|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymienię- max factor facenity, tresor, neutrogena
Witam
![]() Mam do wymiany: 1.wodę perfumowaną tresor edp -100ml, ubytek 3-5ml, oryginał w 100%. 2.podkład max factor facefinity-natural honey, dzis odebrany-raz maźniety na dłoni, zużycia praktycznie nie ma. 35ml- kupiłam zbyt jasny odcień- to bardzo, bardzo jasny krem, bez odcienia różu-spodziewałam się czegoś beżowego, niestety podkład jest dla mnie zbyt jasny nawet jako korektor pod oczy. 3.neutrogena shimmer sheers- rozświetlacz w bardzo aksamitnym kremie, też dzis odebrany -bardzo wydajny(kończę drugi rok inny kolor)-jako róż do policzków, błyszczyk do ust, cień do powiek. kolor spokojny zimny róż, jasny(ja potrzebuję ciepłego odcienia-źle oceniłam kolor na zdjęciu przy zamawianiu). 4.OLAY-krem pod prysznic 700ml extra sensitive skin-z aloesem, b.wydajny -dla mnie ma dziwny zapach, użyłam 2 razy.(przywieziony z usa) 5.tresemme-szampon 950ml, zużycie ok 100ml- 2w1 do włosów normalnych(przywieziony z usa), bardzo wydajny, odżywka do włosów nie obciąża. A poszukuję: tylko perfumy za perfumy- xs pour elle skin trussardi eternity moment feminine d&g eternity klasyczne za resztę pełna dowolność- chociaż w 1szej kolejności przyjęłabym jakiś ciepły brzoskwiniowy odcień różu, podkład nawilżający(może być oriflame natural beige lub sand), śliwkowy lub ciemnobrązowy tusz do rzęs. Edytowane przez basia.plewik Czas edycji: 2007-11-22 o 05:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wymienię- max factor facenity, tresor, neutrogena
Może coś u mnie za Facefinity?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
HEJ!!! może coś u mnie za 1 i 2???????? pozdarwiam>>>>>
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hej, moze cos u mnie za 3.neutrogena shimmer sheers- rozświetlacz w bardzo aksamitnym kremie?
pozdrawiam serdecznie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...58#post5722058
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos za
2.podkład max factor facefinity-natural honey, dzis odebrany-raz maźniety na dłoni, zużycia praktycznie nie ma. 35ml- kupiłam zbyt jasny odcień- to bardzo, bardzo jasny krem, bez odcienia różu-spodziewałam się czegoś beżowego, niestety podkład jest dla mnie zbyt jasny nawet jako korektor pod oczy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.