|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Za to oddam wiele! Cheek wishlista :)NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam w mojej wishliście ! Jeśli posiadacie coś, co jest w niej wymienione, bardzo proszę powiadomcie mnie o tym ![]() ![]() Interesują mnie : - ładne i orginalne paski, paseczki - grzybki, a-form - bluzeczki i golfy z bufkami - nietoperze - ciuchy i dodatki w stylu retro - buty 39 szczególnie wygodne, nie obcierające peep toe najlepiej ![]() - rurki, szorty, spodnie dresowe obcisłe - fioletowe i szare ciuszki - Torby, torebeczki ![]() - opaski na włosy - Kolczyki Kosmetyki : - Wszelkiego rodzaju bazy pod... np. pod cień, podkład etc. - Naomi Campbell Cat Deluxe - Naomi Campbell Cat Deluxe at night - Wody toaletowe chupa chups - Farby do włosów nie wiem jaki kolor chcę więc proponujcie jakie macie ![]() - Błyszczyki dobrej marki - Balsam brązujący do ciemnej karnacji najlepiej nivea lub J&J - wszystko na cellulit - balsamy, peelingi, tabletki, kremy.... - dezodoranty ![]() A teraz przykładowe zdjęcia ciuszków o których marzę ![]() Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-03-30 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: Za to oddam wiele! Cheek wishlista :)
hej
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6292395 odp u mnie w watku co w zamian |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dot.: Za to oddam wiele! Cheek wishlista :)
cos u mnie za czerwony płaszczyk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.