![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Max Factor, Rimmel, Revlon, Dove, Avon, L'oreal
NIEAKTUALNE Z POWODU MOJEGO NIEZDECYDOWANIA I WYBRZYDZANIA
![]() DOKŁADAM 11.12 KOLASTYNA SATIN-MAKE UP, KOLOR BEŻ, UŻYTY 4 RAZY, KUPIONY 2 TYGODNIE TEMU. No i wiedziałam, że o czymś zapomniałam-jeszczeYves Rocher krem na dzień Pro Retinol 100 % vegetal + enzymes de jeunesse. Użyty 3 razy. 1. Krem brązujący do jasnej karnacji Dove Summer Glow, początkowa pojemność 50 ml, użyty parę razy, może 5 na twarz i dekold. 3. Rimmel Stay Matt puder w kamieniu, kupiony wiosną tego roku, parę razy użyty, kolor 005 silky beige, nieznaczny ubytek. 4. Max Factor Lasting Performance, podkład, kolor 105 soft beige, z 35 ml zostało ok. 1/2-oceniam po ciężkości 5. Revlon podkład Age Defying, make up wiyh botafirm SPF 20, kolor 13 golden beige, użyty parę razy, podkład sięga do napisu Revlon na słoiczku. 7. Max Factor silk gloss tube, błyszczyk w tubce jasny róż. Używany,zostało 1/2, może więcej.nie ma 6. Avon kulki brązujące, nr na opakowaniu GC220107, używany sporadycznie jako róż, ubytek niewielki, żadna odsypka-wszystkie kulki w pojemniku, niezwykle wydajne.Patka84 2. L'oreal tusz do rzęs Lash Architect, używany przeze mnie przez miesiąc, mokry i w pełni nadający się do używania.Patka84 Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-12-14 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Max Factor, Rimmel, Revlon, Dove, Avon, L'oreal
Cześć, jestem zainteresowana:
3. Rimmel Stay Matt puder w kamieniu, kupiony wiosną tego roku, parę razy użyty, kolor 005 silky beige, nieznaczny ubytek. 6. Avon kulki brązujące, nr na opakowaniu GC220107, używany sporadycznie jako róż, ubytek niewielki, żadna odsypka-wszystkie kulki w pojemniku, niezwykle wydajne Moze znajdziesz cos u mnie ??? Link w podpisie.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za błyszczyk MF i Lasting Performance?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za 6 i 7?
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Hej, znajdziesz coś za
5. Revlon podkład Age Defying, make up wiyh botafirm SPF 20, kolor 13 golden beige, użyty parę razy, podkład sięga do napisu Revlon na słoiczku. 3. Rimmel Stay Matt puder w kamieniu, kupiony wiosną tego roku, parę razy użyty, kolor 005 silky beige, nieznaczny ubytek. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś za kulki avon?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za 6. Avon kulki brązujące, nr na opakowaniu GC220107, używany sporadycznie jako róż, ubytek niewielki, żadna odsypka-wszystkie kulki w pojemniku, niezwykle wydajne.
lub za 3. Rimmel Stay Matt puder w kamieniu, kupiony wiosną tego roku, parę razy użyty, kolor 005 silky beige, nieznaczny ubytek.
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
jak możesz to zajrzyj do mnie, interesuje mnie podkład Revlonu
napisz czego poszukujesz, mam jeszcze pare rzeczy na wymiane po za wątkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
3. Rimmel Stay Matt puder w kamieniu, kupiony wiosną tego roku, parę razy użyty, kolor 005 silky beige, nieznaczny ubytek.-zwlaszcza to 4. Max Factor Lasting Performance, podkład, kolor 105 soft beige, z 35 ml zostało ok. 1/2-oceniam po ciężkości
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jestem zainteresowana pudrem rimmela, znajdziesz cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216730 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
czesc
czy znajdziesz cos u mnie za 4. Max Factor Lasting Performance, podkład, kolor 105 soft beige, z 35 ml zostało ok. 1/2-oceniam po ciężkości 5. Revlon podkład Age Defying, make up wiyh botafirm SPF 20, kolor 13 golden beige, użyty parę razy, podkład sięga do napisu Revlon na słoiczku. 6. Avon kulki brązujące, nr na opakowaniu GC220107, używany sporadycznie jako róż, ubytek niewielki, żadna odsypka-wszystkie kulki w pojemniku, niezwykle wydajne.
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() 6. Avon kulki brązujące, nr na opakowaniu GC220107, używany sporadycznie jako róż, ubytek niewielki, żadna odsypka-wszystkie kulki w pojemniku, niezwykle wydajne. 7. Max Factor silk gloss tube, błyszczyk w tubce jasny róż. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos za 2 i 3?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
oddam wiele za
6. Avon kulki brązujące, nr na opakowaniu GC220107, używany sporadycznie jako róż, ubytek niewielki, żadna odsypka-wszystkie kulki w pojemniku, niezwykle wydajne.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
3. Rimmel Stay Matt puder w kamieniu, kupiony wiosną tego roku, parę razy użyty, kolor 005 silky beige, nieznaczny ubytek. 4. Max Factor Lasting Performance, podkład, kolor 105 soft beige, z 35 ml zostało ok. 1/2-oceniam po ciężkości 5. Revlon podkład Age Defying, make up wiyh botafirm SPF 20, kolor 13 golden beige, użyty parę razy, podkład sięga do napisu Revlon na słoiczku. 6. Avon kulki brązujące, nr na opakowaniu GC220107, używany sporadycznie jako róż, ubytek niewielki, żadna odsypka-wszystkie kulki w pojemniku, niezwykle wydajne. ?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Interesowałyby mnie 2 rzeczy: 2. L'oreal tusz do rzęs Lash Architect, używany przeze mnie przez miesiąc, mokry i w pełni nadający się do używania. i 6. Avon kulki brązujące, nr na opakowaniu GC220107, używany sporadycznie jako róż, ubytek niewielki, żadna odsypka-wszystkie kulki w pojemniku, niezwykle wydajne. Znajdziesz coś u mnie??
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
modro to co Ci wpadło w oko u mnie (podkład i tusz) mogą być
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witam,
mnie najbardziej interesowałby podkład revlon, znajdziesz coś w zamian?
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
A co cie interesuje za pozbycie sie reszty hurtem??
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś za puder rimela?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216730 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.