![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chłopak a długie włosy...
Witam jestem Martin i mam 14 lat
![]() Mam zamiar zapuścić włosy no i mam już ze 4cm a co dalej ? Zaraz będę wyglądał jak małpa , wiecie jak... Czy da rade jakoś je podciąć czy coś żeby one se rosły a ja żebym głupio nie wyglądał ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hłopak a długie włosy...
Hłopak?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
NAvi: ciach i punkt za zwracanie uwagi na orty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a Ty przeczytaj lepiej regulamin tego forum
![]() do autora: niestety ten etap zapuszczania jest najgorszy i musisz go po prostu przetrwac polecam watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=57981 im szybciej beda rosly tym predzej bedziesz mogl je np zebrac w kucyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze jakos je pocieniuj?!
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() truskawkowejwiośnie chodzi o to, kochana, że zwracanie uwagi na błędy jest niezgodne z regulaminem. Ot co. Widze, ze ty też go nie czytalas.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a po drugie: jak juz ktos pisze uwage o bledzie ortograficznym na forum fryzjerskim, to niech to bedzie na zasadzie: [rada dotyczaca tematu] prosze zajrzyj do slownika ortograficznego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy ta rada Ci coś da ale napiszę Ci, że mnie jako kobiecie nie podobaja się mężczyźni z długimi włosami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Chłopak a długie włosy...
Cytat:
![]() niestety, przez pierwsze miesiące możesz rzeczywiście dziwnie wyglądać. rada podstawowa - myj włosy! może i jestem zgryźliwa, ale jak widzę nastoletnich chłopaków z nieumytymi włosami, to niedobrze się robi ![]() poza cieniowaniem nic innego ci nie poradzimy, to po prostu trzeba przeżyć ![]()
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej "chołdować Lódziom ktuzy majOM problemy z jeNZykIem POLzkim ![]() truskawkowawiosna: mysle ze na tak przedstawioną prosbe: "proszę zajrzyj do słownika"- chłopak rozbijal sie o sciany w pogoni do biblioteki ![]() ale ok ok, no comment;] regulamin rządzi ![]() Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2007-09-24 o 11:39 Powód: skleroza |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dobrze, przepraszam za to jaka jestem zgryzliwa, ale to po prostu oczy bolą!
juz lece czytac regulamin ![]() ciekawa jestem czy to w ogole nie prowokacja, bo chyba dziecko w wieku 6 lat wie jak sie pisze to slowo. wiec nie probowalam sie popisac madroscią ![]() a zeby nie bylo ze sie w temacie nie wypowiadam, to prosze: nie lubie mezczyzn z dlugimi wlosami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
och navi navi...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze: regulamin zabrania zwracania uwagi na błedy.
Po drugie: nawet jeśli ktoś chce zwrócić uwagę to może to zrobić grzeczniej niż Navi. Po trzecie: prowokacja czy nie, jak ktoś nie chce udzielać rad to nikt mu nie każe. Wysłanie PW do Martina byłoby bardziej kulturalne niż wypisywanie takich rzeczy na forum publicznym. Moje skromne zdanie. Pozdrawiam. a jak Was tak bardzo razi pisownia tytułu to poproście moderatora,poprawi tytuł i po sprawie.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
tak powrocilam kajam sie i mam nadzieje ze nie dostane bana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dobra , sorka za ten błąd...
A co do zapuszczania włosów to nie ma innego sposobu jak chodzić kilka miesięcy z takimi nijakimi włosami ? (czyt. Jak małpa) Takie nie krótkie ani nie długie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
można doczepić i miec długie włosy bez zapuszczania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
no niestety nie ma innego sporobu jak to przetrwac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Raczej tego nie ominiesz. Etap zapuszczania włosów z krótkich do długich u chłopaka istotnie nie wygląda zbyt ładnie. Moja rada jest taka, żebyś poszedł do dobrego fryzjera i mu przedstawił jak wygląda sytuacja. Pewnie będzie wiedział jak Cię optymalnie obciąć.
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo moze, ''jesli chcesz coś napisać,sprawdzaj ze słownikiem'' Trudno nie każdy ma ortografię w jednym paluszku. A co do zapuszczania wlosow, to zależy jaką masz twarz i jaki kreujesz wizerunek. Niektorym facetom pasują dlugie włosy ,a niektorym nie. Etap zapuszczania musisz przeżyc, tak jak każdy. Zobaczysz ,szybko minie. Radzilabym dobrego fryzjera, ktory bedzie co jakis czas podcinal koncowki i wyrownywal.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
navi musimy zapierdzielac na kolanach do Czestochowy bo irytuje nas olewanie ojczystego jezyka ![]() ![]() ![]() skonczmy juz tematy polonistyczne bo czego my nie naprawimy to i inni nie poprawią bo regulamin przeczytali a chlopak ze stresu wylysieje ![]() wiec moja rada...wlosy roztrzep wyzeluj zrob odjechana fryzure balagan tornado huragan na glowie..ale pamietaj: wlosy maja byc pachnace blyszczace i ogolnie zadbane:d milej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Jeżeli mam takie średnie że tak normalnie głupio wyglądają , to moge tak na żel zrobić ? Tak postawić i poczochrać ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
zrob sobie rasta warkoczyki.... potrzymasz je troche , pozniej rozplaczesz i bedziesz mial dlugie..
![]() a co do zelu.. hmmm... zalezy... ale jak juz musisz to blagam Cie nie przesadz z iloscia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli do fryzjera, to tylko sprawdzonego.
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie umiesz się zastosować do prostej zasady bez pokpiwania i zaczepnych tekstów? Ktoś ci zwrócil uwage, to przyjmij ją do wiadomosci, przeczytaj regulamin i po sprawie. Nikogo tutaj nie obchodzi czy ktos jest polonistą czy analfabeta, zwracanie uwagi na orty jest w złym tonie i regulamin wyraźnie tego zabrania. Zachowaj się z klasą, bo takie dziecinne zaczepki nie robią wrażenia (a juz na pewno nie na mnie). EOT.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hmmm to ,że ktoś robi błędy to nie jest jego wina. Tym bardziej ,że dokładnych przyczyn sie nie zna, a może ma dysleksje? wtedy boli zwracanie uwagi w ten sposób
![]() a co do rady .... mam brata , który ma długie włosy , kręcone w dodatku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ruda kobieto daj na luz...uz jaki czort sie tak pienisz?? chillout peace and love ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ludzie przestańcie się już kłócić o to że źle coś ktoś napisał , nie mam dyslekcji i mam 4 z polskiego ale zawsze można zrobić błąd...Wiecie szybko się pisze , nie patrzy na klawiature i bach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.