![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Musisz to zobaczyć ;) Ciuszki buciki dodatki Nowe lub w stanie idealnym XS/S/M
wątek nieaktualny
NA SAMYM WSTEPNIE CHCIALAM POWIEDZIEć ZE OSOBY KTORE MAJA MNIEJSZA LICZBę PRZEKUPEK ODE MNIE, BADZ POSIADAJA JAKIEGOS NEGATYWA - WYSYłAJA PACZKE PIERWSZE - OSTATNIO NATCHNELAM SIE NA OSZUSTKE NIE CHCE MIEC JUZ NIGDY NIC Z TAKIMI NIE MIłYMI DOśWIADCZENIAMI WSPOLNEGO !!! szukam ciuszków 1. t-shirtów rozmiar xs/s 2. koszula z zabotem 3. jeansy rurki -ciemny,jasny jeans xs/s 4. bluzki bombki 6. TOREBKI ![]() kolory : żółty, pomarańcz, zielony, fiolet, róż, czarny, biały ![]() 7. buciki - rozmiar 37/8 na obcasie ( od 8 cm w z wyż ) - buciki nowe albo w stanie b.dobrym z okrągłymi czubkami albo w szpic , ewentualnie peep toe lub jakies wymyślne sandałki ![]() - nie proponujcie mi zniszczonych lub przepranych ciuchów!!!!!!!!!!! wymieniam się tylko na nowe ciuszki, bądź w stanie idealnym!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkie wizazystki i zapraszam do wymianki Dziewczynki i proszę was jeśli chcecie sie wymieniać to nie proponujcie mi jakiś bardzo zużytych ciuchów, przepranych itp. Ja wystawiam na swoim wątku nowe, lub w idealnym/bdb stanie rzeczy ! więc na pewno nie oddam ich za byle co - (to co oddam za drobiazg jest napisane przy ciuchach a to o co będę wybredna również jest opisane ) więc proszę zanim zaczniecie przeglądać wątek przeczytajcie wszystko dobrze!!!
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-07-15 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
![]()
1.Białe peep toe - rozmiar 38 wkladka ok 24-24,5 w stanie b.dobrym- bede bardzo wybredna !!
2. FIOLETOWE BUCIKI - NEW YORKER - STAN B.DOBRY- FLECZKI DO WYMIANY I LEKKO PRZYRYSANY OBAS - rozmiar bucikow 37/8 3. sliczne peep toe czarne w kropeczki - stan idealny praktycznie nowe- (mialam je tylko raz na sobie wiec prkatycznie 0 sladow użytkownia butow) rozmiar 37/8 4. czerwone peep toe - stan idealny raz mialam je na nodze rozmiar 38
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Musisz to zobaczyć ;) Ciuszki buciki dodatki Nowe lub w stanie idealnym XS/S/M
1. muszkieterki czarne rozmiar 37/8 stan b.dobry
2. muszkieterki panterka - stan idealny rozmiar 37/8 wymienione z tyteczka ![]()
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-06-18 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Musisz to zobaczyć ;) Ciuszki buciki dodatki Nowe lub w stanie idealnym XS/S/M
torebeczki
![]() 2. czarna torebeczka tez z Londynu 3. fioletowa torebeczka z słodka złotka kłódeczka- oddam za drobiazg!!!! najlepiej jakis kosmetyk ![]() 4. czerwona torebka ma wade- zepsuty zamek 5. czarna torebka - skórzana oddam za drobiazg!!!! najlepiej jakis kosmetyk ![]()
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-06-18 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
6. szara torebeczka- NOWA -
7. zielona - praktycznie nowa - mialam ja raz ![]() 8. plecak pumy - orginalny bede bardzo wybredna!!
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
dodatki
pasek różowy- stan idealny miałam go na sobie tylko raz pasek fioletowy - stan idealny pasek srebrny - NOWY !!!
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-07-09 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Miejsce na dokładke
![]()
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-07-09 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
.piękne włoskie spodnie rozmiar S- stan idealny
nie oddam łatwo bo sa naprawde super zamienie tylko na inne spodnie albo na cos naprawde extra !!!! 2. spodnie reporter - stan idealny - rozmiar S małe M 3. spodnie rozmiar S- stan bardzo dobry - Och la la 4.śliczne szorciki jeansowe z cyrkoniami - stan idealny - rozmiar S 5. JEANSY ORSAY - ROZMIAR S - STAN B.DOBRY 6.spodnie Bershi - rozmiar M - oddam za drobiazg!!!! najlepiej jakis kosmetyk ![]()
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-06-18 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
bluzki
1. żółta bluzka BUTIK - stan b.dobry - XS/S 2. czarna bluzeczka z różą stan b.dobry - rozmiar XS/S 3. żółta bluzeczka- stan idealny - rozmiar XS/S 5. sliczna bluzeczka Diora- Xs/S stan idealny 6.New Yorker- biała bluzeczka Stan idealny XS/S
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-06-18 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1. Bluzeczka Reserved- Rozmiar S - stan idealny
3. Różowa Tunika - Vero Moda- rozmiar S- łatwo nie oddam 4. Różowa bluzeczka - zawiązywana na szyje z ozdobną broszką- latwo nie oddam- rozmiar S - stan idealny 5. czarna bluzeczka zawiązywana na szyje rozmiar S- stan idealny - łatwo nie oddam 6. Nowa tunika Vero Moda - z metkami - bede bardzo wybredna - mozna ja nosic jako sukienkę i jako tunikę ![]()
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-07-09 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
1. turkusowa bluzeczka Orsay - stan idealny - bede bardzo wybredna rozmiar S
2. turkusowy topik zawiązywany z tyłu- pięknie prezentuje się na sylwetce- przywieziony z Włoch - stan idealny - rozmiar S 3. zielona sportowa bluzeczka rozmiar S - oddam za drobiazg!!!! najlepiej jakis kosmetyk ![]() 4. sliczna zielona bluzeczka z zapinanym na szyji naszyjnikiem z cyrkoniami - prosto z włoch - kolor bluzeczki taki jak na zdjeciu nr 5- stan idealny rozmiar uniwersalny 5. sliczna zielona bluzeczka - stan idealny - rozmiar uniwersalny - prosto z wloch
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-07-11 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
żólta tuniko sukienka Atmosphere- rozmiar S- stan idealny- bede bardzo wybredna
![]() sliczna zielona bluzeczka - rozmiar Uniwersalny- stan idealny pomaranczowa bluzeczka Orsay - stan idealny - rozmiar S
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-06-19 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
1. sliczny nietoperz szary - przeplatany szara nitka - rozmiar S- nie odda łatwo
2. czarny sweterek CLP- Terranova- nie oddam łatwo - sweterek jest przezroczystego materiału - idealny na wiosne/lato 3. fioletowy nietoperz - NOWY - rozmiar S 4. AMARANTOWY SWETEREK ZARA - ROZMIAR S - STAN IDEALNY
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-07-09 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
1. spodniczka Big Star - orginalna - stan Idealny - idealna na wiosne lato
![]() 2. piękna ogrodniczka - rozmiar XS/S 3. spodnica przed kolano idealna na egzamin rozmiar XS/S - stan idealny !!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
1. śliczna różowa sukienka -- w modnym tego roku kolorze- stan idealny rozmiar raczej inwersalny - rozciagliwa
2. sliczna biala sukienka - ma mala wade przypalilam ja żelazkiem jest to zaznaczone na 2 zdjeciu z tylu - jak nosi się sukienkę nie jest widoczna ta wada trzeba sie przyjrzeć zeby ja zobaczyć
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
1.czarna spodniczka Terranova - stan idealny - rozmiar Xs/S 2.biala spodniczka terranovy - rozmiar S - stan idealny 3.Biala spodniczka rozmiar Xs- stan idealny
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-06-19 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
1. piekne białe rybaczki z duza iloscia lycry- sa bardzo obcisle jak gety jak sie je założy - stan idealny - rozmiar XS/S przeprasza za niedokladne zdjecia ale robione są one tel. i przepraszam za to ze nieuprasowalam ich ale poprostu nie mialam czasu - na zywo 10000 razy lepiej prezentuja sie niz na zdjeciu
2. sliczne jeansowe szorciki rozmiar XXS/XS stan idealny - Terranova ![]() 3 nowe kremowe rybaczki rozmiar xs
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-07-11 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
kurteczki
2. beżowa kurteczka HOUSE- śliczna króciutka - rozmiar XS/S- łatwo nie oddam bede bardzooo wybredna 3. Nowa marynarka rozmiar XS - wymiarki na 2 zdjęciu -
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-07-09 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
i tak na koniec
![]() czarna czapeczka praktycznie nowa z króliczkiem ![]() ![]() piękny zielony kostium kąpielowy - stan idealny - mialam go na sobie tylko raz .. i to doslownie przez chwile .. rozmiar staniczka B rozmiar majteczek S/ małe M perfumki
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-06-19 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
dokladka
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1212221299 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1212221299
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1212221503
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1212223419 ? ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
looknij domnie, bo sporo rzeczy dodałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za fioletowe buciki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
a co ci się konkretnie podoba..?
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
cos u mnie??
3. NOWE ZIELONE SPODNIE - rozmiar XS/S- ( bez papierowych metek)
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1212222173 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1212223419 ?? ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
trochę kultury
![]() NIE PISAĆ PÓKI TEN NAPIS NIE ZNIKNIE EDIT:poza tym widzę że nie tylko ja (jak to napisałaś) wcięłam się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.