|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LRP, Matrix, SH, SVR, YR oraz inne :)
NIEAKTUALNE, WSZYSTKO LECI DO ana761
* Yves Rocher Waniliowy balsam do ust w szklanym sloiczku - ubytek znikomy * SVR 50B - filt mineralny, troche niej niz polowa opakowania. * Anthelios XL Lait Veloute - 50% opakowania 100ml , brak pudelka * Planet Spa, Skarby Indii olejek do masazu - 150ml, nowy zaplombowany. Wazny jednak do 07.2008! * Sally Hansen Color Wear - ubytek znikomy * Matrix Biolage - odżywka w sprayu, 3/4 butli 400ml *AcneDerm - zostało 80% * Effaclar K - 5x5ml * Dry-Flo - odypie sporą ilosc do woreczka ze struną Zasad kilka... * Wizazanki z mniej niz 2 wpisami do indeksu przekupek, prosze o wysłanie paczki jako pierwsze.
* Wysyłam TYLKO paczki ubezpieczone! Czasami prosze o ubezpieczenie paczki dla mnie - związane to zwykle z wartoscią paczki - pod tym wzgledem kazdy odpowiada za siebie. Jesli nie chcesz, nie musisz ubezpieczac. * Odpowiadam na propozycje tylko w moim wątku, by miec sytuacje na oku.. czasami mi sie zapomina ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2008-01-09 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: LRP, Matrix, SH, SVR, YR oraz inne :)
Interesuje mnie u Ciebie * Anthelios XL Lait Veloute - 50% opakowania 100ml , brak pudelka. Niestety nie mam nic z Twojej Wish listy, ale może akurat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A ile kuleczek klasycznych meteorytów i witaminy interesowaloby cie za zestaw oferowany przez ciebie??
pozdarwiam anna
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hmmmm.. propozycja do zastanowienia..
tylko co jest za tusz??? na zdjeciu??? i chyba na tym zdjęciu nie ma skrobi?/ anna
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Na zdjeciu nie ma skrobii, skrobia schowana w lodowce
![]() Robilam male porządki i dorzucam jeszcze olejek do msazu planet spa skarby indii, o ktorym istnieniu zapomnialam. Nowy, nigdy nie otwierany, ale wazny tylko do 07.2008. Seria ta zostala dosc szybko wycofanna ![]() Tusz to Extra Super Lash, Curved Brush, jesli zgodzisz sie na taka wymiane to dorzuce jeszcze tusz manhattana proffesional mascara with silk (to ten z przezroczysta nakretka i grzebyczkiem do rozczesywania brwi), jakies 20/100ml YR Plasires Nature duo de Fruits (dwufazowa woda toaletowa, limitowana edycja) o zapachu owocow lesnych...no i probki roznorakie(8szt w saszetkach) ![]() Aha i jeszcze MF 2000calorie na wyprobowanie - nie wiem ile tam go zostało, ale rzadko go uzywalam, wiec z pewnoscia ponad polowa opakowania - wszystkie tusze czarne ![]() Probke jedwabnego hauschki tez Ci moge zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie * Sally Hansen Color Wear - ubytek znikomy
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
![]()
OJJJJ!!! ty czarodziejka chyba jestes???
tak kusić??? ![]() 1/4 to bedzie 17 kuleczek +opakowanie w idealnym stanie --- chcesz zdjecie??? za twoj zestawik + te dodatki co pisalaś. ok?? jak tak pisz PW to jutro wyslę. ![]() pozrawiam anna ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie musisz wysylac zdjecia ![]() ![]() pisze PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.