![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*+*Buty*+*Płaczyk*+*Spodn ie*+*Biżu-.-nowy wątek u Aneyki! zapraszam!
NIEAKTUALNE
![]() zapraszam do nowego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...32#post3892632 Edytowane przez Aneyka Czas edycji: 2007-03-11 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *+*Buty*+*Płaczyk*+*Spodn ie*+*Biżu-.-nowy wątek u Aneyki! zapraszam!
.-. Spodnie jeansowe ze streczem, rozmiar XS/S, dzwony, wyższy stan. Stan DB ( przydeptane nogawki do renowacji krawieckiej )
.-. Spodnie jeansowe ze streczem, rozmiar M/L, z tyłu śliczny wyszywany wzór, stan bdb z - ( ucięte szluwki z przodu) wymiary dł całkowita 92 pas 40 biodra 47 od kroku do końca nogawki 74 .-. .-.Jeansy firmy MAVERICK, jak nówki, mało w nich chodziłam bo są trochę za małe nogawki były skracane do rozmiaru 30 (długośc koło 100cm) jedyna ich wada, plamka z kleju na nogawce, ale dół nogawek jest idealny jak z sklepu )tylko za coś extra Rozmiar S/M wymiary: dł całkowita 95 cm , od kroku do konca nogawki : 70 cm , pas : 36 cm , stan 21 cm , z tyłu są wyższe o gdzieć 2 cm .-. Spodnie Big Star, rozmiar 29/30. Stan IDEALNY!! jak z sklepu, wogóle nie zniszczone, miałam je moze raz ubrane. kosztowały ponad 200 zł, chciałabym za nie coś o podobnej wartosci. Edytowane przez Aneyka Czas edycji: 2007-01-03 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
.-. Sliczna czarna spódniczka mini. po bokach 2 kieszenie, w stylu bojówkowym. rozmiar 38. stan bdb na dole strony wymiary i fotki na mnie
.-. elegancka spódniczka do kolan, na dole ozdodbiona falbanką. rozmiar M, stan bdb cz materiał jest matowy, nie rozciąga się, jest na zameczek. Wymiary: szerokosć w pasie: 37 w biodrach:46 dł całkowita : 95 ( razem z 3 falbankami) -.Spodniczka (szara) z lekkiego materiału, krótka, rozmiar XS, stan bdb .-. Spódniczka z delikatnego sztruksu (beżowa) Rozmiar S, stan Bdb. .-. Jeansowa spódniczka do kolan firmy Maverick. Rozmiar S/M, stan idealny,(pognieciona , bo prosto z szafy ![]() DOKłADKA .-. Pasek do longów, bardzo elastyczny, zapinany na ozdobną klamręnie ma .-. Pasem brązowy z cienkiutkiego zamszu, ozdobiony efektowną klamerką Edytowane przez Aneyka Czas edycji: 2007-03-03 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
.-.Bluzka Siateczka. Cała w motyw cętek i kwiatów. Bluzka jest przeźroczysta. Dekolt w delikatną łódkę. Rozmiar M, stan BDB
.-. Bluzka 2 w 1 Bluzka z tak jakby koszulą pod spodem. Stan bluzki oceniam na dobry. Kolor koszuli trochę wyjaśniał, ale nadal jest super Rozmiar S. .-.Golf Vero Moda. cienki, trochę błyszczący, z gładkiego materiału, rękawek 3/4, rozmiar S/M, stan BDB. .-. Bluza "Italia" zapinana na zamek. Rozmiar S/M, stan Bdb z minusem .-.Dwuwarstowoa bluzka ORSAY. Spodnia warstwa zielona, górna czerwona w srebrne i zielone wzorki. Rozmiar S/M , stan BDB .-.Sliczna bluzeczka z niecodziennym dekoltem. Szeroki w łódkę, z 2 paskami na ramiona ![]() ![]() Edytowane przez Aneyka Czas edycji: 2007-03-03 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
.-. biała koszulka polo, 2 kieszonki, bardzo ładna, stan bdb rozmiar XS/S
.-. Różowa polówka, firma Benetton, stan idealny rozmiar S/M .-. Koszula zapinana na haftki. Rozmiar S/M, czarna w srebrne paski, stan bdb .-. Koszula zapinana na haftki. rozmiar S/m. Cytrynowa, w paski o różnych odcieniach tego koloru. Stan BDBbuzichocho .-. Śliczna bluzeczka z cyrkoniowym napisem LUCY, jej minus to dekolt, rozpruł się i poleciały oczka,ktoś o zgrabnych rączkach zapewne to opanuje ![]() wymiary: od pachy do pachy : 39 cm, dł całkowita 55 cm , od pachy do konca rekawka : 26 cm .-. Bluzeczka kopertowa, dośc krótka, można ją nosić jako bolerko ślicznie się prezentuje, rozmiar uniwersalny , stan db seti85 Edytowane przez Aneyka Czas edycji: 2007-01-17 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
.-.spodnie moro , mam je z wymianki, niestety za małe rozmiar M, stan bdb z -, mała dziurka, niewidoczna praktycznie
.-. Sliczna czarna bluzka z pięknym brokatowym wzorem, jest piękna, zdjęcie nie oddaje uroku!!. Rozmiar M, stan idealny - oddam tylko za coś ekstra!!! .-. Bluzka formy orsay, zawiązywana na karku, plecy do połowy odkryte, rozmiar S/M, stan bdb .-. Bluza firmy nike, mam ją z wymiany, nie wiem czy oryginalna, bardzo miła i cieplutka, na mnie niestety troche przyduża, rozmiar M/L , stan BDB wymiary: dł rekawa (jest od stójki 70 rękaw od pachy 52 dł bluzy po zamku 58 pachy 46/7 dół 39 (ściągacz- rozciąga się) .-. Czarny sweterek zapinany na zamek, z kapturem, imitacja kieszonek, stan db , rozmiar M. .-. Czarny polarek firmy Carrie, dość cienki, rozmiar M, stan BDB z - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
.-. Piękny czarny płaszczyk do połowy łydki. Gruby, cieplutki, w idealnym stanie, raz prany w pralni. Rozmiar 38. kosztował 300 zł, oddam tylko za coś o podobnej wartosci albo za płaszczyk do połowy uda. Na dole strony fotki płaszyka na mnie.
Wymiary: talia 46 rękaw cały 62 dł całkowita: 92 cm od pachy do pachy : 46 cm od pachy do końca rękawa 40 cm .-.Super szpileczki, są przepięknę, z żalem oddaje, ale ostatnio ich nie potrzebowałam i stoją bezczynnie. Butki są na metalowej szpilce, zapinane ozdobnymi paskami dookoła kostki, na czubku butka jest ozdobna klamra. Rozmiar bucików to 36, ale myśle ze na 37 też będą dobre. Stan butków oceniam na bdb z .-. kozaczki na złotej koturnie. Rozmiar 36 ale jest to zaniżona numeracja, długosć wkładki to 24,5 cm. Jak nowe, załozone 2 razy bo dużo za duze ![]() Edytowane przez Aneyka Czas edycji: 2007-03-03 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
.-. kolczyki Vintage, piękne stylizowane na stare kolczyki z czerwonymi elementami, minus - jeden kolczyk ma przyklejony bigl, bo się ułamał, przez to jest sztywny, ale mimo wszystko kolczyki ładnie się prezentująseti85
.-. kolczyki Hanmade wykonane przesz Rudzik6 - śliczne i oryginalnebuzichocho .-. Piękna bransoleta (nie jest srebrna) wysadzana czarnymi kamieniami, ślicznie się prezentuje do wieczorowych kreacji) w najszerszym miejscu 7 cm a w najwężym : 5,5 obwód : +/- 17 cmseti85 .-. Bransoletka kupiona w orsay'u. Składa się z kilku bransoletek połaczonych razem wysadzana kamykami, 2 nie ma. Starł się od środka srebrny kolor, dodam jako gratis do większej wymiankiwitośka .-. bransoletka "srebrna" na ręke lub noge, mozliwość regulacji długosci, w wzorek kwiatuszkówseti85 .-. bransoletka na rękę, cała zdobiona plastikowymi kwiatuszkami i metalowymi ozdobami, piękna ![]() Edytowane przez Aneyka Czas edycji: 2007-01-17 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
-.Sukienka Hennes, z delikatnego zamszu? (taki leciutki cicek ), z lekkim połyskiem. Rozmiar S, sukienka sięga do kolanek , stan BDB , nie noszona.
od pachy do pachy : 40 cm biodra: 42 talia :35 dł całkowita:84 sporo się naciąga .-. Sukienka mini, z delikatnego i przewiewnego materiału , w czarne świecące punkciki nie jest to brokat, nie sypie się i nie odpada) roziar S, stan BDB .-. Strój kąpielowy firmy FEBA, góra usztywiana, na fiszbinach, stan db ( wkładka jest lekko wygięta, ale gdy strój jest założony , to nic nie widać) Rozmiar 75 B Dół rozmiar S/m (naciąga się) stan BDB. .-.Komplet biżuterii, nietrafiony prezent, nigdy nie używany. Wisiorek + kolczyki. Ładny motyw z muszelek i kwiatuszków, Wisiorek na rzemyku, kolczyki na metalowej zawieszce.witośka .-. śliczne kolczyki - motyli pięknie wyglądają w uchu Edytowane przez Aneyka Czas edycji: 2007-01-16 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
aneyka interesuje mnie płaszczyk
![]() mam na wymianę ładny,praktycznie nowy kożuszek w moim wątku-może Ci się spodoba a oprócz tego jeszcze dużo fajnych rzeczy ![]() zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
.-. Sliczne kremowe figi, mają zdobienia z cyrkonii na biodrach, nowe, nieużywane, rozmiar M
.-. Bluzeczka w paseczki, śliczne żywe kolorki, rozmiar M , stan bdb .-. Sliczna różowa bluzeczka Orsay, dekolt w łódkę, rozmiar XS/S, stan DB .-. Plasikowy kuferek na kosmetyki stan DB .-. Pędzel do pudru/różu, .-. Biała koszula firmy orsay, gnieciony materiał,zapinana na guziki, rozmiar M, stan BDB .-. Szary golf, rozmiar S/M, (naciąga się) stan BDB |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1167767649 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1167763300 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1167767649 znalazbyas cos za to? poszukam czegos z bizuterii to moze cos by ci sie spodobalo ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
hej
podoba mie się . Koszula zapinana na haftki. rozmiar S/m. Cytrynowa, w paski o różnych odcieniach tego koloru. Stan BDB i czarna spódniczka po za wątkiem mam jeszcze kilka ozdób do włosów.Ładną szpilkę do spięcia włosów, nową gumkę z kwiatuszkami.Jeśli to by cię interesowało to zrobię zdjęcia. proszę o odp. w moim wątku.
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
to co cię interesuje juz jest nieaktualne
może cos innego wybierzesz
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
DOKłADKA
.-.balerinki rozmiar 37 ( ale według mnie są większe) śliczne , prawie nie noszone, kupiłam bo mi sie podobały, okazały się za duże i teraz stoją bezużytecznie ![]() ![]() .-. Przepiękna bluzeczka koszulowa. Z sztywnego białego materiału, przeszywana srebrną nitką, malutka XS/S bufiaste rękawki, na dole rękawki ściągane gumką, ładnie dopasowana, na drobniutką osobe. Stan BDB z - , ma na rękawie 3 plamki, nie wiem z czego i nie wiem czy po kontakcie z np Vanishem zejdą ![]() Edytowane przez Aneyka Czas edycji: 2007-01-04 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
witaj podoba mi sie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1167764212 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1167764111 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1167763300 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1167763300 znajdziesz cos? odp u mnie podaj prosze jeszce wym.koszul ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mam do oddania 2 piękne torebki: .-. torebeczka średnich rozmiarów, skórzana, kolor czarny, 34 małe kieszonki po bokach, w śroku 2 małe i jedna duża. Torebka jest w stanie idealnym, przywiozłam ją z niemiec. Jest firmy Madonna, kosztowała 130 zł, oddam tylko za inna torebkę. ma 2 uchwyty, jeden do ręki i 2 długi pasek na ramię. nie ma Leci do Iwona200 .-.wieczorowa torebka, średni rozmiar, cała wyszywana koralikami, błyszczącymi nićmi. Piękny wzór, w sam raz na wieczorowe wyjścia ( a przy okazji jest pojemna ![]() w obydwóch przypadkach bede wybredna, bo torebki są śliczne i jak nowe ![]() ![]() Edytowane przez Aneyka Czas edycji: 2007-01-08 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
jutro poszperam w szafie bo mam wolne wiec bede miala czas a tak to teraz bym musiala wywalac szafki, a i mam troszke bizuterii
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
heyka znajdzies cos za to
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1167764534 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1167766827 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia sweterka w serek, on nie jest skulkowany, tylko biała włóczka ma takie wystające białe włoski. z resztą widać to na fotkach
![]() od pachy do pachy: 38 cm dł całkowita 50 cm rekaw od pachy:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hej wiec znalazlam kila takich rzeczy, myslalam ze bede miala jeszcze rekawiczki ale niestety nie mam:
-lańcuszek srebrny -bransoletka srebrna w serduszka -kolczyki niebieskie z kwiatuszkami z mrówki -kolczyki wkrętki srebrne -spinki do wloskow wsuwki niebieskie z brokatem -spinka biala z brokatem -spinka z kwiatkami -opaska z materiału w kratke biało filetową -kilka gumeczek ozdobnych, za bardzo włosków nie trzymają
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
no niestety rekawiczek i perfumek nie mam ale poszukalam i znalazlam jeszcze spodnie Zebry, koszulke Polo i ma kilka kosmetyków zajrzyj jeszcze raz to może coś ci sie spdooba
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
w pasie maja 36 cm a długość 35 cm, tylko jak pisałam wcześniej to mają kilka plamek na nogawce i nie wiem czy sie to da sprać
plastrów jest 8 podwójnych ale prawdopodobnie już polecą do cookiemonster lakier inglota-kolor 157, jest prawie cały, niebieski z perłowym nie jest strasznie ciemny i nie jest strasznie jasny maseczka z avonu-super nawilżająca chłodząca maseczka do twarzy-75 ml dostałam ja niedawno od jednej wizażanki ale jakoś nie moge sie zmusić do używania maseczek tak więc stoi bezczynnie w szafce
![]() |
#29 |
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
niestety ale wszystko za duze na mnie
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
podobają mi sie wszystkie kolczyki moze zainteresuje Ciebie moja biżuteria na wymianę
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165868 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.