![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zimowa Wymianka :)
Witam Wizazanki
![]() zakladam nowy watek jako ze w starym powstalo juz lekkie zamieszanie ![]() ![]() zapraszam! ![]() MOJA WISH LISTA - tego szukam, ale nie tylko!!! ![]() preparaty do pielegnacji biustu - najlepiej ATW, ten w ciemnym opakowaniu kosmetyki z serii SinSkin dr.Eris - bez kremu na noc!! ziemia egipska bi-kor preparaty antycellulitowe i wyszczuplajace, przeciw rozstepom; chetnie Eveline Lysanel active - rowniez probki preparaty punktowe na wypryski - tylko nowe!!! kredka Bourjois fioletowa ze zlotymi drobinkami lakiery do paznokci, rozne odcienie rozowego, bezu i naturalne, dobrych firm zolty cien do powiek Inglot roz w odcieniu fuksji/ mocnego rozu oczywiscie inne propozycje tez chetnie rozwaze ![]() A TO MOJE KOSMETYKI NA WYMIANE: szare - wymienione czerwone- rezerwacja BonneBell Eye d'Votion - cien w aplikatorze z gabeczka, kolor mieniacy sie jasniutki rozowy, zuzycie jak na zdjeciu (zuzyta okolo polowa ale posrodku jest babelek powietrza co zmniejsza ilosc cienia, mysle ze jest wiec okolo 1/3) Olay Complete Care, Multi-Radiance Cream SPF15 - krem nawilzajaco-rozswietlajacy na dzien dla skory suchej i normalnej; uzyty tylko kilka razy Mincer Mona Liza - Retinol Q10 C - specjalny matujacy krem na dzien z samoopalaczem, nawilzajacy; zuzycie niewielkie, do konca nakretki; ma w srodku specjalny dozownik wiec jest jak najbardziej higieniczny i czysciutki Johnson's Baby - milutka delikatna gabeczka do mycia w ksztalcie misia, zolta, nowa i zapakowana Oilatum - emulsja do kapieli , 1 saszetka - wystarcza dokladnie na 1 kapiel Avon Color Trend Liquid Glitz - spray do ciala Zapach + Blask, rowniez rok po terminie waznosci ale takze wszystko z nim jak najbardziej w porzadku; jest to brokat w spreju w kolorze seledynowo-turkusowo-zlotym, cudownie pachnacy owocami - na pewno przyda sie na Sylwestra!!; 75ml, uzyty 1 raz (niestety to nie moj kolor) Biochemia Urody - Tonik do twarzy z kwasami AHA/BHA 10%, 3/4 buteleczki, wykonany w styczniu, wazny do 4 maja. odlewki perfum: Lacoste Touch of Pink WYMIENIONE: Sensique - brazujace kuleczki, uzywane; kolor i zuzycie na zdjeciu L'Oreal Color Appeal Platinum- cien do powiek o metalicznym polysku, kolor Beige Platinum, uzywany Inglot - cien Sprint w kolorze jasnorozowym, uzywany Barry M - kredka do oczu w slicznym matowym fioletowym kolorze (niestety nie widac na zdjeciu ![]() Oriflame Eye Glaze - cien/blyszczyk do powiek z serii Visions, kolor Camellia (rozowiutki), uzyty 2 razy Monobulle - cien do powiek wloskiej firmy, kolor 'vert et rose', jak dla mnie jest to jasniutki brazowy/bezowy ze zgnilozielonym polyskiem, ciekawy; raz mazniety Margaret Cosmetics - cien do powiek, kolor ciemnoszary ze srebrnym brokatem; raz uzyty Effaclar K - ok.1/3 tubki (jutro wrzuce zdjecie to bedzie dokladnie widac ubytek) , wazny do 02.2009 Olay Daily cleansers - odswiezajacy tonik do twarzy z rumiankiem, bezalkoholowy; uzywany, pozostala 1/3 Physiogel krem do twarzy, probeczki 8x1,5ml Soraya Zlocista Pielegnacja - krem gleboko nawilzajacy brazujaco-pielegnacyjny; uzyty 2 razy, zuzycie prawie niewidoczne Olay Complete Care Night - krem odzywczy na noc, pozostala niecala polowa, mam go z wymianki i nie wiem jaki jest jego termin waznosciSoraya Professional, Balsam do ciała Delikatne brązowienie, dotyk słońca - - delikatnie brazujacy balsam do ciala; uzyty 1 raz na cale cialo Vaseline Intensive Care - Hand&Nail - krem do rak z AHA i proteinami mleka, bardzo ladny delikatny zapach; pozostalo 2/3 Dove Fresh Touch - dezodorant antyperspirant w sztyfcie, bardzo swiezy zapach; zuzycie ok. 1cm Avon Solutions Body - Cellu-Sculpt Leg Perfector - upiekszajacy krem modelujacy nogi; pol tubki czyli jakies 100ml; Nawet jeżeli twoje nogi nie są doskonałe, mogą wyglądać apetycznie i sexy-pod warunkiem, że zastosujesz nowy, wspaniały kosmetyk 'na piękne nogi'. Produkt daje efekt 'niewidzialnych rajstop'. Skórka pomarańczowa staje się niewidoczna, optycznie wysmukla i modeluje nogi, natychmiast napina i ujędrnia skórę, pokrywa nogi delikatną, jedwabistą opalenizną. Technologia Air - Brush zapewnia natychmiastowy efekt liftingu Avon Midnight Frost - polyskliwy puder do Ciala Kraina Sniegu, rok po terminie waznosci ale nie stracil zadnych wlasciwosci, pieknie pachnie i polyskuje, swietny na Swieta czy Sylwestra; 40g, uzyty 4 razy na rece i dekolt ZAPRASZAM!!! ![]()
Edytowane przez *nulka* Czas edycji: 2008-04-02 o 18:52 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zimowa Wymianka :)
NIE - KOSMETYKI
![]() mala torebeczka srebrna, Astor, praktycznie nieuzywana brazowa sportowa torebka Reporter, niewielka. prawie nieuzywana! gazetki angielskie, 2xCosmo i 1xShe, roczniki 2007 i 2005, moze komus sie przydadza? staniczek w panterke, z rozowymi dodatkami,slicznie marszczony, nowiutki (nie ma metki - prezent ale nietrafiony rozmiar ![]() KOLCZYKI: gwiazdki i zolte kolka - sa plastikowe, swieca w ultrafiolecie duze laczone kola - metalowe, hand-made wiszace gwiazdki posrebrzane wiszace brazowe gwiazdki - sa wykonane z miekkiego plastiku, takiej jakby folii male prostokaciki - prawdziwe srebro, bardzo eleganckie majteczki oczywiscie nowe, jeszcze z metka, przywiezione z anglii; sa przesliczne: niebiesciutkie nakrapiane srebrem, slodko marszczone, z cieniutkiego materialu! chetnie oddam bo chociaz niesamowicie mi sie podobaja to sa jednak na mnie za duze ![]() ![]() staniczek bialy - bardzo ladny, uzywany ale w bardzo dobrym stanie, rozmiar 75-80 C. chetnie oddam te rzeczy za jakies fajne kosmetyki ![]()
Edytowane przez *nulka* Czas edycji: 2008-03-14 o 22:08 Powód: porzadek:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
Avon Midnight Frost - polyskliwy puder do Ciala Kraina Sniegu, rok po terminie waznosci ale nie stracil zadnych wlasciwosci, pieknie pachnie i polyskuje, swietny na Swieta czy Sylwestra; 40g, uzyty 4 razy na rece i dekolt Monobulle - cien do powiek wloskiej firmy, kolor 'vert et rose', jak dla mnie jest to jasniutki brazowy/bezowy ze zgnilozielonym polyskiem, ciekawy; raz mazniety Sensique - brazujace kuleczki, uzywane; kolor i zuzycie na zdjeciu
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tomama, szukam kosmetykow
![]() podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy: * Nuxe Creme Fraiche Beaute ,nowy 60 ml w kartoniku * Cosmence Day Tan, krem nawilżający dający efekt złotej opalenizny, buteleczka z pompką 50 ml, raz użyty * LRP Hydraphase xl, nowy zgodzilabys sie oddac cos z tych rzeczy?? szczegolnie zalezaloby mi na nuxe lub lrp ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
sprawdze wszystko (numerek czy dokladna nazwe) ale dopiero w piatek- do tego czasu nie ma mnie w domu i nie mam takiej mozliwosci...
widzialam ze cosmence jest interesujace ale szczerze mowiac najbardziej interesuje mnie LRP Hydraphase XL ![]() ![]() albo moze dobierzesz sobie cos u mnie i uda mi sie jeszcze "wyludzic" ![]() ![]() poza watkiem mam jeszcze ewentualnie: 1/3 toniku odswiezajacego Olay (bezalkoholowy) oraz 2/3 kremiku do rak Vaseline Intensive Care z kwasami AHA i proteinami mleka ![]() zapraszam ![]() zapraszam ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ooo to by mnie baardzo interesowalo bo nuxe tez chcialam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic sobie u Ciebie nie wypatrzyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za tonik i kremik Olay?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...33#post6404733 Pozdrawiam ![]() Edytowane przez mala-czarna Czas edycji: 2008-01-26 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Witam
Znajdziesz cos za Barry M - kredka do oczu w slicznym matowym fioletowym kolorze (niestety nie widac na zdjeciu ), przywieziona z Anglii w tym roku, na powiece daje jasnofioletowy kolorek Sensique - brazujace kuleczki, uzywane; kolor i zuzycie na zdjeciu Soraya Zlocista Pielegnacja - krem gleboko nawilzajacy brazujaco-pielegnacyjny; uzyty 2 razy, zuzycie prawie niewidoczne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
tomama,sprawdzilam ta prostownice
![]() wiec nazywa sie ona Babyliss Ceramic, nie ma zadnej dodatkowej nazwy, jest jeszcze tylko jakis nr Ref. 2027CE. daj znac czy jestes nia zainteresowana ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo podoba mi sie ten zestawik NUXE, mozedobralabys cos u mnie za niego?oddam baardzo wiele ![]() a poza tym ewentualnie: 94. LIERAC - Bust Lift. Mam go z wymianki na forum, ze 100ml zostało ok. 1/3. 46. Helena Rubinstein pomadka Stellars nr 79 Shooting Star - według mnie najpiękniejsza! Dość transparentna, leciutki brudny róż z miliardem złotawych drobinek - bosko wygląda na ustach! Używana, ubytek ok. 1/4.
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Nuxe już zarezerwowany, za te dwa kosmetyki Olay mogę oddać Lierac i musiałabyś sobie coś jeszcze u mnie dobrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
76. Bielenda Kawior i Trufle - doskonały płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu 35+ Twarz & Oczy Anti-Age. Z 200ml zostało ok. 80. Ważny do 27.07.2009. lub ta pomadke Helena Rubinstein ktora wymienilam we wczesniejszym poscie ![]() gdybys jeszcze dobrala sobie jakis drobiazg u mnie to chetnie przyjme tez ten budyn modelujaco-wyszczuplajacy dax cosmetics mimo ze byl wazny tylko do listopada (czy nadal wyglada i pachnie normalnie??? bo jesli cos nie tak z zapachem to jednak bym go nie chciala ![]() co Ty na to?? ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dostałam go w wymiance jako świeży, ale mnie już nic nie zdziwi. :/ Budyń dodam Ci gratis, bo po terminie. Konsystencja i zapach bez zmian. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś Ci się u mnie podobało
![]() Powiedz mi tylko, w jakim to jest opakowaniu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co z tych dwoch rzeczy ktore wymienilam zgodzisz sie dorzucic do wymianki? bielende czy helene? prosze daj znac i sfinalizujmy wymianke ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie u Ciebie:
-Nivea Visage Young krem nawilzający z lekkim podkładem, odcień- natural; Przystosowuje się do naturalnego koloru skóry; wygładza cerę i poprawia jej wygląd; -błyszczyk Eveline, pomarańcza z brokatem; -błyszczyk chyba czekoladowy , AA; -wosk do włosów Wella Shockwaves, świetnie przygładza odstające kosmyki i ogólnie niesforne włosy; z tym ze wlasnie czekam na odpowiedz od jednej Wizazanki ktora rowniez byla zainteresowana tym kremem do nog avonu. jesli ona nie zdecyduje sie na wymianke to chetnie oddam go Tobie za ktores z rzeczy ktore wymienilam ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ok, nie ma sprawy
![]() -błyszczyk Eveline, pomarańcza z brokatem; - chętnie oddam te dwie rzeczy za kremik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej
u Ciebie podoba mi sie Barry M - kredka do oczu w slicznym matowym fioletowym kolorze (niestety nie widac na zdjeciu ![]() Margaret Cosmetics - cien do powiek, kolor ciemnoszary ze srebrnym brokatem; raz uzyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepraszam ze musialas czekac na moja decyzje... pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.