![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
moje ciuszki i dodatki większość S/M
NIEAKTUALNE
MAM JESZCZE DUŻO CIUSZKOW POZA WĄTKIEM wiec jesli cos mi sie bardzo spodoba to wystawie inne ktorych jak narazie nie mam zamiaru sprzedawac, piszcie co by was interesowalo to bede wrzucac ![]() CIUSZKI NA CALEJ STRONIE 1 i 2 DODOKLADKA 23 marzec na 5 stronie 1. różowa torebka średniej wielkośći 2. bransoletka połączenie wężowej skórki i motywu tygryska 3. cienka bluzka w szare paski rozmiar M 4. różowa marszczona elastyczna bluzka z dekoltem w kształcie łódki i lateksowym napisem EMO rozmiar S 5. biala bluzka z falbankowymi rękawami i kołnierzykiem rozmiar S/M 6. rożowa bluzka z lajkrą zakladana na szyje pół odkryte plecy rozmiar S 7. śliczna bluzeczka bawelniana z serduszkiem S/M Edytowane przez tayniaczka Czas edycji: 2008-03-28 o 00:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: moje ciuszki i dodatki większość S/M
1. czerwona koszulka z aksamitnym napisem angel S/M
2. Płaszczyk na wiosnę L rezerwacja 3.spodniczka w kratke S, long S/M w paski rekawki do łokcia polecialo do lolita88 4.niebiesko bialy long golfik S/M 5.różowy cieply sweterek S 6. turkusowy zapinany sweterek S/M rezerwacja Edytowane przez tayniaczka Czas edycji: 2008-03-19 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
1. bluza na polarku z sweterkowym kolnierzykiem ma napis GIRLS 55 rozmiar M stan BDB
2. turkusowe korale i bransoletka z kamieni (niewiem jakich) kosztowaly 40 kilka złotych. przy koralach zepsuł się karabińczyk trzeba albo wstawić nowy albo zapinać agrafką. przy dlugich wlosach wcale tego mankamentu niewidać DB- u bemolki 3 a) puder w oddcieniu beż, bedzie dobry do delikatnie opalonej skóry zostalo tak mniejwiecej 50% b) czarny tusz joko ze srebrnymi drobinkami zostalo ok 70% c) pogrubiający tusz Maybelline Volume ekspress kolor czarny, użyty kilka razy rezerwacja d) nowy tylko wyprobowany jasno złoty lakier do paznokci ruby rose e) czarny mieniący sie cien pierre rene 2 effect, mozna nim malowac na mokro i na sucho 95%.. do adrenalinki666 5.niebieska bluzka nietoperz wspaniałe rękawy do łokci S/M lub nawet L, zalezy czy ktos chce nosic obciśle czy luźno. BDB 6. fioletowa kamizelka/ topik z glębokim dekoltem M/L BDB 7. spodnie SAPA zmodyfikowane przeze mnie na bardzo obcisłe rurki. jeśli ktos woli klasyczny krój może rozpruć, obszywane kolorowymi nićmi rozmiar S tak okolo 88-92 w biodrach stan 19 cm, długość tak na 170-175cm stan BDB Edytowane przez tayniaczka Czas edycji: 2008-03-22 o 14:17 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
1. delikatny topik w rozmiarze S/M z mnostwem świecących cekinków w kolorze jasnego fioletu BDB
2. plisowana spodniczka w rozmiarze XS/S w kratke ma regulację więc można nosić ją zarówno wysoko na talii jak i na biodrach. stan BDB 3. cieniowane spodnie z kwadratową fabryczną dziurką na nogawce rozmiar M na wzrost 170-175 BDB 4. jasnożółta tunika frote ze ściągaczem w talii śliczna! BDB plamki to wina aparatu rozmiar S/M/L 5. sweterek S/M w paski BDB ![]() 6. sweterek M/L w kolorze butelkowej zieleni z wzorem na środku lekko sie blyszczy Edytowane przez tayniaczka Czas edycji: 2008-03-04 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
1. sweterkowe bolerko w paski, zapinane na 2 haftki rozmiar uniwersalny, rozciaga sie polecam na rozmiary od S-L
2. cieniutkie bolerko w biale kwiaty zapinane na 2 rzedy guziczków, cudowny rozlozysty kolnierz, rozmiar M/L 3.long golfik, bardzo rozciagliwy rozne odcienie bezowego... wyszczupla.. rozmiar uniwersalny ale im ktos bedzie tęższy tym golfik krotszy.. mi sięga za pupe noszę S/M 4.aksamitny gorset z aplikacjami z brokatu ktore wygladają jak hafty, blyszczą sie na rozne kolory, bardzo efektowny, od srodka poliestrowa podszefka rozmiar S ale jesli sie przestawi guziczki moze byc rowniez xs-m, stan dobry mankamentami są 2 guziczki z ktorych zszedł material i sa plastikowe.. 5.kamizelka od kompletu spodniczki wyżej... rozmiar M male L.. ale na niską dziewczyne.. pisze bodajze 146 cm na niej.. z przodu sztruksowa, z tylu krateczka 6. czarna rozciagliwa bluzka wstawka z koronki, uniwersalny rozmiar, polecam dziewczynom z wiekszym biustem niz male B :P bo mi koronka idzie do gory... Edytowane przez tayniaczka Czas edycji: 2008-03-06 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
1. bardzo leciutko rozowa, niemal biala bluzeczka z napisem bling bling ,no angel czaszka serduszkiem
![]() ![]() 2. rozciagliwa bluzeczka w czarnobiale paski XS-M 3. rozciagliwa bluzka w czarno szafirowe pasy z rekawkiem 3/4 xs-m 4. czarna bluzeczka reserved rekawki i kolnierzyk otoczone metalowymi nitami, po lewej srebrna gwiazdka z napisem SHERIF S/M 5. dzinsy rybaczki rozmiar 36 ze zlotymi cwiekami i diamencikami, cieniowane biodrowki 6. szmizjerka reserved CZARNA śliczna, regulacja po bokach, na suwak.. mozna miec jako "golfik" i normalnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tayniaczka Czas edycji: 2008-03-06 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
1. bluzka z napisem 666 little devil
![]() 2. granatowy cienki long z fajna aplikacja z przodu na pleckach śliczny otworek XS-S sprzedana na allegro 3. pasek tłoczony w jakies koleczka czy cos ![]() ![]() 4. śliczna czarna mega dluga tuba, nie sprzedawalabym jej ale mnie uciska gumka ;/ dlatego tez polecam szczuplym paniom.. w rozmiarze tak 32-36, piekny rozciagliwy mieciutki material w jakby falowane prążki.. drugie rozwiazanie to poprostu wyjęcie gumki i noszenie przez panie z dużyym biustem. 5.golfik z wlochata pluszowa wstawką z "tygryska" śliczny!!! rozmiar 36 6. spodnie z prostymi nogawkami czarne oryginalne GAP!! rozmiar 36 n idealne na 170-175 sprzedane na allegro Edytowane przez tayniaczka Czas edycji: 2008-03-20 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cienka bluzka w szare paski rozmiar M
znajdziesz cos u mnie za nie?? w jakim, jest stanie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6782388
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
1. brazowa oldschoolowa bluza
![]() 2. rozowa long bluzeczka bylam w niej moze z 2 razy,.. bluzka z zagranicy firmy TOUGCH jeansmith!!!! TYLKO ZA COS SUPPPER rozmiar S 3. bluza firmy EBELIEVE (R) kosztowala ponad stówe i jest praktycznie nie chodzona rozmiar S w emo wzorki ![]() 4. fioletowa tuniczka góra z dzianinki, atłasowa wstążeczka , robiona na wzor sukieneczki ![]() 5. bluza z siatki oryginalna VERSACE malenka kabaretka ![]() 6. aksamitne blyszczace bolerko z kolnierzykiem i guziczkami ![]() Edytowane przez tayniaczka Czas edycji: 2008-03-07 o 02:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos moze u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6782414
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety ta bluzka już jest wymieniona... moze znajdziesz cos innego ?
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, pozdrawiam!
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A przewidujesz może jakieś dokladki??Bo na razie nic nie znalazlam dla siebie.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic. Pozdro!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej,cos u mnie za to:;
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6782425
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie nie mam sprecyzowanych rzeczy które poszukuję,coś po prostu musi mi wpaść w oko,ale generalnie interesują mnie ciuszki(bluzki,spodnie,sp ódniczki)buciki(rozmiar 37,38,wkładka 25 cm.)biżuteria-coś na szyję,coś na ręce.Może coś znajdziesz ciekawego u siebie???
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6782425 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6782414 pozdrawiam ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej i jak kochana,znajdziesz cusik z tych rzeczy które Ci wypisałam???
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6782425
Coś u mnie? Odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
1. dluzsza koszulka w paseczki rozmiar tak S M L - rozciąga sie stan bdb firmy papaya - za cosik fajnego
2. śliczna emo bluzeczka różowa w czaszki ! metka wycieta bo uwierala, stan bdb rozmiar S, M - niewiem czy chce oddac bede BARDZO wybredna !!! wylacznie za cos super z mojej wish listy co mi sie baaardzo spodoba!!! 3.czarna bawelniana bluzeczka z dlugim rekawkiem CLOCKHOUSE , nadrukowany złoty tygrys, stan BDB nadruk nie jest wcale zniszczony! rozmiar S , M 4 kilka papilotów, i torebka hand made aksamitna z krzyżem kupilam na allegro lecz jest malutka i jej nie uzywam krzyz przyczepiony zszywkami.. ook 15 cm srednicy .. 5. cień oriflame w plynie naklada sie go tak jak blyszczyk, kolor seledynowy piekny perlowy, zostalo ok 50% , mleczko do twarzy i ciala buteleczka 25 ml, zostalo sporo ponad pół rezerwacja 6. zolta bluzeczka-tuniczka na ramiączkach cienki material stan BDB - do adrenalinki666 7. piekna duza husta z satyny bodajze, w egipske motywy 60cmx 60cm NIE ODDAM ŁATWO!!
NOWY CIUSZKOWY 30.01 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307510 Sex, Drogen und Industrial ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tayniaczka Czas edycji: 2008-03-22 o 14:18 Powód: DOKLADKa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
podba mi sie zolta sukienka ze sciagaczem, ale jeszcze dam znac
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.