![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Envy klasyczne, 30 ml, i róż Divinora Guerlaina
Cześć po przerwie
![]() Mam na wymianę: NIEAKTUALNE - Envy klasyczne, 30 ml, EDT, zużyte jest kilka psiknięć - jednak nie chcę. Mam do niego to plastikowe pudełko, a także paragon. Róż Radiant Blush Divinora, 505, beige chair, to taki jasny, delikatny, dosyć chłodny beż - róż jest użyty kilka razy, nie tester, ale bez kartonika. Bardzo duży i wydajny. Najchętniej zamienię na kolorówkę z górnej półki, z wyłączeniem szminek, najchętnie przyjmę cienie lub paletki cieni - tylko zależy mi na raczej chłodnej kolorystyce, baaaardzo jasne podkłady o chłodnym odcieniu, a także nowe, nieużywane i wysokie filtry Avene, mogą być w próbkach. Interesują mnie też kosmetyki Johna Friedy oraz Avedy dla brunetek. Pozdrawiam, marla Edytowane przez MarlaKa Czas edycji: 2006-09-16 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Envy klasyczne, 30 ml, i róż Divinora Guerlaina
Envy klasyczne, 30 ml, EDT, zużyte jest kilka psiknięć - jednak nie chcę. Mam do niego to plastikowe pudełko, a także paragon.
Jestem bardzo , bardzo chetna! W swoim kramiku mam gornopolkowe cienie, poza watkiem nieotwierane mleczko i emulsje Avene 50+, rowniez ich probki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Envy klasyczne, 30 ml, EDT, zużyte jest kilka psiknięć - jednak nie chcę. Mam do niego to plastikowe pudełko, a także paragon.
może coś u mnie wpadnie Ci w oko ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Oczywiście również Envy
![]() Zaraz wkleję listę kosmetyków na wymianę ![]() EDIT: CIENIE
BŁYSZCZYKI
PIELĘGNACJA
Mam fotki kolorówki, wkleję, jesli cos bedziesz chciała zobaczyć ![]() Z peilęgnacji mam jeszcze maskę Clinique'a Turnaround 15 minute facial Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-09-16 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej to znowu ja
![]() interesowaly by mnie dokladnie te rzeczy: TUSZE Estee Lauder – tusz do rzęs Lash XL; kolor czarny; pełnowymiarowy; zakupiony w Sephorze; nowy, ani razu nie otwierany (nawet nie otwierałam kartonika) Clinique - High Impact Mascara; kolor czarny; duuuuża miniaturka (4 ml); nowa, ani razu nie otwierana, świeża BŁYSZCZYKI Lancome – Juicy Tubes; kolor Zoom; z wymiany z m@rti; dwa razy użyty Lumene – błyszczyk BerryFun kolor koralowy; wykończenie lustrzane (bez drobinek); nowy, nieużywany, nieotwierany znajdziesz cos za nie? podam jeszcze raz adres do mojego watku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136699 pozdawiam karola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, odpowiem Wam po powrocie do domu. Astronomiczna Aniu, pisalam do Ciebie wczoraj na Interię w sprawie Envy, wyślę Ci list jeszcze raz. Do usłyszenia za jakąś godzinę, dziewczyny, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No to jestem. Dziewczyny, nie ukrywam, że za Envy najbardziej interesują mnie propozycje Astronomicznej Ani (Lash XL, ewentualnie jeszcze próbka tonujące Avene) oraz Ivvonki (Avene - Ivvonko, napisz, czy te Twoje to pełnowartościowe, czy próbki,i czy to 50). Ponieważ wczoraj pisałam do Astornomicznej A prywatnie (znamy się z innych wymian), i najwyraźniej mój list nie doszedł, to wypada, żebym poczekała na Jej decyzję.
Madllen, róz jest matowy, nie ma drobinek. Pozdrawiam, Marla Aha, dziewczyny, mam jeszcze na wymianę zapach EDT Celine Sensual Summer - to jakieś 70 ml ze 100ml, w kartoniku, taki miły, lekko gruszkowy zapach, ale nie ulepek. Zapomniałam o nim napisać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Marlo mam pelnowymiarowne nieotwierane :
(dokladnie to mam 2 butle, 3 zuzyta w 1/3 ![]() emulsje Avene 50+ 50 ml A takze: 2 probki emulsji 50+ 1 probke mleczka 50+ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ivvonka, kusisz
![]() Tylko sie upewnie - chodzi o ten pomaranczowy, nie bialy Avene, prawda? Kurcze, a jak bys widziala wymiane za Envy ewentualnie (wlasnie dzis wykonczylam Avene, zostal mi tylko LRP, a w aptekach niet). Aha, ktorego SVR szukasz? Bo jesli 50-tki starej, to powinnam miec pare probek, tych po 5 ml. Pozdrawiam, m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Marlo
![]() serdecznie dziękuję za mail'e ![]() Te na Interię nie doszły, faktycznie ![]() Dotarły tylko te wysłane dzisiaj na gazetowe konto ![]() Ja na wymianę nowego tuszu Lash XL za Envy byłabym oczywiście bardzo chętna, z dorzuceniem dwóch mini-tubeczek filtrów Avene też nie byłoby problemu ![]() Poza tym, co wypisałam wczesniej, mogłabym zaproponować jeszcze ewentualnie piątkę cieni Diora, z tym, że dwa kolorki z palety mają spore zużycie. Pozostałe trzy - zuzycie niewielkie. Paleta ewidentnie chłodna ![]() ![]() Minipaletki Clinique'a są takie, jak posłana do Ciebie w ramach ostatniej wymiany, więc tutaj już fotki nie wklejam. Buźka i czekam na decyzję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Oczywiscie pomaranczowy
![]() ![]() Jesli chodzi o cienie mam tez poza kramikiem podwojne Dior 2 couleurs w odcieniu 665 diorchic - niewiele uzywane, wciaz widac jeszcze odcisnieta sygnature CD. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
O kurczę, dziewczyny, i co ja mam teraz zrobić? Dlaczego nie mam dwóch Envy
![]() To ja muszę pomyśleć. Ivvonko, gdybyśmy się wymieniały, chętnie bym Ci dołożyła coś i zgarnęła i mleczko, i emulsję. Aniu, kurczę, Lash XL bardzo mi podpasowała, miałam kiedyś, jest super. Cholera. Dziewczyny, a moze ja napiszę, co jeszcze bym ewentualnie miała? W sumie mam jeszcze z zapachów Baby Doll (chyba już czwarty, kiedyś uwielbiałam i ciągle dostaję, już decydowanie dość, nie chcę więcej ![]() ![]() Mam jeszcze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Z mojej strony taka wymiana by mi odpowiadala wlasciwie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Marlo, to się nazywa zalew ofertowy ![]() Sicily u mnie odpada odpada na bank. Natomiast Baby Doll oraz EL Pleasures wchodzą w rachubę jak najbardziej ![]() Chyba jednak ciut bardziej bym się ku Baby Doll skłaniała ![]() Nawet nie wiem, czy nie bardziej niz ku Envy ![]() Zaraz zbiorę myśli i ułoże ranking, a Ty pomyśl, Marlo, czy faktycznie chcesz się z Pleasures rozstać ![]() EDIT: I prosiłabym jeszcze , Marlo, o info na temat zuzycia Baby Dolla; chociaz pewnie w przypadku tego flakonika o wiele trudniej to określić niż w przypadku Envy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
No to super, dziewczyny, rzuciłam do ataku wszystkie swoje atuty
![]() Ivvonko, to może ja bym Ci do Envy dołożyła trzy saszetki po 5 ml tego SVR 50 poprzedniego (wersja kolorowana, wazna do pazdziernika 2007), mam jeszcze SVR 60 SVR 100, tez do 2007, albo nową Biodermę Max, dwie próbki, jeśli lubisz, i zgarnęłabym i emulsję, i mleczko, jeśli Ci to odpowiada. Envy jest tak 28 - 28,5 ml na oko ( z 30 ml), numer na flakonie 0175. Aniu, to ja bym chętnie Lash XL, te próbki tonujące Avene,i gdyby się dało Omnię Crystalline, może też bym dorzuciła jakś probkę, tylko jaką? Chyba mam gdzieś Cinemę YSL, poszukam, czy znajdę coś innego. Gwoli ścisłości - Baby Dolla jest tez około 28 ml z 30 ml, pudełko troszkę pogniecione, numer 3268. Pleasures - pudełko idealne, numer AB3, też jakieś 27 -27,5 ml z 30 ml, mam je z wymiany z Charade za mój nowy London Burberry. Pozdrawiam Was |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
A jakby co, możemy przechodzić na PW albo na marla30@gazeta.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja bym prosiła o rezerwację do jutra Baby Doll oraz Pleasures ![]() Przypomnę sobie obydwa i ostatecznie dam znać późnym popołudniem ![]() Avenki i Omnia dla Ciebie zaklepane. Jak bys coś znalazła fajnego z próbek to ja bardzo chętnie ![]() Albo odleweczka czegoś ciekawego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
OK, Aniu, Ivvonko, już odpisuję na Twoją PW. Aniu, napisz, co Ci się ostatnio podoba - a może poszukać pojemniczka i napchać Ci balsamu Baby Doll
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Ania, a ten XL to jakoś niedawno kupowany? Bo zalezy mi na tym, żeby był idealnie świeży, a nie bardzo znam się na mascarach Lauder, nie pamiętam, w jakim tempie sechł mój, zwłaszcza, ze miałam mniejszy. Mam tylko prośbę - chętnie dorzucę Ci duża porcję balsamu baby doll, gdybyś dorzuciła mi do tych próbek i maskary jeszcze płym micelarny Avene.
Tak sobie myślę - zależałoby mi również na tej dużej miniaturze Clinique HIgh Impact - może chciałabyś zań miniaturkę pełną Very Irresistible albo Herbę Frescę Guerlaina, oczywiście w kartoniku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tusz kupowany był w Sephorze wiosną tego roku (nie pamiętam, czy był to marzec, czy kwiecień, czy maj - którys z tych miesięcy na pewno). Od czasu zakupu tusz leży w szufladzie; nawet nie otwierałam kartonika, w który jest zapakowany, nie mówiąc już o odkręcaniu samego tuszu ![]() Za próbeczki Avene i próbkę białej Omnii zdecydowanie bardziej niż balsam Baby Doll wolałabym próbki zapachów ![]() Perfumowanych balsamów do ciała nie używam w ogóle, bo generalnie po kąpieli używam emolientów aptecznych. Perfumowany balsamik staby u mnie niewykorzystany ![]() Jeśli chodzi o tusz High Impact na wymianę za miniaturkę zapachu - to musiałabym się chwilę zastanowić ![]() Nie chciałabym oddać wszystkich tuszów do rzęs, które posiadam ![]() Zarówno Lash XL, jak i High Impact to nie są tusze, których sią pozbywam, bo mi nie odpowiadają. Są to zapasy kosmetyków, których regularnie i z przyjemnością używam ![]() ![]() Przejrzę aktualny "stan posiadania", przetestuję zapachy i dam znać ![]() Prosiłabym jeszcze o info, jakie pojemności maja miniatury i czy maja atomizerki, czy sa lane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Jasne, rozumiem
![]() Aniu, tylko dla jasności - za Baby Doll albo Pleasures, chciałabym XL i te dwie próbki Avene tonującego, tak się zastanawiałam i to chyba nie jest za dużo, OK? Szukam czegoś za Omnie, ale chyba mi tylko jakieś Valentino zostało i gdzieś jakiś męski Boss - zaraz się przekopię, a jak się nie znajdzie, to trudno, kurcze, ostatnio w ogóle nie bywam w perfumeriach i nic nie kupuję ![]() Aniu, Herba Fresca to 7, 5 ml - w kartoniku, Very Irresitible chyba 5 ml, zaraz sprawdzę, bo wyjmowałam z kartonika, żeby go pięknie wyprostować (syn dorwał i lekko zgniótl kartonik). Oba bez sprayu, niestety. Ewentualnie mam jeszcze taki mały zestaw Love in Paris (po 25 ml - mleczko i żel pod prysznic, firmowo oba zamknięte). A, mam chyba jeszcze balsam Youth Dew, muszę sprawdzić - chyba 50 ml. Uff ![]() O, mam jeszcze próbkę Miss Dior Cherie, ale psikniętą, chociaż jest kartonik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no, ja już po testach jestem ![]() Z tych dwóch zapachów: Baby Doll YSL i Pleasures EL decyduje sie na ten pierwszy ![]() Jestem go, nie ukrywam, ciekawa ![]() Przede wszystkim dlatego, że wzmianki o tym zapachu relatywnie często pojawiają sie na forach perfumiarskich ![]() Wreszcie będę miała okazje do wyrobienie sobie własnej o nim opinii. Pleasures znam i lubię, z tym, że może niekoniecznie na jesień, ponieważ na mnie ten zapach jest baardzo chłodny i "ostry". W zamian za Baby Doll'a lecą do Ciebie pełnowymiarowy czarny tusz EL Lash XL, nowiutki i dwie mini-tubki filtrów Avene ![]() Z wymianą miniatury tuszu High Impact Mascara na miniaturę VI lub Herba Fresca wolałabym się - po zastanowieniu - troszkę wstrzymać ![]() Jeżeli kondycja finansowa pozwoli mi kupić w najbliższym czasie najnowszą maskarę Lancome'a lub Guerlain'a - dam znać i wtedy byśmy się może wymieniły ![]() Oczywiście, i ile nadal będziesz, Marlo, zainteresowana tym High Impact'em i bedziesz mieć na zbyciu jakieś miniaturki zapachowe. Jeśli z gotówka będzie kiepsko - będę musiała niestety tę miniaturę zużyć sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Jasne, Ania, to przejdzmy na priv. Przypomnisz swoj adres? A Clinique bede zanteresowana w przyszlosc, jak sadze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.