Seks z nieznajomym?! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-26, 18:35   #1
kaska07
Raczkowanie

GG do kaska07
Unhappy

Seks z nieznajomym?!

Mam pytanko co sadzicie na temat seksu z nowo co poznanym facetem, ktorego tak naprawde sie nie zna? Np. po dyskotece?! Co sadzicie na temat takich dziewczyn? Czy wam sie to zdarzylo? Czy jezeli dziewczyna nie ma wyrzutów sama do siebie to jest k...? Czy kobieta tak jak meżczyzna moze miec ochote na seks bez zobowiazan czy to juz oznacza ze sie nie szanuje jezeli tak postapi?!
Stary 2006-10-26, 19:07   #2
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@
Dot.: Seks z nieznajomym?!

ja osobiście nie potrafiłabym iść do łóżka z mężczyzną, którego kompletnie nie znam. Za duży strachobździl ze mnie

natomiast generalnie jeśli chodzi o takie coś, to że tak to ujmę, nie moja pochwa.

Znam dziewczyny, które sypiają z "prawie przypadkowymi" facetami, nie oceniam ich przez pryzmat tego, co robią w łóżku, tylko przez to, jakie są w stosunku do mnie.

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 19:14   #3
aga378
Raczkowanie

Każdy człowiek ma swoje wartości i poczucie moralności. Ja jestem przeciwniczką oceniania innych, oceni to nas " Bóg na sądzie ostatecznym" (w przenośni oczywiście, bo nie każdy jest wierzący). A K....., jest pojęciem szerszym i moim zdaniem nie tyczy się to tylko seksu, można być K..... moralną trwając w " dziewictwie".
Seks z przygodnym nieznajomym , moim zdaniem, nie dyskwalifikuje człowieka, może ktos ta chciał , i miał.. i dalej jest "człowiekiem"
aga378 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 19:19   #4
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Jakoś nie potafię wyobrazić sobie siebie w takiej sytuacji. Po pierwsze nie wybaczyłabym sobie zdrady i nie potafiła spojrzeć w oczy mojemu TŻ, a po drugie, nawet gdybym była singielką, nie zdecydowałabym się na coś takiego, chociażby ze względu na strach z powodu chorób przenoszonych drogą płciową oraz wyrzuty sumienia, które z pewnością bym miała

Nie potępiam jednak kobiet, które decydują się na coś takiego. Skoro istnieje społeczne przyzwolenie na tego typu postępowanie wśród mężczyzn, nie widzę powodu, żeby używać w stosunku do kobiet, które wybrały taki własnie sposób na życie, niewybrednych epitetów. Czy uważam, że się nie szanują? Nie wiem. Nie mnie to oceniać
Stary 2006-10-26, 20:20   #5
szaaaalona
Raczkowanie

Sama siebie nie widzę w roli 'jednonocnej kochanki', aczkolwiek nie potępiam tego typu zachowań u innych kobiet. Generalnie mało mnie to obchodzi Gorzej z tym co może być, gdy famma o niej się rozejdzie na szeroką skalę Ale cóż. Decydując się na coś takiego, trzeba liczyć się z konsekwencjami.
Reasumując:
Nie pochwalam, ale i nie potępiam.

Adaś
szaaaalona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 20:55   #6
Gina22
BAN stały

To ja sie chyba wyłamię. Moze wy mnie za to potepicie, ale uważam, że taka kobieta po prostu sie nie szanuje. Nie mówię, że jest k...., bo wcale tak nie myślę (staram się mimo wsyztsko nie oceniać ludzi na tej postawie), myśle że sama sobie robi krzywdę. Może mówię tak, bo ja sama w życiu bym sie na takie cos nie zdobyła. Po prostu uważam, że każda z nas jest warta więcej niz jedno spotkanie, taniec i seks.
Gina22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 21:09   #7
Maniwa
Wtajemniczenie

Miło czyta się, że tu dziewczyny na forum mają takie zdania bo niby mamy emancypację kobiet i jesteśmy bardziej świadomi, ale nadal istnieje w naszym narodzie ciche potępienie takich kobiet (nie mówię o wszystkich )
-bo jej nie wolno podrywać faceta
-bo jej nie wolno zdradzić
-bo jeśli prześpi się z przypadkowym facetem to od razu jest k...
Kiedy rozniesie się ta fama, będzie plątać się za nią jak smród po gaciach i jest spalona w danym otoczeniu, a gdyby to zrobił facet nikogo by to nie obeszło... ba! nawet miałby większe powodzenie u kobiet bo jest macho!
Nie jestem zagorzałą feministką, ale niektóre stereotypy doprowadzają mnie do szewskiej pasji!

Nie mam nic przeciwko kobietom, które robią to dla przyjemności i nie są w stałych związkach, znam takie, bardzo je lubie i szanuję jako człowieka. Nie miałam takiej sytuacji i nie zamierzam mieć, bo jestem w stałym związku.
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-26, 21:18   #8
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo

Oj, nie.
Jakaś tam mała fantazja czy coś - może.
Realnie nie dla mnie.
Ale nie krytykuję kogoś kto tak robi.
Stary 2006-10-26, 21:23   #9
Camarilla
Zakorzenienie

Wydaje mi sie, ze to takie dziwne podejscie "co sadzicie o takich dziewczynach". Kazdy robi to co uwaza za stosowne i to co uwaza za dobre dla siebie. Jesli mialabym ochote na taki sex, przelotna znajomosc to na pewno nie sugerowalabym sie tym czy jelsi to zrobie to bedzie oznaczalo, ze jestem k****. Tak jak bylo wspomniane kazdy ma swoj kodeks moralny,
Mysle, ze nie zdecydowalabym sie na sex z osoba z ktora nic mnie nie laczy, z ktora znam sie godzine czy dwie. Jesli mialabym odpowiedziec na pytanie czy potrafilabym isc z kims do lozka kogo nie kocham to wydaje mi sie, ze tak, jesli czulabym jakis pociąg. Choc jestem jeszcze mloda i moje spojrzenie na niektore sprawy ciagle sie zmienia zdobywajac nowe doswiadczenia...
Nie potepiam osob, ktore uprawiaja sex z mezczyznami, ktorych nie kochaja, do ktorych jedynie czuja pociag fizyczny. Ale pod warunkiem, ze obie strony sa swiadome zasad takiego "ukladu" tej sytuacji.
Nie zgodzilabym sie jednak na sex z mezczyzna w ktorym jestem zakochana a on mi proponuje takie rozwiazanie.. "zabawa tak zwiazek, nie"..
Jak widac temat rzeka..
Aha dziwi mnie jeszcze podejscie o ktorym wspomniala szaaaalona, ze "rozejdzie sie fama o niej na szeroka skale".. Skoro robie to co uwazam za sluszne, to fama moze sie rozchodzic na caly swiat.. Nie interesuje mnie opinia ludzi, na ktorych mi nie zalezy. Tych ktorzy beda mnie osadzac po tym co uslysza gdzies przypadkiem..

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 21:23   #10
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Realnie taka opcja nie zdałaby u mnie egzaminu.
Stary 2006-10-26, 23:02   #11
giraffe
Zadomowienie

Hmmm tu wiele zależy od sytuacji życiowej kobiety i od jej podejścia do tego rodzaju spraw. Ale dlaczego od razu nazywać ją K****?? Przespanie się z nieznajomym nie jest równoważne z sypianiem z kim popadnie. Nie należy mylić tych dwóch rzeczy.

Myślę, że wiele kobiet będących samotnymi w wieku powyżej 30 lat (szczególnie po nieudanym związku) nie bałoby się spróbować czegoś takiego.. gdyż sex jest nieodzowną częścią życia. I podejrzewam, że nikt takiej kobiety nie określiłby mianem K****. Przecież, to, że się nie jest w związku nie oznacza, że należy być w celibacie. Sprawa całkiem normalna jak dla mnie.

Myślę, że jeśli mój obecny związek by się rozpadł, a nie znalazłabym po nim Partnera, z którym chciałabym stworzyć kolejny związek to prawdopodobnie poszłabym do łóżka z mężczyzną dla przyjemności - jednak nie całkiem obcym, musiałaby mnie z nim łączyć jakaś więź emocjonalna nooo i musiałby mi się podobać. I nie czułabym się z tego powodu K****.

Czasy się zmieniły i kobiety również mają prawo do udanego życia erotycznego

Jednak ciesze się, że jestem w stałym związku i cenie to sobie A co mi los kiedyś zgotuje... to się okaże

"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..."
giraffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-27, 06:35   #12
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

no właśnie - seks seksowi nie równy. Inaczej wygląda kobieta, dla której głównym celem jest numerek i robi to "gdzie popadnie", a inaczej kobieta, która jako dorosła ma potrzębę fizycznego rozładowania emocji.

MYślę, że grunt to mieć po prostu rozsądek i dobrze wybrać faceta są panowie, którzy naprawde ogromnym szacunkiem darzą kobiety, z którymi spali, bez względu na to czy było to po jednym dniu, po tygodniu czy po roku.

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 07:07   #13
bonec
Rozeznanie

GG do bonec

Jako jednorazowa przygoda - czemu nie?... Wiele dziewczyn o czymś takim marzy i to niekoniecznie ze względu na niezaspokojone libido. Niestety, za takim czynem idzie możliwość zarażenia się jakimś świństwem i (co chyba jest większym hamulcem) zła reputacja dziewczyny. Osobiście chyba bym się na coś takiego zdecydowała, ale tylko będąc singielką. No i obowiązkowe zabezpieczenie.

Potępiam natomiast takie zachowania u dziewczyn, które czynią z przypadkowego seksu "after party" każdej soboty. A znam takie osoby.

Powiększ sobie biust

Bransoletki hand-made

Do czytania - nowości z 23.09

Kosmetyki i wishlista

brak komputera przez najbliższe dni
bonec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 07:13   #14
maartucha
Zadomowienie

GG do maartucha

Cytat:
Napisane przez rambo Pokaż wiadomość
Oj, nie.
Jakaś tam mała fantazja czy coś - może.
Realnie nie dla mnie.
Ale nie krytykuję kogoś kto tak robi.
Podpisuje Sie

" . . D
zisaj uwierzyłam, że do szczęścia
Mi wystarczy bym przy Tobie była . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 08:06   #15
bonheur
Rozeznanie

GG do bonheur

Cytat:
Napisane przez Maniwa Pokaż wiadomość
Kiedy rozniesie się ta fama, będzie plątać się za nią jak smród po gaciach i jest spalona w danym otoczeniu, a gdyby to zrobił facet nikogo by to nie obeszło... ba! nawet miałby większe powodzenie u kobiet bo jest macho!
Nie jestem zagorzałą feministką, ale niektóre stereotypy doprowadzają mnie do szewskiej pasji!
DOKŁADNIE tak!!! zgadzam się w 100%
facetowi wolno wszystko, a taki "wyskok" nawet dodaje mu męskości w oczach otoczenia, natomiast kobieta to już k... i psuje sobie opinię czy reputację..
ludzie litości...
każdy robi to, na co ma ochotę i dopóki nie krzywdzi tym innych ludzi, to nic nikomu do tego...

bonheur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-27, 08:48   #16
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Maniwa Pokaż wiadomość
Miło czyta się, że tu dziewczyny na forum mają takie zdania bo niby mamy emancypację kobiet i jesteśmy bardziej świadomi, ale nadal istnieje w naszym narodzie ciche potępienie takich kobiet (nie mówię o wszystkich )

Nie mam nic przeciwko kobietom, które robią to dla przyjemności i nie są w stałych związkach, znam takie, bardzo je lubie i szanuję jako człowieka. Nie miałam takiej sytuacji i nie zamierzam mieć, bo jestem w stałym związku.
Podpisuję się pod Twoja wypowiedzią obydwoma rękami w jednym z wcześniejszych wątków już pisałam, że niestety wciąż obowiązuje podwójna moralność - to, co wolno mężczyźnie, w przypadku kobiety wciąż jest krytykowane, oceniane....
Stary 2006-10-27, 09:00   #17
beatakob
Rozeznanie

.

Edytowane przez beatakob
Czas edycji: 2013-03-04 o 09:33
beatakob jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 09:47   #18
taszkin
Zakorzenienie

Jeśli odbywa się to za obopólną zgodą - dlaczego nie? Każdy sam decyduje o tym co robi ze swoim ciałem i duchem. Nic mi do tego
Ja bym nie poszła na coś takiego, będąc "wolna" (tylko wtedy zakładam taką możliwość), bo taki charakter nieufny mom

Edytowane przez taszkin
Czas edycji: 2006-11-12 o 19:40
taszkin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 10:22   #19
Kizia Mizia19
Zadomowienie

niektóre kobiety tak jak męzczyzni takze mogą mieć ochotę na seks bez zobowiązań!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-27, 10:56   #20
Maniwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gina22 Pokaż wiadomość
To ja sie chyba wyłamię. Moze wy mnie za to potepicie, ale uważam, że taka kobieta po prostu sie nie szanuje. Nie mówię, że jest k...., bo wcale tak nie myślę (staram się mimo wsyztsko nie oceniać ludzi na tej postawie), myśle że sama sobie robi krzywdę. Może mówię tak, bo ja sama w życiu bym sie na takie cos nie zdobyła. Po prostu uważam, że każda z nas jest warta więcej niz jedno spotkanie, taniec i seks.
To ja się jeszcze bardziej wyłamię Nie oceniam ludzi po tym z kim i gdzie śpią, ale czy nie można pomyśleć o facecie który sypia z przypadkowymi kobietami, że sam sobie robi krzywdę? Że się nie szanuje? Bo chyba faceci są więcej warci niż jedno spotanie, taniec i seks?

PS. Gina22 tenpost nie ma nic do Ciebie
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 11:05   #21
bess
Zakorzenienie

to zalezy od pobudek jakimi sie kieruje.Wiem jedno niech nie wymaga szacunku od meżczyzn ,z którymi sypia na jedną noc,bo oni mimo ze to z nimi robia pozniej uzywaja najgorszych epitetów.Taka niestety prawda,niby jest fajnie ,a pozniej psy wieszaja na tych dziewczynach.Takie są wlasnie chłopy dwulicowe.
Mam takie samo zdanie zarówno na temat takich mezczyzn jak i kobiet.W końcu mamy równouprawnienie.hehe
Emancypacja kobiet nie polega na puszczaniu sie z kim popadnie.
Osobiscie najpierw potrzebuje uzaleznic kogos od siebie psychiczniea dopiero pozniej ekhmm.Tak jest bezpieczniej bo to ja panuje nad sytuacja,a na jedna noc bylabym na przegranej pozycji wlasnie z tego wzgledu o ktorym pisalam.
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 11:32   #22
giraffe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
to zalezy od pobudek jakimi sie kieruje.Wiem jedno niech nie wymaga szacunku od meżczyzn ,z którymi sypia na jedną noc,bo oni mimo ze to z nimi robia pozniej uzywaja najgorszych epitetów.Taka niestety prawda,niby jest fajnie ,a pozniej psy wieszaja na tych dziewczynach.Takie są wlasnie chłopy dwulicowe.
Mam takie samo zdanie zarówno na temat takich mezczyzn jak i kobiet.W końcu mamy równouprawnienie.hehe
Emancypacja kobiet nie polega na puszczaniu sie z kim popadnie.
Osobiscie najpierw potrzebuje uzaleznic kogos od siebie psychiczniea dopiero pozniej ekhmm.Tak jest bezpieczniej bo to ja panuje nad sytuacja,a na jedna noc bylabym na przegranej pozycji wlasnie z tego wzgledu o ktorym pisalam.
Dobrze Bess mówisz... dlatego tak jak napisałam wyżej. Dobrze jest stworzyć z facetem najpierw jakąś więź emocjonalną

A swoją drogą w dzisiejszej dobie to nawet strach iść do łóżka z całkiem nieznajomym

Stary 2006-10-27, 12:06   #23
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez giraffe Pokaż wiadomość

A swoją drogą w dzisiejszej dobie to nawet strach iść do łóżka z całkiem nieznajomym
Ojj zdecydowanie! Przerażająca jest czasem lekkomyślność dziewczyn, które idą do łóżka z nieznajomym i czują się bezpiecznie, bo biorą pigułki. W takiej sytuacji największym zagrożeniem nie powinna być ciąża, tylko różne świństwa, które można tą drogą złapać...

Moralnie nie potępiam takiego zachowania. Każdy przypadek jest indywidualny i nie do mnie należy ocenianie, czy dziewczyna dobrze robi, idąc z kimś tam do łóżka..
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2006-10-27, 12:09   #24
szaaaalona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Camarilla Pokaż wiadomość
(..)
Aha dziwi mnie jeszcze podejscie o ktorym wspomniala szaaaalona, ze "rozejdzie sie fama o niej na szeroka skale".. Skoro robie to co uwazam za sluszne, to fama moze sie rozchodzic na caly swiat.. Nie interesuje mnie opinia ludzi, na ktorych mi nie zalezy. Tych ktorzy beda mnie osadzac po tym co uslysza gdzies przypadkiem..
Tam dalej właśnie napisałam, że decydując się na coś takiego trzeba się liczyć właśnie z plotkami itp. Ale skoro się na to decyduję to jestem tego w pełni świadoma i - logicznie rzecz biorąc - nie będę się tym przejmowała, żałowała itp.
Może źle się wysłowiłam, ale miałam mniej więcej to samo na myśli co Ty

Adaś
szaaaalona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 12:26   #25
Jula
Zakorzenienie

Wszystko jest dla ludzi. Dla dorosłych, rozsądnych ludzi którzy wiedza, jak się zabezpieczać przed niechcianą ciążą i chorobami. Kobiety, mimo, że wiele osób w to nie wierzy, tez mają libido i czasem ochota na seks jest wieksza niż ochota na partnera, który nas przedstawi swojej mamie i obdarzy gromadką dzieci
Nikogo nie oceniam, bo dlaczego miałabym?

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 18:58   #26
Ray
Zakorzenienie

dla mbnie to brak szacunku do samej siebie.. ale to moje zdanie nigdy mi sie taka sytuacja nie zdarzyla i nie zdarzy... nie wyborazam sobie pojscia do lozka z favetem ktorego nie znam oddania mu swojego ciala tylko po to by on mogl sobie ulzyc i chwile sie mna pobawic a na drugi dzien nawet nie pamietac jak wygladalam czy opowiadac kolegom jak to przelecila jakas naiwna laske.... dla mnie to brak szacunku swoje cialo nalezy uwazam szanowac a nie chlastac nim na prawo i na lewo...

wedlug mnie swiat przewraca sie do gory nogami "wszystko dozwolone" a gdzie wartosci???

widac nawet w obecnej sytuacji co dzieje sie w szkolach juz nawet dzieci szacunku iw artosci nie maja echhhhh

aha mowicie o rownouprawnieniu ale uwazam ze mylicie pojecia miedyz rownouprawnieniem a szacunkiem i mowliwoscia wyboru.....

czy gdyby kazdy facet cpal to kazda kobieta musialaby to robic zeby powiedziec ze ona moze jak i facet??/ nie....

czy ktos powiedzial ze facet chodzac na jedna noc to jest to dobrze? nie..

wcale nie jest dobrze jak facet przelatuje panienki i w dzisiejszych czasach dobrze kazdy o tym wie normalna dziewczyna z wartosciami by z takim sie nie zwiazala jedno napedza drugie takim zainteresuja sie panny chciace dobrego sexu tylko i wylacznie... myslac ze ma doswiadczenie w koncu tyle ich przelecial... a przyszlosciowa to raczej za nim nie sa ani on za nia...

rownouprawnienie daje mozliwosc wyboru... nie koniecznie takiego samergo jak oni!

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-10-28 o 00:20 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać.
Ray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 19:10   #27
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
dla mnie to brak szacunku do samej siebie.. ale to moje zdanie nigdy mi sie taka sytuacja nie zdarzyla i nie zdarzy... nie wyborazam sobie pojscia do lozka z favetem ktorego nie znam oddania mu swojego ciala tylko po to by on mogl sobie ulzyc i chwile sie mna pobawic a na drugi dzien nawet nie pamietac jak wygladalam czy opowiadac kolegom jak to przelecila jakas naiwna laske.... dla mnie to brak szacunku swoje cialo nalezy uwazam szanowac a nie chlastac nim na prawo i na lewo...
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią Też nie wyobrażam sobie pójscie z obcym facetem do łóżka,nigdy tak nie zrobiłam i nigdy nie zrobie,bo szanuje siebie całą.Nie oddaje się byle komu... Jedynie mojemu facetowi,który jest tego wart
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2006-10-27, 19:25   #28
giraffe
Zadomowienie

Mówi się, że PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA. Bardzo trafne określenie.

Pozatym teoretyzować jest bardzo łatwo, ale po co?? Nie wiadomo jeszcze co nam życie zgotuje i w jakie sytuacje się zaplątamy

Stary 2006-10-27, 19:29   #29
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Jak juz wczesniej napisałam u mnie taka opcja nie zdałaby egzaminu. Nie wyobrażam sobie seksu z osoba, której nie kocham, która nie zna mojego ciała, niewie jakie pieszczoty sprawiaja mi przyjemność, przeciez tego nie da sie nauczyc w jedna noc.No chyba że ktoś ma na myslu "rachu..pachu" spodnie w góre i po wszystkim .
To jest tylko moje zdanie.
Stary 2006-10-27, 20:20   #30
Izuńka83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaska07 Pokaż wiadomość
Mam pytanko co sadzicie na temat seksu z nowo co poznanym facetem, ktorego tak naprawde sie nie zna? Np. po dyskotece?! Co sadzicie na temat takich dziewczyn? Czy wam sie to zdarzylo? Czy jezeli dziewczyna nie ma wyrzutów sama do siebie to jest k...? Czy kobieta tak jak meżczyzna moze miec ochote na seks bez zobowiazan czy to juz oznacza ze sie nie szanuje jezeli tak postapi?!
Wiesz co? Ja mysle, ze to wcale nie znaczy, ze dziewczyna jest k...., pod warunkiem, ze to sie nie zdarza notorycznie. Dopuszczam, ze ktos moze sie zapomniec (szczegolnie jak czegos mu brakuje w zyciu)
Izuńka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości