|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam zpachów Hermes'a i inne.Pielegnacja-Eveline...
Wątek poszukiwawczy
![]() na razie na wymianke proponuje tylko wątek ciuszkowy,ale niedługo mam nadzieje zbiore sie i znajde wolną chwilke zeby wyłożyc troche kosmetyków. ![]() Dodam tylko ze za poszukiwane zapaszki moge zproponowac DG Feminine,Cerruti Image i ew. Chanel Chance(musze sie upewnic czy są oryginalne-prezent) wiec szukam: Narciso Rodriguez,For Her EDT/EDP Hermes,24 Faubourg(moze byc tez ta wersja letnia Delicate) Hermes,Eau des Merveilles Balenciaga,Cristobal Cerruti,1881 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam zpachów Hermes'a i inne.Pielegnacja-Eveline...
z kolorówki:
tusz czarny MF Masterpiece zwykły lub Max(ew. MF 2000) lub Dior'a Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2008-01-05 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
z ciuszków coś w bardziej klasycznym,eleganckim stylu.Napewno dziękuje za cekinki,cyferki na bluzkach,złoto i srebro,róż i czerwień(choc nad ostatnim pomyśle)
Szukam spodni na kant w stylu Orsay,bermudy,spodenki z mankietami,szersze spodnie z bawełny lub lnu,tweedu.Kolory najchetniej biały,czarny,szary,granat ,brąz Bluzki,koszulki(najlepiej nie w paski),sweterki-nietoperze,ażurowe bezrękawniki,bezszwowy golf Gatta!!!! i golfy ogólnie Wszystko mniej-wiecej na przykładowych fotkach ponizej ![]() No i duże torby,buty. Ciuchy rozm 34-36(ew.bluzki moga byc małe 38),buty 36-37(na stope 23,5cm) Pozatym zawsze mozna mnie skuśic dobrym górnopołkowym sypkim pudrem ![]() ![]() Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2007-09-07 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tak ksiazeczki sa tego typu. Oki moje 10 ksiazek + spodnie + golf+ bluza J.LO za twoje spodnie only zolte i biale + rybaczki vero moda+ buty emu + rudy pasek o ktorym mowilas
![]() Podaj mi adresik na pw to jutro juz to wysle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
JESTEM ONA
|
Mimi sorx za dlugie milczenie
![]() Wiedzialam ,ze mialam tego typu spodnice, ale widocznie powydawalam ![]() Ale mam jedna , z która ciezko mi się rozstac ( dlatego jeszcze ją mam ![]() Jest to spodnic a ze skory na podszewce , z kieszonkami z tylu i przodu z malymi rozporkami z tylu i przodu. Jest koloru białego. edit: nieczysto biała koszula i śliczna dzianinowa bluzeczka ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2008-01-12 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.