|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
mnóstwo ciuszków-głównie M, czasem S
NIEAKTUALNE-WIęKSZOśC CIUSZKóW SPRZEDAłAM NA ALLEGRO
Zakładam nowy wątek, ponieważ troche ciuszków doszło... trochę ubyło... samam nie wiedziałam już co mam a czego brak ![]() W TYM POśCIE CIUSZKI W ROZM M 1. SPODNIE SPORTOWE 3/4 SUPER LEżą NA PUPIE ![]() 2. sztruksy brązowe, rozm M kolor jest jednolity - przebarwienia to wina aparatu, spodnie są ze streczem, bardzo wygodne 3. biała bluzeczka bawełniana, dekold w łódkę regulowany sznurowaniem 4. różowy sweterek baaardzo ciepły 5. koszulka bawełniana 6. koszulka bawełniana, z tyłu wzór jak na rękawkach Edytowane przez witośka Czas edycji: 2007-11-11 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: mnóstwo ciuszków-głównie M, czasem S
CD ROZM m
1. KURTKA PILOTKA 2. zielona skóra naturalna - będę wybredna ponieważ kurtka jest w doskonałym stanie i... po prostu świetna, wymienię najchętniej na inną kurtkę lub żakiet ( ale popatrzę też na inne rzeczy) 3. katana dżinsowa 4.bezrękawnik cieplutki - bede wybredna ponieważ jest nowy - ubrany moze dwa razy 5. bluzeczka bawełniana 6.czarne spodnie elegancki, dł za kolano Edytowane przez witośka Czas edycji: 2007-10-24 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ROZM S
1.PłASZCZW JODEłKę baardzo fajny, rozm S (na M bedzię mocno dopasowany) 2. bluzeczka turkusowa 3. bezrękawnik Hennes 4. fajna bluzka koszulowa, rękawy bawełniane 5. superancka bluzeczka czarna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znalazłam to:
kuracja parafinowa do rąk i stóp avon - nowa http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5602210 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5597802 prosze o dokładne wymiary ubranek- dzieki
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Przykro mi, ale nic mi sie nie spodobalo
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dokładka
Edytowane przez witośka Czas edycji: 2007-11-01 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
hops
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.