|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
WYMIENIĘ 3 RZECZY NA JENDĄ Biały żakiecik , granatowa kurteczka , jeansowe bolerko
NIEAKTUALNE CIUSZKI LECĄ DO issia88
TAK JAK W TYTULE ODDAM 3 RZECZY ZA JEDNĄ ![]() 1.Biały żakiecik z metki roz. M ale na S tez bedzie fajnie leżał jest on śnieżnobiały ( na zdjęciu jakis szarak mi wyszedł :P ) szer. 35 cm bez rozciagania (jest elastyczny) dł. 52 cm dł ramienia od paszki 43 cm stan bdb 2.Granatowa kurteczka dł. 53 cm, szerokość od paszki do paszki 49 cm, dł rękawa od wewnątrz 47 cm, stan idealny 3.Jeansowe bolerko szerokość 46 cm , dł. 43 cm , dł rękawa od paszki 45 cm stan idealny Chetnie wymienie te 3 RZECZY rzeczy na kurteczkę wiosenna z kapturkiem , lub rurki, lub jakąs skórkową torbę ![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() Edytowane przez Viksonk Czas edycji: 2008-02-28 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: WYMIENIĘ 3 RZECZY NA JENDĄ Biały żakiecik , granatowa kurteczka , jeansowe bole
hej,nie mam juz torebeczKi a kurteczki nie oddam za to bolerko (bo te 2 rzeczy mi sie nie podobają ) pozdrawiam
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIĘ 3 RZECZY NA JENDĄ Biały żakiecik , granatowa kurteczka , jeansowe bole
cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6727476 odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
a mam prosbe moglabys mi podac dlugosc rekawkow ale zewnetrzna tego zakiecika, kurteczki i bolerka??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a jestes w stanie oddam żakiet za torebkę? odp u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
z checia wymienie tez 3 rzeczy za srebrna torebke z Avonu
![]() czekam na odpowiedz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to jak wymieniamy sie adresami??
![]() tylko zauwazylam, ze nie masz jeszcze zadnych przekupek, wiec Ty wysylasz pierwsza paczuszke i kiedy dojdzie do mnie to ja wysyłam swoja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie znajdziesz?
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.