|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
poszukiwane...
nieaktualne
poszukuję: ~DERMACOLU!!!!!!! pilne ~saszek ~emu ~płaszczyków ~balerinek ~RUREK! ~longów ~bluzek w stylu baby doll ~sukienek ~sweterków ~wszystko z HELLO KITTY ~dużej torby ~DUŻEJ CZAPKI! ~sweterków ~butów sportowych ~wisiorków ~tunik ~grzybków!!!!!! ~dobrych pędzli do makijażu mój rozmiar to góra XS-S-M a dół 28 lub 38 lub M jak kto woli ![]() rozmiar butów 38-39 za te rzeczy oddam dużo nawet z po za wątku ![]() Edytowane przez miu_miunia Czas edycji: 2008-04-08 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: poszukiwane...
hej, mam taki "portfelik" z hello kitty, nie wiem jak to nazwać, bo ma to dość duże zastosowanie np. portfel, zmieści sie tam komórka, klucze lub inne drobiazgi
ostatnia fotka troche rozjaśniona zeby lepiej było widać jesteś zainteresowana? odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mam sukienke z bad kitty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
pasek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
pasek chyba będzie nieaktualny
poza wątkiem mam takiego longa w groszki, fishbone XS/S, rękawki-lekkie bufki jesteś zainteresowana longiem? odpisz czekam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej, a moze byłabyś zainteresowa taką torbą DIVERSE? mieści A4, idealna do szkoły
jesteś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hej!
Mam u siebie dwie tuniki i czapę. Zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Niestety w wątku nic nie wypatrzyłam. Napisałam bo piszesz, że jak Ci się coś spodoba poszukasz poza wątkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic z tych ciuszków które wysłałaś na maila
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
mam takie balerinki. rozm. 39 ale na 38 też dobre. zamienisz je na nowe /wyprane/ papcie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.