|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Różne ciekawe kosmetyki, zapraszam
AVON:
1.żel pod prysznic for men (on power) 2.śródziemnomorski balsam do ciała na noc z oliwką 3.anti-perspirant fresh 2x 4.intensywnie nawilżający krem do rąk 5.odżywczy krem do rąk 6.podkład (kolor:almond) 7.pur blanca roletka 8.kosmetyczka dla mężczyzn SZUKAM: elektrycznej szczoteczki do zębów!!!!!!! elayner do kresek najlepiej srebrny (nigdy nie wiem jak to się pisze)
![]() Edytowane przez roxanka_123 Czas edycji: 2007-12-29 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne ciekawe kosmetyki, zapraszam
Może coś u mnie za
2.śródziemnomorski balsam do ciała na noc z oliwką 3.anti-perspirant fresh - ma on w składzie alkohol? 5.odżywczy krem do rąk 6.podkład (kolor:almond) do jakiej cery jest ten podkład i czy ten odcień jest bardzo ciemny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Pisze 0% alcohol. A co do podkładu to jest taki troszke ciemny ale po rozprowadzeniu (patrzyłam teraz na ręce) to taki ok.
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() 2.śródziemnomorski balsam do ciała na noc z oliwką 4.intensywnie nawilżający krem do rąk 5.odżywczy krem do rąk 1.żel pod prysznic for men (on power) Coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To może bez podkładu.
Coś za 2.śródziemnomorski balsam do ciała na noc z oliwką 3.anti-perspirant fresh - ma on w składzie alkohol? 5.odżywczy krem do rąk intensywnie nawilżający krem do rąk? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
przykro mi ale nie znalazłam nic u Ciebie dla siebie
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie wszystko oprocz kosmetyczki co szukasz z nowej kolorowki ze sredniej polki ,chodzi mi o odcienie
mam roz Isa Dory ,zuzycie okolo 10 % ,cienie Revlona,niewielkie zuzycie ,nowy maly jedwab do wlosow Farouk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
balsam śródziemnomorski i roletka
zapraszam do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Interesuje mnie u ciebie roletka pur blanca, antyperspirant i żel pod prysznic. znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
To może za sama roletke proponuje nożyczki drugie w pierwszym rzędzie. Przesylka będzie kosztowala okolo3,5 bo to jest lekkie, wiec się oplaca. Co ty na to? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6126287
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ODPISANE ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.