![]() |
#1 |
perfumove love
|
![]() Perfumy, pielegnacja i kolorowka Hathy z UK :)
NIEAKTUALNE (chyba że jesteś z Edynburga lub okolic)
Witam ![]() Z racji tego, iz w Polsce bede dopiero 17 grudnia - wysylka dopiero po tym terminie. Bedziemy mialy wowczas 2 tygodnie na przeslanie sobie paczek (wybywam 30 grudnia). A do tego czasu sprobujmy dojsc do korzystnych wstepnych umow przekupkowych ![]() Zapewniam, iz wszystkie moje perfumy sa oryginalne (kupowane w sklepach stosunkowo niedawno), a wiekszosc kosmetykow nie ma wiecej, niz okolo roku. Podobnego stanu rzeczy oczekuje od Was. NIE interesuja mnie ubrania, niskopolkowa kolorowka, ani bizuteria. Nie musze tez wymieniac sie na sile. Zalezy mi na rzeczach, ktore mi sie przydadza. Perfumy wymienie JEDYNIE na inne perfumy. Oto moja lista zyczen: perfumy Miss Dior Cherie edp J'adore Diora Crystal Noir edp DKNY Be Delicious Black Cashmere (mniejsza pojemnosc) Chanel Chance edp Chanel Allure edp Lolita Lempicka edp Dior Addict 2 Fendi Palazzo Diesel Fuel For Life pozostale balsamy Body Shop i Aquolina profesjonalne kosmetyki do zniszczonych wlosow podklad L'oreal True Match W3 golden beige czarny tusz - Chanel Inimitable, Diorshow Liste bede uzupelniala w miare narastajacych potrzeb ![]() WYMIENIE: Perfumy Euphoria Blossom CK nie ma Lanvin Oxygen (75ml, psikniete dwa razy) Clinique Happy (pojemnosc wyjsciowa 30ml, ubytek widac na zdjeciu) Aztique Body Shop (jw) Nina Ricci Love in Paris (talk, praktycznie caly) Charlie Red (pojemnosc wyjsciowa 100ml, zuzycie widoczne na zdjeciu) Provocative edp (5ml)nieaktualne Burberry Brit Red (90ml ze 100ml, wymienie JEDYNIE na cos z listy, o podobnej pojemnosci... aczkolwiek nie jestem na 100% przekonana, czy chce sie ich pozbywac) Pielegnacja Balsam Aquolina o zapachu czekolady z orzechami (zostalo ok. 40%) Plyn do kapieli o zapachu zielonej herbaty, Natural Collection dla Next Olejek z drzewa herbacianego, 9 z 10ml Szampon przeciwlupiezowy L'Oreal (zostalo ok 70%) Zestaw - musujaca kulka do kapieli + balsam nowe) - nieaktualne Shimmering Body Wash, CK, Obsession Night DOKLADKA! Body Shop, White Musk, edt 10ml - nowe Body Shop, Shimmering Lip Balm, Spicy Vanilla (blyszczyk musniety palcem dwa razy - minimalny stopien zuzycia) Body Shop Shimmering Lip Balm, Cranberry - tylko sprobowany Body Shop, Grapefruit Body Lotion (z pompka), prawie caly Far Away, edp, 25 z 30ml, special edition, trwale! Guinot, Energie Lift (lifting day cream) 5ml moge tez dorzucic za cos ekstra maselko BS cranberry, nowe Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2007-12-23 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
perfumove love
|
Dot.: Perfumy, pielegnacja i kolorowka Hathy z UK :)
oraz kolorowka:
Podklad Max Factor Lasting Peformance, 105 soft beige (z wymiany z Mariola, zostala jeszcze sporo ponad polowa) Max Factor Colour Adapt, 75 golden (okolo pol opakowania) La Roche Posay Unifiance, podklad korygujacy, odcien 13 Jasno rozowy cien Natural Collection (z Bootsa, mazniety raz) Cien 2True bezowy (mazniety raz) Cien 2True blady roz (jw) Blyszczyk Mybelline Water Shine Liquid Diamonds (tylko wyprobowany) Blyszczyk Caboodles (z Bootsa), kolor cielisty (pare razy uzyty) Blyszczyk jasny, delikatnie perlowy Natural Collection (nowy) Blyszczyk Body Shop (pieknie pachnie, przyciemnia tylko delikatnie) L'Oreal Glam Bronze w kompakcie, nr 7 Przepraszam, jesli nie bede odpisywala codziennie, prosze o cierpliwosc ![]() Zapraszam do wymiany! Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2007-11-01 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za blossom?
![]() |
#5 |
perfumove love
|
Szkoda, ze nie masz juz Euphorii i Slonia, poza nimi nic mnie nie zaciekawilo.
Dziekuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, moze znajdziesz cos u mnie, interesuja mnie perfumy
poza watkiem mam jeszcze : Bvlgari Au the rouge... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze cosik u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
perfumove love
|
Cytat:
Niestety nic, dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Za Brit Red Może chciałabys Talisman Balenciaga 50ml z malutkim ubytkiem i kartonikiem,unikat nie do zdobycia w perfumeriach polskich?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
perfumove love
|
Cytat:
Oj nie, zupelnie nie moja "bajka". Ale dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
z Twojej listy mam BD dkny i kosm do włosów
![]() |
![]() |
#12 |
perfumove love
|
Co interesowaloby Cie w zamian?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
z zapachów euphoria...ale moje dkny to jakies 25ml/30ml i podkład korygujacy La Roche
![]() |
![]() |
#14 |
perfumove love
|
Lubie ta pojemnosc Be Delicious, jaka posiadasz, bo ma wygodniejszy dozownik. Moze dobralabys sobie cos do La Roche? Euphorii nie oplaca mi sie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
BD wolalabym wymienić na zapach
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
może cos za błyszczyk Body shop?
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#20 |
perfumove love
|
hop hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
perfumove love
|
W sumie to z Twoich perfum nie znam tylko Desnudy... cala reszta nie jest w moim typie. Musialabym przetestowac ww. i wtedy dam znac (dopiero w przyszlym tygodniu
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Witchdoctor
|
dziękuję za zdjęcia
![]() która kobieta nie lubi błyskotek ![]() tomama@gazeta.pl
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ok, to przetestuj Desnudę a ja sobie odświeżę Blossom
![]()
![]() |
#25 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam serdecznie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Hej, znajdziesz coś za:
La Roche Posay Unifiance, podklad korygujacy, odcien 13? (mogę oddać za niego mnóstwo rzeczy jak coś) a poza tym za: Cien 2True bezowy (mazniety raz) Blyszczyk Caboodles (z Bootsa), kolor cielisty (pare razy uzyty)? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
![]() Euphoria Blossom CK (okolo 40ml z 50ml) - najchetniej na zwykla Euphorie o podobnej pojemnosci mam zwykłą Euphorie, ale jest jej ok.22ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.