![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
***Moja szafa - firmowe ubrania i dodatki - rozmiary 34-38***Uwaga!!!!! Watek nieaktualny! Zapraszam do nowego watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...48#post7196148 Moje zasady: - oddaję tylko rzeczy nowe lub w bardzo dobrym stanie, jeśli są jakiekolwiek wady to zaznaczam to przy opisie; również proszę o informacje na temat wad czy uszkodzeń na rzeczach; - podobnie jak inne wizażanki, w przypadku gdy mam mniej przekupek wysylam jako pierwsza, w przeciwnym przypadku - jako druga; - zawsze umawiam sie co do formy przesyłki przed wysyłką; - rzeczy można odebrać osobiście, mieszkam w Warszawie; - wysyłane rzeczy są wyprane i wyprasowane, proszę o to samo; - lubie raczej szybkie wysylki, po dogadaniu sie wysylam rzeczy nastepnego dnia lub jak tylko moge, prosze o to samo; - dokładki - kolor pomarańczowy rzeczy zarezerwowane - ciemny fiolet rzeczy których nie ma - jasny fiolet Chce zeby wymianki były przede wszystkim przyjemnością, w końcu o to tu chodzi. Dlatego nie chce wymieniac sie z osobami, ktore nie moga poswiecic chwili zeby grzecznie odpowiedziec ze nic nie znalazly albo podaja mi ceny swoich rzeczy. Nie interesuje mnie ile cos kosztowalo, jesli nie chcecie czegos oddac za moja rzecz to po prostu tego nie robcie. Wszystkie dokładki na pierwszej stronie! Nie wymieniam sie na siłę ani na rzeczy, których wartość jest mniejsza niz koszty przesyłki. Moja wishlista:
Poza tym wszystko co wpadnie mi w oko. Możecie mnie skutecznie skusić rzeczami Lacoste, Tommy Hilfinger, H&M. Nie interesuja mnie ubrania bazarowe. Wole ciuszki marek ktore znam, wtedy moge ocenic jakosc i kroj. Nie chce tez ciuszkow typowo nastolatkowych czy z dzialow dzieciecych. Moje ubrania sa nowe albo malo uzywane, dlatego wymieniam sie na ciuszki w takim samym stanie. Moj styl to sportowa, miejska elegancja ![]() ![]() Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-11 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Moja szafa - firmowe ubrania i dodatki - rozmiary 34-38***
Spódniczki:
1. H&M, rozmiar 36, niebieski sztruks, stan bdb - wymiary: pas 74 cm, biodra 96 cm, długość 46cm. 2. Orsay, rozmiar 36, 96% bawełny, 2% elastan, stan bdb - wymiary: pas 74cm, biodra 96cm, długość 38cm 3. Orsay, rozmiar 36, 40% akryl, 35% Poliester, 20% wełna, 5% inne włókna, stan bdb - - wymiary: pas 70 cm (jest gumka, rozciaga sie do 84cm), biodra 96cm, długość 57cm. 4. Orsay, rozmiar 34, 60%poliester, 40% wełna - wymiary: pas 72cm, biodra 94cm, długość 61 cm. 5&6. Spódnica Simple, ubrana 2 razy, rozmiar 36, stan bdb --> tylko za cos specjalnego Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-03-27 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sukienki
1&2. Sukienka Orsay, za kolanko, odcinana pod biustem jak baby doll ale taliowana wiec ladnie podkresla sylwetke, na podszewce; rozmiar 36, kolor ecru, ubrana 2 razy, stan bdb (dla chetnych dokladniejsze wymiary) --> nie ma, titina 3. Sukienka Orsay, długa, wieczorowa, mozna przerobic na krotsza (material jest lejacy, powinna sie dobrze ukladac), rozmiar M, ramiaczka mozna latwo przeszyc zeby je skrocic lub wydluzyc, stan bdb (dla chetnych dokladniejsze wymiary) Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-21 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Koszule:
1. Amisu, rozmiar 36, 97% bawełna, 3% elastan, stan bdb wymiary: pachy 43cm pas 35cm rekaw po wew. 51cm długosc calkowita 60cm 2. Mango, rozmiar XS, 100% bawełna, nienoszona --> nie ma, leci do charlotta88 3. Mango, rozmiar XS, 100% bawełna, nienoszona 4. Orsay, rozmiar 38, 74% poliester, 21% wiskoza, 1% elastan, stan bdb- 5. Terranova, rozmiar S, 100% bawełna, stan bdb; wymiary: od pachy do pachy 88cm, talia 72cm, długośc rekawa (po wewnetrznej) 50cm, długosc koszuli (wzdłuz plecow, bez kolnierzyka) 56cm Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-09 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Orsay, rozmiar 36, 100% bawełna, stan nienoszona
wymiary: pachy - 86cm pas - 72cm dół - 86cm długośc rekawa (po wewnętrznej) - 49cm długość całkowita (od ramienia) - 57cm 2. Orsay, rozmiar 36, 64%bawełna, 27%poliamid, 5% wiskoza, 4%elastan, stan db 3. Only, rozmiar 38, 100% bawełna, stan bdb 4. H&M, rozmiar 34 (ale raczej 36), 100% bawełna, stan bdb Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-03-27 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Koszulki
1. Diverse, rozmiar M, 100% bawełna, stan bdb 2. Reserved, rozmiar S, 100% bawełna, nienoszona Wymiary (koszulka jest rozciagliwa - pierwszy wymiar jest bez rozciagania): pachy - 74cm - 86cm pas - 64 - 76cm dół - 70 - 84cm długość całkowita - 51cm 3. Troll, rozmiar M, 90% rayon, 10% elastan, stan bdb 4. Terranova, rozmiar S, 100% bawełna, stan bdb Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-03-27 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dokładka - 1.4.2008!
1. Koszulka czarna ze skrzydłami na plecach, z przodu zwykły T-shirt, włoska (firma Perfetto), rozmiar S, stan bdb Wymiary: pachy 76cm (rozciaga sie do 90cm) pas 70cm (rozciąga sie do 80cm) długość całkowita 49cm --> nie ma, leci do Czary Mary 2. Koszulka Terranova, dekolt V z marszczeniem (świetnie podkreśla dekolt ![]() 3. Koszulka Mrówka, bezowo-brązowa z aniołkiem, rozmiar S, stan bdb 4. Shorty Terranova, bawełniane, bialo granatowe, styl marynarski, z regulacja w pasie, rozmiar M (ale dobre też na L), stan bdb Wymiary: pas 2x42 cm na luźno (mozna zmniejszyc sznurkiem, moga sie naciagnac do 48cm) stan 21cm (mierzony z przodu) szerokosc nogawki 31cm długość boku 25cm 5. spodnie rybaczki Terranova, zielone z białymi paskami po bokach, wiązane w pasie i na dole nogawek, rozmiar L, stan bdb Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-10 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dzianina
(Wymiary mierze: rękaw od szwu pod spodem do końca rękawa, długość wzdłuz pleców) 1. Sweter H%M, rozmiar 36, 100% akryl, brąz z dziurkami z przodu, nienoszony - wymiary: pas 80cm, długość 57cm (bez golfa), dł. rękawa 56cm 2. Sweter Orsay, rozmiar S, 100% poliakryl - wymiary: pas 80cm, długość 55cm, dł. rękawa 57cm; golf można wywinąć na ramiona 3. Sweter Orsay (na metce Fluid ale kupiony w Orsay), rozmiar S, 100% akryl bardzo miękki, z kamyczkami z przodu - wymiary: pas 80cm, długość 59cm, dł. rękawa 54cm, golf dopasowany blisko szyi 4. Sweterek Orsay, rozmiar M, 72%akryl, 28%poliamid, stan bdb - wymiary: pas 74cm, długość 55cm, dł. rękawa 27cm (do łokcia) --> nie ma, leci do bittersweet 5. Sweterek Orsay, rozmiar XS, 72%akryl, 28% poliamid, stan bdb - wymiary: pas 66cm, długość 53cm, dł. rękawa 50cm 6. Sweter Orsay, rozmiar S, 80% akryl, 20% nylon, stan db - wymiary: pas 66cm, długość 52cm, dł. rękawa 48 cm, golf dopasowany Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-11 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dzianina c.d.
1. Bluzka z dzianiny Orsay, rozmiar M, 90%poliakryl, 8% poliamid, 2%elastan, nienoszona - wymiary: pas 68cm, długość 50cm, dł. rękawa 49cm Dokładka - 1.4.2008! 2. Sweterek zapinany na guziki Reserved, fioletowy, rozmiar 38 (ale dobry też na 36), skład: 80% wiskoza, 17% nylon, 3% lycra, stan bdb Wymiary: (sweterek sie rozciaga) pachy 84cm pas 68cm rekaw 51cm (po wewnetrznej) długość całkowita 56 cm --> nie ma 3. Bluzka Gosha dla Vero Mody, czarna z granatową nitką, rozmiar M, stan bdb Wymiary: pachy 108cm pas 86cm rekaw 33cm długosc całkowita 56cm Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-06 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kurtki i płaszcze
1. Plaszczyk do polowy uda Orsay, czarny, wełniany, ciepły, z doczepianym na zamek kapturem; rozmiar 34 (ale raczej 36), stan bdb 2. Kurtka Vero Moda, wiosenna, granatowa; rozmiar XS (ale raczej S), stan bdb Wymiary: pachy - 90cm pas - max 78cm (mozna regulowac, po bokach sa klamerki i paski) dół - 102 cm długosc rekawa (po wewnetrznej) - 48cm długość całkowita (bez kaptura, liczona od góry ramienia) - 68cm --> tylko za inna kurtke/plaszczyk 3. Płaszczyk Vero Moda, beżowy, z materiału pokrytego warstwa przeciwdeszczowa; rozmiar M (dobry tez na S), stan bdb- (musze go wyprac i wtedy jeszcze raz ocenie stan) Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-09 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Spodnie
1&2. Spodnie reserved, nowe z metką, rozmiar 38, wymiary: pas 81cm biodra (w najszerszym miejscu) 98cm, długość nogawki 86 cm po wewnetrznej, 110 cm po zewnetrznej (do paska) --> tylko za cos specjalnego --> nie ma 3&4. Spodnie Simple, nowe nienoszone (ale bez metki), brąz, bawełna z elastanem (troche sie rozciagaja), cienkie (wiosenno-letnie), rozmiar 34 ale raczej 36. Wymiary: pas 78cm, biodra 94cm, długośc nogawki 110cm(zew), 87cm(wew) stan z tyłu (od szwu dolnego z paskiem włącznie) 37cm szerokosc nogawki: 52cm(krok), 46cm(kolano), 50cm(dół) --> tylko za cos specjalnego Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-09 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dokładka - 28.3.2008!
1. Kurtka Orsay, sportowa, granatowa, z podszewka z siateczki (widac przy kapturze), rozmiar S, nienoszona nowa bez metki 2. Kurtka jeansowa Manchester Jeans, ciemny granatowy z jasnymi szwami, rozmiar S, stan bdb Dokładka 31.3.2008! 3. Kurtka - marynarka sztruksowa Manchester Jeans, czarna, rozmiar S, stan bdb 4&5. Poncho Zara, rozmiar M (ale dobre tez na S i L), kolor ciemny róż (dokładnie taki jak na 2 fotce), można nosić tak żeby dłuższe były boki, tył i przód albo asymetrycznie; nowe nienoszone Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-03-31 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Buty
1&2. Bata, skóra naturalna, rozmiar 38, stan bdb- (widac po flekach ze byly noszone, poza tym zadnych innych sladow uzytkowania) --> nie ma, leci do niezwykla22 3&4. Gino Venturi, skóra naturalna, rozmiar 38, stan db (lekko zdarte przody) 5&6. Tamaris, rozmiar 37, skóra naturalna, stan db Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-10 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1&2. Quiosque, rozmiar 38, skóra ekologiczna+zamsz, nowe nienoszone (w srodku maja lekko zdarta wysciolke, takie juz kupilam) - nie wiem czy chce oddac
3&4. Diverse, rozmiar 38, nowe nienoszone --> tylko za cos wyjątkowego, nie wiem czy chce oddac, najchertniej za inne buty Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-09 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1&2. Latend, rozmiar 38, skóra naturalna, stan db
3. Gino Rossi, rozmiar 38, skóra naturalna, stan bdb (ubrane raz) - tylko za cos specjalnego bo nie wiem czy chce oddac --> nie ma, leci do titina Dokładka 9.4.2008! 4&5. Botki Deichmann, z cholewka prawie do kolana którą można też zawinąć i wtedy sięgają dokąd chcesz ![]() 6. Kozaczki skórzane na obcasie, rozmiar 38, stan bdb Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-21 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Torebki
1. Brazowa torba na ramie z czarnymi plamkami marki Seka, skora ekologiczna, stan bdb, miesci format A4 2. Piaskowa torebeczka na ramie lub do ręki z materialu, w srodku wylozona nieprzemakalna gumowa powierzchnia, stan bdb- (nie ma zadnych wad ale jednak troche ja uzywalam, w srodku na dnie jest jakis slad po dlugopisie ale z zewnatrz nic nie widac 3. Bezowa torba na ramię ze sztruksu Manchester, nieużywana, mieści format A4 4. Dzinsowa torba na ramię z jeansu Manchester, stan bdb, mieści format A4 5. Jasnozielona torebka-koszyczek firmy H&M, zapinana na zamek, nieuzywana Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-11 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Paski
1. Pasek cienki czerwony Orsay, nieużywany, rozmiar S-L --> nie ma, leci do Marabi 2. Pasek cienki zielony (ciemna oliwka) Orsay, nieużywany, rozmiar S-L --> nie ma, leci do Marabi Oba paski swietnie wygladaja do eleganckich spodni lub na bluzeczki i cienkie sweterki dla podkreslenia talii 3. Fioletowy parciany pasek ze zrebrna klamra New Yorker, nieuzywany 4. Bordowy pasek z materiału Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-03-28 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria
Bransoletki: 1. Kamień naturalny (tylko nie wiem jak sie nazywa ![]() 2. Komplet bransoletek z H&M, plastik, bezowo-pomarańczowy, mieniący sie perłowo --> nie ma, leci do Marabi 3. Taki sam komplet jak nr 2 tylko w granacie --> nie ma , leci do Marabi Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-03-28 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria
1. Zawieszka z kamienia naturalnego w ksztalcie serca, z dziurka posrodku 2. Zawieszka z turkusa z oczkiem 3. Kolczyki srebrne firmy Yes 4. Kolczyki srebrne - łancuszki firmy Yes --> nie ma, leci do charlotta88 5. Naszyjnik z muszli - długosc 60cm plus duza muszla Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-09 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 31.3.2008!
Nakrycia głowy: 1&2. Kaszkiet z brązowego sztruksu, w stylu angielskim firmy Okko (kupiony w sklepie Mrówka), stan bdb 3. Kapelusz Reserved, rozmiar uniwerslany, stan bdb 4. Kapelusik z bordowego sztruksu, rozmiar uniwersalny, nowy nienoszony 5. Kapelusik z jeansu, rozmiar uniwersalny, nowy nienoszony 6. Kapeluisk z bawełny, szary, rozmiar L (ale chyba zawyżony), stan bdb Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-03-31 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 31.3.2008!
1. Rękawiczki bez palców, błekitne, bawełniane, rozmiar uniwersalny, ze ściągaczem w nadgarstku, stan bdb 2. Biały szal - pashmina, z kaszmirem, ciepły odcień (nie śnieżnobiały, raczej śmietankowy), stan bdb --> nie ma, leci do charlotta88 Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-09 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dokladka - 4.4.2008!
1. Spodnie Fishbone 3/4, ciemna oliwka (kolor intensywniejszy niż na zdjęciu), rozmiar S, troczki w pasie i nogawkach, stan bdb 2. Spodnie Cubus, czarne, rozmiar 34, troczki w pasie i na nogawkach, stan bdb 3. Spodnie Quiosque, brązowe, rozmiar S, stan bdb- (troche z nich chodziłam ale nie ma zadnych uszkodzen) 4. Minispódniczka, beżowa, z rozciągliwego materiału, rozmiar 36, stan bdb 5. Tank top Amisu, rozmiar S, stan bdb- (troche w nim chodzilam ale nie ma zadnych uszkodzen) 6. Bluzka Reserved, kolor fuksja, ze stójką, zapinana do połowy na guziczki, może byc niewyprasowana (wtedy robi sie taka paskowana faktura i sie rozciaga) lub można ja wyprasować na gladko, rozmiar M (ale raczej S), stan bdb --> nie ma, leci do titina Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-21 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dokładka - 4.4.2008!
1. Sweter Terranova, z dużym golfem, rozmiar S, stan bdb- (na rękawkach troche trzeba ogolić) 2. Sweter Camaieu, z dużym golfem, skład - 60% wełna, 20% angora, 20% poliamid; rozmiar 1, stan bdb 3. Sweterk zapinany Terranova, rozmiar M, stan db+ (troche gdzieniegdzie zmechacony, trzeba ogolić ale zadnych uszkodzen nie ma) wymiary: pachy 43cm pas 35cm rekaw po wew. 51cm długosc od ramienia 51cm 4. Bluzka z dzianiny H&M, rozmiar S, nowa nienoszona wymiary: pachy 41cm pas 34cm rekaw po wew. 51cm długosc od ramienia 61cm 5. Sweter ażurowy H&M, jasnoszary, rozmiar S, skład: 55% rami, 25% akryl, 20% moher, stan bdb --> tylko za cos specjalnego, nie wiem czy chcę oddać --> nie ma, leci do charlotta88 6. Sweterk rozpinany Reserved, taki jak w poście 9 tylko zielony --> nie ma Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-11 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dokładka - 7.4.2008!
1&2. Koszulka Terranova z flaga i napisem Ireland, rozmiar S, stan bdb 3. Bluzka turkusowa Terranova z rekawem 3/4, świetny kwadratowy dekolt, rozmiar S, stan bdb 4. Bluzka Terranova, granatowa koronka, rozmiar S, nowa z metką --> tylko za cos specjalnego --> nie ma, leci do Irja 5. Podkoszulka Intimissimi, dość rozciągliwa, rozmiar M, nowa --> tylko za coś specjalnego 6. Koszulka na ramiączkach Troll, rozmiar L, stan bdb Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-10 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dokładka -7.4.2008!
1. Bluzka z dzianiny H&M, w stylu hippie, biała, rozmiar 38, stan bdb- (musze ja troche wybielic, wtedy bedzie bdb ![]() 2. Sweter L.O.G.G. dla H&M, na 164cm, nowy 3. Bluzka Quiosque, czarna prześwitujaca ze złotymi haftami i guzikami, z aksamitna wstążeczka w talii, rozmiar 36, nowa nienoszone --> tylko za coś specjalnego 4. Sweter z golfem Terranova, rozmiar uniwersalny (najlepiej wyglada na M-L), stan bdb 5. Sweter rozpinany H&M, rozmiar XS, stan bdb- (musze go odkulkowac na rekawie wtedy bedzie bdb ![]() 6. Żakiet Reserved, z materialu jak aksamit, grał m.in. w "Magdzie M." ![]() Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-08 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dokładka - 7.4.2008!
1&2. Sliczna sukienka, biała z różowymi kwiatami, szyta ze skosu więc się łądnie dopasowuje do sylwetki, z podszewką, szyta u krawcowej, dobra na S, ewentualnie małe M, stan bdb- (podszewka jest w jednym miejscu troche pofarbowana ale z zewnatrz tego nie widac, moge dac zdjecia na życzenie) --> tylko za coś specjalnego 3. Torba na zamek, z krótkimi rączkami, nowa 4&5. Torebka ze skóry i zamszu firmy Bellugio, szaro czarna, stan db (starta klamra, rogi sie starly co widac na drugim zdjeciu) 6. Torebka na ramię Reserved, format A5, stan bdb- Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-07 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dokładka - 7.4.2008!
1. Torebka Pimkie, w czarno-bladoróżową pepitkę, format A5, stan db (rączki sie łamią przy łaczeniu z torebka wiec jesli ktos potrfi wymienic to bedzie bdb) 2. Torebka beżowa, format A5, stan dst --> oddam za drobiazg lub gratis do większej wymianki, tylko napiszcie 3. Torba z futerkiem GreyWolf, duża, stan db (dość zniszczony pasek, łatwo wymienic) 4. Skarpetki pięciopalczaste, kolorowe i kochane ![]() 5&6. Legginsy H&M, brązowe z pięknym azurowym wzorem, rozmiar M, nowe nienoszone Edytowane przez Jeanette83 Czas edycji: 2008-04-07 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
rózowa podkoszulka reserved, fioletowa koszula orsay
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedziane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.