![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy wątek- pielęgnacja, kolorówka, trochę zapachówZakładam nowy wątek, dodaję sporo rzeczy ![]() ![]() Wish lista: - dobry krem pod oczy - baza pod makijaż i co mi wpadnie w oko ![]() Dokładka na czerwono Zapachy: Neblina Ives Rocher-z 25ml zostało jakieś 15ml. Bez atomizera. Avon Shine-50 ml nowe (raz psiknięte) nie mój zapach Avon perceive - zostało ok. 30 z 50ml Georgina-ok. 97 z100ml-trudno określić ten zapach, jak dla mnie zbyt kwiatowy La Rive-Sunny Line - ok. 60 z 100 ml -podróbka pomarańczowej la costy Ciało: - Avon dezodorant w kulce Lyrical -ubytek ok. 10% - Avon dezodorant w kulce Surreal-ubytek ok. 20% - zestaw Body Shop żel pod prysznic i balsam +myjka o zapachu truskawek-nowe (będę wybredna, bo nie wiem czy chę sie pozbyć) - Avon tonik antycellulitowy - nowy - kokosowe mleczko do ciała ziaja -wypróbowane na dłoniach - Avon balsam czereśnia i gałka muszkatołowa ok. 2/3 - St. ives balsam antycellulitowy ok. 1/3 - lactacyd - płyn do higieny intymnej 1/3 - myjka rękawica antycellulitowa - NOWA Twarz: -Nivea pomadka ochronna pearl shine- 90% - krem pod oczy z wit. E ziaja do cery dojrzałej -wypróbowany - masełko do ust Body shop orzech brazylijski- wypróbowane (będę wybredna, bo nie wiem czy chę sie pozbyć) - róż vollare -tylko wypróbowany - różowa konturówka do ust - 24 cienie Ruby Rose-ogólnie niewielkie zużycie - brzoskwiniowy balsamik do ust Yves Rocher ( ok.80%) -Wibo olejek do ust z kwiatkami w środku-melon-tylko wypróbowany (nie ma go na zdjęciu) -Avon żel brązująco-rozświetlający do twarzy-bardziej rozświetla niż brązuje-tylko wypróbowany -pomadka constance caroll-kolor trochę ciemniejszy niż na zdjęciu, tylko wypróbowana, dodam jako gratis, jak ktoś będzie chciał, bo już długo u mnie leży i ma dziwny zapach -Maybelline cool efect cień do powiek w żelu-biały-bardzo fajny, mam z wymiany, ale okazał się prawie identyczny jak bell w musie dlatego się pozbywam, jest go ok. 50% - bell cień w musie diamond-bardzo błyszczący rozświetlający biały kolorek, jest to duże opakowanie więc mogę się z kimś podzielić - STILA ciemnoszary cień sypki, niedostępny w Polsce-tylko wypróbowany, zamawiałam kolor jasny i myślałam, że tylko słoiczek jest ciemny:ale to cień -Oriflame podkład visions-kolor al shwarya (dla mnie za ciemny)95% -Lovely rozświetlający podkład we fluidzie-opalony (nie jest jednak bardzo ciemny)-tylko wypróbowany - Avon serum do twarzy sake i ryż -ubytek ok.10% - Avon korektor w pędzelku kolor Medium, tylko wypróbowany - szeroki pędzel do pudru (chowany) użyty parę razy ale wyprany - brokacik złoty, drobny Inne: -Oriflame biała kredka do paznokci Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2008-06-04 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek- pielęgnacja, kolorówka, trochę zapachów
Interesuje mnie Body Shop.To są miniaturki czy pełnowymiarowe opakowania?Może chciałabyś błyszczyk YR z wątku i jakieś próbki perfum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś za:
- Avon perceive - zostało ok. 30 z 50ml - Avon balsam czereśnia i gałka muszkatołowa ok. 2/3 - brzoskwiniowy balsamik do ust Yves Rocher ( ok.80%) - Avon serum do twarzy sake i ryż -ubytek ok.10% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
- zestaw Body Shop żel pod prysznic i balsam +myjka o zapachu truskawek-nowe (będę wybredna, bo nie wiem czy chę sie pozbyć)
- Avon tonik antycellulitowy - nowy - kokosowe mleczko do ciała ziaja -wypróbowane na dłoniach - myjka rękawica antycellulitowa - NOWA cos za to lub czesc tego?
![]() |
#10 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
INGLOT kredka soft precosion eyeliner, nr 34-perłowy, użyta kilka razy-JAKI TO KOLOR?JEST W KREDCE CZY W PęDZELKU? RIMMEL soft kohl kajal eye pencil, użyta kilka razy, biała, nakrętka jest trochę nadłamana-CZY NADAJE SIę DO WEWNęTRZNEJ CZęśCI DOLNEJ POWIEKI? SUNSILK niesklejająca pianka do włosów, zost. 80% Czy mogłabyś wkleić zdjęcie tego błyszczyka? Blyszczyk Clinique colour surge impossibly glossy 14ml bardzo fajny slodki rozowy kolor jednak zle mi w tym odcieniu malowalam sie nim doslownie dwa razy wiec jest praktycznie nowy Albo opisać, czy ma drobinki, jaki aplikator? Raczej ciemny czy jasny róż? To zależy co Ci się podoba? niestety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Wiec interesuje mnie u ciebie:
branzoletka ten pierscionek ze srednica 18cm ten regulowany sztuczny kokosowe mleczko do ciała ziaja -wypróbowane na dłoniach 24 cienie Ruby Rose-ogólnie niewielkie zużycie
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
- Avon tonik antycellulitowy - nowy, rękawica myjka antycellulitowa, paletka cieni RUby rose - to mnie interesuje
![]() EDIT: ale najbardziej mi zależy na myjce i paletce cieni Edytowane przez gosia1207 Czas edycji: 2008-03-23 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
branzoletka
ten pierscionek ze srednica 18cm ten regulowany sztuczny kokosowe mleczko do ciała ziaja -wypróbowane na dłoniach 24 cienie Ruby Rose-ogólnie niewielkie zużycie Moge za to oddaC: SMACKERS ANANASOWY Szminka z musem ULTRA COLOUR RICH ,zafoliwana color CHAMPAGNE .Smackers lip smacker pink nilla mint 2.8 ml uzyty jw MANHATTAN- perfumetka "White dreams" o zapachu kokosowo-waniliowym. 10 ml,
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
cos za odlewki perfum badz perfumy ?
odp w moim watku ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Avon perceive - zostało ok. 30 z 50ml
- zestaw Body Shop żel pod prysznic i balsam +myjka o zapachu truskawek-nowe (będę wybredna, bo nie wiem czy chę sie pozbyć) - kokosowe mleczko do ciała ziaja -wypróbowane na dłoniach - masełko do ust Body shop orzech brazylijski- wypróbowane (będę wybredna, bo nie wiem czy chę sie pozbyć) może za moje perfumy? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243785
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221395
kokosowe mleczko do ciała ziaja szeroki pędzel do pudru (chowany) użyty parę razy ale wyprany Avon Shine-50 ml nowe (raz psiknięte) nie mój zapach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za milczenie, ale byłam w szpitalu. Postaram się jak najszybciej nadrobić zaległości
![]() ![]() Jakbym komuś nie odpisała, to proszę się przypomnieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za te rzeczy
- myjka rękawica antycellulitowa - NOWA - szeroki pędzel do pudru (chowany) użyty parę razy ale wyprany - brokacik złoty, drobny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie za:
- STILA ciemnoszary cień sypki, niedostępny w Polsce-tylko wypróbowany, zamawiałam kolor jasny i myślałam, że tylko słoiczek jest ciemny:ale to cień pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
- zestaw Body Shop żel pod prysznic i balsam +myjka o zapachu truskawek-nowe (będę wybredna, bo nie wiem czy chę sie pozbyć)
- kokosowe mleczko do ciała ziaja -wypróbowane na dłoniach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Oj nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za biały cień Maybelline?
![]() odp u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246722 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
kurteczka jes w stanie idelanym, była w niej kilka razy
![]() jakbym mogła to bym zabrała cały wątek kosmetyczny i biżu z ubrankowego ![]() ale najbardziej podobają mi się Avon Shine-50 ml nowe (raz psiknięte) nie mój zapach Avon perceive - zostało ok. 30 z 50ml La Rive-Sunny Line - ok. 60 z 100 ml -podróbka pomarańczowej la costy Avon korektor w pędzelku kolor Medium, tylko wypróbowany - zestaw Body Shop żel pod prysznic i balsam +myjka o zapachu truskawek-nowe (będę wybredna, bo nie wiem czy chę sie pozbyć) a tylko w oczko wpadłą ci kurteczka czy cos jeszcze? i co mozesz zaproponowac mi z tego co wybrałam?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.