|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Posprzątany wątek Czary Mary (xs,s,m)
NIEAKTUALNE
Szary kolorek informuje,że dana rzecz została już wymieniona.- turkusowa bluzka (rozm s/m) - czarno czerwony pasiaczek Atmosphere rozm 36-38 - zółto-zielony pasiaczek Atmosphere rozm 40 (ale wiemy jak to z tymi rozmiarami jest )- słodkie trampy w kwiatuszki (na mnie niestety za duże ) rozm 37.- zielona z zabawnym nadrukiem ![]() -zwiewna czarna na złotych łańcuszkowych ramiączkach, złota tuba z kwiatkiem "Only"- za coś fajnego. Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-03-19 o 16:29 Powód: dokladka |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posprzątany wątek Czary Mary (xs,s,m)
1.
- super baleriny "Pieces" Uwaga!! rozm. 40 - Tuniczka "Principles"- petite rozm. 34 - za coś szczególnego ![]() - brązowa tuniczka ze szlufkami : moim zdaniem eska - różowy gorset - kwiecista "Morgan" chyba tez s - biała, elegancka "Next" z paseczkiem i srebrną klamrą - zwiewna panterka Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-03-18 o 19:40 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
2.
- Spodnie jeansowe "tommy hilfiger" (nie ma w środku żadnych metek, stąd poddaje ich oryginalność wątpliwości...) rozmiarki w cm po weekendzie. - Spodnie DNM rozm.8 - Spodnie Earl Jean rozm. 27?? (tak napisane w środku ![]() - Czarne spodnie z atłasowymi lampasami po bokach"TOPSHOP" rozm.10 - Czarne rybaczki z ciekawym haftem na nogawce. "Bad Kitty" rozm.8 Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-02-06 o 13:17 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
3.
- Całuśny T-shirt. - Biały topik imitujący gorset... przy dekolcie czarna koroneczka. "River Island" Rozm.12 - Topiki: pasiaki i hawajski . wszystkie "eseczki" - Błekitna z brokatowymi kwiatuszkami "New look" rozm. 38 - Zielona na ramiączka , obszywana koroneczką " Wonder" rozm.xs - Khaki ze złotym motylkiem "Tammy" na 164 cm wzrostu. - Ruda bluzeczka "Mango" z bardzo fajnym dekoltem. rozm:E-F-UK:s, D-USA :xs. - "Jack pot" rozm.2 Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-02-28 o 09:51 |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
4.
- Czerwona, prześwitująca, żorżetowa(?), ze złotymi paseczkami bluzka "CLAIRE" Rozm. 12 (?!) ale na mnie, noszącą s i xs jest ok. - Czarna bluzeczka "KOOKAI" rozm.1 z dosyć odważnym dekoltem ![]() - Różowa landrynka z atłasową wstążeczką . Dla mnie za mała czyli jakieś xs- Fioletowa "Cam" rozm. s. - Koszula "New Look" - Czarna kopertówka ze złotymi, cieniutkimi paseczkami " Dorothy Perkins" rozm.8 Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-02-06 o 19:27 |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
5.
- Princeska w kratkę "Chaloc" rozm.34 - Czarna sukienka "TOPSHOP" rozm. s ( dziwne plamiki na zdjęciu to wina aparatu) - Czarna, wieczorowa sukienka "Influence"( torebka nie jest na wymianę) - Świetna tunika , niestety brak metki ale rozmiar oceniam na M ( chociaz z paskiem mogą też nosić eseczki ![]() - super long z duzym golfem . Pod golfem modne marszczenia. TOPSSHOP rozm. 6 ( za cos naprawde fajniutkiego) - słodka musztardka bufki ,żabocik . ATMOSPHERE rozm.40 ale z paskiem dobra dla mniejszych osób( pasek nie jest do wymiany)Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-03-07 o 08:20 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
6.
- Soczyście zielona torba "Bag Sag" duuuża. - Tęczowy pasek z jabłuszkiem. - Bluza "Lacoste" oryginlnośc krokodyla możecie same ocenić na drugiej fotce... ja się na tym nie znam. - Czarne buty na koturnie rozm. 37 (nieużywane, w oryginalnym pudełku) - Biała kurteczka "Triple 1" rozm. na 164 cm - Okularki "cobretti" Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-02-06 o 13:17 |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
7.
- Gorset "Gorge" , nowy z metkami. 12-13 lat ![]() - Biała bluzeczka z kwiatowymi haftami. "H&M" rozm. XS - Czarne bolerko/rękawki "TOP SHOP" rozm.s - Biała bluzka z głębokim dekoltem "Kishimo Jin" rozm.8 - Różowa bluzka "H&M" rozm.xs Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-02-25 o 19:47 |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
8.
- Ażurowe bolerko "Cherokee" 10-11 lat Height:146 cm, Chest 74cm.- Golfik z pięknym kwiatowym motywem. Na moje oko "s" - Czekoladowy żakiecik z ciekawymi ozdóbkami. Tez wydaje mi sie ,że to "s" - 4 super torby ( za mała czarną z długim paskiem chciałabym coś naparwdę fajnego )Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-03-15 o 09:46 |
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
11.
- 2 śliczne, nowe torebeczki-saszetki NEXTA - srebrna tuniczka - nowiutka, wiosenna, soczyście zielona tunika atmosphere(z metakami) rozm 36 - torebka z Minnie H&M. - uroczy nietoperz "Rare" rozm z metki m/l ale uwazam ,że grubo przesadzone. Moim zdaniem to małe s ![]() Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-03-10 o 21:25 Powód: dokladka |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
12.
- stanik firmy Secret. rozm. 75 C - spodniczka czarna, plisowana. Sophie 11-12 lat - spódniczka "Zara" rozm. 34 - spódniczka. Rozm. na moje oko M
Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-02-23 o 14:49 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
13.
- Świetme spodenki w zielona kratę "Red Moon" rozm.s- Spodnie "Giorgio Armani" granatowy zamsz. - Cudowna czarna sukieneczkaz bufkami , okrągłym kołnierzykiem i duzymi guzikami "Miss Evie"--- za coś wyjątkowego.JEDNAK JEST!! - nowa bluzka w paseczki "Butik" rozm s. ( założone przeze mnie raz - niestety za mała) - Super minióweczka z wszytymi spodenkami. "Old Navy" Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-03-17 o 16:13 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
14.
- Cudowne, ciepłe pończohy z koronkową górą - super spodnie rozm xs ale mysle ze na s tez dobre ![]() - bluzka Atmosphere rozm 36-38 - pasek-guma Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-03-10 o 21:26 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
15.
- podarciuchy "TOPSHOP" rozm.8 (36)- krótki, brązowy golfik "Terranova" rozm.S - bluzeczka wiązana na szyi "NEW LOOK" rozm.S ( na moje oko) - zwiewna bluzeczka w kropeczki "ICICLE" rozm. P(??) moim zdaniem s - urocza bluzeczka z atłasową wstążeczką "Miss coś tam...(nie mogę rozczytać)" rozm.6 - czarna bluzeczka ze śiczną koronką "La SENZA" rozm.S - Polóweczka "Ralph Lauren" rozm.S-nieaktualne - spodnie "Wrangler" W25 L32 - turkusowa bluzeczka "Etam" rozm.38 - pasiaczek "V&BIS" rtozm L :O , mysle ze mała M-ka - polówka "American Eagle" rozm.S - bokserka"TOPSHOP" rozm.38 Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-03-15 o 12:54 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Hi
podobają mi sie trzy pierwsze rzeczy : tenisówki, koszula w paski i biała bluzeczka może znajdziesz coś u mnie na wymianę ---> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234864
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
- mega seksowna panterka dla odwaznych
)- śliczna, czarna sukienka "Fish Bone" rozm xs. Nie oddawałbym jej , ale niestety nie mieszczę się w biuście
Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-03-10 o 21:27 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za
"Czarna kopertówka ze złotymi, cieniutkimi paseczkami " Dorothy Perkins" rozm.8 " pozdrawiam
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Cos u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6506763 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
paletka tylko za inna palete
z tego co wybrałaś tylko urządzenie do owoców jest wolne ![]() a możesz mi podać wymiary bluzki bo jak widzę to s wiec może być za mała
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, moglabys podac dlugosc tych czarnych sukienek?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6506608 odp u mnie |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Znajdziesz cos u mnie za czarne rekawki i biała bluzeczke z dekoltem...? Odp. u mnie ![]() pzdr |
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221395
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221235 interesuje mnie czerwona bluzeczka w paski i buty na koturnie rozmiar 37 w zamian moge oddac duzo z moich watkow |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

)
) rozm 37.

podobają mi sie trzy pierwsze rzeczy : tenisówki, koszula w paski i biała bluzeczka może znajdziesz coś u mnie na wymianę --->