|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
~~~~SUSANNA ZAPRASZA!~kosmetyki, CIUCHY, torebki i HAND MADE!~~~~
Dziewczyny wątek NIEAKTUALNY! W przyszłości pewnie zrobię remanent w szafie to i nowy założę
![]() Drogie Panie zakładam nowy wątek, gdyż w poprzednim zrobił się lekki bałaganik. Chętnie powymieniam się z Wami ciuszkami Wszystkie rzeczy na wymianę znajdziecie na 1 stronie tego wątku. W moim wątku znajdziecie: * ciuszki * torebki * biżuterię hand made * kosmetyki ![]() Zerknijcie proszę a jeśli coś wpadło Wam w oko to dajcie znać w tym wątku ![]() O swoje ubrania naprawdę dbam- jestem krawcową i stawiam na estetykę. Ponieważ noszę rozmiar 36/38 więc na ogół w takim rozmiarze spotkacie tu rzeczy (inne rozmiary też mogą się pojawić). Pozdrawiam i ZAPRASZAM! PS. Staram sie wszystko dokładnie opisać ale jeśli macie jakieś niejasności PISZCIE a postaram się je jak najszybciej wyjaśnić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ POSZUKUJĘ: * LONGA w kropki lub gładkiego * bucików peep toe - rozmiar 37 * balerinek na płaskiej podeszwie (czerń/brąz) rozmiar 37 * RUREK w małym rozmiarze S/XS * czerwonego paska * bolerka * spódniczek retro w kropki * czegoś co mi po prostu wpadnie w oko
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-12-22 o 17:35 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~~~SUSANNA ZAPRASZA!~kosmetyki, CIUCHY, torebki i HAND MADE!~~~~
CIUCHY:
1. Białe body z łezką z przodu. Wykonane z naprawdę świetnej gatunkowo, grubszej bawełny. Bardzo dobrze dopasowują się do figury. Rozmiar: 36/38 2. Czarna spódniczka z falbanką. W pasie gumka. Bardzo dobrze dopasowuje się do figury - elastyczny materiał. Rozmiar: 36. 3. Biała bluzeczka-top na podwójnych ramiączkach. Cudo ozdobione marszczeniem, koronką z koralikami i cekinami. Niestety okazał się na mnie za duży Rozmiar M/małe L (za coś super) 4. Biały golfik bez rękawów. Rozmiar 36/małe 38. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-09-24 o 17:36 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
CIUCHY:
1. Bluzeczka moro z lekkim marszczeniem przy dekolcie i wiązaniem. Bardzo dobry gatunek. Miałam ją tylko raz ubraną. Rozmiar 36. 2. Piękne sukienka w stylu RETRO - uszyta z przyjemnej dzianinki, która nie prześwituje! Super dopasowuje się do figury... u dołu efektowna falbana. Miałam ją ubraną tylko JEDEN raz - nie mam jej gdzie nosić więc wisi sobie w szafie. Jeszcze do końca nie jestem zdecydowana czy ją oddać - chyba, że za coś ekstra. Rozmiar 36/małe 38. 3. Delikatna bluzeczka uszyta z dwóch warstw, z ładnym motywem kwiatków. Jest prześliczna - wymienię za coś fajnego. Rozmiar 36/38. 4. Czerwona bluza na zamek Fishbone, z przodu czarny haftowany napis i małe kieszonki. Dekolt w łódkę, uszyta z bardzo przyjemnej i grubszej dzianiny. Rozmiar S ale to także M. 5. Spódniczka mini z plisami z przodu - NOWA bez metek, nie miałam jej ubranej ani razu a teraz wisi w szafie nienoszona. Czarna żorżeta w cieniutkie pionowe paski, z tyłu gładka, karczek odcinany, z boku kryty zamek - świetny materiał! Rozmiar S. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-09-24 o 17:45 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
CIUCHY:
1. Urocza biała koronkowa bluzeczka-top - NOWA z metkami. Przód bluzeczki podszyty białą elastyczną tkaniną a tył koronkowy dekolt zakładany, ozdobna tasiemka z przodu, regulowane ramiączka. Rozmiar 36. (za coś fajnego, sporo kosztowała) 2. Sztruksowa sukienka (cienkie prążki) z kieszenią "kangurką" - długość do kolan. Wkładana przez głowę. Kolor taki jak na zdjęciu. Używana ale w bardzo dobrym stanie. Zainteresowanym mogę podać dokładne wymiary. Rozmiar 36/38. 3. Piękne sukienka w stylu RETRO - uszyta z przyjemnej dzianinki, która nie prześwituje! Super dopasowuje się do figury... u dołu efektowna falbana. Miałam ją ubraną tylko JEDEN raz - nie mam jej gdzie nosić więc wisi sobie w szafie Jeszcze do końca nie jestem zdecydowana czy ją oddać - chyba, że za coś ekstra. Rozmiar 36/małe 38. BIELIZNA: (Dokładka 15.11.2007) 1. Uroczy jasno różowy stanik z koronki. Rozmiar moim zdaniem to 75 A/małe B. Miseczki mimo, że z koronki to nie prześwitują. Naprawdę śliczny! Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-11-15 o 17:23 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
TOREBKI:
1. Złota torebka z tkaniną w prążki i ozdobnymi nitami. Jest używana i lekko podniszczona. Zamek się odpruł i został przyszyty ręcznie (widać na zdjęciach) nitką w "kontrastowym" kolorze... a na zagięciach pojawiły się małe pęknięcia. Wszystkie mankamenty starałam się uchwycić na zdjęciach. Jest naprawdę bardzo elegancka, duża i pojemna ale ze względu na to iż była intensywnie używana - jej stan oceniam na DOBRY. Wnętrze jest podszyte brązową podszewką, nie jest zniszczone. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-09-24 o 17:57 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
TOREBKI:
1. Sportowa torebka Greenpoint - w kolorze jasno-szarym. Torebka ma jedną dużą kieszeń i kilka mniejszych. Bardzo pakowna a mniejsze kieszonki pozwalają przechowywać wszystkie inne, mniejsze drobiazgi. Używana intensywnie więc i jej stan oceniam na DOBRY choć nie jest zniszczona. Jedynym widocznym "zniszczeniem" jest lekko odpruta parciana tasiemka - widać na 1 i 5 zdjęciu. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-09-24 o 18:07 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI:
1. Cień do powiek Inglot VERTIGO, róż, kod z opakowania: 80 HC06CJ - użyty tylko kilkakrotnie. 2. Podkład matujący w musie WIBO Matte Mousse Make Up, kolor nr 3 - ubytek niewielki, pozostało praktycznie 90% słoiczka. 3. Błyszczyk pielęgnacyjny do ust VICHY Oligo 25, nr 15 "Fizzy Rose" - pozostało w tubce (6,5 ml) z 80%. (nie ma - poleciał do Karalajna) 4. Wesołe mydełko różowy PROSIACZEK Nowe, zapakowane w ochronną folię. Niestety nie wiem jak pachnie. Wagi też nie znam ale to taki mały gadżecik o wymiarach: 6 cm x 3,5 cm.5. Perfumowany krem/balsam do ciała WINK marki Avon. Bardzo ładny, wesoły i kobiecy zapaszek. Nie ma podanej daty ważności ale myślę że nie jest przeterminowany bo w sumie to kupiłam go niedawno. Pozostało jeszcze ok. 80 %. 6. Pomadka do ust INGLOT, kolor to taki nieco ciemniejszy róż, numer 899 - praktycznie cała (nie trafiłam z kolorem). Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2012-03-13 o 12:08 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI:
1. Krem tonujący NIVEA VISAGE YOUNG - pozostało ok. 85 % kremu w tubie. (nie ma - poleciał do Karalajna) 2. Serum ujędrniająco-modelujące do biustu EVELINE 3D. Bardzo intensywnie i kobieco pachnie. Pozostało w tubie ok.50 % kremu. (nie ma - poleciał do Karalajna) 3. Odżywka z kompleksem Ceramidy + Proteiny L'oreal - z farby Excellence. Odżywka nie tylko pielęgnuje włosy ale także nadaje połysk. Stosowanie: wetrzeć we włosy, pozostawić na ok. 2 minuty i obficie spłukać wodą. Z 40 ml pozostało jeszcze 80%. (rezerwacja dla sawb) 4. Błyszczyk do ust w formie wykręcanego pisaka Wibo Night Fever. Kolor nr 3 - brudny róż bez drobinek brokatu. Użyty kilkakrotnie, pozostało conajmniej 90%. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-12-03 o 07:44 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
RÓŻNOŚCI:
1. Kolorowy parciany pasek - stan idealny, długość całkowita: 94 cm 2. Bransoletki: metalowa srebrzysta z wzorkami i brązowa na gumeczce. Brązowa jest zrobiona z drewnianych koralików i plastikowych - a'la drewno (naprawdę ciężko odróżnić czy to drewno czy plastik ale to plastik). 3. Breloczek Smackers - idealnie pasuje do pysznych pomadek ochronnych czyli Smackersów 4. Bordowa ramka na zdjęcie w kształcie serca Wymiary: 12 cm x 12 cm.Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-09-24 o 18:48 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
RÓŻNOŚCI:
1. Notesik wraz z kalkulatorem AVON. Zewnętrzna srebrna powłoka na kalkulatorze jest trochę zdarta - nosiłam go w torebce, zaś w notesie brakuje kartek - ale wystarczy dokupić i wsadzić w miejsce poprzedniego. 2. Zestaw 5 wesołych okrągłych kartek pocztowych - z wesołymi motywami i hasłami. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-09-24 o 19:07 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA:
1. Broszki - kwiaty wykonuje własnoręcznie (HAND MADE) na zamówienie Dostępne w kilku kolorach np. czerń, brąz, turkus, czerwień, oliwka. Broszka ma mniej więcej 8-9 cm średnicy. Tkanina: satyna.2. Kolczyki z masy perłowej - HAND MADE. Bigle posrebrzane zamknięte. 3. Komplet SREBRNEJ (925) biżuterii: naszyjnik + bransoletka. Dostałam w prezencie ale jakoś go nie noszę - nie chcę sprzedawać bo to prezent ale chętnie się wymienię. Przed wymianą komplecik zostanie wyczyszczony. (nie ma, poleciał do porzeczka2602) Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-11-23 o 09:43 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI:
(Dokładka 21.10.2007) 1. Witaminowe serum do włosów RADICAL - bez spłukiwania. Przeznaczone do włosów suchych i zniszczonych. Pozostało 85%. Kupiłam nową odżywkę więc chętnie się wymienię ![]() 2. Krem nawilżająco-matujący NIVEA VISAGE. Pozostało 75-80% kremiku. 3. Krem OLIGO VITAL marki AA Oceanic do cery normalnej i mieszanej. Pozostało 40-45 % kremiku. Ps. Chcę zaznaczyć, iż wszystkie kosmetyki, których już nie używam - przechowuję w lodówce!! To sie tychy tak kosmetyków kolorowych jak i odżywek, kremów itp. Załącznik 1148185 Załącznik 1148186 Załącznik 1148187 Załącznik 1148188 Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2012-03-13 o 12:08 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
BUTY i BLUZECZKA:
(Dokładka 28.10.2007) 1. Białe (no może leciutko kremowe) kozaczki. Wysokie, z boku zamek, płaska podeszwa, ocieplane krótkim foterkiem (zdjęcie). Jest to rozmiar 37, długość stopy; 23,5 cm. W stanie bardzo dobrym, na jedym czubie widać lekkie otarcie (?). 2. Cienki sweterek-bluzeczka bogato przetylany srebrną nitką. Czarny, szary i jasno szary - 3 kolory. Dekolt w szpic z tyłu i z przodu. Rozmiar 36/38. W stanie idealnym! Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-10-28 o 14:07 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
CIUSZKI:
(Dokładka 28.10.2007) 1. Krótka mini spódniczka marki ELLE z ciekawą aplikacją na udzie. W pasie sznurowana. Rozmiar 36/38 2. Śliczny turkusowy zakładany sweterek z dlugim rękawem. Bardzo przyjemna dzianina, mięciutki. Rozmiar 36/38 CIUSZKI: (Dokładka 15.11.2007) 1. Śliczna tuniczka/bluzeczka w pięknym rudym kolorze. Dekolt marszczony i wiązany, rękawy lekko rozszerzane, szyta ze skosu, na piersiach motyw z koralików Stan idealny, jest na mnie trochę za duża Rozmiar 36/38 (nie ma!)2. Spódnica midi szyte ze skosu z ciekawego "łatkowatego" materiału. W pasie szlufki i wątki paseczek do wiązania. Na podszewce. Stan idealny. Rozmiar 36/38. 3. Urocza tuniczka w paski, w pasie troczek a z boku wiązanie. Krótki rękawek, z przodu zapinana na guziczki. W stanie idealnym! Rozmiar z metki M ale ja noszę S i leży bardzo dobrze ![]() 4. Biały sweterek na zamek, kołnierzyk, długie rękawy. Wykonany z przyjemnej i grubej białej włóczki. Stan bardzo dobry! Rozmiar 36/małe 38. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-12-03 o 07:48 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1190649351
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1190650529 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1190650529 prosze odp u mnie
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
2. Podkład matujący w musie WIBO Matte Mousse Make Up, kolor nr 3 - ubytek niewielki, pozostało praktycznie 90% słoiczka.
3. Błyszczyk pielęgnacyjny do ust VICHY Oligo 25, nr 15 "Fizzy Rose" - pozostało w tubce (6,5 ml) z 80%. 4. Wesołe mydełko różowy PROSIACZEK Nowe, zapakowane w ochronną folię. Niestety nie wiem jak pachnie. Wagi też nie znam ale to taki mały gadżecik o wymiarach: 6 cm x 3,5 cm. 5. Perfumowany krem/balsam do ciała WINK marki Avon. Bardzo ładny, wesoły i kobiecy zapaszek. Nie ma podanej daty ważności ale myślę że nie jest przeterminowany bo w sumie to kupiłam go niedawno. Pozostało jeszcze ok. 80 %. znajdziesz coś za to? oddam sporo
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
hej. znajdziesz cos u mnie za to:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1190648633 - ile ma w pasie? i jaka ma dlugosc? odp u mnie
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie?/ odp prosze u mnie
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Błyszczyk pielęgnacyjny do ust VICHY Oligo 25, nr 15 "Fizzy Rose" - pozostało w tubce (6,5 ml) z 80%.
5. Perfumowany krem/balsam do ciała WINK marki Avon. Bardzo ładny, wesoły i kobiecy zapaszek. Nie ma podanej daty ważności ale myślę że nie jest przeterminowany bo w sumie to kupiłam go niedawno. Pozostało jeszcze ok. 80 %. Breloczek Smackers - idealnie pasuje do pysznych pomadek ochronnych czyli Smackersów? |
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za torebke jasna beżowa??
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za te rzeczy?
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie za ta bluzeczke http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1190648097 lub cos za ta http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1190648988 ??
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Zapraszam do mnie
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny postaram się odpisać każdej w jak najszybszym czasie - proszę o cierpliwość.
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie
Serum ujędrniająco-modelujące do biustu EVELINE 3D? odp w moim watku pozdrawiam
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1190649351 ?
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?? Zainteresowała mnie kilka kosmetyków
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za złotą torbę?
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy: srebrna branzoletka serum do biustu EVELINE i 4. Wesołe mydełko różowy PROSIACZEK Nowe, zapakowane w ochronną folię. Niestety nie wiem jak pachnie. Wagi też nie znam ale to taki mały gadżecik o wymiarach: 6 cm x 3,5 cm.5. Perfumowany krem/balsam do ciała WINK marki Avon. Bardzo ładny, wesoły i kobiecy zapaszek. Nie ma podanej daty ważności ale myślę że nie jest przeterminowany bo w sumie to kupiłam go niedawno. Pozostało jeszcze ok. 80 %. Znajdziesz coś u mnie? Niekoniecznie za wszystkie rzeczy, chociaz byłoby fajnie ![]() Proszę,odpowiedz w moim wątku |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

Rozmiar M/małe L (za coś super)