukująca pory z Avonu Pore reducer- mogę zrobić odlewkę ok 40ml,Pomadka Oriflame w odcieniu naturalnym- nawilża usta, fajna do robienia cielistych ust odsypka pudru peach avon, kontorowka astor-czerwien, blyszczyk jagodowy, odlewka olejku do masazu, odlewka czekoladowego masla, Balsam Yves Rocher Voile de joie,odzywka nivea, próbki : - Vichy Normaderm krem na dzień- 3 saszetki po 1.5ml, Vichy Dercos witalność- 3 saszetki po10ml, Vichy Liftactiv pro , , przeciwzmarszczkowy, ujędrniający- 1.5ml, wklady swieczki cynamonowej, smackers czekoladowy i waniliowy, -Vichy Liftactiv pro na noc- 2 saszetki po 1.5ml - Vichy Lipidiose nutri sun- balsam brązujący saszetka 7ml - Vichy Oligo 25- krem do skóry suchej pozbawionej blasku 4 saszetki po 1.5ml - Vichy Oligo 25- krem do skóry normalnej i mieszanej pozbawionej blasku- 4 saszetki 1.5ml -Vichy Purete Thermale preparat do demakijażu-5 saszetek po 8ml -Vichy Normaderm żel do mycia twarzy- 3 saszetki po 1.5ml -Vichy Lipometric wyszczuplacący krem- 2 saszetki po 7ml co bys za to chciala ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ah właśnie, miałam zapytać - na jakiej wielkości odlewki mogę liczyć
![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
a wiec podklad jest jasny, niedawno kupiony przez moja mame ale za jasny dla nas, wiec moge go dac, dam brokat, opaska jest zupelnie nowa, kosztowala 29zl, torba atmosphere stan oceniam na db, troche w niej chodzilam i jak wczesniej napisalam niektore cekinki sie wyłamały, z daleka to jest zupelnie niewidoczne, musialabym ja wyprac ale nei wiem czy moge do pralki;/ bokserki moge dac dwie ta ciemniejsza z diamencikami jest mniejsza, spodnice bombke tez chcesz?? bo nie pisalas wczesniej o niej, ona jest w rezerwacji takze nie wiem, ale pasek pleciony za to jest , kupiony w dobrym butku za 28 zl stan bdb, i moge dac to wszystko za to wszystko co ja chce
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() -rozswietlajacy krem koloryzujacy avon, -Konturówka Oriflame Visions odcień bordo- nie zużyta,i -nna maseczka redukująca pory z Avonu Pore reducer- mogę zrobić odlewkę ok 40ml, -Pomadka Oriflame w odcieniu naturalnym- nawilża usta, fajna do robienia cielistych ust -odsypka pudru peach avon9mam go ok10g, więc odsypię ok 4-5g), -kontorowka astor-czerwien, -blyszczyk jagodowy, -odlewka olejku do masazu(jakieś 10ml), -odlewka czekoladowego masla(mogę dać nawet 50g), -Balsam Yves Rocher Voile de joie, -odzywka nivea, - Vichy Normaderm krem na dzień- 3 saszetki po 1.5ml, -Vichy Dercos witalność- 3 saszetki po10ml, -Vichy Liftactiv pro , , przeciwzmarszczkowy, ujędrniający- 1.5ml, -wklady swieczki cynamonowej9nie wiem ile mam chyba z 5), -smackers czekoladowy i waniliowy(chodzi Ci o tą czekoladową tubę tak i błyszczyk wanilowy?) -Vichy Liftactiv pro na noc- 2 saszetki po 1.5ml - Vichy Lipidiose nutri sun- balsam brązujący saszetka 7ml - Vichy Oligo 25- krem do skóry suchej pozbawionej blasku 4 saszetki po 1.5ml - Vichy Oligo 25- krem do skóry normalnej i mieszanej pozbawionej blasku- 4 saszetki 1.5ml -Vichy Purete Thermale preparat do demakijażu-5 saszetek po 8ml(zostały chyba 4 saszetki) -Vichy Normaderm żel do mycia twarzy- 3 saszetki po 1.5ml -Vichy Lipometric wyszczuplacący krem- 2 saszetki po 7ml To jak? wysyłamy pw?
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
no mi pasuje
![]() ![]() i tak chodzi mi o czekoladowa tube
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
aha wymiarki spodniczki bez naciagania : biodra/pas - 35 , długosc - 33, szerokosc na dole sama sobie ustalasz
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Chii, wyslalas juz przesylke
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mnie te kosmetyki,niekoniecznie wszstkie moze znajdziesz cos tylko za jeden z nich
mini produkty Vichy- preparat do demakijażu 3 w 1-30ml, płyn do demakijażu30ml, tonik 30ml- purete thermale Vichy Podexine-krem regenerujący do stóp- 2 saszetki po 3ml Vichy Oligo 25-krem przywracający blask dla skóry mieszanej i normalnej -5saszetek po 1.5ml -Vichy Dercos-szampon odżwczo- regenerujący- 10ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
-Pantene PRO-V PROSTE I GŁADKIE odżywka bez spłukiwania, lekka formuła, ze 150ml została połowa
-Manhattan Brilliant Fusion puder w kamieniu+ róż. Ceglasty róż, naturalny kolor pudru(średnio jasny)i blady odcień żółtego,łącząc je ze soba na wiele sposobów można stworzyć pożadany efekt. -błyszczyk Avon Shine Supreme kolor Mauvelous Shine ( jakiś taki rózowo- sliwkowy, w tubce dosyc ciemny, na ustach jaśniejszy, daje efekt opalizujący, zużycie znikome, wypróbowany 4-5 razy To mi się podoba oczywiście to za dużo jak za to co wybrałas no chyba, że weźmiesz coś jeszcze.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej Chii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.