|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Puder Pupa "Luminys" zamienię na...NIEAKTUALNE
Witam! To moja pierwsza wymiana a raczej próba. Mam na wymianę puder firmy Pupa z serii Luminys (Cipria Cotta Effetto Satinato/ Satin Sheen Baked Face Powder/ Poudre Effet Satine). Kolor to numer 04; nr Ref. na opakowaniu 00524, wybita zakodowana data produkcji to: F053. Puder był przeze mnie 4 razy użyty i mimo, że sam produkt jest b. dobry to kolor jest dla mnie nietrafiony. Kosmetyk ten kupiłam w sklepie gdzie są org. kosmetyki i nie przeterminowane a dla pewności (bo jestem przeczulona na przeterminowane produkty) zadzwoniłam do Baltic Company z prośbą o odszyfrowanie kodu produkcji i literka F oznacza 2007 rok. Puder otworzyłam 30 kwietnia, na opakowaniu jets symbol, że produkt od otwarcia jest dobry przez 12m. Opakowanie plastikowe wyzuciłam, sama puderniczka jets w stanie b. dobrym, bez zarysowań. Chetnie go wymienię; na co? Mhhh, sama niewiem konkretnie, czekam na propozycje. Nie interesują mnie perfumy, ani fluidy, lakiery, kosmetyki do włosów. Mogą być próbki clarins, biotherm, clinique, e.l. i tego typu pielęgnujące (damskie, męskie), lub coś innego. Zaraz spróbuję dołączyć zdjęcia. Pozdrawiam. Szamalka
Edytowane przez szamalka Czas edycji: 2008-05-12 o 20:24 Powód: Po wymianie, odznaczenie, że nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Puder Pupa "Luminys" zamienię na...
niesmialo pytam moze cos u mnie?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Do RedButterfly: zainteresowały mnie twoje cienie Paletka Lancome cienie brąz /złoto/pistacja. Czy są aktualne?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
W takim razie ja bardzo chętnie wymienie mój puder na Twoje cienie ale tak jak na początku pisałam to moja pierwsza wymiana więc niewiem jak w praktyce dziewczyny to robią; tzn jak szacują wartość używanych kosmetyków. Masz tu dłuższy "staż" więc proszę o opinie czy wymiana puder na cienie jest o.k. czy któraś z nas powinna coś dodać? Dla mnie byłoby w porzadku. No i mam pytanie o date kiedy cienie zostały otwarte? Pzdr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Pochodzenie cieni to wizażowa wymiana. Cienie mają minimum 2 lata.
i ponieważ pochodzą właśnie z wymiany ja nie znam ich dokładnej wartości. Zdjęcie cieni załączone w moim wątku to real foto oferowanych przeze mnie cieni. na foto widoczny jest również spód opakowania cieni , oczywiście na życzenie mogę wykonać większą fotkę naklejki ze spodu. konsystencja i kolor bez zmian. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
kod wybity na naklejce z tyłu to 7X046
wszystkie te dane zostały także uzupełnione w moim wątku ![]() Edytowane przez RedButterfly Czas edycji: 2008-05-10 o 17:12 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Mhh, według kodu zostały wypr. w 2002 roku ale i tak się decyduje bo mam jedne cienie L. i są b. dobrej jakości, poza tym lubię ich odcienie złota. No a puder bez sensu żeby leżał u mnie na półce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Tak, mieszkam w Wwie i wymiana osobista byłaby chyba dla nas wygodna i szybko bez pomocy poczty, no i ty mogłabyś na żywo obejrzeć puder. Napisze ci na priv. Pozdrawiam. Pozostałym wizażankom wielkie dzięki z odzew i zainteresowanie. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Dopiero się ucze i nie wiem czy po wymianie gdy wątek jest już nieaktualny to wystarczy abym to odzaczyła w tytule (tak też zrobiłam) czy też się go gdzieś zamyka.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
edytuj 1 post i napisz poprostu nieaktuale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.