![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Clinique, Dermika, IsaDora
NIEAKTUALNE!!!
Mam na wymiane: 1. Clinique, 3-step Skin Care System, Dramatically Different Moisturizing Gel - krem-zel nawilzajacy do twarzy, tubka 50 ml, pozostalo troche wiecej niz polowa. Mam jeszcze kartonik i ulotke. Trzeci krok w systemie pielęgnacji Clinique. Formuła żelu została specjalnie opracowana przez dermatologów, aby odpowiedzieć na potrzeby nawilżenia tustej cery. Wygadza, udoskonala i zmiękcza skórę. Żel stosuje się zależenie wymagań skóry, zwłaszcza przy uczuciu "łaknienia" nawilżenia, czy ściągnięcia skóry. Formuła opracowana przez dermatologów. Testowany pod kontem alergii. 100% bezzapachowy. Skład: water purified, dimethicone, isododecane, butylene glycol, bis-peg-18 methyl ether dimethyl silane, glycerin, laminaria saccharina extract, lactobacillus ferment, polygonum caspidatum root extract, saccharomyces lysate extract, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, hordeum vulgare (barley) extract, helianthus annuus (sunflower) seedcake, caffeine, trehalose, sodium hyaluronate, tocopherol acetate, chamomilla recutita (matricaria), polysilicone-11, silica, propylene glycol dicaprate, oleth-10, laureth-23, laureth-4, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, carbomer, tromethamine, disodium edta, phenoxyethanol, methylparaben, yellow no. 5 (ci 19140), red no. 4 (ci 14700), yellow no. 6 (cl 15985). 2. Dermika, MAT-B Complex, Krem normalizujący na noc - sloiczek 50 ml, zuzycie oceniam na 1/4, do kremu dolaczona jest szpatulka do nakladania. - WYMIENIONE Preparat normalizujący z Vitapartami i kompleksem witamin B o przedłużonym działaniu do regularnej pielęgnacji cery mieszanej i tłustej. Kompleks witamin B stymuluje metabolizm komórkowy, przywraca równowagę hydrolipidową oraz regeneruje tkanki skórne. Zmniejsza zarówno nadmierną suchość jak i tłustość skóry. Krem zawiera składnik dotleniający, który zwiększa dostarczanie tlenu i mikrokrążenie. Cennym składnikiem kremu jest ekstrakt z grejpfruta, bogaty w olejek eteryczny o działaniu antybakteryjnym, stymulującym, odświeżającym, antydepresyjnym oraz poprawiającym aktywność umysłową. W krótkim czasie cera nabiera zdrowego wyglądu. Jest jednolicie matowa, dobrze odżywiona, nawilżona, doskonale zabezpieczona przed wiotczeniem i zmarszczkami. Krem działa łagodząco, poprawia jędrność skóry oraz regeneruje naskórek. Skład: Aqua, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Shorea Stenoptera, Cetyl Alcohol, Ceteareth-25, Glyceryl Stearate, Zea Mays, Squalane, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Imperata Cylindrica, Triticum Vulgare, Glycerin, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Citrus Grandis, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Polysorbate 20, Octyldodecanol, Arachidyl Propionate, Retinyl Palmitate, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Arachidonic Acid, Glycine Soja, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Phosphate, Dextrin, Lactococcus Ferment Extract, Glycogen, Disodium Succinate, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Biotin, Pyridoxine HCl, Inositol, Sodium Riboflavin Phosphate, Folic Acid, Cyanocobalamin, Thiamine HCl, Dimethicone, Carbomer, Citric Acid, PEG-8, Methylparaben, Propylparaben, EDTA, Triethanolamine, Diazolidinyl Urea, Parfum, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool 3. Pedzelek do nakladania cieni IsaDora z najnowszej kolekcji mineralnej - uzyty przeze mnie gora 3 razy, w oryginalnym opakowaniu. Na wymiane nie szukam niczego konkretnego ![]() Edytowane przez madulka Czas edycji: 2007-12-18 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, Dermika, IsaDora
moze coś u mnie za pędzelek do wytrawiania płytek??
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
3. Pedzelek do nakladania cieni IsaDora z najnowszej kolekcji mineralnej - uzyty przeze mnie gora 3 razy, w oryginalnym opakowaniu.
może coś u mnie? z jakiego wlosia jest pędzelek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
puder używany kilkananaście razy + przetarcie chudsteczką (aby przygotować go dla nowej użytkowniczki) a masz może rral zdjecie pędzelka lub link ???
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jak jest cena tego pedzelka??? ( nie wiem czy mi się oplaca wymieniać puder na 1 pedzlek)
on jest chyba doaśc twardy?? tak wyglada bynajmniej , wiesz jakie to wlosie??? pozdarwiam anna
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej, znajdziesz coś za 1. Clinique, 3-step Skin Care System, Dramatically Different Moisturizing Gel? Oddam większość mojego wątku jakbyś chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]()
HEJ!!! rezygnuje z pędzelka -- twardy nie dla mnie--- aktualnie puder wolny, jak będziesz coś miala z pielegnacji ( wlosy, cera mieszana) daj znać...
pozdarwiam
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo interesuje mnie
2. Dermika, MAT-B Complex, Krem normalizujący na noc - sloiczek 50 ml, zuzycie oceniam na 1/4, do kremu dolaczona jest szpatulka do nakladania.
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.