![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
:) To co jeszcze zostało i zajmuje miejsce w mojej szafie :) S-L+ torebki i dodatki..
WĄTEK NIEAKTUALNY--> ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU Z MEGA DOKŁADKĄ!
MOJA LISTA: kosmetyki- NOWE lub zużyte w max. 15% AVON: -zapachy: Perceive, Island Vibe woda+body spray, Be Kissable, Tressele Seduction, Be Spontaneous, Be Sensual -woda toaletowa męska Full Speed -torebka metaliczna z in bloom -biżuteria: naszyjnik Christianna -błyszczyk do ust Extreme kolory: Sand Shine, Diamond Dust -Seria Planet SPA Japońska sake i ryż: maseczka do twarzy, balsam do ciała -Seria Planet SPA Minerały Morza Martwego: maseczka do twarzy, maska do ciała -Avon Solutions Pure Pore Fection- pianka do mycia twarzy, tonik matujący (w zielonych buteleczkach), oczyszczający żel do mycia twarzy z witaminami (pomarańczowa tuba) -podkład rozświetlająco-antystresowy kolor Almond (może być pół buteleczki a także próbki) -podkład w płynie kolor almond (może być połowa, chętnie też próbki) -złociście połyskujący cień do powiek, tylko malutkie resztki na wypróbowanie!!! kolory Icy, Powder Pink, Plum, Sunshine -lawendowa maseczka do stóp z glinką Foot Works -seria Naturals: żele pod prysznic, balsamy do ciała: jeżyna o wanilia, czereśnia i gałka muszkatołowa, kokos i papaja -Naturals: szampon 2w1 banan i mleczko kokosowe, ochronna jogurtowa maseczka do włosów papaja i kiwi -Naturals: jogurtowy balsam do ciała (w słoiczku) -płyny do kąpieli -żele pod prysznic/scruby do ciała Senses -color trend mini błyszczyk do ust kolor Warm cinamon lub Pink Spicy -seria Foot Works z jeżyną i miętą oraz lawendowa maseczka do stóp z glinką ORIFLAME -błyszczyk do ust (czerwona/czarna porzeczka, toffi, brzoskwiina, lukier) -lusterko Funky Flora -seria BAHIA (błyszczyki, żele, balsamy, lakiery, zapachy) KOSMETYKI (z aktualną datą ważności, zużycie nie więcej niż 15%) -B.U. ice deo+woda (niebieskie) -nowe żele pod prysznic (b. chętnie Luksja owocowe, Joanna Naturia, Avon) -mus do ciała Tutti Frutti FARMONA w słoiczku różne wersje zapachowe -inne różności z serii Tutti Frutti Farmony -olejki Joanna Naturia (takie z białą "śmietanką") -szampon Nizoral (w saszetkach lub w butelce) -zmywacze do paznokci tylko firmy BELL -Bielenda Pożegnanie z Afryką cała seria (resztki, odlewki na wypróbowanie ) -maszynki jednorazowe damskie z paskiem nawilżającym Gilette -różności o zapachu truskawkowym, malinowym, poziomkowym, kokosowym- balsamy, perfumy, olejki, żele, płyny- wszyyystko -nowy korektor do lakieru do paznokci -naklejki 3d na paznokcie -żel do mycia twarzy Garnier Czysta Skóra (opakowanie z pompką) -Nail Tek Foundation II -pilingi do twarzy i ciała -kosmetyki do prostowania włosów, chętnie Loreal Hot Liss DO SZAFY NOSZĘ ROZMIAR M/L!!!! Nie proponować mi xs/s!!!!!!!!!!!!! -mini z ciemneggo dżinsu o prostym klasycznym kroju bez żadnych dodatków itp. rozm M-L -nowe pończochy samonośne kabaretkowe czarne małe oczka -nowe skarpetki grubsze na zimę -nowe figi i bluzki-boxerki/topy trend station rozm L -torebki duże (minimum A4) -NOWA bielizna H&M z motywem HELLO KITTY góra:75C, dół M/L BIŻUTERIA -coś ciekawego na szyję w kolorze fioletowym -wisiorki z H&M -kolczyki kulki wkrętki srebrne KSIĄŻKI -Meg Cabot, Pamiętnik Księżniczki cz. 8, Walentynki, Gwiazdkowy Prezent INNE -coś z motywem Hello Kitty -gadżety z NICI (najchętniej seria Sheepworld) -nowe baterie akumulatorki paluszki (2-4-6 sztuk) -karty-doładowania w sieci Simplus -nowe płyny do soczewek -karta pamięci minimum 512MB do samsunga E250 -kabel usb do samsunga e250 -sprawny bluetooth ZAPACHY NA WYMIANĘ: 1. For Fun, zostało tyle ile widać na zdjęciu ze 100ml, zapach owocowy NIEAKTUALNE--> sweetmadijka 2. Britney Spear MYSTERIOUS zostało tyle ile widać ze 100ml 3. Cuba Jungle, zostało tyle ile widać-zaznaczone wstążeczką , zapach słodki, delikatny NIEAKTUALNE--> sweetmadijka 4. 50ml, kilka razy psiknięta,z kartonikiem- ESTACADA Island Miss, zapach bardzo podobny do oryginału, trwały TOREBKA duża, brązowa, jeden pasek jest urwany- ale da się to naprawić u kaletnika lub u szewca; obok tego urwanego paska troszkę porwana, ale podczas noszenia wogóle nie widać, bo to od środka jest; poszewka z grubszego materiału, nie jest porwana, posiada różne przegrody- oddam za jakiś drobiazg -wałki do włosów, z tych cieńszych, dwa razy używane -żółre polo, dobre na M/L, stan idealny, raz prane
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-26 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: :) To co jeszcze zostało i zajmuje miejsce w mojej szafie :) S-L+ torebki i dod
NOWA bransoletka firmy CAMAIEU, mam takie dwie, oprócz kamyków, metalowe ozdoby: serduszko, listek, aniołek, księżyc
KOSMETYKI NIEAKTUALNE--> SWEETMADIJKA -Nowa bluzeczka, z metkami, rozm. L - getry, stan bdb -Red Star dżinsowa mini rozm. 27, falbankę można odpruć stan idealny
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-26 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: :) To co jeszcze zostało i zajmuje miejsce w mojej szafie :) S-L+ torebki i dod
1. bransoletki różowa i fioletowa
2. pokrowiec/piórnik NICI stan dobry 3. spinki, miałam je raz na studniówce 4. wkładki silikonowe, nowe, rozm.S- powiększają o jeden rozm. 5. opaski, stan idealny (noszone raz) 6. wieczorowe rękawczki, miałam je raz na studniówce, kosztowały 50zł więc wymienię tylko na coś o podobnej wartości
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-12-29 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNE--> sweetmadijka 1-2. koszulka nocna z satyny, stan idealny- raz założona i raz prana, w pudełku, rozm. S/M
3-4. bikini w niebieskie moro, stan dobry, rozmiar uniwersalny 5-6. strój kąpielowy PARADISO, stan dobry, rozm góry 75B/C, dołu M/L w obu strojach trzeba pozszywać troczki przy stanikach
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. biała tunika, rozm. uniwersalny, głęboki dekold, stan bdb
NIEAKTUALNE -> Brydzia_-> bluzka MEDUZA, kupiona na Allegro, stamtąd zapożyczone zdjęcie, rozm. (skopiowane z aukcji allegro, na ktorej ją kupilam!) Materiał: Bawełna Rozmiar sugerowany: S/M Długość: 58 cm Szerokość w biuście: 42 - 46 cm S/M (na mnie za ciasna), założona kilka razy 3. bluzka BUTIK, rozm. M, stan dobry- lekkie ślady po antyperspirancie pod pachami 4. bluzka polo, żółta (niebieska nieaktualna) założona 2 razy i raz prana WYMIARY szer od pachy do pachy 45 dł 56 rekaw caly od ramiona 60 rekaw do pachy 48 nieaktualne 5. top wiązany na szyję, rozm. S/M, stan dobry->Isselilija 6. bluzka TROLL, rozm. M stan dobry
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-12-29 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. bluzka Atlantic, rozm. M, stan dobry
NIEAKTUALNE< SPRZEDANE!2. bluza Butik, rozm, M, stan bdb 3. bluza fioletowa, ozdobne hafty, rozm. L, stan bdb nieaktualne ->Isselilija 4. bluzka z katalogu BON PRIX, rozm. 36/38, stan dobry (lekkie zabarwienia pod pachami od antyperspirantu) 5. koszula pomarańczowa, rozm. M, stan idealny 6. dwa topiki czerwony atlantic i siateczkowy vulcano
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1-2. bluzka BUTIK, stan bdb, rozm. M 3. tuniko-sukienka w gorszki, rozm. uniwersalny, stan idealny (raz prana) 4. bluzka H&M, rozm. M, stan bdb NIEAKTUALNE!!! LONG TALLY WEIL (jednak go nie wymieniam) 6. torba UPS Snoppy, stan bdb
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. NOWE spodnie rybaczki, rozm. 34/36
2-3. szorty dżinsowe, stan bdb, rozm S/M 4. szorty w kwiaty, rozm. S/M stan dobry 5. czarna mini, rozm. M, stan dobry 6. niebieska spódnica, rozm uniwersalny, stan bdb, oddam gratis do większej wymiany
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-12-07 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1-2-3. dżisny CROWN, wymiary na 3 zdjęciu, stan dobry, mała dziurka na jednej z nogawek
-sweterek, stan dobry,rozm S/M/L -szkatułka na biżuterię, stan bdb
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-26 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1-4. dżinsy, rozm. 27/32, wymiary na życzeni- oddam za drobiazg, ponieważ i tak w nich nie będe chodzić, zajmują mi miejsce w szafie, a szkoda mi ich wyrzucić, bo są w bardzo dobrym stanie (jedyny minus to nogawki)
nieaktualne 5-6. sztruksy MATMAZEL, rozm 40, wymiary na życzenie, stan bdb-> Isselilija
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-12-23 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. NOWA z papierowymi metkami biała torebka z satyny, malutka. leży u mnie już od roku nadal z metkami i nie zapowiada się,żebym ją w końcu użyła
![]() 2. mały skórzany plecak stan idealny 3. FUNKY FISH różowa torebka- jamnik, średnia, stan bdb NIEAKTUALNE--> isia88 4. sweter long rozm uniwersalny stan bdb 5-6. sukienko-tunika, rozm uniwersalny, stan bdb, troszke sprana korona
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNE- >sweetmadijka1-3. piżamka MUZZY rozm S-M, stan dobry
NIEAKTUALNE --> isia88 4-5. piżamka rozm M, stan dobry (małe odbarwienia na spodniach pewnie od proszku do prania)
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
MOTOROLA e365 simlock na Orange, telefon nie chce się włączyć. mam do niej prawie nową baterię i ładowarkę oraz pudełko
prostownica, stan bdb, ma wymienne końcówki, których nie potrafię zmieniać ![]() -biały stanik rozm 75B/C stan doby -różowa bluzka M/L stan idealny- nowa
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-26 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
sweetmadijka NOWA z papierowymi metkami (cena z metki 29,90zł) bluzka kupiona w sklepie UPS, dłuuuga tuniczka boxerka, z przodu srebrna czacha, rozm. L ODDAM TYLKO ZA COŚ NOWEGO W PODOBNEJ CENIE
sweetmadijka NOWY stanik 34/75, będzie dobry na 75B, tylko przymierzony. na mnie za mały, więc oddam za drobiazg lub nawet jako gratis do większej wymiany, bo i tak nie bede w nim chodzić
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-25 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. kapcie Kubuś Puchatek długość ok. 24cm. stan dobry, w środku troszkę przybrudzone, podeszwa w bdb stanie.
sweetmadijka 2. odżywka do paznokci LOVELY, NOWA nie używana; Sprawia, ze paznokcie sa mocniejsze, nie łamia się. Nadaje się jako emalia, lub podkład pod lakier. 3. pajacyk, stan dbd 4.paski: z motylkiem (stan dbd) oraz dwa parciane w paski stan idealny 5. NOWY pasek biały -oddam tylko za coś super, bo zapłaciłam za niego jakieś 40zł (kupiony za granicą w wakacje) 6. paski: jeden jest porwany, jeżeli ktoś ma sprawne ręcę i pomysł może go naprawić- ozdobt paska są naprawdę fajne dolny pasek ma troszkę popsutą klamerkę oba paski oddam gratis do jakiejkolwiek wymiany ![]()
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. dzwoneczki
2 maski weneckie 3. czarownica i dwie malutkie porcelanki oddam jako graisty do jakiejkolwiek wymiany - BIERZCIE JAK WAM SIĘ PODOBA
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-12-27 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
Nowy przyrząd AB DYNAMIC (połączenie Ab gymnica z masującymi motylkami)- nigdy nie używany, otworzony tylko w celu sprawdzenia, czy działa- jest ok ![]() w zestawie wszystko, co potrzebne+ dodatkowe baterie i mini tubka z żelem oryginalny kupiony w hurtowni za 50zł, oddam za coś o podobnej wartości- TYLKO kosmetyki lub NOWE ubrania!
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-07 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dokładka
GLANY skórzane stan dobry, w środku zmechacone od skarpetki, troszkę poprzecierane. chodziłam w nich, ale od tamtego roku stoją i się kurzą w szafie rozmiaru sie nie mogłam doczytać, ale będą dobre na stopę o długości 23cm w gruuuubych skarpetkach ![]() są ciężkie, jak to glany, ale naprawdę wygodne, nie przemakają i dobrze się w nich chodzi na zdjęciu trochę pobrudzone podeszwy, ale umyję przed wysyłką ![]()
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-11 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dżinsy, wymiary na życzenie
stan bdb, mam je z wymiany, ale okazały się niestety za małe fotki zapożyczone
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
tyle miejsca powinno wystarczyć
![]() zapraszam! -> ODPISUJĘ TYLKO U SIEBIE!!! NIE PROPONOWAĆ MI CIUCHÓW XS-S!!!!
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-11-11 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
Mam nadzieję że się nie wcinam
![]() Proszę znajdź nawet kilka rzeczy u mnie za te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753223 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753232 odpisz w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753214 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753214 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753223
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
moze coś u mnie za longa w paski ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
masz fajne rzeczy, ale na mnie będą za małe
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
jakbyś mogła to podaj wymiary bluzki polo i meduza
pozdrawiam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753223
odp u mnie prosze ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wymiary MEDUZY (skopiowane z aukcji allegro, na ktorej ją kupilam!)
WYMIARY: Materiał: Bawełna Rozmiar sugerowany: S/M Długość: 58 cm Szerokość w biuście: 42 - 46 cm polo szer od pachy do pachy 45 dł 56 rekaw caly od ramiona 60 rekaw do pachy 48 jaki rozmiar ma ta różowa bluzka (szerokość w biuście i długość) abralm, nic mnie nie zaintersowało
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a moze cos u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753228 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753230 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753232 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753240 oczywiście nie koniecznie za wszystko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.