|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Gucci, Dior, Agoulina,kenzo, Lacoste,cacharel, Clarins
WITAM!
ODDAM:
50 ml, zużyłam max 10-12 ml - wymiana tylko na inne perfumy z tej samej polki cenowej * CLARINS PAR AMOUR TOUJOURS- sliczna miniaturka 4,5 ml-nowa, ale bez pudełka *BIAGIOTTI UOMO EDT- męska miniaturka o poj.5 ml *AQOULINA BIALA CZEKOLADA EDT- ODLEWKA-ok 2,5 ml *DIOR ADDICT EDP- mogę zrobic próbkę, ew.większą odlewkę tylko za cos pachnącego ![]() *KEZNO JUNGLE ELEPHANT EDP-mogę zrobic próbkę, ew.większą odlewkę tylko za cos pachnącego ![]() *YVES ROCHER NEONATURA COCON-mogę zrobic próbkę, ew.większą odlewkę tylko za cos pachnącego ![]() *LACOSTE INSPIRATION EDP - mogę zrobic próbkę, mam dziwny zwyczaj zachowywania paru ostatnich ml na "wszelki wypadek" ![]() ![]() *CACHAREL AMOR AMOR EDT-mogę zrobic próbkę, mam dziwny zwyczaj zachowywania paru ostatnich ml na "wszelki wypadek" ![]() ![]() DOKLADKA: *PACO RABANNE ULTRAVIOLET EDP- 1-2 ML/50 ML RESZTKA NA WYPROBOWANIE I FLAKONIK DO KOLEKCJI ( KOLOR WODY JAKBY SIE ODBARWIL ALE WLASCIWOSCI NIE ZMIENILY SIE I SAM ZAPACH TEZ NIE) *PACO RABANNE ULTRAVIOLET SUMMER POP-WERSJA LIMITOWANA(2007) mogę zrobic próbkę, ew.większą odlewkę tylko za cos pachnącego ![]() POSZUKUJE (odlewki, "koncowki" EDT/EDP, balsamy z linii zapachowej jakichs perfum, probki-za probki/odlewki, pojemnosciowo tak samo, ew.podobnie)): *L'OR DE TORRENTE-bardzo mile widziane *FLOWERBOMB V&R-bardzo mile widziane *LIBERTY CACHAREL-bardzo mile widziane *WISH CHOPARD- bardzo, bardzo mile widziane ![]() *HYPNOSE LANCOME *ANGEL TM *INNOCENT TM-bardzo, bardzo mile widziane ![]() *LOLITA LEMPICKA-bardzo, bardzo mile widziane ![]() *L DE LOLITA -bardzo, bardzo mile widziane ![]() *I WSZYSTKO CO SKOJARZY WAM SIE Z CZEKOLADĄ, KARMELEM ETC ![]() ![]() POZDROWIONKA ![]() ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2008-01-11 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JESTEM ONA
|
Dot.: Gucci, Dior, Agoulina,kenzo, Lacoste,cacharel, Clarins
CLARINS PAR AMOUR TOUJOURS- sliczna miniaturka 4,5 ml-nowa, ale bez pudełka
zapraszam moze cos znajdziesz dla siebie... ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Mam Neonature Cocon ok. 15/50 - interesuje mnie Amorek.
![]() Oj - dopiero teraz zauważyłam,że masz ten zapach.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie mam żadnych końcówek. Tylko Sensi -ale bardzo je lubie.A może chcialbys odlewkę NU edp bo mam sporo i moge odpsikać w butelke z atomizerem .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
NU chętnie bym poznala ale raczej w malej ilosci , bo zdaje sie ze to kadzidlany zapach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Clach Cashmere - nie znam tego zapachu...Dla mnie NU nie jest jakies bardzo ciężkie ani baaardzo kadzidlane. A le możesz oddać Amorka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
to miał byc Black Cashmere
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
zaglądnij do moich dwóch wątków (szukam i oddam), mam tam wypisane zapachy, interesowałaby mnie bardzo odlewka Addict
![]()
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
tak okolo 5-6ml by mnie interesowala, ten Addict 2 to tylko w zestawie wiec nie bardzo oplacalaby mi sie taka wymiana. Do miniaturki Very Valentino moglabym dorzucic jakies probki zapachow, np Flowerbomb
![]()
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
figg a moze masz Organze Indecence tak oslawioną juz przez wizazanki? bo nie znam tego cuda i tez chętnie poznam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Wiesz pamietam, ze kiedys mialam pol fabrycznej probeczki, sprawdze potem i dam znac. A w ogole pasowalaby Ci taka wymiana
![]() edit: nie zauwazylam poprzedniego posta. Co do opisu Very Valentino polecam KWC ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=488 Flowerbomba moge tylko probke zrobic.
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
no ciagle sie zastanawiam, ilosciowo tak, tylko chodzi o to ze chcialabym na cos co znam i lubie, Very absolutnie nie znam, KWC przewertowalam , ale jakos nic mi to nie mowi:/ pomysle jeszcze,ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Ok
![]() Pomoglabym gdybym mogla z tym Valentino, ale ja zapachu nie lubie i nie bede zbyt obiektywna w opisie (wole ciezkie zapachy). edit: mam na pewno jeszcze probke Euphorii Blossom ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Ok, wiec sprobujmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
aaaaa atomizerek 7 ml. Czy moglabys mi do tego dorzucic e.blossom i albo OI-jesli masz, albo flowerbomb? Moglybysmy zrobic tak ze wyslemy paczki w jednym dniu? wiem ze jestem tu nowa ale juz zostalam poniekad oszukana, wyslalam addicta-oryginalnego oczywiscie a dostalam manie podrobkowa- nawet nie wiem czy to podrobka, bo wg mnie podrobka w naturze za 20 zl pachnie bardziej jak mania niz to co ja dostalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Napisze PW to wszystko uzgodnimy ok?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.