![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Seks z nieznajomym?!
Mam pytanko co sadzicie na temat seksu z nowo co poznanym facetem, ktorego tak naprawde sie nie zna? Np. po dyskotece?! Co sadzicie na temat takich dziewczyn? Czy wam sie to zdarzylo? Czy jezeli dziewczyna nie ma wyrzutów sama do siebie to jest k...? Czy kobieta tak jak meżczyzna moze miec ochote na seks bez zobowiazan czy to juz oznacza ze sie nie szanuje jezeli tak postapi?!
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks z nieznajomym?!
ja osobiście nie potrafiłabym iść do łóżka z mężczyzną, którego kompletnie nie znam. Za duży strachobździl ze mnie
![]() natomiast generalnie jeśli chodzi o takie coś, to że tak to ujmę, nie moja pochwa. Znam dziewczyny, które sypiają z "prawie przypadkowymi" facetami, nie oceniam ich przez pryzmat tego, co robią w łóżku, tylko przez to, jakie są w stosunku do mnie.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Każdy człowiek ma swoje wartości i poczucie moralności. Ja jestem przeciwniczką oceniania innych, oceni to nas " Bóg na sądzie ostatecznym" (w przenośni oczywiście, bo nie każdy jest wierzący). A K....., jest pojęciem szerszym i moim zdaniem nie tyczy się to tylko seksu, można być K..... moralną trwając w " dziewictwie".
Seks z przygodnym nieznajomym , moim zdaniem, nie dyskwalifikuje człowieka, może ktos ta chciał , i miał.. i dalej jest "człowiekiem" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jakoś nie potafię wyobrazić sobie siebie w takiej sytuacji. Po pierwsze nie wybaczyłabym sobie zdrady i nie potafiła spojrzeć w oczy mojemu TŻ, a po drugie, nawet gdybym była singielką, nie zdecydowałabym się na coś takiego, chociażby ze względu na strach z powodu chorób przenoszonych drogą płciową oraz wyrzuty sumienia, które z pewnością bym miała
![]() Nie potępiam jednak kobiet, które decydują się na coś takiego. Skoro istnieje społeczne przyzwolenie na tego typu postępowanie wśród mężczyzn, nie widzę powodu, żeby używać w stosunku do kobiet, które wybrały taki własnie sposób na życie, niewybrednych epitetów. Czy uważam, że się nie szanują? Nie wiem. Nie mnie to oceniać ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Sama siebie nie widzę w roli 'jednonocnej kochanki', aczkolwiek nie potępiam tego typu zachowań u innych kobiet. Generalnie mało mnie to obchodzi
![]() ![]() Reasumując: Nie pochwalam, ale i nie potępiam.
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
To ja sie chyba wyłamię. Moze wy mnie za to potepicie, ale uważam, że taka kobieta po prostu sie nie szanuje. Nie mówię, że jest k...., bo wcale tak nie myślę (staram się mimo wsyztsko nie oceniać ludzi na tej postawie), myśle że sama sobie robi krzywdę. Może mówię tak, bo ja sama w życiu bym sie na takie cos nie zdobyła. Po prostu uważam, że każda z nas jest warta więcej niz jedno spotkanie, taniec i seks.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Miło czyta się, że tu dziewczyny na forum mają takie zdania bo niby mamy emancypację kobiet i jesteśmy bardziej świadomi, ale nadal istnieje w naszym narodzie ciche potępienie takich kobiet (nie mówię o wszystkich
![]() -bo jej nie wolno podrywać faceta -bo jej nie wolno zdradzić -bo jeśli prześpi się z przypadkowym facetem to od razu jest k... Kiedy rozniesie się ta fama, będzie plątać się za nią jak smród po gaciach i jest spalona w danym otoczeniu, a gdyby to zrobił facet nikogo by to nie obeszło... ba! nawet miałby większe powodzenie u kobiet bo jest macho! Nie jestem zagorzałą feministką, ale niektóre stereotypy doprowadzają mnie do szewskiej pasji! Nie mam nic przeciwko kobietom, które robią to dla przyjemności i nie są w stałych związkach, znam takie, bardzo je lubie i szanuję jako człowieka. Nie miałam takiej sytuacji i nie zamierzam mieć, bo jestem w stałym związku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oj, nie.
Jakaś tam mała fantazja czy coś - może. Realnie nie dla mnie. Ale nie krytykuję kogoś kto tak robi.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie, ze to takie dziwne podejscie "co sadzicie o takich dziewczynach". Kazdy robi to co uwaza za stosowne i to co uwaza za dobre dla siebie. Jesli mialabym ochote na taki sex, przelotna znajomosc to na pewno nie sugerowalabym sie tym czy jelsi to zrobie to bedzie oznaczalo, ze jestem k****. Tak jak bylo wspomniane kazdy ma swoj kodeks moralny,
Mysle, ze nie zdecydowalabym sie na sex z osoba z ktora nic mnie nie laczy, z ktora znam sie godzine czy dwie. Jesli mialabym odpowiedziec na pytanie czy potrafilabym isc z kims do lozka kogo nie kocham to wydaje mi sie, ze tak, jesli czulabym jakis pociąg. Choc jestem jeszcze mloda i moje spojrzenie na niektore sprawy ciagle sie zmienia zdobywajac nowe doswiadczenia... Nie potepiam osob, ktore uprawiaja sex z mezczyznami, ktorych nie kochaja, do ktorych jedynie czuja pociag fizyczny. Ale pod warunkiem, ze obie strony sa swiadome zasad takiego "ukladu" tej sytuacji. Nie zgodzilabym sie jednak na sex z mezczyzna w ktorym jestem zakochana a on mi proponuje takie rozwiazanie.. "zabawa tak zwiazek, nie".. Jak widac temat rzeka.. ![]() Aha dziwi mnie jeszcze podejscie o ktorym wspomniala szaaaalona, ze "rozejdzie sie fama o niej na szeroka skale".. Skoro robie to co uwazam za sluszne, to fama moze sie rozchodzic na caly swiat.. Nie interesuje mnie opinia ludzi, na ktorych mi nie zalezy. Tych ktorzy beda mnie osadzac po tym co uslysza gdzies przypadkiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Realnie taka opcja nie zdałaby u mnie egzaminu.
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hmmm tu wiele zależy od sytuacji życiowej kobiety i od jej podejścia do tego rodzaju spraw. Ale dlaczego od razu nazywać ją K****?? Przespanie się z nieznajomym nie jest równoważne z sypianiem z kim popadnie. Nie należy mylić tych dwóch rzeczy.
Myślę, że wiele kobiet będących samotnymi w wieku powyżej 30 lat (szczególnie po nieudanym związku) nie bałoby się spróbować czegoś takiego.. gdyż sex jest nieodzowną częścią życia. I podejrzewam, że nikt takiej kobiety nie określiłby mianem K****. Przecież, to, że się nie jest w związku nie oznacza, że należy być w celibacie. Sprawa całkiem normalna jak dla mnie. Myślę, że jeśli mój obecny związek by się rozpadł, a nie znalazłabym po nim Partnera, z którym chciałabym stworzyć kolejny związek to prawdopodobnie poszłabym do łóżka z mężczyzną dla przyjemności - jednak nie całkiem obcym, musiałaby mnie z nim łączyć jakaś więź emocjonalna nooo i musiałby mi się podobać. I nie czułabym się z tego powodu K****. Czasy się zmieniły i kobiety również mają prawo do udanego życia erotycznego ![]() Jednak ciesze się, że jestem w stałym związku i cenie to sobie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
no właśnie - seks seksowi nie równy. Inaczej wygląda kobieta, dla której głównym celem jest numerek i robi to "gdzie popadnie", a inaczej kobieta, która jako dorosła ma potrzębę fizycznego rozładowania emocji.
MYślę, że grunt to mieć po prostu rozsądek i dobrze wybrać faceta ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Jako jednorazowa przygoda - czemu nie?... Wiele dziewczyn o czymś takim marzy i to niekoniecznie ze względu na niezaspokojone libido. Niestety, za takim czynem idzie możliwość zarażenia się jakimś świństwem i (co chyba jest większym hamulcem) zła reputacja dziewczyny. Osobiście chyba bym się na coś takiego zdecydowała, ale tylko będąc singielką. No i obowiązkowe zabezpieczenie.
Potępiam natomiast takie zachowania u dziewczyn, które czynią z przypadkowego seksu "after party" każdej soboty. A znam takie osoby.
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
facetowi wolno wszystko, a taki "wyskok" nawet dodaje mu męskości w oczach otoczenia, natomiast kobieta to już k... i psuje sobie opinię czy reputację.. ludzie litości... każdy robi to, na co ma ochotę i dopóki nie krzywdzi tym innych ludzi, to nic nikomu do tego...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez beatakob Czas edycji: 2013-03-04 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jeśli odbywa się to za obopólną zgodą - dlaczego nie? Każdy sam decyduje o tym co robi ze swoim ciałem i duchem. Nic mi do tego
![]() Ja bym nie poszła na coś takiego, będąc "wolna" (tylko wtedy zakładam taką możliwość), bo taki charakter nieufny mom ![]()
Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2006-11-12 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
niektóre kobiety tak jak męzczyzni takze mogą mieć ochotę na seks bez zobowiązań!!
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS. Gina22 tenpost nie ma nic do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
to zalezy od pobudek jakimi sie kieruje.Wiem jedno niech nie wymaga szacunku od meżczyzn ,z którymi sypia na jedną noc,bo oni mimo ze to z nimi robia pozniej uzywaja najgorszych epitetów.Taka niestety prawda,niby jest fajnie ,a pozniej psy wieszaja na tych dziewczynach.Takie są wlasnie chłopy dwulicowe.
Mam takie samo zdanie zarówno na temat takich mezczyzn jak i kobiet.W końcu mamy równouprawnienie.hehe ![]() Emancypacja kobiet nie polega na puszczaniu sie z kim popadnie. Osobiscie najpierw potrzebuje uzaleznic kogos od siebie psychicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A swoją drogą w dzisiejszej dobie to nawet strach iść do łóżka z całkiem nieznajomym ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moralnie nie potępiam takiego zachowania. Każdy przypadek jest indywidualny i nie do mnie należy ocenianie, czy dziewczyna dobrze robi, idąc z kimś tam do łóżka.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może źle się wysłowiłam, ale miałam mniej więcej to samo na myśli co Ty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wszystko jest dla ludzi. Dla dorosłych, rozsądnych ludzi którzy wiedza, jak się zabezpieczać przed niechcianą ciążą i chorobami. Kobiety, mimo, że wiele osób w to nie wierzy, tez mają libido i czasem ochota na seks jest wieksza niż ochota na partnera, który nas przedstawi swojej mamie i obdarzy gromadką dzieci
![]() Nikogo nie oceniam, bo dlaczego miałabym?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
dla mbnie to brak szacunku do samej siebie.. ale to moje zdanie nigdy mi sie taka sytuacja nie zdarzyla i nie zdarzy... nie wyborazam sobie pojscia do lozka z favetem ktorego nie znam oddania mu swojego ciala tylko po to by on mogl sobie ulzyc i chwile sie mna pobawic a na drugi dzien nawet nie pamietac jak wygladalam czy opowiadac kolegom jak to przelecila jakas naiwna laske.... dla mnie to brak szacunku swoje cialo nalezy uwazam szanowac a nie chlastac nim na prawo i na lewo...
wedlug mnie swiat przewraca sie do gory nogami "wszystko dozwolone" a gdzie wartosci??? widac nawet w obecnej sytuacji co dzieje sie w szkolach juz nawet dzieci szacunku iw artosci nie maja echhhhh aha mowicie o rownouprawnieniu ale uwazam ze mylicie pojecia miedyz rownouprawnieniem a szacunkiem i mowliwoscia wyboru..... czy gdyby kazdy facet cpal to kazda kobieta musialaby to robic zeby powiedziec ze ona moze jak i facet??/ nie.... czy ktos powiedzial ze facet chodzac na jedna noc to jest to dobrze? nie.. wcale nie jest dobrze jak facet przelatuje panienki i w dzisiejszych czasach dobrze kazdy o tym wie normalna dziewczyna z wartosciami by z takim sie nie zwiazala jedno napedza drugie takim zainteresuja sie panny chciace dobrego sexu tylko i wylacznie... myslac ze ma doswiadczenie w koncu tyle ich przelecial... a przyszlosciowa to raczej za nim nie sa ani on za nia... rownouprawnienie daje mozliwosc wyboru... nie koniecznie takiego samergo jak oni!
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-10-28 o 00:20 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Mówi się, że PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA. Bardzo trafne określenie.
Pozatym teoretyzować jest bardzo łatwo, ale po co?? Nie wiadomo jeszcze co nam życie zgotuje i w jakie sytuacje się zaplątamy ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Jak juz wczesniej napisałam u mnie taka opcja nie zdałaby egzaminu. Nie wyobrażam sobie seksu z osoba, której nie kocham, która nie zna mojego ciała, niewie jakie pieszczoty sprawiaja mi przyjemność, przeciez tego nie da sie nauczyc w jedna noc.No chyba że ktoś ma na myslu "rachu..pachu" spodnie w góre i po wszystkim
![]() To jest tylko moje zdanie.
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.