|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kremy, kremiki i inne kosmetyki
DOKŁADKA W POŚCIE 10!!!!! <klik>
Mam do wymiany: 1. AVON Foot works chlodzacy lotion do stóp - idealny na lato - ponad połowa (uzyłam moze z 5 razy) Foto 1 - dla redbutterly 2. Avon Foot Wroks nawilżający krem z ekstraktem z jeżyny i mięty - NOWY (smarowałam nim raz) FOTO1 - ridzie do redbutterfly 3. SORAYA Beauty Creator- balsam do ciała nawilżający - slicznie pachnie, ma ładny kolor. Uzyłam 1/3 FOTO 3 4. CLEAN & CLEAR - krem o podwójnym działaniu - mi nie służy - uzywałam przez kilka dni, ale ubytek jest minimalny bo krem jest b.wydajny FOTO 2 5. Bell lakier do paznokci nr 215 - rózowa perła z drobikami - uzyty 2 razy, wazny do 08.2008 6. Granier Fructis Silk and Shine - efekt gładkich włosów - połowa, przywieziony z Niemiec jakis czas temu - daty nei widze. - idzie do redbutterly 7. AVON+Volare - Róż rozświetlajacy w kulkach Resztę bede dodawac sukcesywnie Szukam: torebek książek niemieckojęzycznych autorów (Frisch, Hesse, Mann itd.) szalików, apaszek pierścionków, broszek, bransoletek ZAPRASZAM!!!!!!!! Edytowane przez Atallayah Czas edycji: 2008-04-27 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kremy, kremiki i inne kosmetyki
Odp u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
nr chociaz podaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
narazie nic, daj znać po dokładce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
CLEAN & CLEAR - krem o podwójnym działaniu - mi nie służy - uzywałam przez kilka dni, ale ubytek jest minimalny bo krem jest b.wydajny FOTO 2
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
No to jeszcze:
Z poprzedniej wrzutki Bell lakier do paznokci nr 215 - rózowa perła z drobikami - uzyty 2 razy, wazny do 08.2008 Granier Fructis Silk and Shine - efekt gładkich włosów - połowa, przywieziony z Niemiec jakis czas temu - daty nie widze. - idzie do redbutterfly I NOWE: ISSYE MIYAKE - L'eau D'issey - ubytek jak na zdjeciu - idzie do red butterly INGLOT puder sypki rozświetlajacy - koło połowy - dla redbutterfly JOKO puder sypki rozświetlający - niesamowici sie mieni, ale dla mnie to za duzo - dobry do ciała - zostało chyba mniej niz polowa Edytowane przez Atallayah Czas edycji: 2008-04-27 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
*ISSYE MIYAKE - L'eau D'issey - ubytek jak na zdjeciu *INGLOT puder sypki rozświetlajacy - koło połowy *. AVON Foot works chlodzacy lotion do stóp - idealny na lato - ponad połowa *. Avon Foot Wroks nawilżający krem z ekstraktem z jeżyny i mięty - NOWY *Granier Fructis Silk and Shine - efekt gładkich włosów - połowa, przywieziony z Niemiec jakis czas temu - daty nie widze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
która brązowa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
odp u ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
wymiarki szer 35 wys bez rączki 32 na środku , z rączką 44
z fotami mam teraz problem ![]() ![]() torba mieści format A4 z przodu ten kwiat z tyłu identyczna tylko gładka bez kwiatka stan torby bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1. AVON Foot works chlodzacy lotion do stóp - idealny na lato - ponad połowa (uzyłam moze z 5 razy) Foto 1 2. Avon Foot Wroks nawilżający krem z ekstraktem z jeżyny i mięty - NOWY (smarowałam nim raz) FOTO1 3. SORAYA Beauty Creator- balsam do ciała nawilżający - slicznie pachnie, ma ładny kolor. Uzyłam 1/3 FOTO 3 ISSYE MIYAKE - L'eau D'issey - ubytek jak na zdjeciu odp u mnie ![]() 5. Bell lakier do paznokci nr 215 - rózowa perła z drobikami - uzyty 2 razy, wazny do 08.200 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1. AVON Foot works chlodzacy lotion do stóp - idealny na lato - ponad połowa (uzyłam moze z 5 razy) Foto 1
2. Avon Foot Wroks nawilżający krem z ekstraktem z jeżyny i mięty - NOWY (smarowałam nim raz) FOTO1 3. SORAYA Beauty Creator- balsam do ciała nawilżający - slicznie pachnie, ma ładny kolor. Uzyłam 1/3 FOTO 3 4. CLEAN & CLEAR - krem o podwójnym działaniu - mi nie służy - uzywałam przez kilka dni, ale ubytek jest minimalny bo krem jest b.wydajny FOTO 2 5. Bell lakier do paznokci nr 215 - rózowa perła z drobikami - uzyty 2 razy, wazny do 08.2008 6. Granier Fructis Silk and Shine - efekt gładkich włosów - połowa, przywieziony z Niemiec jakis czas temu - daty nei widze. 7. AVON+Volare - Róż rozświetlajacy w kulkach ISSYE MIYAKE - L'eau D'issey - ubytek jak na zdjeciu INGLOT puder sypki rozświetlajacy - koło połowy JOKO puder sypki rozświetlający - niesamowici sie mieni, ale dla mnie to za duzo - dobry do ciała - zostało chyba mniej niz polowa odp u mnie ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
No to co? redbutterfly? adresiki??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.