Envy klasyczne, 30 ml, i róż Divinora Guerlaina - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-16, 12:26   #1
MarlaKa
Przyczajenie

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.

Envy klasyczne, 30 ml, i róż Divinora Guerlaina

Cześć po przerwie

Mam na wymianę:

NIEAKTUALNE - Envy klasyczne, 30 ml, EDT, zużyte jest kilka psiknięć - jednak nie chcę. Mam do niego to plastikowe pudełko, a także paragon.

Róż Radiant Blush Divinora, 505, beige chair, to taki jasny, delikatny, dosyć chłodny beż - róż jest użyty kilka razy, nie tester, ale bez kartonika. Bardzo duży i wydajny.

Najchętniej zamienię na kolorówkę z górnej półki, z wyłączeniem szminek, najchętnie przyjmę cienie lub paletki cieni - tylko zależy mi na raczej chłodnej kolorystyce, baaaardzo jasne podkłady o chłodnym odcieniu, a także nowe, nieużywane i wysokie filtry Avene, mogą być w próbkach. Interesują mnie też kosmetyki Johna Friedy oraz Avedy dla brunetek.

Pozdrawiam, marla

Edytowane przez MarlaKa
Czas edycji: 2006-09-16 o 21:50
MarlaKa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-16, 14:04   #2
Ivvonka
Zadomowienie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Envy klasyczne, 30 ml, i róż Divinora Guerlaina

Envy klasyczne, 30 ml, EDT, zużyte jest kilka psiknięć - jednak nie chcę. Mam do niego to plastikowe pudełko, a także paragon.

Jestem bardzo , bardzo chetna! W swoim kramiku mam gornopolkowe cienie, poza watkiem nieotwierane mleczko i emulsje Avene 50+, rowniez ich probki.
Ivvonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-16, 15:04   #3
króliczek
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Envy klasyczne, 30 ml, EDT, zużyte jest kilka psiknięć - jednak nie chcę. Mam do niego to plastikowe pudełko, a także paragon.

może coś u mnie wpadnie Ci w oko
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-16, 15:23   #4
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania

Oczywiście również Envy
Zaraz wkleję listę kosmetyków na wymianę

EDIT:

CIENIE
  • Clinique - dwie nowe, nieużywane minipaletki cieni (wiesz, które )
  • Clinique - cień High Impact; kolor 01 Sugar Sugar (biały, z delikatnym perłowym połyskiem); nowy, nieużywany
  • Helena Rubinstein - cień Color Statement for Eyes; kolor 41 Iridescent Pink (jasny opalizujący róż); zużycie minimalne – widoczne na fotce
TUSZE
  • Estee Lauder – tusz do rzęs Lash XL; kolor czarny; pełnowymiarowy; zakupiony w Sephorze; nowy, ani razu nie otwierany (nawet nie otwierałam kartonika)
  • Clinique - High Impact Mascara; kolor czarny; duuuuża miniaturka (4 ml); nowa, ani razu nie otwierana, świeża

BŁYSZCZYKI
  • Lancome – Juicy Tubes; kolor Zoom; z wymiany z m@rti; dwa razy użyty
  • Lumene – błyszczyk BerryFun kolor koralowy; wykończenie lustrzane (bez drobinek); nowy, nieużywany, nieotwierany
  • Christian Dior – Addict Ultra-Gloss; kolor 151; GWP, 4 ml; nowy, nawet nie otwierany
Christian Dior - Dior Addict Vernis; lakier do paznokci; kolor 290 Mauve Eclair (bardzo jasny opalizujący fiołkowo-różowy); pojemność 7,5 ml (not for sale); nowy, ani razu nie otwierany

PIELĘGNACJA
  • Farouk - Silk Therapy Shine On; nabłyszczacz i odżywka w jednym; spray 150 ml; użyty 1 raz; z wymiany z neonka28; BARDZO DOBRE RECENZJE NA KWC!!!
  • (!!!) Clinique - Clarifying Lotion Mild; zostało ok. 1/4 z 200 butelki; toniku używałam przelewając go do mniejszego flakonika
  • Clinique – Liquid Facial Soap Mild; łagodne mydło do twarzy w płynie; tuba 30 ml; nieotwierana
  • (!!!) Clinique – Deep Comfort Body Butter; masło do ciała ; tuba 40 ml; mam 3 sztuki
  • (!!!) Avene - płyn micelarny; buteleczka 25 ml, nieużywana
  • Estee Lauder – Advanced Night Repair; mini-produkt 7 ml; nowy, nieużywany, z wymiany z lola23
  • La Roche Posay - Toleriane Riche; krem kojący do skóry wrażliwej, nadwrażliwej i podrażnionej (konsystencja bogata: do skóry normalnej w kierunku suchej); 2 tubki-miniaturki po 5 ml każda tubka (w kartonikach)
  • Avene Tinted Cream SPF 50+; 2 nowe tubki-miniaturki po 5 ml każda tubka (w kartonikach)
  • Avene - Creme pour peaux intolerantes; krem kojący do skóry wrażliwej, nadwrażliwej i podrażnionej; 2 tubki-miniaturki po 5 ml każda tubka (w kartonikach)
  • Avene - Creme nutritive compensatrice; 2 tubki-miniaturki po 5 ml każda tubka (w kartonikach)
  • Avene – mleczko do demakijażu; przeznaczone dla skóry suchej i wrażliwej; buteleczka 25 ml
  • Clinique – Rinse-Off Foaming Cleanser; pianka do mycia twarzy; tubka 30 ml, nowa, nieotwierana
  • Clinique – Clarifying Lotion 2; 60 ml; nowy, nie otwierany
  • Clinique – Sun Care Face Cream SPF 30; saszetka 7 ml
  • (!!!) Clinique – 7 Day Scrub; delikatny peeling mechaniczny; tuba 30 ml
  • (!!!) Estee Lauder – Idealist Micro D; peeling termiczny; tubka 15 ml
ZAPACHY
  • Hermes Rouge – oryginalna fabryczna próbka z atomizerem; 1, 6 ml; dwa razy testowana (ubytek bardzo nieznaczny)
  • Hermes Faubourg 24 – 2 oryginalne fabryczne próbki z atomizerami; każda 1, 6ml; jedna z nich dwa razy testowana (ubytek bardzo nieznaczny), druga - nowa
  • Hermes Caleche – oryginalna fabryczna próbka z atomizerem; 1, 6 ml; dwa razy testowana (ubytek bardzo nieznaczny)
  • Lancome O de Lancome – oryginalna fabryczna próbka z atomizerem; 1, 6 ml; dwa razy testowana (ubytek bardzo nieznaczny)
  • Bvlgari Omnia Crystalline – oryginalna fabryczna próbka z atomizerem; 1, 2 ml, nowa
  • Caron Muguet du Bonheur - oryginalna fabryczna próbka bez atomizera; 1 ml; raz otwarta, nie używana
  • odlewka Givenchy Fleur d'Interdit

Mam fotki kolorówki, wkleję, jesli cos bedziesz chciała zobaczyć
Z peilęgnacji mam jeszcze maskę Clinique'a Turnaround 15 minute facial

Edytowane przez astronomiczna.ania
Czas edycji: 2006-09-16 o 15:47
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-16, 16:26   #5
Madlaine
Zakorzenienie

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

marla czy Diviniora ma drobinki ?
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-16, 16:42   #6
karolinusienka
Zakorzenienie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

hej to znowu ja
interesowaly by mnie dokladnie te rzeczy:
TUSZE
Estee Lauder – tusz do rzęs Lash XL; kolor czarny; pełnowymiarowy; zakupiony w Sephorze; nowy, ani razu nie otwierany (nawet nie otwierałam kartonika)
Clinique - High Impact Mascara; kolor czarny; duuuuża miniaturka (4 ml); nowa, ani razu nie otwierana, świeża

BŁYSZCZYKI
Lancome – Juicy Tubes; kolor Zoom; z wymiany z m@rti; dwa razy użyty
Lumene – błyszczyk BerryFun kolor koralowy; wykończenie lustrzane (bez drobinek); nowy, nieużywany, nieotwierany

znajdziesz cos za nie?
podam jeszcze raz adres do mojego watku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136699
pozdawiam
karola
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-16, 17:30   #7
MarlaKa
Przyczajenie

Dziewczyny, odpowiem Wam po powrocie do domu. Astronomiczna Aniu, pisalam do Ciebie wczoraj na Interię w sprawie Envy, wyślę Ci list jeszcze raz. Do usłyszenia za jakąś godzinę, dziewczyny, pozdrawiam
Stary 2006-09-16, 18:29   #8
MarlaKa
Przyczajenie

No to jestem. Dziewczyny, nie ukrywam, że za Envy najbardziej interesują mnie propozycje Astronomicznej Ani (Lash XL, ewentualnie jeszcze próbka tonujące Avene) oraz Ivvonki (Avene - Ivvonko, napisz, czy te Twoje to pełnowartościowe, czy próbki,i czy to 50). Ponieważ wczoraj pisałam do Astornomicznej A prywatnie (znamy się z innych wymian), i najwyraźniej mój list nie doszedł, to wypada, żebym poczekała na Jej decyzję.

Madllen, róz jest matowy, nie ma drobinek.

Pozdrawiam, Marla

Aha, dziewczyny, mam jeszcze na wymianę zapach EDT Celine Sensual Summer - to jakieś 70 ml ze 100ml, w kartoniku, taki miły, lekko gruszkowy zapach, ale nie ulepek. Zapomniałam o nim napisać.
Stary 2006-09-16, 18:50   #9
Ivvonka
Zadomowienie

Marlo mam pelnowymiarowne nieotwierane :

(dokladnie to mam 2 butle, 3 zuzyta w 1/3 ) mleczko Avene 50+ 100 ml
emulsje Avene 50+ 50 ml

A takze:

2 probki emulsji 50+
1 probke mleczka 50+

Stary 2006-09-16, 19:26   #10
MarlaKa
Przyczajenie

Ivvonka, kusisz

Tylko sie upewnie - chodzi o ten pomaranczowy, nie bialy Avene, prawda? Kurcze, a jak bys widziala wymiane za Envy ewentualnie (wlasnie dzis wykonczylam Avene, zostal mi tylko LRP, a w aptekach niet). Aha, ktorego SVR szukasz? Bo jesli 50-tki starej, to powinnam miec pare probek, tych po 5 ml. Pozdrawiam, m
Stary 2006-09-16, 19:43   #11
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Marlo ,
serdecznie dziękuję za mail'e
Te na Interię nie doszły, faktycznie
Dotarły tylko te wysłane dzisiaj na gazetowe konto .

Ja na wymianę nowego tuszu Lash XL za Envy byłabym oczywiście bardzo chętna, z dorzuceniem dwóch mini-tubeczek filtrów Avene też nie byłoby problemu .
Poza tym, co wypisałam wczesniej, mogłabym zaproponować jeszcze ewentualnie piątkę cieni Diora, z tym, że dwa kolorki z palety mają spore zużycie. Pozostałe trzy - zuzycie niewielkie. Paleta ewidentnie chłodna . Wklejam fotkę. Kolory oddane wiernie
Minipaletki Clinique'a są takie, jak posłana do Ciebie w ramach ostatniej wymiany, więc tutaj już fotki nie wklejam.
Buźka i czekam na decyzję
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  cienie Urbanity.JPG
Wyświetleń: 5
Rozmiar:  41,6 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2006-09-16, 19:52   #12
Ivvonka
Zadomowienie

Oczywiscie pomaranczowy Wiem, ze z Avenkami ciezko w aptekach, dlatego zrobilam wczesniejszy zapas (i wyszlo moje filtromaniactwo ) Obecnie wpadl mi w rece SVR 50 i zdradzam go z avenkami, dlatego stwierdzilam, ze nie jest mi potrzebne az tyle butel. No wlasnie, sama chcialam zapytac jak widzisz nasza wymiane, bo zupelnie nie wiem co zaproponowac. Nie wiem, czy interesuje Cie bardziej mleczko czy emulsja. Czy tez widzisz cos z mojego kramiku?

Jesli chodzi o cienie mam tez poza kramikiem podwojne Dior 2 couleurs w odcieniu 665 diorchic - niewiele uzywane, wciaz widac jeszcze odcisnieta sygnature CD.
Stary 2006-09-16, 20:03   #13
Queen
Wtajemniczenie

Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.

Hej!
Znajdziesz coś za Envy>?

Mój wątek z wymianą kosmetyczną:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723489

Queen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-16, 20:27   #14
MarlaKa
Przyczajenie

O kurczę, dziewczyny, i co ja mam teraz zrobić? Dlaczego nie mam dwóch Envy ?

To ja muszę pomyśleć. Ivvonko, gdybyśmy się wymieniały, chętnie bym Ci dołożyła coś i zgarnęła i mleczko, i emulsję. Aniu, kurczę, Lash XL bardzo mi podpasowała, miałam kiedyś, jest super. Cholera.

Dziewczyny, a moze ja napiszę, co jeszcze bym ewentualnie miała? W sumie mam jeszcze z zapachów Baby Doll (chyba już czwarty, kiedyś uwielbiałam i ciągle dostaję, już decydowanie dość, nie chcę więcej ), EDT, też niewiele zużyty, jak zwykle 30 ml, jest kartonik. Mam nawet do niego balsam, ale zakrętka jest pęknięta, i chociaż balsam jest OK, to musiałabym dopasowywać jakąś inną zakrętkę. Mam też prawie pełne Pleasures Lauder w kartoniku, 30 ml, ale tu musiałabym się zastanowić. No i ostatecznie mam też 30 ml Sicily też zużyte kilka psiknięć, kartonik oczywiście jest. Może któraś z Was chciałaby jeden z tych zapachów? Sorry, ze tak kręcę, cięzko się zdecydować, bużka

Mam jeszcze
Stary 2006-09-16, 20:32   #15
MarlaKa
Przyczajenie

Queen, przepraszam, ale nic dla siebie nie widzę.
Stary 2006-09-16, 20:40   #16
Ivvonka
Zadomowienie

Z mojej strony taka wymiana by mi odpowiadala wlasciwie... Z perfum interesuja mnie tylko Envy (ewentualnie CK One, z reszty ulubionych mam juz spore zapasy)
Stary 2006-09-16, 20:45   #17
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez MarlaKa Pokaż wiadomość
O kurczę, dziewczyny, i co ja mam teraz zrobić? Dlaczego nie mam dwóch Envy ?

To ja muszę pomyśleć. Ivvonko, gdybyśmy się wymieniały, chętnie bym Ci dołożyła coś i zgarnęła i mleczko, i emulsję. Aniu, kurczę, Lash XL bardzo mi podpasowała, miałam kiedyś, jest super. Cholera.

Dziewczyny, a moze ja napiszę, co jeszcze bym ewentualnie miała? W sumie mam jeszcze z zapachów Baby Doll (chyba już czwarty, kiedyś uwielbiałam i ciągle dostaję, już decydowanie dość, nie chcę więcej ), EDT, też niewiele zużyty, jak zwykle 30 ml, jest kartonik. Mam nawet do niego balsam, ale zakrętka jest pęknięta, i chociaż balsam jest OK, to musiałabym dopasowywać jakąś inną zakrętkę. Mam też prawie pełne Pleasures Lauder w kartoniku, 30 ml, ale tu musiałabym się zastanowić. No i ostatecznie mam też 30 ml Sicily też zużyte kilka psiknięć, kartonik oczywiście jest. Może któraś z Was chciałaby jeden z tych zapachów? Sorry, ze tak kręcę, cięzko się zdecydować, bużka

Mam jeszcze

Marlo,
to się nazywa zalew ofertowy .

Sicily u mnie odpada odpada na bank.
Natomiast Baby Doll oraz EL Pleasures wchodzą w rachubę jak najbardziej . O ile oczywiście mowa jest o klasycznej wersji Pleasures, a nie o Intense lub też Exotic.
Chyba jednak ciut bardziej bym się ku Baby Doll skłaniała .
Nawet nie wiem, czy nie bardziej niz ku Envy .
Zaraz zbiorę myśli i ułoże ranking, a Ty pomyśl, Marlo, czy faktycznie chcesz się z Pleasures rozstać .

EDIT: I prosiłabym jeszcze , Marlo, o info na temat zuzycia Baby Dolla; chociaz pewnie w przypadku tego flakonika o wiele trudniej to określić niż w przypadku Envy
Stary 2006-09-16, 20:47   #18
Ivvonka
Zadomowienie

Jak to mowia: i wilk syty, i owca cala
Stary 2006-09-16, 21:13   #19
MarlaKa
Przyczajenie

No to super, dziewczyny, rzuciłam do ataku wszystkie swoje atuty , skoro i tak przez całe lato używałam niemal wyłącznie Eau des Marveilles.

Ivvonko, to może ja bym Ci do Envy dołożyła trzy saszetki po 5 ml tego SVR 50 poprzedniego (wersja kolorowana, wazna do pazdziernika 2007), mam jeszcze SVR 60 SVR 100, tez do 2007, albo nową Biodermę Max, dwie próbki, jeśli lubisz, i zgarnęłabym i emulsję, i mleczko, jeśli Ci to odpowiada. Envy jest tak 28 - 28,5 ml na oko ( z 30 ml), numer na flakonie 0175.

Aniu, to ja bym chętnie Lash XL, te próbki tonujące Avene,i gdyby się dało Omnię Crystalline, może też bym dorzuciła jakś probkę, tylko jaką? Chyba mam gdzieś Cinemę YSL, poszukam, czy znajdę coś innego.

Gwoli ścisłości - Baby Dolla jest tez około 28 ml z 30 ml, pudełko troszkę pogniecione, numer 3268.
Pleasures - pudełko idealne, numer AB3, też jakieś 27 -27,5 ml z 30 ml, mam je z wymiany z Charade za mój nowy London Burberry.

Pozdrawiam Was
Stary 2006-09-16, 21:14   #20
MarlaKa
Przyczajenie

A jakby co, możemy przechodzić na PW albo na marla30@gazeta.pl
Stary 2006-09-16, 21:29   #21
Ivvonka
Zadomowienie

Ok!
Stary 2006-09-16, 21:32   #22
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
No to super, dziewczyny, rzuciłam do ataku wszystkie swoje atuty , skoro i tak przez całe lato używałam niemal wyłącznie Eau des Marveilles.

Ivvonko, to może ja bym Ci do Envy dołożyła trzy saszetki po 5 ml tego SVR 50 poprzedniego (wersja kolorowana, wazna do pazdziernika 2007), mam jeszcze SVR 60 SVR 100, tez do 2007, albo nową Biodermę Max, dwie próbki, jeśli lubisz, i zgarnęłabym i emulsję, i mleczko, jeśli Ci to odpowiada. Envy jest tak 28 - 28,5 ml na oko ( z 30 ml), numer na flakonie 0175.

Aniu, to ja bym chętnie Lash XL, te próbki tonujące Avene,i gdyby się dało Omnię Crystalline, może też bym dorzuciła jakś probkę, tylko jaką? Chyba mam gdzieś Cinemę YSL, poszukam, czy znajdę coś innego.

Gwoli ścisłości - Baby Dolla jest tez około 28 ml z 30 ml, pudełko troszkę pogniecione, numer 3268.
Pleasures - pudełko idealne, numer AB3, też jakieś 27 -27,5 ml z 30 ml, mam je z wymiany z Charade za mój nowy London Burberry.

Pozdrawiam Was
Marlo,
to ja bym prosiła o rezerwację do jutra Baby Doll oraz Pleasures .
Przypomnę sobie obydwa i ostatecznie dam znać późnym popołudniem .
Avenki i Omnia dla Ciebie zaklepane.
Jak bys coś znalazła fajnego z próbek to ja bardzo chętnie
Albo odleweczka czegoś ciekawego
Stary 2006-09-16, 21:44   #23
MarlaKa
Przyczajenie

OK, Aniu, Ivvonko, już odpisuję na Twoją PW. Aniu, napisz, co Ci się ostatnio podoba - a może poszukać pojemniczka i napchać Ci balsamu Baby Doll ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-16, 22:10   #24
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
OK, Aniu, Ivvonko, już odpisuję na Twoją PW. Aniu, napisz, co Ci się ostatnio podoba - a może poszukać pojemniczka i napchać Ci balsamu Baby Doll ?
Ostatnio podoba mi się Cristobal Balenciaga
Stary 2006-09-17, 07:19   #25
MarlaKa
Przyczajenie

Kurcze, mnie też, ale nie mam
Stary 2006-09-17, 07:34   #26
MarlaKa
Przyczajenie

Ania, a ten XL to jakoś niedawno kupowany? Bo zalezy mi na tym, żeby był idealnie świeży, a nie bardzo znam się na mascarach Lauder, nie pamiętam, w jakim tempie sechł mój, zwłaszcza, ze miałam mniejszy. Mam tylko prośbę - chętnie dorzucę Ci duża porcję balsamu baby doll, gdybyś dorzuciła mi do tych próbek i maskary jeszcze płym micelarny Avene.

Tak sobie myślę - zależałoby mi również na tej dużej miniaturze Clinique HIgh Impact - może chciałabyś zań miniaturkę pełną Very Irresistible albo Herbę Frescę Guerlaina, oczywiście w kartoniku?
Stary 2006-09-17, 08:52   #27
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Ania, a ten XL to jakoś niedawno kupowany? Bo zalezy mi na tym, żeby był idealnie świeży, a nie bardzo znam się na mascarach Lauder, nie pamiętam, w jakim tempie sechł mój, zwłaszcza, ze miałam mniejszy. Mam tylko prośbę - chętnie dorzucę Ci duża porcję balsamu baby doll, gdybyś dorzuciła mi do tych próbek i maskary jeszcze płym micelarny Avene.

Tak sobie myślę - zależałoby mi również na tej dużej miniaturze Clinique HIgh Impact - może chciałabyś zań miniaturkę pełną Very Irresistible albo Herbę Frescę Guerlaina, oczywiście w kartoniku?
Marlo,
tusz kupowany był w Sephorze wiosną tego roku (nie pamiętam, czy był to marzec, czy kwiecień, czy maj - którys z tych miesięcy na pewno). Od czasu zakupu tusz leży w szufladzie; nawet nie otwierałam kartonika, w który jest zapakowany, nie mówiąc już o odkręcaniu samego tuszu .

Za próbeczki Avene i próbkę białej Omnii zdecydowanie bardziej niż balsam Baby Doll wolałabym próbki zapachów .
Perfumowanych balsamów do ciała nie używam w ogóle, bo generalnie po kąpieli używam emolientów aptecznych. Perfumowany balsamik staby u mnie niewykorzystany .

Jeśli chodzi o tusz High Impact na wymianę za miniaturkę zapachu - to musiałabym się chwilę zastanowić .
Nie chciałabym oddać wszystkich tuszów do rzęs, które posiadam .
Zarówno Lash XL, jak i High Impact to nie są tusze, których sią pozbywam, bo mi nie odpowiadają.
Są to zapasy kosmetyków, których regularnie i z przyjemnością używam . Lubię mieć zawsze taki zapasik, na wypadek posuchy finansowej w momencie skończenia opakowania lubianego kosmetyku. Wtedy zapasik ratuje życie i pozwala "nie obniżyć standardów"
Przejrzę aktualny "stan posiadania", przetestuję zapachy i dam znać .
Prosiłabym jeszcze o info, jakie pojemności maja miniatury i czy maja atomizerki, czy sa lane.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-17, 09:11   #28
MarlaKa
Przyczajenie

Jasne, rozumiem

Aniu, tylko dla jasności - za Baby Doll albo Pleasures, chciałabym XL i te dwie próbki Avene tonującego, tak się zastanawiałam i to chyba nie jest za dużo, OK? Szukam czegoś za Omnie, ale chyba mi tylko jakieś Valentino zostało i gdzieś jakiś męski Boss - zaraz się przekopię, a jak się nie znajdzie, to trudno, kurcze, ostatnio w ogóle nie bywam w perfumeriach i nic nie kupuję .

Aniu, Herba Fresca to 7, 5 ml - w kartoniku, Very Irresitible chyba 5 ml, zaraz sprawdzę, bo wyjmowałam z kartonika, żeby go pięknie wyprostować (syn dorwał i lekko zgniótl kartonik). Oba bez sprayu, niestety. Ewentualnie mam jeszcze taki mały zestaw Love in Paris (po 25 ml - mleczko i żel pod prysznic, firmowo oba zamknięte).
A, mam chyba jeszcze balsam Youth Dew, muszę sprawdzić - chyba 50 ml.
Uff .

O, mam jeszcze próbkę Miss Dior Cherie, ale psikniętą, chociaż jest kartonik
Stary 2006-09-17, 15:54   #29
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Jasne, rozumiem

Aniu, tylko dla jasności - za Baby Doll albo Pleasures, chciałabym XL i te dwie próbki Avene tonującego, tak się zastanawiałam i to chyba nie jest za dużo, OK? Szukam czegoś za Omnie, ale chyba mi tylko jakieś Valentino zostało i gdzieś jakiś męski Boss - zaraz się przekopię, a jak się nie znajdzie, to trudno, kurcze, ostatnio w ogóle nie bywam w perfumeriach i nic nie kupuję .

Aniu, Herba Fresca to 7, 5 ml - w kartoniku, Very Irresitible chyba 5 ml, zaraz sprawdzę, bo wyjmowałam z kartonika, żeby go pięknie wyprostować (syn dorwał i lekko zgniótl kartonik). Oba bez sprayu, niestety. Ewentualnie mam jeszcze taki mały zestaw Love in Paris (po 25 ml - mleczko i żel pod prysznic, firmowo oba zamknięte).
A, mam chyba jeszcze balsam Youth Dew, muszę sprawdzić - chyba 50 ml.
Uff .

O, mam jeszcze próbkę Miss Dior Cherie, ale psikniętą, chociaż jest kartonik
Marlo,
no, ja już po testach jestem .
Z tych dwóch zapachów: Baby Doll YSL i Pleasures EL decyduje sie na ten pierwszy .
Jestem go, nie ukrywam, ciekawa
Przede wszystkim dlatego, że wzmianki o tym zapachu relatywnie często pojawiają sie na forach perfumiarskich
Wreszcie będę miała okazje do wyrobienie sobie własnej o nim opinii.

Pleasures znam i lubię, z tym, że może niekoniecznie na jesień, ponieważ na mnie ten zapach jest baardzo chłodny i "ostry".

W zamian za Baby Doll'a lecą do Ciebie pełnowymiarowy czarny tusz EL Lash XL, nowiutki i dwie mini-tubki filtrów Avene

Z wymianą miniatury tuszu High Impact Mascara na miniaturę VI lub Herba Fresca wolałabym się - po zastanowieniu - troszkę wstrzymać .
Jeżeli kondycja finansowa pozwoli mi kupić w najbliższym czasie najnowszą maskarę Lancome'a lub Guerlain'a - dam znać i wtedy byśmy się może wymieniły
Oczywiście, i ile nadal będziesz, Marlo, zainteresowana tym High Impact'em i bedziesz mieć na zbyciu jakieś miniaturki zapachowe.

Jeśli z gotówka będzie kiepsko - będę musiała niestety tę miniaturę zużyć sama .
Stary 2006-09-17, 16:33   #30
MarlaKa
Przyczajenie

Jasne, Ania, to przejdzmy na priv. Przypomnisz swoj adres? A Clinique bede zanteresowana w przyszlosc, jak sadze . No i zawsze mozesz dla mnie odkladac filtry Avene , moze mnie sie tymczasem pojawi cos ciekawego.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości