![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Różne różności :D kolorówka i perfumy
witam
![]() DOKLADKA W POSCIE NR 43 ![]() Oto moja lista kosmetyków na wymianę: 1. cienie Clarins Trio Reflets kolor 06 passion- nowe, z aplikatorem, bez pudełka ( kolory: morela, śliwka, i ciemna śliwka), waga- 3,5 g- NIEAKTULANE LECI DO AGU.S 2. kredka do oczu Clarins kolor 15 violet noir- midnight violet, waga – 1,4 g, kredka z jednej strony zakończona jest aplikatorem, nowa NIEAKTULANE LECI DO AGU.S 3. Givenchy- Prisme Again kolor 09 cool beige, max. Zużycie około 10%, mam do nich nowy pędzelek, kartonik NIEAKTULANE 4. cienie Lancome color focus kolor 304 La guerre des roses – róż, użyte zaledwie 3 razy, bez aplikatora 5.Theorema Leggaro - ze 100 ml zużyte jakieś 10 , może odrobinę mniej. nie mam kartonika NIEAKTULANE 6.Theorema Leggaro - pianka do mycia ciała, nowa NIEAKTULANE 7.Mahora GUERLAIN - 50 ml- raz psiknięta- mam kartonik, ulotkę NIEAKTULANE 8.Theorema- balsam rozświetlający do ciała- 200 ml, tylko wypróbowany. 9.Yves Saint Laurent – Nu- edt z 50 ml zużyte max. 5 ml, bez kartonika NIEAKTULANE 10.Estee Lauder Amber Bronze, Bronzer Creme Teint compact soleil SPF 12- waga 8g kolor 11 SUNKISS, nowy, w środku jest gąbeczka 11.Calvin Klein Euphoria, edp 15 ml, tylko raz psiknięta, jest kartonik NIEAKTULANE 12.balsam do ciała Violetta Penhaligon’s z 200 ml zużyte około 30 – 40 ml ( na zdjęciu dokładnie widać) jest pudelko 13. miniaturki HERMES – w zestawie: Equipage edt pojemność początkowa- 10ml , Caleche edt, poj. Pocz. 7, 5ml, Parfum D’Hermes , edt, poj. Pocz. 5ml, H. Eau De Cologne, poj. Pocz. 7,5 ml, Amazone edt, poj. Pocz. 7,5 ml Pojemności pozostałe widać na zdjęciu. 14.dwufazowy lotion do prostowania włosów Wella z 200 ml pozostało około 150 ml 15.balsam do ciała Lily of the Valley Penhaligon’s, poj. 100 ml – tylko 1 raz wypróbowany. 16. Madness Chopard 30 ml, nowe, jest kartonik NIEAKTULANE szukam: - perfum - słodkich, ale nie tylko - GIVENCHY- PRISME LIBRE - szamponów, odzwek i maseczek do włosów Jestem otwarta na propozycje ![]() p.s. wieczorem dołączę zdjęcia. ![]() DOKŁADKA!!!! cienie: 1. Bourjois pastel lumiere - perlowe kolor MARRON GLACE 54 - ciemny brąz waga 2.5 g użyte kilka razy 2.Bourjois pastel lumiere - perłowe kolor PRUNE ENVOUTANT 25 - ciemna sliwka waga 1,5 g cień na śliczne, delikatne, opalizujące drobinki. uzyty kilka razy, baaardzo wydajny 3.Bourjois pastel lumiere - perlowe kolor JALINE SURPRENANT 33- delikatna morelka opalizujaca na delikatny róż - waga 1, 5 g, równiez kilka razy uzyty. 4.Bourjois pastel lumiere - perlowe kolor LILAS 17 - bardzo delikatna lilia, waga 1, 5 g , niestety urwane wieczko 5. Bourjois effet lumiere - TRIO kolor LES BRUNS CUIVRES 41- kolory: kremowy, braz i ciemny braz. raz uzyte. 6. MAYBELLINE expertwear duo- 20 AMETHYST- kolor ciemna sliwka i roz raz uzyte. 7. No 7 trzykolorowe cienie z BOOTS kolor szary, roz i bardzo delokatny roz. niestety nie wieczko nie szybki wiec moge dorzucic jako gratis do wiekszej wymiany. 8. blyszczyk RIMMEL Lip Dazzlers kolor 178 HOT HEAD- ciemna mailina z opalizujacymi drobinkami. 10 ml zuzyte okolo 2 ml 9. blyszczyk LANCOME Juicy Tubes Pop - kolor toffee pop z opalizujacymi drobinkami - 6 g tylko wyprobowany na dloni. 10. avon - puder rozswietlajacy do twarzy i ciala kolor PINK waga 15 g nowy 11.Eliksir urody w ampulkach z biala herbata- 4 ampulki - termin waznosci do 20 09 08 12. MAC Teddy Eye Kohl- opalizujacy ciemny braz. - raz temperowana. 13.Avon Extraordinary z 50 ml zostalo tyle ile widac na zdjeciu okolo 45 ml, brak pudelka. 14. nowe miniaturki- escada rockin'rio, 5 ml, NIEAKTULANE nowa w kartoniku , 4 mianiaturki Rochas tj. tocade, lumiere, madame rochas, femme, 4 minaiturki salvador dali - metalowa wersja limitowana. Edytowane przez Misia7 Czas edycji: 2007-08-28 o 16:11 Powód: dołączyłam zdjęcia :), dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Różne różności :D kolorówka i perfumy
Jest u Ciebie kilka fajnych rzeczy-zajrzyj proszę do mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hhmmmm, sama nie wiem, muszę sobie poczytać o
HELENA RUBINSTEIN COLOR CLONE.SO BRONZED!ok.25/30 ml podkład dopasowywujący się do cery,brązująco-rożświetlający. -HELENA RUBINSTEIN-GOLDEN BEAUTY-TAN HIGHLIGHTER- ok.48/50ml olejek ze złotymi drobinkami,to samo co NUXE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dorota- Coco - czy mogłabys Armani Mania Summer porównać do jakiegoś innego zapachu ?? nie znam go, nie mam mozliwośći powąchania , a na KWC nie ma żadnej recenzji
![]() edithsl, serena.avon - niestety nic dla siebie nie znalazłam ... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
a mo¿e cos u mnie ci sie spodoba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wedlug mnie to zapach typu jak np. gucci (rozowe). Kobiece, subtelne, romantyczne... Wiem, ze podoba sie mezczyznom (usylyszalam noszac je pare komplementow ![]() Z 75 ml ubytek to pare, gora 5 ml . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A może Angel Pivoine za Madness?
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie
1. cienie Clarins Trio Reflets kolor 06 passion- nowe, z aplikatorem, bez pudełka ( kolory: morela, śliwka, i ciemna śliwka), waga- 3,5 g 2. kredka do oczu Clarins kolor 15 violet noir- midnight violet, waga – 1,4 g, kredka z jednej strony zakończona jest aplikatorem, nowa Na wymianę mam: Lacoste Inspiration z 30 ml zostało jakies 27- brak pudełka Sergio Tacchini Donna z 30 ml zostało około 25ml - jest pudełko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Misia mam poza wątkiem na wymianę Glorie Cacharel 35/50 ml i meteorty Pink Fresh oraz puder sypki Clarinsa transparentny, cienie i brazer Nouba.
Jestem zainteresowana Madness i Mahora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za Nu lub inne perfumy?
Po za tym co w wątku mogłabym jeszcze oddać Biosilk odżywkę do włosów(ubytek około 50ml \300ml)-super opinie na kwc. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3644 lub Semi di lino Alfaparf do spłukiwania. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-08-22 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
jestem zainteresowana Mahora. mam Rochas Absolu i L, nowe, w folii.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
witam,
może casmir połowa ze 100ml i jeszcze czegoś z zapachów mogę poszukać za theoreme i kredka clarins tez mi sie podoba.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie Ci się spodoba ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-08-22 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Mariola13, ragutka, biala_malpeczka, lewa199, Karolinka
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Misia7 Czas edycji: 2007-08-22 o 20:09 Powód: skleroza :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
3. Givenchy- Prisme Again kolor 09 cool beige, max. Zużycie około 10%, mam do nich nowy pędzelek, kartonik 5.Theorema Leggaro - ze 100 ml zużyte jakieś 10 , może odrobinę mniej. nie mam kartonika 10.Estee Lauder Amber Bronze, Bronzer Creme Teint compact soleil SPF 12- waga 8g kolor 11 SUNKISS, nowy, w środku jest gąbeczka 14.dwufazowy lotion do prostowania włosów Wella z 200 ml pozostało około 150 ml ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Adzika jaka jest pojemność L?? masz jakies zdjęcie??
Zielona30 - dziś własnie nabyłam Biosilk ![]() ![]() agu.s - podobają mi sie oba zapachy....pomyśle do jutra ![]() aga79 - jaka jest pojemność Angel Pivoine ?? Dorota - Coco- mojego Nu jest tylko 45 ml a Twoich perfum aż 70ml.... Vishnja - pomyślę do jutra, muszę odnaleźć w swoich próbkach Desnuda Ungaro mamamichałka - co Ci sie u mnie podoba?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
L ma 30 ml
to perfumy w takiej niebieskiej buteleczce i pomaranczowym pudelku
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Zainteresowało mnie:
Givenchy- Prisme Again kolor 09 cool beige, max. Zużycie około 10%, mam do nich nowy pędzelek, kartonik, na zdjęciu widziałam także cienie Borjours potrójne i puder Estee Lauder oraz błyszczyk Lancome? Zajrzyj do mnie i powiedz co bys chciała za którąś z Twoich rzeczy Które wymieniłam ![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204533
![]() |
#28 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nic nie wybrałam, pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Za Twoje Pryzmy moglam oddac duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.