z każdą do łóżka ?! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-11-25, 16:11   #1
Naszata
Rozeznanie

GG do Naszata Send a message via Skype™ to Naszata

z każdą do łóżka ?!

Drogie wizażanki, jako dziewczyny macie na to szersze spojrzenie.

Czy myślicie że mężczyźni nie zwracają uwagi na to z kim idą do łóżka ? Czy ta osoba może im się w ogóle nie podobać ? Nie mówię tu o jednonocnej przygodzie. Myślę tu o "luźnym związku do łóżka".

My kobiety, przynajmniej tak mi się wydaje, musimy coś czuć do partnera aby z nim sypiać. Jacy są mężczyźni ? Jak sądzicie ?

Zastanawiam się nad tą dziwną sprawą, z ciekawości, ile kobiet powie tak a ile inaczej.

Zapraszam Serdecznie do rozmowy na ten interesujący mnie temat.
Panów na wizażu w szczególności proszę o opinię

Mój punkt widzenia na tą sprawę:
Nie jestem w stanie być z kimś do kogo nic nie czuje, kogo w ogóle nie znam. A na związek "do łóżka" patrzę po przez pryzmat osobistych potrzeb.

P.S. to nie jest prowokacja nie chcę wywołać żadnych zamieszek, w razie jakichś kłótni, poproszę o zamkniecie wątku
Stary 2007-11-25, 16:14   #2
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: z każdą do łóżka ?!

Cytat:
Napisane przez Naszata Pokaż wiadomość
Drogie wizażanki, jako dziewczyny macie na to szersze spojrzenie.

Czy myślicie że mężczyźni nie zwracają uwagi na to z kim idą do łóżka ? Czy ta osoba może im się w ogóle nie podobać ? Nie mówię tu o jednonocnej przygodzie. Myślę tu o "luźnym związku do łóżka".

My kobiety, przynajmniej tak mi się wydaje, musimy coś czuć do partnera aby z nim sypiać. Jacy są mężczyźni ? Jak sądzicie ?

Zastanawiam się nad tą dziwną sprawą, z ciekawości, ile kobiet powie tak a ile inaczej.

Zapraszam Serdecznie do rozmowy na ten interesujący mnie temat.
Panów na wizażu w szczególności proszę o opinię

Mój punkt widzenia na tą sprawę:
Nie jestem w stanie być z kimś do kogo nic nie czuje, kogo w ogóle nie znam. A na związek "do łóżka" patrzę po przez pryzmat osobistych potrzeb.

P.S. to nie jest prowokacja nie chcę wywołać żadnych zamieszek, w razie jakichś kłótni, poproszę o zamkniecie wątku
Mężczyzną nie jestem,więc nie wiem .

Natomiast powiem tak.

Patrząc na kobiety,które stoją w Polsce przy drogach i sprzedają swoje ciało i jest na nie popyt (bo gdyby tego popytu nie było,to i one by tam nie wystawały)-twierdzę,że mężczyźni nie patrzą na to,z kim idą do łóżka.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 16:23   #3
Śnieżka
Zakorzenienie

Patrząc na kobiety,które stoją w Polsce przy drogach i sprzedają swoje ciało i jest na nie popyt (bo gdyby tego popytu nie było,to i one by tam nie wystawały)-twierdzę,że mężczyźni nie patrzą na to,z kim idą do łóżka.[/quote]

Bo jest popyt na panie co stoja przy drodze to faceci nie patrza z kim ida do łóżka,umówmy sie -nie wszyscy
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 16:32   #4
Malinezja
Zadomowienie

Te panie raczej należą do atrakcyjnych więc to tak nie do końca z 'byle kim' w końcu mężczyźni to wzrokowcy...

Pozatym w dzisiejszych czasach ten podział na "kobiety wierne jednemu i facetów zaliczających każdą" się zaciera.. tzn mam na myśli to że coraz częściej kobiety postępują w podobny sposób. Również szukają tylko partnerów do łóżka, sponsorów ... wystarczy popatrzeć po pierwszej lepszej stronce z ogłoszeniami tego typu ...
Jakby to powiedziała Frytka "kobiety wyzwolone"

Malinezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 16:35   #5
°Alchemia
Zadomowienie

Mężczyzna potrafi odzielić seks od miłości, co dla nas kobiet jest niezrozumiałe, ale tak jest. Kobieta traktuje współżycie jako intymność, która musi wynikać z jakiegoś wspólnego porozumienia partnerów na poziomie emocjonalnym/uczuciowym, faceci są wzrokowcami i na ich podniecenie wpływają przede wszystkim bodźce wizualne. Mężczyzna w przeciwieństwie do kobiety zawsze odczuwa zadowolenie podczas stosunku. Kobieta niekoniecznie (z wyżej wymienionych powodów).

Polecam np. lekturę "Płeć mózgu", która w sposób w miarę przystepny wyjaśnia takie czy inne zachowania seksualne różnicujące obie płcie
°Alchemia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 16:36   #6
novakia
Zakorzenienie

wiele razy również się zastanawiałam jak to jest, czy ja bym tak mogła - z nieznaną mi osobą. i mogę powiedzieć, że NIE, ale nie jestem tego pewna na 100%, bo zawsze może się wydarzyć coś co obali moje zasady i teorie miałam kiedyś chłopaka, którego w rzeczywistości nie kochałam, i mimo pociągu fizycznego nie dopusciłam do seksu, bo po prostu wydawało mi się, że tak nie może być! jak to robić to z miłości! ale z drugiej strony bardzo tego chciałam.
jednak nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że ide do łóżka z kimś zupełnie obcym.

wiem że facetom to w ogóle nie przeszkadza, to że po prostu nadarza się okazja na przypadkowy seks, jest dla nich dowartościowaniem, czują sie wiecie, tacy ohoho...

jednak jak przychodzi co do czego, gdy sie naprawde zakochują, żałują swoich "występków" i chcieliby cofnąć czas, mówiąc-gdybym wtedy Ciebie znał. to świadczy jedynie właśnie o ich próżności i bezmyślności.
takie są moje doświadczenia
Stary 2007-11-25, 16:39   #7
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinezja Pokaż wiadomość
Te panie raczej należą do atrakcyjnych więc to tak nie do końca z 'byle kim' w końcu mężczyźni to wzrokowcy...
Atrakcyjne??
Pod jakim względem?
Bo wizualnie to na pewno nie-wyzywający makijaż,solarium,tipsy i krótka spódniczka-to są wyznaczniki atrakcyjności?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-25, 16:48   #8
Naszata
Rozeznanie

Dziękuję Wam Serdecznie, widzę że na kobietach z wizażu nie da się zawieść Potraktowałyście temat poważnie i naprawdę wiele daje mi to co piszecie.

Wiem ze mężczyźnie podoba się pomysł na "związek do łóżka" wiem że to było by wręcz wyśnione rozwiązanie Ale czy to przekreśla dziewczynie ? Czy jeśli w danej chwili chce czegoś takiego, stałego partnera ale bez tej otoczki "jesteś ze mną wszędzie, nie ważne czy chcesz czy nie" Jest to coś co daje mi wiele do myślenia, dla tego założyłam ten temat Liczę na Was. Na pewno nie będzie to temat zmarnowany, bo widzę ze nie tylko ja mam takie myśli

Dziękuję Wam
Stary 2007-11-25, 16:49   #9
agatkaz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Atrakcyjne??
Pod jakim względem?
Bo wizualnie to na pewno nie-wyzywający makijaż,solarium,tipsy i krótka spódniczka-to są wyznaczniki atrakcyjności?
na codzień to może i nie, ale do lozka zapewne tak.

oczywiscie nie mowie, o wszytskich, ale nie da sie ukryć, ze niektórym to sie podoba. dla niektórych pewnie w ogole nie ma znaczenia z kim , byle by byla , ale mimo wszytsko naiwnie wierze, ze to wyjątki i wiekszosc facetów mysli jednak troche mozgiem, a nie tylko tym na dole

pozatym dlaczego tak generalizujemy , przecież to nie tylko mężczyźni tak mają. bywają tez takie napalone na wszystko co się rusza kobiety i coraz ich więcej niestety ..
Stary 2007-11-25, 16:51   #10
Pink Lips
Przyczajenie

Niestety Fresko, dla niektórych jest to wyznacznikiem, nad czym można tylko ubolewać...

Mój chłopak przede mną miał dwie partnetki, przypadkowe... z imprezy... utrzymywał z nimi potem kontakty (jak, co i gdzie juz nie wnikałam...)zanim się związaliśmy, znałam go ok.2lat, byliśmy przyjaciólmi, a jednak o "tym" dowiedziałam się dopiero w związku. Byłam przekonana, że nasz pierwszy raz, będzie zarówno pierwszy dla niego jak i dla mnie... Myliłam się. Byłam załamana. Jak ON, właśnie on, ten do którego takie sytuacje w ogóle mi nie pasowały, mógł tak postępować? Ciągle mi to zaprząta głowę, mimo iż już dawno to sobie ułożyłam w myślacj, często wraca. Teraz wiem, że nie takie rzeczy mu w głowie. Gdy o tym rozmawiamy, mówi że swój pierwszy raz traktuje ten ze mną. Że nie znał mnie jeszcze gdy przypadkowo się zabawiał.
Wiem, że poniekąd tego żałuje, mówi, że tamto nic nie znaczyło, nie było tak wyjątkowe jak ze mną jest za każdym razem.
Ale cóż tego, juz po ptakach... a ja go kocham i nie pozostaje mi nic innego jak sie z tym pogodzić... No ale tacy są faceci.
Stary 2007-11-25, 16:53   #11
°Alchemia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatkaz88 Pokaż wiadomość
ale nie da sie ukryć, ze niektórym to sie podoba. dla niektórych pewnie w ogole nie ma znaczenia z kim , byle by byla , ale mimo wszytsko naiwnie wierze, ze to wyjątki i wiekszosc facetów mysli jednak troche mozgiem, a nie tylko tym na dole
Jeżeli mężczyzna potrzebuje kobiety tylko do rozładowania napięcia seksualnego to faktycznie wygląd nie będzie miał znaczenia. Smutne, ale prawdziwe.
°Alchemia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 16:56   #12
nri
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Wam Serdecznie, widzę że na kobietach z wizażu nie da się zawieść Potraktowałyście temat poważnie i naprawdę wiele daje mi to co piszecie.

Wiem ze mężczyźnie podoba się pomysł na "związek do łóżka" wiem że to było by wręcz wyśnione rozwiązanie Ale czy to przekreśla dziewczynie ? Czy jeśli w danej chwili chce czegoś takiego, stałego partnera ale bez tej otoczki "jesteś ze mną wszędzie, nie ważne czy chcesz czy nie" Jest to coś co daje mi wiele do myślenia, dla tego założyłam ten temat Liczę na Was. Na pewno nie będzie to temat zmarnowany, bo widzę ze nie tylko ja mam takie myśli

Dziękuję Wam
Chyba nie zrozumialam, gdyz dla mnie wytluszczenie to definicja "klasycznego" zwiazku w NORMALNYM wydaniu. Imo twoja wypowiedz nijak ma sie do zwiazku bez zobowiazan - bo w zwiazku z milosci tez nie powinno sie ciagac ze soba zawsze i wszedzie partnera.

Co do seksu - zarowno kobiety jak i mezczyzni potrafia oddzielic go od milosci - wszystko zalezy od mentalnosci, psychiki i potrzeb seksualnych.
Stary 2007-11-25, 16:59   #13
novakia
Zakorzenienie

odnośnie wypowiedzi Pink Lips
mam znajomego, który bardzo lubilł taki tryb życia własnie. kobiety i na jedną noc, i związki jedynie dla korzyści cielesnych. poznal dziewczynę. zakochał się. doszlo do rozmowy o sprawach intynmych i co? i malo nie zapadł sie pod ziemie, płakał, jak on mogl tak robic. ehhh faceci... wzrokowcy myslacy wiadomo czym
Stary 2007-11-25, 17:05   #14
Emilkaa
Zadomowienie

nie jestem facetem to sie nie znam...
ale powiem szczerze,ze malo mnie interesuje z kim np.sypiaja moi kumple....jesli dowiaduje sie,ze koles zmienia co noc panienki i tak sie zachowuje,ze widac,ze tak lubi to wiem tylko wtedy jedno,ze na taki 'zwiazek' to nie ze mna
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 17:09   #15
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Atrakcyjne??
Pod jakim względem?
Poza tym kwestia decydujaca o byciu "byle kim" nie jest wyglad przeciez. A co powiesz o szlachetnych, inteligentnych, uroczych, obytych, wrazliwych, ambitnych, pracowitych kobietach o przecietnej urodzie ???!!!
Byle kto to raczej osoba, ktora takich cech nie posiada i zawsze bedzie "byle kim" chocby nie wiem jak powalala uroda. Zreszta, mysle ze w tym przypadku mowiac "z byle kim" mamy na mysli kogos obcego, nic nie znaczacego dla drugiej osoby - dla faceta konkretnie.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 17:13   #16
zizou
Zakorzenienie

powiem tak: facetem nie jestem ale tez potrafie oddzielic milosc od seksu. ba, nawet, krotko bo krotko, ale bylam z facetem tylko dlatego, ze niesamowicie pociagal mnie fizycznie. ja jego rowniez. gdyby nie to,z e nagle po prostu zapadl sie pod ziemie to nie wykluczam, ze doszloby do zakochania i bylibysmy razem. ale nie jestesmy. ale tamte trzy miesiace mojego zycia wspomniam bardzo milo mloda byla, ale nie glupia. i nauczylam sie rozrozniac uczucia.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 17:14   #17
nice6irl
Zakorzenienie

Myślę... ba! wiem to napewno, że są faceci i faceci
Różnie to u niech wygląda.
Miałam 'przyjemność' być z facetem, który nie patrzył czy gruba czy chuda (wystarczyła jakaś najzwyklejsza dziewczyna), a on ze względu na to, że był dość atrakcyjny, a ona raczej młoda i głupiutka, potrafił jej zawrócić w głowie, zbajerować... przespać się. Na co tylko miał ochotę
W sumie jest tak do dziś.
A znam mężczyzn, którzy zwracają na to uwagę. Bo mają swoje kobiety, nie potrzeba im przypadkowego seksu. A jeśli nawet dopuszczą się czegoś takiego to raczej okazja musi być naprawdę wyjątkowa, a kobieta nietuzinkowa (np. ideał kobiecości)

Chociaż napewno mężczyźni (teraz ogólnie) inaczej postrzegają sex z zupełnie przypadkowymi osobami niż większość kobiet.

Osobiście miałam kilku takich facetów, do których kompletnie nic nie czułam, ale wylądowaliśmy w łóżku. Tak chyba dla kaprysu
Stary 2007-11-25, 17:20   #18
201803290936
Konto usunięte

Cytat:

Dziękuję Wam
Takie generalizowanie i pisanie "mężczyźnie" w rozumieniu wszystkich mężczyzn do niczego nie prowadzi. A wypowiedzi powyżej do końca nie mogę zrozumieć - chodzi Ci o to, że sama myślisz o rozwiązaniu "przyjaciel do łóżka"?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 17:28   #19
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Myślę... ba! wiem to napewno, że są faceci i faceci
Różnie to u niech wygląda.
Dokladnie..ja wczesniej bylam gotowa na seks z moim TZ-tem niz on. Jestem jego druga kobitka w zyciu (a ma prawie 30 lat) i z poprzednia tez byl z milosci. Nie chcial sie zabierac za "te rzeczy" dopoki nie mial pewnosci, ze mnie naprawde, mocno kocha Wyznal mi to jak go zapytalam dlczego my w sumie czekalismy dosc dlugo od poznania bo ja bylam gotowa wczesniej
Ale teraz wiem, ze w jego wypadku przypadkowy seks nie wchodzi w gre. Ma taka "kobieca" konstrukcje psychiczna pod tym wzgledem Takze...nie ma reguly.
Stary 2007-11-25, 17:42   #20
Naszata
Rozeznanie

Doris1981 tak o tym myślę, dla tego się pytam co Wy o tym myślicie. Jeśli będę pewna że tego chcę to będzie nie tylko moja decyzja. Ale co mnie zastanawia to po prostu jacy są Waszym zdaniem mężczyźni w tych sprawach. Nie mam doświadczenia, a szczerze mówiąc książki nie zastąpią opinii drugiej kobiety, a co dopiero opinii kilkuset kobiet

Ja jestem pewna swoich uczuć, czyli sympatii do tego człowieka, i wiem ze ja też mu się podobam. Ale nie do końca jestem przekonana co do słuszności tego kroku, a jak widać wiele z was miało już takie doświadczenia. I chyba tego nie żałujecie.

Cytat:
Napisane przez nri Pokaż wiadomość
Chyba nie zrozumialam, gdyz dla mnie wytluszczenie to definicja "klasycznego" zwiazku w NORMALNYM wydaniu. Imo twoja wypowiedz nijak ma sie do zwiazku bez zobowiazan - bo w zwiazku z milosci tez nie powinno sie ciagac ze soba zawsze i wszedzie partnera..
Wiesz moje ostatnie doświadczenia ze związkami, ludzi dorosłych jak i tych w naszym wieku są bardzo skrajne (myślę tu o luźnych związkach jak i małżeństwie). Troszkę się w tym gubię, nie widzę "szczęścia w związkach" tylko obowiązki. Przepraszam jeśli nadal pisze niezrozumiale, ale staram się pisać co czuje a to nie zawsze brzmi dobrze
Stary 2007-11-25, 17:46   #21
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pink Lips Pokaż wiadomość
Fresko
Rozumiem,że 'Stawka większa niż życie',odcinek pierwszy .

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Poza tym kwestia decydujaca o byciu "byle kim" nie jest wyglad przeciez. A co powiesz o szlachetnych, inteligentnych, uroczych, obytych, wrazliwych, ambitnych, pracowitych kobietach o przecietnej urodzie ???!!!
Wiem,że nie tylko wygląd decyduje o tym,że o kimś powiemy 'byle kto'.
O atrakcyjności nadmieniłam,w odpowiedzi na wypowiedź innej Wizażanki.
Zresztą,co tu kryć-na urodę zwracamy uwagę i to zarówno mężczyźni (ładna kobieta cieszy się większym powodzeniem) ,jak i kobiety (ładniejszy mężczyzna szybciej zwróci uwagę kobiety niż ten o przeciętnej urodzie) .

A kobieta szlachetna,inteligentna, urocza,obyta,wrażliwa, ambitna i pracowita,ale o przeciętnej urodzie będzie musiała znacznie bardziej się starać niż kobieta szlachetna, inteligentna,urocza, obyta,wrażliwa, ambitna i pracowita a przy tym śliczna.

Cytat:
Ja jestem pewna swoich uczuć, czyli sympatii do tego człowieka, i wiem ze ja też mu się podobam. Ale nie do końca jestem przekonana co do słuszności tego kroku, a jak widać wiele z was miało już takie doświadczenia. I chyba tego nie żałujecie.
Wiele z nas??
Gdzie Ty to zobaczyłaś ,bo ja widzę tylko jedną ,góra dwie wypowiedzi,które można podciągnąć pod tego typu doświadczenia .

Każdy z nas ma własny system wartości.Jeśli Tobie wystarczy,że czujesz do kogoś sympatię i się mu podobasz,to Twoja sprawa,co zrobisz.

Edytowane przez cheer
Czas edycji: 2007-11-25 o 18:13 Powód: post pod postem
Stary 2007-11-25, 17:56   #22
sine.ira
BAN stały

Cytat:

A kobieta szlachetna,inteligentna, urocza,obyta,wrażliwa, ambitna i pracowita,ale o przeciętnej urodzie będzie musiała znacznie bardziej się starać niż kobieta szlachetna, inteligentna,urocza, obyta,wrażliwa, ambitna i pracowita a przy tym śliczna.
A to fakt.
Stary 2007-11-25, 17:57   #23
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
A to fakt.
Zresztą tej ślicznej prędzej się 'wybaczy' brak dodatkowych zalet prędzej, niż tej o przeciętnej urodzie -samo życie .

Stary 2007-11-25, 18:01   #24
Naszata
Rozeznanie

Spokojnie, myślę tu po prostu kobietach bardziej doświadczonych niż ja, źle napisałam.
Tak wystarczy ze czuje do kogoś sympatie żeby iść z nim do łóżka, nie chce związku, ale mam swoje potrzeby, czy to źle ? Po za tym nie chcę iść z nikim kogo nie znam, bo się boje o zdrowie. Wiem ze to nigdy nie wiadomo, ale jak się z kimś wiążesz, to też nie idziesz z nim do lekarza na pierwszej randce…
Stary 2007-11-25, 18:08   #25
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie, myślę tu po prostu kobietach bardziej doświadczonych niż ja, źle napisałam.
Tak wystarczy ze czuje do kogoś sympatie żeby iść z nim do łóżka, nie chce związku, ale mam swoje potrzeby, czy to źle ? Po za tym nie chcę iść z nikim kogo nie znam, bo się boje o zdrowie. Wiem ze to nigdy nie wiadomo, ale jak się z kimś wiążesz, to też nie idziesz z nim do lekarza na pierwszej randce…
Dlatego napisałam,że to Twoja sprawa ,co zrobisz.

Nie mnie ,nie nam osądzać-bo to,co jednych może szokować,dla kogoś może nie jest tak niezwykłe.

Stary 2007-11-25, 18:09   #26
narcy
Wtajemniczenie

Cytat:
nie, imho to nie jest złe. jeśli ty tego chcesz, i on tego chce - to w czym problem? jeśli potrafisz oddzielić miłość od seksu i nie będziesz po tym romansie miała wyrzutów sumienia, to czemu by nie?

aktualnie na W. tylko czytam tematy i odbieram pw, nic nie pisze.
narcy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 18:10   #27
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Zresztą tej ślicznej prędzej się 'wybaczy' brak dodatkowych zalet prędzej, niż tej o przeciętnej urodzie -samo życie .
A to zalezy. Chyba, ze chce sie miec kobiete "do pokazania" a nie "na zycie"...Zresza...trudno generalizowac. Z glupia, mieotrzaskana, leniwa ale sliczna trudno wytrzymac na dluzsza mete. Nawet tylko do lozka. Zresza, uroda ma to od siebie, ze przemija a brzydota nigdy
Stary 2007-11-25, 18:15   #28
KoorNelia
Raczkowanie

A mi sie wydaje, ze jednak patrzą na to z kim idą do łózka. Zawszte starają sie wybrać te ładniejsze, fajniejsze które im sie bardziej podobają.Jeżeli z takimi nie wyjdzie to w ostateczności zotają te mniej atrakcyjne- tak chyba myslą faceci ale podkreślam, ze niedojrzali faceci, którzy na mózg z fiutem sie zamienili.

Od 5 Maja 2005r RAZEM z Adasiem..

*Nie Musisz Być Jak Bóstwo, Nie Ważna Jest Okładka
Ale Autorefleksja Tak Samo Jak Ta Gadka*
KoorNelia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 18:20   #29
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nri Pokaż wiadomość

Co do seksu - zarowno kobiety jak i mezczyzni potrafia oddzielic go od milosci - wszystko zalezy od mentalnosci, psychiki i potrzeb seksualnych.

Cytat:
nie jest źle. to w koncu Twoje zycie i Twój wybór.

A że akurat wiecej facetów nie zwraca niby uwagi na to z kim ida do łóźka i ma wiecej przygod na jedna noc, wynika z ogólnie przyjetego sterotypu faceta zdobywcy. kobieta robiąca dokłądnie to co on jest łatwa i tyle.
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-25, 19:07   #30
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Cytat:
Szczerze, też mnie to zastanawiało.

Nie będę tu przytaczać wypowiedzi moich kolegów, bo się przy okazji załamię.

Powiem swoje przypuszczenia, ale odniosę się też do tego, o czym wspominała Alchemia.
Wydaje mi się - jeżeli nie mówimy o jednej nocy tylko o "luźnych spotkaniach", że kobieta musi mieć w sobie coś, co faceta pociąga - wzrokowo, co stanowi dla niego bodziec lub bodźce.
To nie zawsze oznacza "ładna", czy "super ładna", ani "mająca to coś".
Po prostu musi na niego czymś podziałać.
Ujmując to brzydko, na przykład jakąś częścią ciała, ładnie wyeksponowaną, umiejętnie zaznaczoną, uśmiechem, bezkonfliktową postawą, bezproblemową...
Czymś, co jemu osobiście się spodoba, a to bardzo indywidualna kwestia.

Stawiam, że liczy się również - już przy kolejnych spotkaniach - sfera seksu, to czy jest/był udany i czy jest/było im ze sobą dobrze.

Są różne rodzaje takich relacji - czasem ludzie się lubią, czasem się nawet nie znają, a spotykają tylko w wiadomym celu, czasem coś wspólnie poza tym robią, czasem się wzajemnie unikają.

Zaznaczam, że to moje własne i w dodatku tylko przypuszczenia.
Myślę, że najbardziej miarodajną opinię wyraziliby Panowie, którzy w takich "związkach" pozostają.

Pod warunkiem, że chcieliby się nią podzielić.

Wątek o podobnej tematyce:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=210390
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości