|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Dużo próbek- Biosilk, Avon, LRP, Iwostin, Vichy, Nivea, Garnier
1. Plastry do depilacji Tanita, użyłam kilka, reszta (8) opakowana, dodatkowo 3 x chusteczki po depilacji.
2. Iwostin Solecrin- emulsja, zostało ok. 10-15 ml. 3. Podkład Lirene, beżowy(nr 207) użyty 3 razy. 4. Jedwa Biosilk, mała buteleczka, nowa, nieotwierana. 5. Mydło borowinowe Tołpa- nowe. 6. Filtr Klorane Bebe spf 50, zafoliowany + jakaś próbka ![]() 7. Nabłyszczacz Marion, została ok. połowa. 8. Podkałd Rimmel Natural Sensation , zostało ok. 10 ml, odcień najjaśniejszy(starty, ale zawsze biorę najjaśniejsze ![]() 9. Pianka do twarzy Rival de Loop (ginko+ogórek) uzyta 4-5 razy. 10. Filtr LRP XL Extreme spf 50, nowy. 11. Szampon bez sls-owy, Hipp, użyty 3 razy. Część druga: 1. Fitr Vichy Capital Soleil Enfant spf 50, 7 ml 2. Kremowy żel do mycia Emolium, 7 ml 3. Fitr Vichy Capital Soleil , spf 30, 7 ml 4. Krem intesnywnie nawilżający Dove, 7 ml 5. Avon Solutions Hydra- Radiance, spf 15, chyba 5 ml 6. Garnier Skin Naturals, NutriDermist do skóry suchej i wrażliwej, chyba 5 ml 7. 2x Garnier Skin Naturals Ultra świeżość- fluid nawilżający przez 24 h, po 2 ml 8. Nivea do cery normalnej i mieszanej- krem nawilżający na dzień, 1,5 ml 9. Dr Irena Eris- Pfarmaceris A, ''preparat- ratunek dla skóry podrażnionej i zaczerwienionej'', 2 ml 10. Avon, Anew Clinical eye lift, chyba 2 ml 11. 3 x krem nawilżający Iwostin dla skóry wrażliwej, suchej i alergicznej, po 3 ml saszetka 12. Perfum Ives Rocher Voile D'Ambre 0,7 ml 13. Perfum Ives Rocher Evidence, 0,7 ml 14. Avene, Creme pour peaux intolerantes (Krem do skóry nadwrażliwej), zostało ok. 3 ml 15. Avene , Lotion Nettoyante Pour Peaux Intolerantes (Tonik oczyszczający do skóry nadwrażliwej), zostało ok. 3 ml 16. LRP Rosaliac, ok. 10 ml 17 4x Nutric C, po 5 ml tubka, nowe A szukam czegoś, co wpadnie mi w oko ![]()
Nie odpowiadam w wątku? Pisz na PW! ![]() Edytowane przez Sovilo Czas edycji: 2007-10-20 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Biosilk, Avon, LRP, Iwostin, Vichy, Nivea, Garnier za Klorane
no ja juz sie wpisywalam w "rozpaczliwie poszukuje~"
- odlewka Iwostin Solecrin, emulsja 40 - tubka 5 ml Nutric 5% - ok. 2.5 ml Diaceal - odlewka Rosaliac - odlewka Avene, Creme pour peaux intolerantes (Krem do skóry nadwrażliwej) - barwiący SVR 50 5 ml - odlewka LRP Fluid Extreme 50 moze znajdziesz cos u mnie? ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hej! te spodenki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5305226
to xs/s. raczej xs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
malutkie, 32- xs
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam filtru Klorane 50!
Gdzieś chyba mam, ale musiałabym poszukać
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
jestem bardzo zainteresowana filtrem klorane, mogę zaoferować to co w podpisie
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hej, nie wiem czy wciąż szukasz tego Lysanel Active - jeśli tak to ja mam ale mało: z tubki 40ml zostało ok. 15-20ml
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Czy cos za podklad lirene, albo filtr klorane?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=sasetka86 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.