|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
moje pierwsze wypociny:)
Witajcie dziewczynki
Chciałam podobnie jak kilka innych pazurkowych maniaczek pokazać WAM-TYM BARDZIEJ DOŚWIADCZONYM moje pierwsze prace...Robię pazurki od lutego czyli miesiąc z hakiem i zawsze mam sobie kupę rzeczy do zarzucenia Zrobiłam kurs w styczniu i wiem,że przy ciężkiej pracy z czasm będzie a raczej powinno być lepiej,ale wkurza mnie to,że ciągle nie jest dobrze Pierwsze to mega łopaty,ale jak je zrobiłam to pękałam z dumy---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Jezuuuuuuniu!wybaczcie-nie tu miał postać ten wątek,tylko w galeriach jestem tu nowiutka i nie za bardzo wiem co i jak-wybaczcie więc i może ktos pomoże-jak usunąć ten wątek?Edytowane przez landrynka326 Czas edycji: 2010-03-09 o 11:56 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: moje pierwsze wypociny:)
a gdzie fotki
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie..gdzie foteczki???
ooo i widzę, że jesteś z moich rodzinnych stron
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzuć fotki.
Wątku nie usuniesz. Poproś moderatorkę by przeniosła i już
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
no to jedziemy
tylko bądźcie wyrozumiałe drogie wyjadaczki chleba...albo paznokci---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- a teraz największa masakra...aż wstyd,ale Wam pokażę a łoooooooooopaty,że aż oczy bolą---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
wstaw fotki, bo linki nie działają
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
ok,to jeszcze raz wkleję...słowo daję-typowa ze mnie blondynka
to trzecie zdjęcie przedstawia moje pierwsze paznokcie-te, które tak napawały mnie dumą Edytowane przez frauhelga Czas edycji: 2010-03-12 o 22:27 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
kurcze wstaw wieksze zdjecia bo sa za male nie widac za bardzo ale z daleka ladne
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
z daleka radzę wywalić frenczowe tipsy, z bliska nie powiem nic bo się zdjęcia nie otwierają.
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
za małe nic nie widać .. by najmniej ja nie umiem powiększyć ...
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
prosze zdjęcia dołączyć jako załączniki
na początku też nie łapałam co i jak z tym wklejaniem
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
kurczę tak właśnie zrobiłam-dodałam jako załączniki
niestety nie umiem tego powiększyć więc wkleję to co znalazłam w normalnym rozmiarzeto ostatnie zdjęcie przedstawia moeje pierwsze...Bożeeeeeeeeee: mur: ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
Edytowane przez frauhelga Czas edycji: 2010-03-12 o 22:28 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystko. Tipsy french mogę opisać kilkoma słowami - tandeta, chodzenie na łatwiznę, brak profesjonalizmu.
Naprawdę może 0,01% kobiet ma wystarczająco długą płytkę by przykleić tipsa french. Pazokcie mają wszystkie z możliwych błędów. Radzę schować do szuflady wszelkie pierdółki i ozdóbki, zaopatrzyć się w biały żel, wiedzę nt poprawnej budowy paznokcia i ćwiczyć. Dopiero kiedy opanujesz wszystkie krzywe, stresy nie stresy i inne włosy brać się za zdobienie. Trening czyni mistrza, więc ćwicz Czekam na efekty.
Edytowane przez Magali Czas edycji: 2010-03-09 o 23:07 |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie mnie się tu wymądrzać, bo nie mam kursu.. Chcę jedynie dać kopniaka z motywacją! ![]() Ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć ile się tylko da!
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Oj tak muszisz dużo ćwiczyć...
Pierwsza rzecz która strasznie razi to łopatki... straszne łopatki, musisz dużo bardziej zwężać paznokcie, poza tym tak jak już napisała Magali musisz opanować wszystkie krzywe. Ćwicz a będzie dobrze
Edytowane przez magdus89 Czas edycji: 2010-03-09 o 23:52 |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie jak wyżej napisane
![]() Czekam na następne prace
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
łopaty-boki do przypilowania, skórki zalane, prosty french jak od linijki - frencha usmiechamy, no i plasko i brak tunelu
zycze cierpliwosci w cwiczeniach
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak jak dziewczyny napisały. Dużo ćwiczeń i więcej teorii
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
ćwicz a będzie dobrze....nie wszyscy od razu rodzą się mistrzami
powodzenia
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
wiem,że jeszcze długa droga przede mną
Ale jak pisałam robię to dopiero od miesiąca z hakiem żel biały mam i dobrze się czuję w "uśmiechaniu"-ale macie rację,tipsy french to pójście na łatwiznę są o niebo lepsze od tych początkowych ;po trzecie nic w paznokciach absolutnie się nie zatapia-dziewczyna prosiła o brokatowego frencha to PANI gotowe paznokcie pomalowałą bezbarwnym lakieremipomoczyła w brokacie,po dwóch dniach zadzierania o wszystko nieszczęsny brokat zmyła;po czwarte PANI ma 10-letni staż i kasuje za paznokcie 140zł-nic tylko pogratulować profesjonalizmu o k,bo chyba zboczyłam z tematu |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba bym powiesiła taką "stylistkę"! Ale tak to jest jak laik wybiera się do PROFESJONALISTY przez duże P.. i myśli, że ów profesjonalista potrafi zdziałać cuda i na nich się zna...ehh szkoda słów! |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez onlyyhope88 Czas edycji: 2010-03-12 o 13:39 |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
dalsze prace-te późniejsze i moim zdaniem trrroszkę lepsze
ale nie mnie oceniać-profesjonalistki jedziecie |
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm...
mam rozumiec ze w tych ostatnich nie ma tipsow??? jesli tak to czemu ten frencz jest na pol paznokcia i czemu jest prosty? ozdoby nalezy zaopic a nie podtopic goraco polecam jednak odstawienie ozdobek i cwiczenia na samym frenczu i jaki ty masz zel ze te paznokcie sa takie mleczne? to tak ma byc? plus: nie jest plasko i szeroko
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tipsy są,mleczne i french naprawdę jest uśmiechnięty tylko przez ten mleczny żel tego nie widać |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet przez mleczny żel widzę że frencz jest prościuteńki.
Niestety dużo pracy przed Tobą, kszta,łt niezdefiniowany, żel nałożony bez większego przemyślenia... Ale skoro to początki to będzie tylko lepiej.
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
macie rację
musze się natomiast podzielić jedną ważną rzeczą-żałuję,że zrobiłam ten kurs (PANI INSTRUKTORKA powiedział,że nie muszę umieć pracować na formie wystarczą mi tipsy).... Boże mąż nawet na mnie wściekły,że korzenie zapuszczę przed kompem(głównie studiuje forum),ale ja muszę!!!!I będę tak długo siedziała aż się nauczę dobra dosyć gadania-więcej działania mam tylko jedno pytanie-bo tego na kursie też się niestety nie dowiedziałam-czy stosując kamuflaż na formę można wydłużyć łożysko 'ogryzka',tak aby wyglądał subtelniej?dzięki jeśli któraż z Was zechce podzielić się wiedzą |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

Chciałam podobnie jak kilka innych pazurkowych maniaczek pokazać WAM-TYM BARDZIEJ DOŚWIADCZONYM moje pierwsze prace...Robię pazurki od lutego czyli miesiąc z hakiem i zawsze mam sobie kupę rzeczy do zarzucenia
Zrobiłam kurs w styczniu i wiem,że przy ciężkiej pracy z czasm będzie a raczej powinno być lepiej,ale wkurza mnie to,że ciągle nie jest dobrze
Pierwsze to mega łopaty,ale jak je zrobiłam to pękałam z dumy
jestem tu nowiutka i nie za bardzo wiem co i jak-wybaczcie więc i może ktos pomoże-jak usunąć ten wątek?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=424956
niestety nie umiem tego powiększyć więc wkleję to co znalazłam w normalnym rozmiarze
;po trzecie nic w paznokciach absolutnie się nie zatapia-dziewczyna prosiła o brokatowego frencha to PANI gotowe paznokcie pomalowałą bezbarwnym lakieremipomoczyła w brokacie,po dwóch dniach zadzierania o wszystko nieszczęsny brokat zmyła;po czwarte PANI ma 10-letni staż i kasuje za paznokcie 140zł-nic tylko pogratulować profesjonalizmu
chyba bym powiesiła taką "stylistkę"! Ale tak to jest jak laik wybiera się do PROFESJONALISTY przez duże P.. i myśli, że ów profesjonalista potrafi zdziałać cuda i na nich się zna...
tipsy są,mleczne i french naprawdę jest uśmiechnięty tylko przez ten mleczny żel tego nie widać
musze się natomiast podzielić jedną ważną rzeczą-żałuję,że zrobiłam ten kurs