![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Zapraszam do wymiany!
NIEAKTUALNE!
Moja WISH lista Wellaflex- pianka do loków Rimmel Recover- nr 303 Max Factor, Creme Puff nr 42 deep beige róz do policzków Vipery Collage nr 401 i 402 zielony szalik z Vivy http://www.dodatkidogazet .pl/gadzety...ncki-szal.html WAX- maseczka Farmona- Dermacos- koncentrat na popękane naczynka Gliss Kur- szampon i odżywkę z jedwabiem do splukiwania żel do włosów Capivit Hydrocontrol, tabletki Biogal lub tabletki z olejem z wiesiołka wapno dla alergików płyn do higieny intymnej (Lactacyd, Ziaja, lub innej firmy) peeling do ciała ( Joanna, ale może być również z innej firmy) Joanna- guma do włosów Maybelline - korektor everfresh, kolor medium beige Soraya- podkład kryjący, teatralny efekt, najlepiej kolor nr. 02 Soraya- baza pod makijaż do cery suchej i normalnej Lirene- serum antycelluilitisowe (może być również krem) Garnier roll-on- serum antycellulitisowe Garnier płaski brzuch męskie bądź damskie perfumy Schwarzkopf Got2b- spray do prostowania włosów Paloma lub Bielenda- plyn do demakijazu oczu Ziaja- krem bilopidowy lub nawilżający Calma Hlc Ziaja- peeling enzymatyczny Calma HLC paski do spodni torebki korale w szarym, brązowym lub czarnym kolorze oraz wszystkiego co wpadnie mi w oko Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2008-04-07 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany!
intersuje mnie Seks w wielkim mieście---- masz 1 płytę Blu ray??
z lektorem???
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie
u Ciebie wypatrzylam takie oto rzeczy: Infinity- błyszczyk w cielistym kolorze nr. 107 - tylko za coś specjalnego Essence- róż do policzków (używany dwa razy)- tylko za coś specjalnego! PIELĘGNACJA WłOSÓW Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%) MASZYNKI DO GOLENIA Wilkinson- maszynki jednorazówki do golenia, w kolorze niebieskim i czarnym (NOWE!!!) Sephora- myjka do ciała -jeszcze z metką! (NOWA!!!) Wilkinson- akcesoria do manicure/patrz fotka, (NOWE!!!) Farenheit 9.11 http://fahrenheit.9.11.filmweb.p l/Fa...ions,id=115165 Nic śmiesznego http://nic.smiesznego.filmweb.pl/Nic...iptions,id=681
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie kilka rzeczy, m. in. Dax Cosmetics- maseczka do cery naczynkowej nowa i Elseve.
Mam kilka pytań: - róż Essence - jest w kamieniu czy kulkach? - kredka Eveline - jaki ma kolor? - błyszczyk Infinity - czy ma drobinki? Czy zamieścisz zdjęcia tych rzeczy? Czy znajdziesz coś u mnie? Posiadam kilka rzeczy z Twojej wishlisty: płyn do demakijażu Bielenda, pastę do włosów L'Oreal... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
Ana i Margot- niestety nic u was nie znalazłam
![]() Esterie, spodobała mi się u ciebie woda toaletowa z adidasa ![]() Błyszczyk ma kolor mleczny i nie posiada żadnych drobinek, kredka Eveline jest czarna. Guniagusiu narazie zainteresował mnie u ciebie balsam z Gliss Kur ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesowałaby mnie większa wymianka - za minimum 3 rzeczy (mniejsza się nie opłaca). Podobają mi się wstępnie: maseczka Dax, szampon Elseve i kredka Eveline (+ ewentualnie krem do rąk Dove). Może coś dobierzesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ok, tymczasem wkleję foto - może być pomocne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Wiec podoba mi sie(ale chcialam zobaczyc foto)
-swieczniki niebeiskie -maszynki do golenia damkie i meskie Infinity- błyszczyk w cielistym kolorze nr. 107 Gala- niebieski, perłowy lakier do paznokci (pozostało 70%) Wibo- lakier ze srebrnym brokatem z cieńkim pędzelkiem (NOWY!!!) Essence- róż do policzków (używany dwa razy)- tylko za coś specjalnego! Paloma- błyszczyk o zapachu i smaku coli-Nowy! Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%) Sunsilk- szampon prostujący włosy (NOWY!!!) Schwarzkopf got2b- nabłyszczacz do włosów (pozostało 70%) Ziaja- krem jogurtowy- tylko za coś specjalnego Wilkinson- maszynki jednorazówki do golenia, w kolorze niebieskim i czarnym (NOWE!!!) Be Beaty- urządzenie powiększające piersi (kupione na allegro) Wilkinson- akcesoria do manicure/patrz fotka, (NOWE!!!) Loreal- podkład Infallible- kolor 140 golden beige- 1 ml pleciony pasek do spodni, w kolorze brązowym biały pasek z metalową klamrą niebieski pasek z metalowa klamrą turkusowy pasek
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
|
Edytuje: Zauważyłam, że w twojej wish liscie znajduje się film "Życie jest piekne"- mam ten film!
![]() Rzeczy zaznaczone na czerwono oddam bez problemu, zielony do negocjacji -swieczniki niebeiskie Infinity- błyszczyk w cielistym kolorze nr. 107 Gala- niebieski, perłowy lakier do paznokci (pozostało 70%) Wibo- lakier ze srebrnym brokatem z cieńkim pędzelkiem (NOWY!!!) Essence- róż do policzków (używany dwa razy)- tylko za coś specjalnego! Paloma- błyszczyk o zapachu i smaku coli-Nowy! Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%) Sunsilk- szampon prostujący włosy (NOWY!!!) Schwarzkopf got2b- nabłyszczacz do włosów (pozostało 70%) Ziaja- krem jogurtowy- krem używam na bierząco i niestety, zostało go niewiele, zapomniałam wycofać z wątku Wilkinson- maszynki jednorazówki do golenia, w kolorze niebieskim i czarnym (NOWE!!!) Be Beaty- urządzenie powiększające piersi (kupione na allegro) Wilkinson- akcesoria do manicure/patrz fotka, (NOWE!!!)- zostały mi już tylko nożyczki do paznokci, oryginalnie zapakowane Loreal- podkład Infallible- kolor 140 golden beige- 1 ml pleciony pasek do spodni, w kolorze brązowym biały pasek z metalową klamrą niebieski pasek z metalowa klamrą turkusowy pasek Oczywiście jestem otwarta na negocjacje! Świeczniczki nie były nigdy używane, są nowiutkie (tylko musze ich poszukać, bo gdzieś w kąt wcisnęłam ![]() Urządzenie powiększające piersi kosztowało bodajże ponad 30 zł, nie używam go w ogóle- leży w kącie ![]() Czy taka wymaiana by ci odpowiadała (kolor czerwony)? Świeczniki sa takie jak na pierwszym zdjęciu, tylko błękitne. Na drugim zdjęciu urządznie powiększające piersi. Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2008-03-18 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
To chcialabym tak:
poprosze o dlugosc tego turkuoswego= turkusowy pasek-mowisz o tym drugim na zdjeciu ?? ![]() ![]() pleciony pasek do spodni, w kolorze brązowym Wilkinson- maszynki jednorazówki do golenia, w kolorze niebieskim i czarnym (NOWE!!!) Be Beaty- urządzenie powiększające piersi (kupione na allegro) Paloma- błyszczyk o zapachu i smaku coli-Nowy! Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%) Sunsilk- szampon prostujący włosy (NOWY!!!) Schwarzkopf got2b- nabłyszczacz do włosów (pozostało 70%) -swieczniki niebeiskie Infinity- błyszczyk w cielistym kolorze nr. 107 Gala- niebieski, perłowy lakier do paznokci (pozostało 70%) Wibo- lakier ze srebrnym brokatem z cieńkim pędzelkiem (NOWY!!!) Dax Cosetics- maseczka do cery na czynkowej- Nowa! FILMY: ZYCIE JEST PIEKNE Farenheit 9.11 Wszystko o mojej matce ![]()
![]() |
#19 |
|
Nie sadziłam, że odbierzesz to tak dosłownie. Myślałam, że wystarczy jesli moje kosmetyki kilkukrotnie przekroczą wartość pudru MF
![]() pleciony pasek do spodni, w kolorze brązowym (mało używany) Be Beaty- urządzenie powiększające piersi (kupione na allegro) Paloma- błyszczyk o zapachu i smaku coli-Nowy! Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%) -swieczniki niebeiskie Infinity- błyszczyk w cielistym kolorze nr. 107 Gala- niebieski, perłowy lakier do paznokci (pozostało 70%) Wibo- lakier ze srebrnym brokatem z cieńkim pędzelkiem (NOWY!!!) FILMY: ZYCIE JEST PIEKNE Wszystko o mojej matce Rzeczy, które proponuję, znacznie przewyższają wartośc pudru, w większości były mało używane, bądź są nowe. Dlatego myślę, ze z mojej strony wymiana byłaby uczciwa. ![]() Film "Życie jest piękne" bardzo mi sie podobał, dlatego zależałoby mi u ciebie jeszcze na jakimś błękitnym, perłowym cieniu do oczu ![]() Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2008-03-18 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
|
obecnie pleciony pasek, oraz film Wszystko o mojej matce jest zarezrwowany, ale mogłabym dołożyć np. nabłyszczacz do włosow, ale mogłabym dołożyć jeszcze nabłyszczacz do włosów.
Schwarzkopf got2b- nabłyszczacz do włosów (pozostało 70%) Be Beaty- urządzenie powiększające piersi (kupione na allegro) Paloma- błyszczyk o zapachu i smaku coli-Nowy! Loreal Elseve- szampon do włosów farbowanych 400 ml (pozostało 85%) -swieczniki niebeiskie Infinity- błyszczyk w cielistym kolorze nr. 107 Gala- niebieski, perłowy lakier do paznokci (pozostało 70%) Wibo- lakier ze srebrnym brokatem z cieńkim pędzelkiem (NOWY!!!) FILMY: ZYCIE JEST PIEKNE |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
podoba mi się dax cosmetics maseczka i Sephora- myjka do ciała, jeśli jest antycellulitowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
wklejam fotke myjki
![]() maseczka z Dax Cosmetics jest całkowicie nowa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
jak ona taka zwykła to nie chce. a na 1 rzecz troche głupio sie wymieniać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Są takie myjki - albo takie plastikowe z wypustkami, albo rękawice
![]() Jak Ci zależy na got2be to w sumie moge go oddać, bo jak znam życie i tak nie bede go używać, albo bardzo mało. Może za tą maseczkę na naczynka i filmy Drzwi w podłodze i Nie ostry dyżur. I jeszcze podobają mi się cienie brązowe wollare i sensique ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
Rękawice wiem, ze są antycellulitisowe, ale myjek takich nie widziałam
![]() Oj, widze, że musze nadrobić braki kosmetyczne ![]() Cytat:
![]() Może umówimy się na maseczke dax, Nie ostry dyżur oraz cień Vollare- wartość moich kosmetyków będzie odpowiadała cenie got2b. Co ty na to? Kosmetyki które proponuję są nowe, bądź mają niewielkie zużycie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
to za bardzo mi się nie opłaca , bo nie wiem czy maseczka się sprawdzi, a cienie vollare są tanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
żeby wymianka była opłacalna dla obu stron, kosmetyki muszą mieć w miare podobną wartość. Za maseczke zapłaciłam około 10 zł, za film 5 zł, a za cienie 2,5.
Mogłabym ci do tego jeszcze zaoferować film "Drzwi w podłodze". Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2008-03-25 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.