![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
!!! UPORZĄDKOWANY WĄTEK !!! Wymienię ciuchy głównie na kosmetyki!
Nieaktualne
Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-11-02 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !!! UPORZĄDKOWANY WĄTEK !!! Wymienię ciuchy głównie na kosmetyki!
1) Czerwony top Internacionale
Rozmiar 36, stan bardzo dobry 2) Czarna bluzka z różyczkami C&A Rozmiar 158-164 stan bardzo dobry 3) Wesoła, dżinsowa spódniczka Tammy Rozmiar 164, stan bardzo dobry 4) Dżinsowa mini Topshop Rozmiar 12, stan idealny 5) Zielona spódniczka z falbankami, Cubus, rozmiar 164 6) Bluzeczka Camaieu Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-23 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1) Różowa kamizelka
Różowa kamizelka ze złotą nitką, miałam ją niewiele razy, stan idealny 2) Spódnica fioletowa z falban Śliczna spódnica, firmy C&A, rozmiar 164, stan bardzo dobry/idealny Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-23 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1) Bluzka C&A
Różowo-zielona bluzka z brokatowym nadrukiem, rozmiar z metki 158-164, stan bardzo dobry Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-07 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1) Bluza Cubus
Szafirowa, rozpinana bluza, rozmiar z metki 158, jakieś S, stan bardzo dobry Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-23 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1) Nowa tunika H&M, rozmiar S - za coś fajnego
![]() Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-22 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1) Bluzka z C&A, stan idealny
Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-07 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1) Różowe spodnie C&A
Rozmiar 158, stan bardzo dobry 2) Tunika Bershka Rozmiar L, stan idealny Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-07 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1) Zielona bluzka, C&A, rozmiar 158/164, jakieś S
2) Fioletowe bluzeczki, C&A, rozmiary 158/164 i 170/176 czyli jakieś S i M Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-07 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1) Turkusowe shorty C&A, rozmiar 36
Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-23 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1) Czarny biustonosz z odpinanymi ramiączkami.
80 A, ale ma dość sporą miseczkę. Miałam go na sobie zaledwie kilka razy, więc prawie nieużywany, firma Bhs 2) Bluzeczka zielono-czarna z lalą ![]() Rozmiar ok. S, stan bardzo dobry 3) Bluzka z Fellix the Cat Rozmiar S, firmy Colloseum, stan bardzo dobry 4) Czarne body Cacharel Stan bardzo dobry Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-23 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1) Okularki
2) Chustki Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-07 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1-2) Bluzka w kwiatki
3) Tunika 4) Bluzka emo 5) Torba Mickey Mouse Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-07-27 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
!!!Błękitny, dżinsowy zestaw!!!
Biała sportowa bluzeczka Używana, stan dobry Nie mogę znaleźć rozmiaru, ale będzie to jakieś S WYMIARY Długość: 46 cm. Szerokość pod pachami: 37 cm. Dżinsowe, streczowe rybaczki COLLOSEUM Przy kieszeniach specjalnie strzępione. Używane, stan bardzo dobry. Rozmiar 27 WYMIARY Długość: 75 cm. Długość od kroku: 54 cm. Pas: 38 cm. Dżinsowy, streczowy płaszczyk Rękawy 3/4 Używany, stan bardzo dobry. Do płaszczyka jest dżinsowy pasek, którego nie widać na zdjęciu. Rozmiar S WYMIARY Długość: 83 cm. Szerokość pod pachami: 43 cm, Długość rękawa: 46 cm. Czarna tunika z H&M, rozmiar XS-S, stan bardzo dobry Bluzka Zara, stan bardzo dobry Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-07 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
!!!super dyskotekowe zestawy!!!
1)Czarna, błyszcząca tuba. One Size. Różowa spódniczka, Cropp Town. 2)Czarna bluzeczka ze srebrzystym napisem Reckless. Dżinsowa spódniczka, z plisowanym, dłuższym tyłem. Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-08-07 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
!!! Gotyckie zestawy !!!
Bluzka siatka Z przodu ma aksamitny kawałek na biustu. Z tyłu cała z siatki. Używana, stan bardzo dobry. Nie ma metki, nie mogę znaleźć rozmiaru, jakieś S-M WYMIARY: Długość: 46 cm Szerokość pod pachami: 40 cm Długość rękawa: 56 cm Czarna spódnica z kawałków materiału Używana, stan dobry. Nie ma metki, rozmiar ciężko ocenić, jakieś M Ma troczki w pasie do ściągania WYMIARY: Długość: 75 cm Pas: 42 cm Czarna, ażurowa bluzka Episode. Używana, stan bardzo dobry. Rozmiar z metki S, na trochę większą też powinna być dobra. WYMIARY: Długość: 49 cm Szerokość pod pachami: 41 cm Gorset Używany, stan bardzo dobry Rozmiar 34, 75B Z tyłu zapinany na haftki. Z przodu wiązany delikatną wstążeczką. WYMIARY: Długość: 30 cm Szerokość: 32 cm Czarne, szydełkowe rękawiczki Na drobną rączkę. Sukienka czarna, aksamitna, długa, opływowa. Na mnie za duża, widać na zdjęciu. Stan bardzo dobry/idealny. Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-07-10 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
!!! A'la JAPOŃSKIE MUNDURKI !!!
Biała koszula Przy rękawach ma troczki do ściągnięcia. Używana, stan bardzo dobry. Rozmiar 164 (jakieś S-M) WYMIARY Długość: 60 cm Szerokość pod pachami: 48 cm Długość rękawa: 56 cm Różowa spódniczka w kratkę George Używana, stan bardzo dobry Rozmiar z metki 152-158, ale będzie to jakieś S WYMIARY Długość: 35 cm Pas: 36 cm 2) Czarna bluzeczka firmowa ze srebrnymi napisami, dość mała. Spódniczka w kratkę, plisowana, Mango. Kurtka Cropp, L. Wszystko stan bardzo dobry. 3) Bluzka Cropp czarna XS Spódniczka czarno-szara plisowana. Stan bdb. Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-07-10 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
!!! Tunika i czarna połyskująca bluzka !!!
Obie stan bdb. Czarne, eleganckie spodnie. 2 razy je miałam na sobie. Bhs, Tammy, rozmiar 164. Stan b.dobry/idealny Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-07-19 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Z rzeczy, które chcesz wolne są:
Oriflame, Preparat na wypryski Tea Tree (prawie nieużywany) Oriflame, dezodorant antyperspiracyjny Original (psiknięty kilka razy) Ja jestem chętna na czerwoną bluzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
może znajdziesz coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1214388360
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
z twojej wishlisty mam:
-parę numerów Cosmo (w tym najnowszy) -1 tom mangi Seimaden -1 tom mangi Utena |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
1) Spódnica, elegancka, Orsay Jaki to rozmiar????
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
a ile nr Cosmo byś chciała? wolisz nowsze czy starsze?
![]() zeszytów mam mnóstwo, 60 lub więcej kartkowe, z różnymi ciekawymi okładkami kosmetyków i perfum niestety nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
fotka najnowszego numeru
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
znalazłam jeszcze książkę do nauki hiszpańskiego z płytką CD, ma klucz odpowiedzi do zadań, a z młodzieżowych książek mam "dziewczyna ameryki" część 1 i 2, "pamiętnik księżniczki" część 5 i 6 i "dziewczyny płaczą"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
za tą spódniczkę mogę oddać tylko książkę do hiszpana (kosztowała 80zł więc wiesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
hej a te diddle to jakie maja rozmiary tak na oko? i czy dorzucilabys te koronkowe rekawiczki? ja bede jutro dopiero na wizazu pod wieczor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.