![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
MAM: Avon - Always min, Lakier Timotei, Astor Makeup i troche innych :)
(Szare = nieaktualne)
Mam na zbyciu: 1. Świeże Isis, Glyco-A 12% - "Krem z kwasem glikolowym w stężeniu 12% Poprawia stan cery tłustej i trądzikowej, zmniejszając pory i występowanie wyprysków. Zmiękcza i uelastycznia cerę, rozjaśnia zmiany pigmentacyjne, usuwa zrogowaciały naskórek, zmiękcza skórę i wpływa na poprawę jej nawilżenia."(Opis z KWC) Kupione w listopadzie. Zostało 80-90% tubka nieprzeźroczysta dobrze nie widać, bardzo wydajny, mam za wrażliwa skórę na niego. 2. Avon - Always, stoi już rok u mnie, nie pasuje mi zapach. Dla mnie pachnie tak samo jak na początku, chyba nie zwietrzało. Użyte niewiele, zostało nie mniej niz 80%. Może nawet pudełko się gdzieś poniewiera. (Nie poniewiera się.) Załączam zdjęcie, bo po przeszperaniu szafki okazało się, że to mała flaszka. 3. Lakier Timotei Naturalny Blask z wyciągiem z henny - Wg opisu " podkreśla piękno ciemnych i brązowych włosów, wplątuje w nie światło i nadaje głęboki blask. " Też użyte nie wiele. Nie ma zatyczki. Nie podoba mi się zapach. 4. ASTOR MakeUp AntiShine - dla mnie on jest nawilżający, wręcz natłuszczający, absolutnie nie matuje, kremowy, mily zapach. Kolor 08, coś między naturalnym a ciemniejszym beżem, raczej chłodniejszy odcień. Zużyte może na 3 razy, większość jest, kupiony w wakacje. 5. Eveline - błyszczyk powiększający usta - lekko mentolowy trochę szczypie, nie powieksza wg mnie , daje wizualny efekt wygładzenia i uwypuklenia, ciekawy na eksperyment. Kupiony w wakacje. Została połowa. Opakowanie okropnie podrapane, strasznie nietrwały napis, zszedł po paru dniach noszenia w kosmetyczce. 6. Nuo Pure - Chatier woda odświeżająco - pielęgnacyjna, zapach alternatywny dla NOA - Cacharel. Na pudełku pisze 100ml, ale jakoś mi na mniej wygląda, nie upieram się. Zużycie widać na zdjęciu. http://zapachy.abc24.pl/default.asp?kat=-3&pro=232708 7. Dwie napoczęte próbki z atomizerem. Roberto Verino W - zielone, Caline Parfums Grès - różowa, zużycie widać na zdjęciu. 8. Dax Baza wygładzajaca silikonowa. Zostało 80%. Kupiona w wakacje. 9. Balsam - Masło kakaowe Ziaja, użyte kilka razy, ponad 90% zostaje. Nie pasują mi ![]() Ograniczenia: mam cerę mieszaną, wrażliwą, włosy farbowane, przetłuszczajace się i karnację jesienną, zapaszki lubie świeże. Generalnie lubię probować i w tych granicach moża proponować wszystko.
Morannon Edytowane przez Morannon Czas edycji: 2008-01-08 o 09:15 Powód: Uszczegółowienie i dodanie nowych ofert |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MAM: Glyco-A 12%, Avon - Always, Lakier Timotei
Coś u mnie za Isis, Glyco-A 12%?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. Avon - Always, stoi już rok u mnie, nie pasuje mi zapach. Dla mnie pachnie tak samo jak na początku, chyba nie zwietrzało.
Użyte niewiele, zostało nie mniej niz 80%. Może nawet pudełko się gdzieś poniewiera. Cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za nr.1??? pozdarwiam
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może diesel plus plus?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
cos za glyco a?
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ustawiam się do Glyco-A
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie glyco , mogę oddac sporo z moijego watku chociaz nie mam tam za duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Świeże Isis, Glyco-A 12% - "Krem z kwasem glikolowym w stężeniu 12% Poprawia stan cery tłustej i trądzikowej, zmniejszając pory i występowanie wyprysków. Zmiękcza i uelastycznia cerę, rozjaśnia zmiany pigmentacyjne, usuwa zrogowaciały naskórek, zmiękcza skórę i wpływa na poprawę jej nawilżenia."(Opis z KWC)
Kupione w listopadzie. Zostało 80-90% tubka nieprzeźroczysta dobrze nie widać, bardzo wydajny, mam za wrażliwa skórę na niego. dużo za niego oddam ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
To moja pierwsza transakcja tu więc trochę mi zeszło na przeglądaniu i ogólnym zorientowaniu się
![]() marabi - jestem zainteresowana transakcją, podobają mi się u Ciebie wg priorytetu: YVES ROCHER SEBOSPECIFIC olejek z Lawendą YVES ROCHER Les Huiles Essentielles i nieco Mikroperły Matujące tusz RIMMEL Magnif'eyes Złota szminka do ust AVON gaga87 u Ciebie interesuje mnie dezodorant Celine Dion Belong levante jak nie przehandluję z gaga87 to może coś wybiorę Reszcie narazie serdecznie dziękuję za propozycję. Dołożę za chwilę parę rzeczy do pierwszego posta.
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłoby podobnie cenowo... Chyba, że wolisz: Olejek za Glyco lub wszystkie 3 rzeczy: Mikroperły Matujące tusz RIMMEL Magnif'eyes Złota szminka do ust AVON za Glyco
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy jest to ta tradycyjna wersja? (a nie jakies letnie wydanie bo i takie chyba bylo ![]() w kazdym razie jesli odpowiedz na moje pytania brzmi 'tak' to mysle, ze do wymianki dojdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Już melduję, zakupiłam go w rozpustnym sklepie http://www.sklep.bio-med.pl/ gdzie najchętniej bym wydawała całą pensję :P A teraz widzę, że jest taniej, co mnie lekko frustruje
![]() Cytat:
Przepraszam za brak precyzji ![]() Chyba tak. To rezerwuję Glyco dla Ciebie?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mam żel do mycia Effaclar 5 razy użyty i mogę zrobić odlewke perfum -interesuje mnie Glyco
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
W takim razie Glyco-A za kremik SEBOSPECIFIC!
Rezerwuję i niedługo napisze PW z adresem! Pozdrawiam!
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozostałym osobom dziękuję ![]() Osoby zainteresowanym Avonem Always, informuję, że dołączyłam do pierwszego posta. Niestety flaszka urosła w mej pamięci, dawno do niej nie zaglądałąm. Jest jaka widać, nie wiem ile to ml. gaga87 rezygnujesz, czy kombinujemy?
Morannon Edytowane przez Morannon Czas edycji: 2008-01-03 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() levante, Emi1234, któraś z was jest zainteresowana może tą miniaturką?
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2. Avon - Always, stoi już rok u mnie, nie pasuje mi zapach. Dla mnie pachnie tak samo jak na początku, chyba nie zwietrzało. Użyte niewiele, zostało nie mniej niz 80%. Może nawet pudełko się gdzieś poniewiera. (Nie poniewiera się.) Załączam zdjęcie, bo po przeszperaniu szafki okazało się, że to mała flaszka. 4. ASTOR MakeUp AntiShine - dla mnie on jest nawilżający, wręcz natłuszczający, absolutnie nie matuje, kremowy, mily zapach. Kolor 08, coś między naturalnym a ciemniejszym beżem, raczej chłodniejszy odcień. Zużyte może na 3 razy, większość jest, kupiony w wakacje. ?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Zaciekawiły mnie:
3. Oriflame krem na noc z kwiatem szarotki . 51. Miraculum Hydra Therapy – krem aktywnie nawilżający na noc, cera sucha, odwodniona i wrażliwa 1,5ml 81. Garnier skin naturals Ultra-lift eye/ yeux krem pod oczy przeciwzmarszczkowo – ujędrniający z imbirem i wyciągiem z wiśni ok1,5ml 94. DERMEDIC PROSENSIV 98. DERMEDIC PROFILAGE Ocen co jest warte za minaturke, chyba ze podoba Ci się coś oprócz Awonu z tego co dołozyłam zaakrecona ja tu nowa jestem , powiedz czy handluje sie kosmetyki za kosmetyki tylko , czy mozna mieszac targowiska, kosmetyki za ciuchy itp? A pytanie nr dwa samym makupem byłabyś zainteresowana? bo nie wiem czy Awonu nie przehandluję z levante.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.